- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.221
ya ya aksam olusn cok ozledm kocacgmı sabah onu yatakta yalnz bırakmak bırazcık koydu bana onsuz duramıyorumkı ben ya
ay masallah size ya plojo cok ozenyrm sezenle sana bnmkıde cabucak gelsn senn tecrubelerdn faydalanım
Bizde aksam esimle film izledik :) annem eve kadar gitmisti..Insanin esinin verdigi huzur cok baska..
Allah mahrum etmesin birbirinizdenn bebisinizle hep boyle mutlu mutlu yasayin
günaydın kızlaarrr
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsunnn
dün hava çok güzeldi..gezdik eşimle..bebek arabasıyla gezen çifltlere özendik bol bol
veee bu sabah mide buantısı öğürtü ile uyandımm
şimdi biraz daha iyiyim ama korkuyorum kahvaltı yapmaya
eşim tabiki hala uykuda...
benimki uykucu şirin valla
ne güzel gezmişsiniz dün...erik ağaçları süper olmalı dalından erik mis gibi...
ben de o iç çamaşlarımı pek giymedim
aslında kocaman göbişim çıkmadan havlarda ısınıyorken değerlendirsem mi kii
kıyamam sana nenacımmmmm...ama en azından mesai-emeğinin karşıığını alıyorsun...
benim de eşim öğlenci olduğu için ben de her sabah onu yatakta bırakıp çıkıyorum çok kötüüü
tam gün mü çalışıyorsunuz?
kuzuu süpürgeli smile yaparım senin içinn 10 numara bu smile
maaşallah Sezeneeee
göbüşte düştü e büyüdü artık
sen de maaşallah yaza girmesen eski kilona dönüceksin kiii
midemmmm bulanmaaa ne olurrrr
Tesekkur ederim kiii
Kisacik surer hemen gecer insallah bulantilar :)
Ayyy siz simdi secimlerede baslarsiniz bebek arabasi vs :)) ne guzeel
Gunaydin şirin kiscelerrr. . Biz uyandik evimizi barkimizi topladik.. gezmlere gitcez bu gün. . Eşim evde ama napalim günümüz var yanliz kalsin birazda kocisim. Saniyorun son gezmelerim bunlar.. Artik yürümekte falan zorlanir oldun korkularda artmaya başlıyor. .. iyyyy çok tirsiyorum:))
Ben daha bi dugun cikarirdim oynardim yaa
Agirlasmak yok kizce bol harekett
tünaydın kızalrr....
19 mayıs Atatürkü anma ve geçnlik bayrmanınız kutlu olsun...
cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...
maşallahh sen kilo almamışsın yaa o kdr kilo bişi değil benceee..
zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşş nereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??
bnm yeğeniminkini ünivertse rektörlük binasının önüne gömmüşler
svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..
nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha
damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:
bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi
Ayy denizden gelmek :)
Ne guzel bir yorgunluktur o :)
Aglayarak uyuyakalmakta cok guzeldir :)))
Annemle onu konusuyorduk..Daha gommedik bu sabah dustu canim..
Benim ve abimin gobegi evde kuranin icinde duruyormus
Biz ne yapalim bilemedim..