Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ya ya aksam olusn cok ozledm kocacgmı sabah onu yatakta yalnz bırakmak bırazcık koydu bana onsuz duramıyorumkı ben ya:KK14::KK14:

ay masallah size ya plojo cok ozenyrm sezenle sana bnmkıde cabucak gelsn senn tecrubelerdn faydalanım:KK52:

Bizde aksam esimle film izledik :) annem eve kadar gitmisti..Insanin esinin verdigi huzur cok baska..
Allah mahrum etmesin birbirinizdenn bebisinizle hep boyle mutlu mutlu yasayin :KK16:

günaydın kızlaarrr :KK16:
Hepimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsunnnEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
dün hava çok güzeldi..gezdik eşimle..bebek arabasıyla gezen çifltlere özendik bol bol :KK9:
veee bu sabah mide buantısı öğürtü ile uyandımm :KK53:
şimdi biraz daha iyiyim ama korkuyorum kahvaltı yapmaya :KK53:
eşim tabiki hala uykuda...
benimki uykucu şirin valla :KK9:

ne güzel gezmişsiniz dün...erik ağaçları süper olmalı dalından erik mis gibi...
ben de o iç çamaşlarımı pek giymedim:KK17:
aslında kocaman göbişim çıkmadan havlarda ısınıyorken değerlendirsem mi kii:KK17:

kıyamam sana nenacımmmmm...ama en azından mesai-emeğinin karşıığını alıyorsun...
benim de eşim öğlenci olduğu için ben de her sabah onu yatakta bırakıp çıkıyorum çok kötüüü :KK53:
tam gün mü çalışıyorsunuz?

kuzuu süpürgeli smile yaparım senin içinn:KK55::KK55: 10 numara bu smile :KK9:
maaşallah Sezeneeee:nazar::nazar:
göbüşte düştü e büyüdü artık :KK9:
sen de maaşallah yaza girmesen eski kilona dönüceksin kiii :KK9:

midemmmm bulanmaaa ne olurrrr :KK14:

Tesekkur ederim kiii :KK55::KK55::KK52:
Kisacik surer hemen gecer insallah bulantilar :)
Ayyy siz simdi secimlerede baslarsiniz bebek arabasi vs :)) ne guzeel:KK16:

Gunaydin şirin kiscelerrr. . Biz uyandik evimizi barkimizi topladik.. gezmlere gitcez bu gün. . Eşim evde ama napalim günümüz var yanliz kalsin birazda kocisim. Saniyorun son gezmelerim bunlar.. Artik yürümekte falan zorlanir oldun korkularda artmaya başlıyor. .. iyyyy çok tirsiyorum:))

Ben daha bi dugun cikarirdim oynardim yaa :KK9::KK9:
Agirlasmak yok kizce bol harekett :KK16:

tünaydın kızalrr....
19 mayıs Atatürkü anma ve geçnlik bayrmanınız kutlu olsun...En Büyük TÜRKİYE

cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...
maşallahh sen kilo almamışsın yaa o kdr kilo bişi değil benceee..:nazar:

zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşş:KK16: nereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??
bnm yeğeniminkini ünivertse rektörlük binasının önüne gömmüşler:KK9:

svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..

nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha:KK31:

damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:

bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi :KK1:

Ayy denizden gelmek :)
Ne guzel bir yorgunluktur o :)
Aglayarak uyuyakalmakta cok guzeldir :)))

Annemle onu konusuyorduk..Daha gommedik bu sabah dustu canim..
Benim ve abimin gobegi evde kuranin icinde duruyormus :KK9::KK9:
Biz ne yapalim bilemedim..

tünaydın kızalrr....

cok gezdik gerçektenn aksm geldiğimizde denizden gelmiş gibi bi hal vardı hepimizde...

zmn ne cabuk geçiyor dimiii..10 gün geçivermişşş göbek bağı da düşmüşş:KK16: nereye gömceksiniz yada gödünümzüüü??

svittt bence de hemn giyimeye başlaaa... ablam cok pişman giyemedim bişey hamilelikte kilo aldm diye..bana hep "ilk en güzel şeylerini kullan hiçbişeyde hevesin kalmasın" der..

nena seni cok iyi analyabiliyorum birçok yerde bugun çalışıyor cok can sıkıcı bi durum ama gün bitiyor bile artık dayan azıcık daha:KK31:

damlaçikolata cnm stres yapma..zmn daralıyor ama stres yaparsan daha cok zorlanırsın..Akışına bırakk:26:

bu arada bn sizi neden alıntılamadım bilmiyorumm :44:sanırım alıntı alıntı üst üste olunca atlayasım geldi :KK1:

ablan nekadarlık evliyken hamile kaldı canım?
havalar biraz ısınsın da giyeyim ben :KK17:
gerçi hiç ruhumda yok ama kociş bayram etsin :KK9:
nenadam öğreniceğimiz çok şey var:KK37:

Bulantılarınız hAmileleğin kaçıncı haftasında başladı kızlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ne bulantısı ne diyosunnnn:KK76: hadi hayırlısı bakalım...
benim 6.haftanın bitiminde başlamıştı, 20.haftaya kadar devam etmişti...
öyle bir durum varsa bile bulantı için çok erken canım daha,sat ne zaman senin ?

sorma nenacım yaaa..evde yoğurt çorbası vardı da onu içtim ekşi ekşi biraz iyi geldi..
ben de normalde türk kahvesi ve neskafeye bayılırım hatta hamile kalsam nasıl bırakırım bebişe zararlı mı diye düşünürken
hiiçç canım istemiyor..hatta eşim kendine yaptı biraz önce kokusu güzel gelmiyor mu dedi yoo dedim çok kötü ..
o da tamam dedi sen hamilesin :KK9:
senin azaldı mı biraz bulantıların?

ya ben 1.5 ay ne cay ne kahve kokuları bıle ogurtuodu her koku dokundu bana tam bu ara ıyım dedm kahvede cnm cektı ıcmez olaydm hala fenayım ılcamda evde bayılcam öğürtüden gözlermden yas gelıo habire

tünaydın kızalrr....

ya valla sorma prensesvcım resmı tatıl ya varmı otesı nasıl bır polıtıkaya sahıp bu fırmalar aklım almıyor

ablan nekadarlık evliyken hamile kaldı canım?
havalar biraz ısınsın da giyeyim ben :KK17:
gerçi hiç ruhumda yok ama kociş bayram etsin :KK9:
nenadam öğreniceğimiz çok şey var:KK37:

bnden ne ogrenksnz kız ne bılıyorum kı ben konu ne:KK52:

bnm 4. hafta basladı 11 haftaya grdm hala ara ara devam edıyor

:KK55:
Ben hep yazacam unutuyorum yaa :)
Su batil inanclardan biride benim bildigim hamilelere gül koklamayin derler :)

Bizim prenses Boga burcu ya babasi gb,2 boga nasil olur diye dusunuyordum yukselenide bnm gb Basak olmus :)))

Soooora..
Bisy daha vardi ama unuttum:KK9::KK9:

:KK55:
Ben hep yazacam unutuyorum yaa :)
Su batil inanclardan biride benim bildigim hamilelere gül koklamayin derler :)

Bizim prenses Boga burcu ya babasi gb,2 boga nasil olur diye dusunuyordum yukselenide bnm gb Basak olmus :)))

Soooora..
Bisy daha vardi ama unuttum:KK9::KK9:
:))iyi aklmzda bulunsun

Merhaba ,

Yeni gelin sayılır mıyım bilmem 8.5 aylık evli 2.5 aylık hamile biriyin :)
Saylrsn zaten hepimz ortalama okadrlik evliyiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlaaarrrrrr:21: napıyosunuz bakayımmm:KK52::KK52::KK52:
bugünn sabah kalktık 11.30da 1 de bi çıktık evden balık tutma hevesiyle eşim ve burdaki arkadaşlarımızla :KK9: a101 den aldığımız oltalarla :KK9::KK9: sonraa akşam 5 e kadar buraınn bi ilçesinde balık tutacak yer aradık psikopat derecede köyler tarlalar kalmadı gezmediğimiz :KK55::KK55: amaa sonuç olarak bi alabalık tesisinde balık yedik:KK1::KK1::KK1: sanrım biz bu balık olayını beceremedik çok yorulmuştum eve geldiğimizdee:KK31: yarın da okul var çok utsuzum her tatil niye bu kadar hızlı bitiyoo:KK5::KK5::KK5:

bu arada çarşmaba günü okuldan arkadaşlarım ilk defa bana geleceklerr bana bişiler önerirmisiniz kii en az 6 kişi en fazla da 10 kişi oluruzz:KK56:

Merhaba ,

Yeni gelin sayılır mıyım bilmem 8.5 aylık evli 2.5 aylık hamile biriyin :)

Hosgeldiiiniz minisinlee..Yenisin tabii :)
Ben bile hala yeni hissediyorum :KK9:
20 ay:KK9:
10 gunlukte anneyim :KK16:
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin size de..

canım ne bulantısı ne diyosunnnn:KK76: hadi hayırlısı bakalım...
benim 6.haftanın bitiminde başlamıştı, 20.haftaya kadar devam etmişti...
öyle bir durum varsa bile bulantı için çok erken canım daha,sat ne zaman senin ?

Bulantım yok canım da ondan sordum. Gecikti reglim. 31. Gün oldu cAnım. 1 hafta daha bekleyin diyorum. Senin hamilelik nasıl gidiyor?

Hoşbulduk canım

Baya benziyoruz sanırım benimde bugün tam 11. Haftaya giriyoruz
Eylül de evlendim düğünlerimiz de yakın o zaman
evet 22eylulde evlndm prensmle :))

canlaaarrrrrr:21: napıyosunuz bakayımmm:KK52::KK52::KK52:
bugünn sabah kalktık 11.30da 1 de bi çıktık evden balık tutma hevesiyle eşim ve burdaki arkadaşlarımızla :KK9: a101 den aldığımız oltalarla :KK9::KK9: sonraa akşam 5 e kadar buraınn bi ilçesinde balık tutacak yer aradık psikopat derecede köyler tarlalar kalmadı gezmediğimiz :KK55::KK55: amaa sonuç olarak bi alabalık tesisinde balık yedik:KK1::KK1::KK1: sanrım biz bu balık olayını beceremedik çok yorulmuştum eve geldiğimizdee:KK31: yarın da okul var çok utsuzum her tatil niye bu kadar hızlı bitiyoo:KK5::KK5::KK5:

bu arada çarşmaba günü okuldan arkadaşlarım ilk defa bana geleceklerr bana bişiler önerirmisiniz kii en az 6 kişi en fazla da 10 kişi oluruzz:KK56:
Ay asos cok guldum he babamn onla ilgli bi hikayesi var o geldi aklima daha cok guldm :) senn menu icin yarn fikir vereblrm yemekmi yapicn caylik bsylermi

Bulantım yok canım da ondan sordum. Gecikti reglim. 31. Gün oldu cAnım. 1 hafta daha bekleyin diyorum. Senin hamilelik nasıl gidiyor?

hadi hayırlısı bakalım,bekliyoruz güzel haberleri inşallah... :KK16:benim sat 9 eylüldü, 9 ekimde testte çift çizgi çıktı ama öncesinde yaptıklarımda hep tek çizgiydi, erken dönemde çıkmayabiliyor, kesin olsun diyorsan 3-4 gün daha bekle... bulantın hiç olmaya bilir, ama 6.haftadan önce de başlamaz diye okumuştum hep....

ben ağır ve zor günler geçiriyorum, ama çok şükür bu da keyifli:nazar: geri sayıma başladım, hayırlısı ile kavuşsak artık:emir_bebek::nazar:

evet 22eylulde evlndm prensmle :))

Ay asos cok guldum he babamn onla ilgli bi hikayesi var o geldi aklima daha cok guldm :) senn menu icin yarn fikir vereblrm yemekmi yapicn caylik bsylermi

Bende 1 Eylül'de :)

Nerede yasıyorsunuz yaşlar kaç

X