- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.141
özel bi aksam yemegi özel bir şey yakışır güzel bonfile alıcak cok ınceltmeden bıraz kalın olsun uzerıne kırmızı sarap dokup bı kac saat bekletsn sonra tavaya cossssss baska baharata vs gerek yokk saraptan once bıaz da tuzlaması yeterlı yanınada pilav gder zaten mezelerı hazır sarmaydı boranıydı
hem kolay hem lezzetlıama ugrasmak ıstıosa baska tarıfler dusuneblrm onun ıcın bu dedgmı kırmız et yerıne hındıyede uygulayablr
Siviticim cilekli pudingin üzerine. . Cilek sos yap.. cilegi purr yap rondoda icine 2 kasik nisasta pişir dok üzerlerine harika oluyor.
hemen arayıp söyledim nenacım çok teşekkürleri var yeğenimin bayıldı... sadece daha önce bende yapmadım o da, o sebeple şarabı sadece üzerinde gezdircekmi yoksa içine yatırcak kadar mı dökcek şarabı??? bi de sabah işe giderken hazırlasa akşam 4 te çıkınca pişirse olur mu ki????
kızlarr çilekten uzak durun hamişşleeerr
Şoyle yapicak simdi 2parcami 4parcami bonfile ister bilemiyorum sarabi bi kaba koysun goz karari yani saraba yatrcak baya bi doksun sonra bonfileleri yerlestrsn sabahtan aksama kadr bekletmesi daha yernde olur hatta geceden bile hazrlayablr sarabi baya icine ceker ustunede jelatn ortsn dolapta beklesin sonra aksam yapicagi sirada sarabin icinden cikarip bi tabaga koysun tavayi isitsin isinan tavaya atsin bonfileleri ters duz yaparan kizardkca cevrsn zaten 10dkkada pisen bi et eger iyi bi bonfile alirsa cok pismis severlerse 15dkkada yeter tuz sursun demstm ya surmesn onu yanlis soyledm tuzu pismeye yakin son 2-3dkka kala iki tarafina serpsn cunku onceden koyarsa sertlesr ve et pismez ben tavukta tuz koyuorm erkenden onla karstrdm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şoyle yapicak simdi 2parcami 4parcami bonfile ister bilemiyorum sarabi bi kaba koysun goz karari yani saraba yatrcak baya bi doksun sonra bonfileleri yerlestrsn sabahtan aksama kadr bekletmesi daha yernde olur hatta geceden bile hazrlayablr sarabi baya icine ceker ustunede jelatn ortsn dolapta beklesin sonra aksam yapicagi sirada sarabin icinden cikarip bi tabaga koysun tavayi isitsin isinan tavaya atsin bonfileleri ters duz yaparan kizardkca cevrsn zaten 10dkkada pisen bi et eger iyi bi bonfile alirsa cok pismis severlerse 15dkkada yeter tuz sursun demstm ya surmesn onu yanlis soyledm tuzu pismeye yakin son 2-3dkka kala iki tarafina serpsn cunku onceden koyarsa sertlesr ve et pismez ben tavukta tuz koyuorm erkenden onla karstrdm
çok iyiysiiiinnnnnnn uzun uzun anlattın
Neden kiii canim ben cok seviyorum cilegii???
hamilelikte yenen çilek bebekte kırmızı lekeler oluşturumuşş...çiğ ciyere dokunmak da öyle...daha öncede konusmustuk bunu
Güzelim biraz batil inanç gibi gelio bana ya valla hamileligimde bolca cilek yedim ve ciger bile dogradim sanmıyorum bişi olcani.. ayruca bide hamileyken caninin istediğini yemezsen umma olunur falan denir. . Eee canin çilek iatediginde napim :)
Kaganim Allaha emanet ne diyeyim.
Güzelim biraz batil inanç gibi gelio bana ya valla hamileligimde bolca cilek yedim ve ciger bile dogradim sanmıyorum bişi olcani.. ayruca bide hamileyken caninin istediğini yemezsen umma olunur falan denir. . Eee canin çilek iatediginde napim :)
Kaganim Allaha emanet ne diyeyim.
Ya batil inanctr muhtemelen ama iste oyle derler yok leke yapio yok bilmem ne bellide olmaz tedbiri elden birakmamk lazm ayrica hic cilek yememek deilde az yemek olablr bnde basta bilmiodm baya yedm yani smdi yemiorm bi sure daha yemesem bsy olmaz cnmda cekmio zaten drlar cok fazla karpuz da yemeyin diyor ama onun sebebini bilemyrm
aynen öyllee nenacım tebirli olmak lazm aşermediğiniz sürece yememeye çalışın 3-5 tne yiyim :)
Aman zaten sevmem cilegi olursa yerm olmazsa almak aklima gelmz kiraz kavun karpuz seftali sevyrm ben :) bide hamilelik dolaysyla is yerndede cilek yememeye calsyrm ben dikkat edimde nolr nolmaz batil matil bide ya olursa cocuk buyudugnde kufur eder valla anasina :)
hadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn
Merhaba kızlarr
Hepinize çok selamlar iletiyorum. 4 gün geride kaldı ve hiçbir sonuç yok!!!! İnsanlar aşağıdan çıkarılmıyor!! Allah yardımcıları olsun. Şirket 1 saat basın toplantısı düzenledi ve hiçbir bilgi vermediler!! Bu nasıl iş ya? 80 kişi kurtuldu. 284 öldü ee gerisi nerde??? Noldu o insanlara? Ne yazıkki bilanço çok yüksekZaten kurtulan varsa bile onlarda gitti
elbette batıl inanclar var saç kestirmek gibi ama..bnm arkdasımın miğdesinin kenarında beyaz leke vardı ve ciğerden olmuşş..
çilek de oluşurmu bilmem arkadsım öyle dedi akrabasında varmışş...
aşermek bambaşka bişey elbette yiceksn ama abartmadan demek istedim
tamammmmm
işte o insanlara ne oldu hepsi öldü
soma'lı bir arkadaşımla konuştum dün 500 kişi var dedi tvdekiler hep yalan.
NENAAA ne marifetlerin varmışta hiç söylemezmişsin. nerden öğrendin bakalım öyle eti şaraba yatırmayı falan
bu arada çilek ve ciğerden açılmış yine konu valla bağtıl inanç falan ama bende yemezdim heralde ne olur neolmaz yani
aynen canım ben de onu düşündüm belki bi yere sığınan kurtulan varsa bile açlıktan susuzluktan yaşayamaz ki
ne olursa mazlum-iyi niyetli halkımıza oluyor zaten...kimse sesini çıkaramıyor çıkarsa tepki belli
ayy 90larda çocuk olmak bambaşkaaaa
Sezen napıyorrrrr? kokluyor musun bol bol?
bence o vebal ömüt boyu ödenemez...
senin için foto koycaktım ama canı isteyenler olur diye koymadım
google görsellere cino yaz bak hatırlıcaksınn
bi de kızlaaaarrr kolay tatlı tarifi olan var mıı?yarın yemeğe gelicekler ya çayın yanına yapmak için..
piyano kek güzel ama uzun geliyor...bana kolay bi tarif lazım..en kötü ihtimal bisküvilerin üzerine puding döküp kat kat yapıcam mis gibi
mazeretim var hamileyim bengelenler de bilmiyor hamile olduğumu süpriz olucakkk