- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.121
Yakinda esinde baslar yemege gobegi buyutmeye fln :))))
Cocukken miiii :) hadi canim yemedin mi bi daha :))
Simdi sayamayacagim seyler var cok sevdigim,kayinvalidemlerin orda kucuk mahalle bakkalinda var sadece,hep aldiriyordum esime,ara verdik simdilik
Buyumeyecem benn
kızlar 3 gündür iştahım cok acık napıcam ben ya kontrol edemıyorum kendmı cıkolatalar hamurişleri börek mörek napabılrım yaaaa hala soganlı seyler yıemedgmden yemek yıemıorm da mesela dun aksam borek yedım bıde bu sabah offf cok pişmanımmmmmmmmmmmmmmmm doguma kadar topıtopa dönmek istemıyorum ki
Cok agliyorum cunku majorcum.. stres oluyorum aonra karnima kasilma oluyor ee esimde korkuyor bisi olacak diye yasakladi tv yi onun icin canim. Ama ben gündüzleri aciyorm dayanamıyorum oturup agliyorm sonra butun gun burnum patlican gibi oluyor gözlerim portluyo
ayy Nena ne güldüm topitopa çok iyimiş.
afiyet olsun kuzu ama bencede yemediğin günlere bakrsak birazcık tadını çıkar şimdilik yalnız bu durumu alışkanlık haline getirme
bak bende ne zamandır hiç topitop yemiyorum çocukken ne yerdik
hmm o zaman iyi yapmış kocan kurallara uy bence sen
kızlar 3 gündür iştahım cok acık napıcam ben ya kontrol edemıyorum kendmı cıkolatalar hamurişleri börek mörek napabılrım yaaaa hala soganlı seyler yıemedgmden yemek yıemıorm da mesela dun aksam borek yedım bıde bu sabah offf cok pişmanımmmmmmmmmmmmmmmm doguma kadar topıtopa dönmek istemıyorum ki
Masallah kizcee :)
Olsun yarasin minisinle sana :)
Hamurisini cok abartma ama ikinizede cok yararli degil zaten..Ama hicbisey yiyemedigin zamanllari dusunursek olsun bu da guzel :)
Oturacaktir zamanla duzenlersin kendini :)
Senden neyli topitop olur diye hayal ettim bi an :))))) icinden sakiz cikanlardan olur da kesin
hadi yarını topıtop gunu yapalım herkes topıtop yesınnnnn
Canımm zaten bi kaç haftadır yemiyordun ya iyi oldu..enerji gelsin biraz ...
ama çok iyi anlıyorum seni..ben de akşam yemeğinde az yedim diye sevinirken eşimle çıktığımızda pasta yedim
ve pişmanlıktan uyuyamıcaktım nerdeyse ....ilk 3 ay hiç kilo almamam lazım
sakızlı topitooooooopppp en sevdiğimmmm
bayılırımmm kiii..hatta hemencik kırardım şekerini sakızla şekeri karışık çiğnerdim,
PLOJOO sizin o bakkalda cino var mı ya da cino'yu hatırlayanınız var mı minicik bi çikolataydıı
cınoyu ben htrlamadm yaaaCanımm zaten bi kaç haftadır yemiyordun ya iyi oldu..enerji gelsin biraz ...
ama çok iyi anlıyorum seni..ben de akşam yemeğinde az yedim diye sevinirken eşimle çıktığımızda pasta yedim
ve pişmanlıktan uyuyamıcaktım nerdeyse ....ilk 3 ay hiç kilo almamam lazım
sakızlı topitooooooopppp en sevdiğimmmm
bayılırımmm kiii..hatta hemencik kırardım şekerini sakızla şekeri karışık çiğnerdim,
PLOJOO sizin o bakkalda cino var mı ya da cino'yu hatırlayanınız var mı minicik bi çikolataydıı
Merhaba kızlarr
Hepinize çok selamlar iletiyorum. 4 gün geride kaldı ve hiçbir sonuç yok!!!! İnsanlar aşağıdan çıkarılmıyor!! Allah yardımcıları olsun. Şirket 1 saat basın toplantısı düzenledi ve hiçbir bilgi vermediler!! Bu nasıl iş ya? 80 kişi kurtuldu. 284 öldü ee gerisi nerde??? Noldu o insanlara? Ne yazıkki bilanço çok yüksekZaten kurtulan varsa bile onlarda gitti
kolali isteyim bari esimden
Isimlerini saymadim cani cekip bulamayan olur diye :))
Vaarrcok severim bende..
O zamandan aklina gelenler var,anladin sen :)))
slm kızlarrr nasılsınızzz..
sabhtan beri soma komur madeninin şirket sahibi açıklma yapıyor onlara da üzüldüm sanki biri bilerek yapmış gibi geldi..
elbette cok büyük acılar var ama onların sorumluluğu cok daha zor vebal almak..Allah herkezin yardımcısı olsun...
cınoyu ben htrlamadm yaaa
aynen canım ben de onu düşündüm belki bi yere sığınan kurtulan varsa bile açlıktan susuzluktan yaşayamaz ki
ne olursa mazlum-iyi niyetli halkımıza oluyor zaten...kimse sesini çıkaramıyor çıkarsa tepki belli
ayy 90larda çocuk olmak bambaşkaaaa
Sezen napıyorrrrr? kokluyor musun bol bol?
bence o vebal ömüt boyu ödenemez...
senin için foto koycaktım ama canı isteyenler olur diye koymadım
google görsellere cino yaz bak hatırlıcaksınn
bi de kızlaaaarrr kolay tatlı tarifi olan var mıı?yarın yemeğe gelicekler ya çayın yanına yapmak için..
piyano kek güzel ama uzun geliyor...bana kolay bi tarif lazım..en kötü ihtimal bisküvilerin üzerine puding döküp kat kat yapıcam mis gibi
mazeretim var hamileyim bengelenler de bilmiyor hamile olduğumu süpriz olucakkk
o zaman ben yemek sorayım nenacık....ay hıc anlamam tatlıdan yemek sorsan solım cesıtte tatlı pek bılmem bıtek pıyanoyu ogrendm asos sayesnde okadr gerısını hep yapcgm zamn netten bakıyorum sey yappp cuplara bıskuvı parcala uzerıne cılek pudıng dok cılekle susle hem malıyetsz hem pratık hemde sık duruo eger nu kadr pratık bsy ıstersen dondurma cuplara uygun oluo bunun ıcın
o zaman ben yemek sorayım nenacık....
yeğenimin ilk evlilik yıldönümleri ve eşi kırmızı et hastası.... evde kutlamak istiyor yeğenim, şöyle hoş bir masa hazırlamak istiyor... hafif yemekler olsun diyor, etli yemekler ne kadar hafif olcaksa....havuç borani ve sarma çıtır çerez niyetine kenarda durcakmış.... olur mu bi önerin.... menüde neler olmalı ?????
ay hıc anlamam tatlıdan yemek sorsan solım cesıtte tatlı pek bılmem bıtek pıyanoyu ogrendm asos sayesnde okadr gerısını hep yapcgm zamn netten bakıyorum sey yappp cuplara bıskuvı parcala uzerıne cılek pudıng dok cılekle susle hem malıyetsz hem pratık hemde sık duruo eger nu kadr pratık bsy ıstersen dondurma cuplara uygun oluo bunun ıcın
o zaman ben yemek sorayım nenacık....
yeğenimin ilk evlilik yıldönümleri ve eşi kırmızı et hastası.... evde kutlamak istiyor yeğenim, şöyle hoş bir masa hazırlamak istiyor... hafif yemekler olsun diyor, etli yemekler ne kadar hafif olcaksa....havuç borani ve sarma çıtır çerez niyetine kenarda durcakmış.... olur mu bi önerin.... menüde neler olmalı ?????
aaa süper fikir nenacım çilekli puding ve çilek süslemeleri
ama ben son yazdıklarınızdan sonra çilek yemiyorum
olsunn misafirlerimiz yerr
ama diğer önerilere de açığım kiii..
benim en klasik misafir menüm mercimek çorba rosta köfte pilav...
mücver de yapıcam yarın..köfte etten sayılır mııı
bi de hamilelikte tiksindiğim yiyemediğim tek şey köfte oldu...
ama yine misafir için yapıcam kii
ya cilek bnde yemıormda ınt. bakıorm yıgın dıolar bilemiyorum yanı ıstersen ye bızım burdakı hamıleler yıo hatta bugun vardıdaben yıne yemedm nolur nolmaz...
kofte yıemıosan ugrasma onun yerıne tavuk ıncık al bı kaba koy uzerıne tuz z.yagı ve hardal dok elınle ıyıce yedr tavuklara beklet baya bı sure 4-5-6 saat kadr sonra at tavaya kızarsn ayyy cok lezettlı oluo cnm cektı kı
aaa süper fikir nenacım çilekli puding ve çilek süslemeleri
ama ben son yazdıklarınızdan sonra çilek yemiyorum
olsunn misafirlerimiz yerr
ama diğer önerilere de açığım kiii..
benim en klasik misafir menüm mercimek çorba rosta köfte pilav...
mücver de yapıcam yarın..köfte etten sayılır mııı
bi de hamilelikte tiksindiğim yiyemediğim tek şey köfte oldu...
ama yine misafir için yapıcam kii
Nenacık sende de ne marifetler varmış da çaktırmamışın bunca zaman