- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.161
SWEATT
KREM KARAMEL
muhallebisi icin;
1 lt sut
2kahve fincani seker
2kahve fincani un
1yumurta
1paket vanilya
Karamel icin;
1 su bardagi seker
Once karameli yapiyorsun kaselerin dibine birer yemek kasigi koyuyorsun hemen katilasacak..
Muhallebiyide yapiyorsun malzemelerle,karamelin ustune kaselere koyuyorsun..
Sonra cuup dolaba :)
Bukkaaaaa :)
Sonra servis ederken ters ceviriyorsun,karamel akiyor biraz ustunde kaliyor fln :)
Cok şık duruyor :)
Bende yapacam yahu
Afiyet olsun canim
Bu arada topigimize hosgeldiinnasil gidiyo evlilikk
Aynen kuzum gerci sadece belli hukumetin sucu da degil kim gecse basa ayni ihmal olacak biz millet olarak cok savsak insanlariz basimiza buyuk bi olay gelmedikce Allah a emanet yapiyoruz isleri
Yasam odasi mi ne alsaydi o adam yuzlerce masum kurtulacakti... yarin maden ocaginin icine kim bilir kac tane o yasam konteynirlarindan gelir.
SWEATT
KREM KARAMEL
muhallebisi icin;
1 lt sut
2kahve fincani seker
2kahve fincani un
1yumurta
1paket vanilya
Karamel icin;
1 su bardagi seker
Once karameli yapiyorsun kaselerin dibine birer yemek kasigi koyuyorsun hemen katilasacak..
Muhallebiyide yapiyorsun malzemelerle,karamelin ustune kaselere koyuyorsun..
Sonra cuup dolaba :)
Bukkaaaaa :)
Sonra servis ederken ters ceviriyorsun,karamel akiyor biraz ustunde kaliyor fln :)
Cok şık duruyor :)
Bende yapacam yahu
canim benim sen kafana cok takma bak uzuntuden allah korusun bisey olmasin bende cok uzuluyorum ama elimizden bisey gelmiyo tek yapabolilecegimiz dua etmek...günaydın asoş güaydın kknın en güzel gelinleri...
dün haberleri izlerken daha da kötü oldum eşim dışarı çıkardı oturduk bi yerde ama konumuz hep somaydı
keşke bir şey yapablisek dedik...en azından geride kalan aileler için...
neden düşünmesi gerekenler düşünmüyor acıları sarmayı ki ..
hep diyorum telafisi ve tesellisi yok ama en azından o ailelerin acılarını hafifletmeye çalışsalar...
aslında hiç konuşmasalar yapıcakları en güzel iyilik olucak...
neyse çok doluyum....
bu günün cuma olması ptesinin tatil olması bile boş geliyor bana..
Kiyamaam sana kuzum hic bisey yememekten iyidir amaa :)kızlar 3 gündür iştahım cok acık napıcam ben ya kontrol edemıyorum kendmı cıkolatalar hamurişleri börek mörek napabılrım yaaaa hala soganlı seyler yıemedgmden yemek yıemıorm da mesela dun aksam borek yedım bıde bu sabah offf cok pişmanımmmmmmmmmmmmmmmm doguma kadar topıtopa dönmek istemıyorum ki
Yarinn mii oleeey bende alcam kiiiiihadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn
Anooomm ben cinoyu cok severdim minnak sakizlaaaarrCanımm zaten bi kaç haftadır yemiyordun ya iyi oldu..enerji gelsin biraz ...
ama çok iyi anlıyorum seni..ben de akşam yemeğinde az yedim diye sevinirken eşimle çıktığımızda pasta yedim
ve pişmanlıktan uyuyamıcaktım nerdeyse ....ilk 3 ay hiç kilo almamam lazım
sakızlı topitooooooopppp en sevdiğimmmm
bayılırımmm kiii..hatta hemencik kırardım şekerini sakızla şekeri karışık çiğnerdim,
PLOJOO sizin o bakkalda cino var mı ya da cino'yu hatırlayanınız var mı minicik bi çikolataydıı
Biz oturttuk artik tatlim bayadrda beraberdik zaten ondan zorlanmadimİyi canım ama farklı bir hayat.
İki kişinin uyumu yakalaması zaman alıyor. Senin nasıl gidiyor evlilik canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oo super kuzumm annisinn sana bi suru yemek hazirlamistirrrrbu gün de bitttiii...annemlerdeyiz bu akşam misafir öncesi misafir olmak iyi olucak
günün konusu olduğu için yazıyım benim de batıl inancım yoktur ama takıntılıyım işte yemiyorum çilek..
doktor ciğer yeme dediği için ciğer hiç almıyoruz zaten ama çok severim..
AMAYAnın dediğine de takıldım acaba kirli ellerimi sürdüm mü bi yere
canım çok teşekkür ederim..sevdiğim bir tatlıdır ama hiç tarifine bakmamıştım ne kadar kolaymışşş
ilk defa yapıcam diye korkuyorum ama yarın olmasa bile pazar günü kendimiz için yapayım...
bu akşam ve yarın zor girerim heralde
ama yine de size günaydın demeden başlayamam güne
herkese iyi tatilleerrrrr
valla şekerim o zaman bi batıl da benden gelsin kirli elinizi nerenize sürerseniz çocuğun orasında leke oluyomuş... mesela yemek hazırlıyosunuz domates doğradınız soğan neyse artık saçınız yüzünüze değdi kaşındı sizde kaşıdınız... yandınız işteeehalamın gelini inanmadığından sırf denemek için kızına hamileyken, en azından görünmesin diye ensesini kaşımış öyle; hani kız olcak ya leke olsa da saçı kapar nasılsa mantığıyla; hala var ensede bi alacalık kız 20 yaşında :)
ortaokul zamnnda meraklıydm yemek tarflerne kalınca bı defterm vardı ama kayboldu snra tvde gore gore bı cok seyı uygulamısımdr aman szden farklı seyler bılmıorm ya belkı bı kac orjınal bsy bılıormdur ıhtycnz oldkca sorun aklıma geldıkce soylerm
Biz oturttuk artik tatlim bayadrda beraberdik zaten ondan zorlanmadim
Sende atlatrsin yakindaa
Oo super kuzumm annisinn sana bi suru yemek hazirlamistirrrrsivitos yesinn bebise yarasiiiinnn sivitosa cok yaramasiin bebis yesin hepsini
Biz agustosta evlendik tatlim ama 8 yildir beraberizSiz ne kadardır evlisiniz canım. Maşallah. Biz de oturturuz yakında inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canimm o kadar guzel ve ozel bi gorevin var ki suanOhh annelik huznune baliklama daldim ciktim :)
Minisim uykusuz kaldi biraz aglayinca bende koyverdim :)
Annem sagolsun,ufaklik uyudu ama ben duramadim :)
Bildiginiz hönk hönk agladim esimin omuzunda :)
Hersey hizli oluyor ya,birden durumumuzun degisimi,dogumun ani olusu,anneme uzuluyorum bi yandan yoruldu oda artik,esime uzuluyorum daha uzun uzun konusamadik bile..Gelen giden hepimize daha fazla yorgunluk veriyor,kendime uzulusumu zaten anlatsam bitmez :)
Gobisimden ayrilis,dogum sonrasi,sutum gelecek mi gidecek mi kisa bi sure hicbisy yapamamak vs biiiirsuru sey..
Oysa ki ne guzelde giyinmistim bu aksam,neseliydim..Meger firtina oncesi sessizlikmis :)
Neyse ki iyi geldi cok cok uzun zamandir boyle aglamamistimsesli sesli dolu dolu ))
Butun bunlar bi yana,belki hepsi baska zamanda olsa daha kotu olur..
Ama karsimda yatan su minicik beden herseyi kabul edilir kiliyor..
Oyle tatli ve masum ki....
Gunaydin canimmm guzel haberlerle gel insallahGunaydin güzel gelinler.. bi hazırlanıyoruz doktor teyzemize gidiyoruzzzz cok heycanliyizzzz yaba daba duuuuuu :))
Ohh tatiller ne guzel oluyo dimi prensestünaydın gelinlerr...
bugun eşim çalışıyor ama p.tesi ewdeee
svittt bi önceki sayfada kredi ile ilgili bişi sordum
Gunaydin canimmm guzel haberlerle gel insallah
Ohh tatiller ne guzel oluyo dimi prenses
Sizde 2 gun yatarsiniz esinle
Bende geldim eve yatak keyfi yapiyoruzz
Plojoo seni çok iyi anlıyorum. . Bol bol ağlmışsın içini boşaltmışsın ne güzel.. allah başak dert vermesin hep böyle huzurlu olun inş
Bu saatte kimse olmaz ama eşim sordu da bnde dur bizim bankacıya bi dnısaym dedim sabah cvp yazar diyee...
Svitt sana bişi sorcam hani kredi alırken dosya masrafı alınıyor yaa. . Onu geri almak mümkünmü??birde eğer geri alınırsa başka zmn bşka bnkadn dahi kredi alamıyormuş...doğrumu acbaa?? İki soru oldu dimii :))
Cvpa yarn bakarm şimdiden cok tesekkurler. ..
Gunaydinnnnn guzel gelinleeeerryine benim icin bi seminer gunu
Size iyi eglenceli 3 gunluk bir hafta sonu diliyorummm
Biz agustosta evlendik tatlim ama 8 yildir beraberiz
Canimm o kadar guzel ve ozel bi gorevin var ki suanyorulmus olman cok dogal aglayip icini de bosaltmissin bi de su var iyi ki annen yaninda
Sezos azcik buyusu n alisirsin kuzumm
Amin canim insalllah,tesekkur ederim
Buna da sukur ya dedigin gb rahatladim..
Annemde iyi ki var,diyorum ona benim kizim senin kizindan daha guzel)) guluyor :))
hee vardm sabah cktm calsyrm bugunde yaaa bos aslnda geyik yapiorz ama 3e kadr mesai var iste bi yandan ders calsyrm ozel ing. Dersi aliyrm ya kelime ezberledm ay cok sikici ama mevburum ki:)Bi adet nenoss vaaaar asagidaa
:))somuctan haberdar et anasiGunaydin güzel gelinler.. bi hazırlanıyoruz doktor teyzemize gidiyoruzzzz cok heycanliyizzzz yaba daba duuuuuu :))