Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hemen arayıp söyledim nenacım çok teşekkürleri var yeğenimin bayıldı... sadece daha önce bende yapmadım o da, o sebeple şarabı sadece üzerinde gezdircekmi yoksa içine yatırcak kadar mı dökcek şarabı??? bi de sabah işe giderken hazırlasa akşam 4 te çıkınca pişirse olur mu ki????

Şoyle yapicak simdi 2parcami 4parcami bonfile ister bilemiyorum sarabi bi kaba koysun goz karari yani saraba yatrcak baya bi doksun sonra bonfileleri yerlestrsn sabahtan aksama kadr bekletmesi daha yernde olur hatta geceden bile hazrlayablr sarabi baya icine ceker ustunede jelatn ortsn dolapta beklesin sonra aksam yapicagi sirada sarabin icinden cikarip bi tabaga koysun tavayi isitsin isinan tavaya atsin bonfileleri ters duz yaparan kizardkca cevrsn zaten 10dkkada pisen bi et eger iyi bi bonfile alirsa cok pismis severlerse 15dkkada yeter tuz sursun demstm ya surmesn onu yanlis soyledm tuzu pismeye yakin son 2-3dkka kala iki tarafina serpsn cunku onceden koyarsa sertlesr ve et pismez ben tavukta tuz koyuorm erkenden onla karstrdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten et icine cekio ilk bi kac dakka yuksek atese pisirsin muhur denenen sey oluo yani etin icindeki lezzet disari cikmio bi kac dkka ters duz ederek yuksek ateste geri kalan zamndada orta ateste pisirsn

çok iyiysiiiinnnnnnn uzun uzun anlattın

hamilelikte yenen çilek bebekte kırmızı lekeler oluşturumuşş...çiğ ciyere dokunmak da öyle...daha öncede konusmustuk bunu

Güzelim biraz batil inanç gibi gelio bana ya valla hamileligimde bolca cilek yedim ve ciger bile dogradim sanmıyorum bişi olcani.. ayruca bide hamileyken caninin istediğini yemezsen umma olunur falan denir. . Eee canin çilek iatediginde napim :)
Kaganim Allaha emanet ne diyeyim.

elbette batıl inanclar var saç kestirmek gibi ama..bnm arkdasımın miğdesinin kenarında beyaz leke vardı ve ciğerden olmuşş..
çilek de oluşurmu bilmem arkadsım öyle dedi akrabasında varmışş...
aşermek bambaşka bişey elbette yiceksn ama abartmadan demek istedim

Ya batil inanctr muhtemelen ama iste oyle derler yok leke yapio yok bilmem ne bellide olmaz tedbiri elden birakmamk lazm ayrica hic cilek yememek deilde az yemek olablr bnde basta bilmiodm baya yedm yani smdi yemiorm bi sure daha yemesem bsy olmaz cnmda cekmio zaten drlar cok fazla karpuz da yemeyin diyor ama onun sebebini bilemyrm

aynen öyllee nenacım tebirli olmak lazm aşermediğiniz sürece yememeye çalışın 3-5 tne yiyim :)

aynen öyllee nenacım tebirli olmak lazm aşermediğiniz sürece yememeye çalışın 3-5 tne yiyim :)

Aman zaten sevmem cilegi olursa yerm olmazsa almak aklima gelmz kiraz kavun karpuz seftali sevyrm ben :) bide hamilelik dolaysyla is yerndede cilek yememeye calsyrm ben dikkat edimde nolr nolmaz batil matil bide ya olursa cocuk buyudugnde kufur eder valla anasina :)

arkadşımın akrabasında zmn zmn oluşuyormuş arada kayboluyormuşş cok garip geldi banda ama göz ardı etmemek lazm
ben inciri ve armut pek sevmem ama diğerlerini affetmem

hadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn

tamammmmm

işte o insanlara ne oldu hepsi öldü
soma'lı bir arkadaşımla konuştum dün 500 kişi var dedi tvdekiler hep yalan.

NENAAA ne marifetlerin varmışta hiç söylemezmişsin. nerden öğrendin bakalım öyle eti şaraba yatırmayı falan

bu arada çilek ve ciğerden açılmış yine konu valla bağtıl inanç falan ama bende yemezdim heralde ne olur neolmaz yani

valla şekerim o zaman bi batıl da benden gelsin kirli elinizi nerenize sürerseniz çocuğun orasında leke oluyomuş... mesela yemek hazırlıyosunuz domates doğradınız soğan neyse artık saçınız yüzünüze değdi kaşındı sizde kaşıdınız... yandınız işteee halamın gelini inanmadığından sırf denemek için kızına hamileyken, en azından görünmesin diye ensesini kaşımış öyle; hani kız olcak ya leke olsa da saçı kapar nasılsa mantığıyla; hala var ensede bi alacalık kız 20 yaşında :)

ortaokul zamnnda meraklıydm yemek tarflerne kalınca bı defterm vardı ama kayboldu snra tvde gore gore bı cok seyı uygulamısımdr aman szden farklı seyler bılmıorm ya belkı bı kac orjınal bsy bılıormdur ıhtycnz oldkca sorun aklıma geldıkce soylerm

Doyamiyorum ki koklamaya
Ozluyorum valla uyuyunca :)

Krem karamel benim kurtaricimdir cok severim kendisini :) yapmayida yemeyide hem cok kolay hem cok guzel hemde gosterislidir :)

SWEATT

KREM KARAMEL
muhallebisi icin;
1 lt sut
2kahve fincani seker
2kahve fincani un
1yumurta
1paket vanilya

Karamel icin;
1 su bardagi seker

Once karameli yapiyorsun kaselerin dibine birer yemek kasigi koyuyorsun hemen katilasacak..
Muhallebiyide yapiyorsun malzemelerle,karamelin ustune kaselere koyuyorsun..
Sonra cuup dolaba :)
Bukkaaaaa :)
Sonra servis ederken ters ceviriyorsun,karamel akiyor biraz ustunde kaliyor fln :)
Cok şık duruyor :)

Bende yapacam yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…