Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

he cocukken dahada yemedm ama arada esımle market alısverısı yaptgmzda ayıcıklı jelıbonlardan alıyorum yalan deılbzm orda kucuk bakkal kalmadı eskıden yedgmz seylerı satan sen sanslıymssn ye bakalım

ayy Nena ne güldüm topitopa çok iyimiş.
afiyet olsun kuzu ama bencede yemediğin günlere bakrsak birazcık tadını çıkar şimdilik yalnız bu durumu alışkanlık haline getirme
bak bende ne zamandır hiç topitop yemiyorum çocukken ne yerdik

hmm o zaman iyi yapmış kocan kurallara uy bence sen

hadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn

Canımm zaten bi kaç haftadır yemiyordun ya iyi oldu..enerji gelsin biraz ...
ama çok iyi anlıyorum seni..ben de akşam yemeğinde az yedim diye sevinirken eşimle çıktığımızda pasta yedim
ve pişmanlıktan uyuyamıcaktım nerdeyse ....ilk 3 ay hiç kilo almamam lazım

sakızlı topitooooooopppp en sevdiğimmmm
bayılırımmm kiii..hatta hemencik kırardım şekerini sakızla şekeri karışık çiğnerdim ,
PLOJOO sizin o bakkalda cino var mı ya da cino'yu hatırlayanınız var mı minicik bi çikolataydıı

Merhaba kızlarr

Hepinize çok selamlar iletiyorum. 4 gün geride kaldı ve hiçbir sonuç yok!!!! İnsanlar aşağıdan çıkarılmıyor!! Allah yardımcıları olsun. Şirket 1 saat basın toplantısı düzenledi ve hiçbir bilgi vermediler!! Bu nasıl iş ya? 80 kişi kurtuldu. 284 öldü ee gerisi nerde??? Noldu o insanlara? Ne yazıkki bilanço çok yüksek Zaten kurtulan varsa bile onlarda gitti

Son düzenleme:
hadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn

kolali isteyim bari esimdenn

Isimlerini saymadim cani cekip bulamayan olur diye :))
Vaarr cok severim bende..
O zamandan aklina gelenler var,anladin sen :)))

slm kızlarrr nasılsınızzz..
sabhtan beri soma komur madeninin şirket sahibi açıklma yapıyor onlara da üzüldüm sanki biri bilerek yapmış gibi geldi..
elbette cok büyük acılar var ama onların sorumluluğu cok daha zor vebal almak..Allah herkezin yardımcısı olsun...

cınoyu ben htrlamadm yaaa

aynen canım ben de onu düşündüm belki bi yere sığınan kurtulan varsa bile açlıktan susuzluktan yaşayamaz ki
ne olursa mazlum-iyi niyetli halkımıza oluyor zaten...kimse sesini çıkaramıyor çıkarsa tepki belli
kolali isteyim bari esimden

Isimlerini saymadim cani cekip bulamayan olur diye :))
Vaarr cok severim bende..
O zamandan aklina gelenler var,anladin sen :)))

ayy 90larda çocuk olmak bambaşkaaaa
Sezen napıyorrrrr? kokluyor musun bol bol?

bence o vebal ömüt boyu ödenemez...

cınoyu ben htrlamadm yaaa

senin için foto koycaktım ama canı isteyenler olur diye koymadım
google görsellere cino yaz bak hatırlıcaksınn

bi de kızlaaaarrr kolay tatlı tarifi olan var mıı?yarın yemeğe gelicekler ya çayın yanına yapmak için..
piyano kek güzel ama uzun geliyor...bana kolay bi tarif lazım..en kötü ihtimal bisküvilerin üzerine puding döküp kat kat yapıcam mis gibi
mazeretim var hamileyim ben gelenler de bilmiyor hamile olduğumu süpriz olucakkk

ay hıc anlamam tatlıdan yemek sorsan solım cesıtte tatlı pek bılmem bıtek pıyanoyu ogrendm asos sayesnde okadr gerısını hep yapcgm zamn netten bakıyorum sey yappp cuplara bıskuvı parcala uzerıne cılek pudıng dok cılekle susle hem malıyetsz hem pratık hemde sık duruo eger nu kadr pratık bsy ıstersen dondurma cuplara uygun oluo bunun ıcın

o zaman ben yemek sorayım nenacık....

yeğenimin ilk evlilik yıldönümleri ve eşi kırmızı et hastası.... evde kutlamak istiyor yeğenim, şöyle hoş bir masa hazırlamak istiyor... hafif yemekler olsun diyor, etli yemekler ne kadar hafif olcaksa.... havuç borani ve sarma çıtır çerez niyetine kenarda durcakmış.... olur mu bi önerin.... menüde neler olmalı ?????

özel bi aksam yemegi özel bir şey yakışır güzel bonfile alıcak cok ınceltmeden bıraz kalın olsun uzerıne kırmızı sarap dokup bı kac saat bekletsn sonra tavaya cossssss baska baharata vs gerek yokk saraptan once bıaz da tuzlaması yeterlı yanınada pilav gder zaten mezelerı hazır sarmaydı boranıydı
hem kolay hem lezzetlıama ugrasmak ıstıosa baska tarıfler dusuneblrm onun ıcın bu dedgmı kırmız et yerıne hındıyede uygulayablr

aaa süper fikir nenacım çilekli puding ve çilek süslemeleri
ama ben son yazdıklarınızdan sonra çilek yemiyorum
olsunn misafirlerimiz yerr
ama diğer önerilere de açığım kiii..

benim en klasik misafir menüm mercimek çorba rosta köfte pilav...
mücver de yapıcam yarın..köfte etten sayılır mııı

bi de hamilelikte tiksindiğim yiyemediğim tek şey köfte oldu...
ama yine misafir için yapıcam kii

ya cilek bnde yemıormda ınt. bakıorm yıgın dıolar bilemiyorum yanı ıstersen ye bızım burdakı hamıleler yıo hatta bugun vardıdaben yıne yemedm nolur nolmaz...

kofte yıemıosan ugrasma onun yerıne tavuk ıncık al bı kaba koy uzerıne tuz z.yagı ve hardal dok elınle ıyıce yedr tavuklara beklet baya bı sure 4-5-6 saat kadr sonra at tavaya kızarsn ayyy cok lezettlı oluo cnm cektı kı

Nenacık sende de ne marifetler varmış da çaktırmamışın bunca zaman

corbaya gerek yok havalar ısındı bnce bır z.yaglı taze fasulye yap ortaya koy ısteyen az alsn tabagna tavugun yanına beyaz pilav cok yakısır pılava az bsy lımon suyu ekle muhtesem oluyor ıstersen tarf verırım snracgma cacık yaparsn bıde kallavı salata yap daha ne yazın corbayı ben hıc hıcemem valla

Siviticim cilekli pudingin üzerine. . Cilek sos yap.. cilegi purr yap rondoda icine 2 kasik nisasta pişir dok üzerlerine harika oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…