Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlarr nasılsınızzz kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadım hem de içimden gelmedi soma yüzünden...
3 gün yas ilan edildi ama 1 haftaya kadar herkes yine eski hayatına dönecek o 283 can ve daha fazlası sadece ailelerince hatırlanacak. yine kimse ders almayacak yine tekrarlanacak.

ee ne yapıyosunuz tatlışkolarımmm... yeni kişiler katılmış aramıza ne güzel

canım benimm ne de güzel yazmışsın...
sezen'in mis kokusuyla geçiyor ne güzel günlerin. sağlıkla atlatmışsın doğumu da darısı başımıza inşallaah

Biz de eşimle film izliyoruz canım. Haber açmıyoruz. Benimki de alıştı kendi evine hemen,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşimle meyva yedik film izliyoruz canım. Sen nasılsın?

Asen inş bu defa önlem alınır sadece turkiyenin içinde olmadı tüm dünya duydu ama haklısın bi şekilde unutturulacak üzri kapatılacak..allah ilelerine sabır versin bi ailede kaç kişi gitti

Angel inş mutluluğunuz daim olsn

Âmin canım hepimizin inşallah.

Eşimle meyva yedik film izliyoruz canım. Sen nasılsın?

Afiyet olsun canim
Bu arada topigimize hosgeldiin nasil gidiyo evlilikk
Aynen kuzum gerci sadece belli hukumetin sucu da degil kim gecse basa ayni ihmal olacak biz millet olarak cok savsak insanlariz basimiza buyuk bi olay gelmedikce Allah a emanet yapiyoruz isleri
Yasam odasi mi ne alsaydi o adam yuzlerce masum kurtulacakti... yarin maden ocaginin icine kim bilir kac tane o yasam konteynirlarindan gelir.

Asen cok haklısın yasm odası yok birde yetkililer ne diyor o yasam odaları cokme riski olursa diye alınıyor mantıga savunmaya bak yaa
Az ömce nette izledm ugur dündara tepki göstermişler
Cok sacma sapan hareketler ve haberler var neye inancaz.. basbakan yumruk attı diyorlar fln kormayla gezip yumrk atıyor diye haberler
Ölenlere yazık oldu başka bişey yok..aileler mahvoldu

Insallah canim,cok sukur atlattik

Bizim ulkemizde insan hayati bi onemli olamadi malesef....
Varsa yoksa laf yetistirmek,bi tek kelime dagarcigi genis herkeste..Herkes sadece konusuuyor..
Cigeri yanan yine aileler..
Onlarda kisa surede unutulacak..
3-5 sene icinde Allah korusun benzer bi hikayyeyle yine uzulecegiz malesef..

Gunaydinnn canlar hazir servisteyken bi merhaba diyeyim dedim

günaydın asoş güaydın kknın en güzel gelinleri...
dün haberleri izlerken daha da kötü oldum eşim dışarı çıkardı oturduk bi yerde ama konumuz hep somaydı
keşke bir şey yapablisek dedik...en azından geride kalan aileler için...
neden düşünmesi gerekenler düşünmüyor acıları sarmayı ki ..
hep diyorum telafisi ve tesellisi yok ama en azından o ailelerin acılarını hafifletmeye çalışsalar...
aslında hiç konuşmasalar yapıcakları en güzel iyilik olucak...

neyse çok doluyum....

bu günün cuma olması ptesinin tatil olması bile boş geliyor bana..

günaydn kızlarrr 4 gün geride kaldı malesef ve ölü sayısı artıyor ben bile perişan oldum aileleri düşünemiyorum ayrıca o boşbakan ve onun müsteşarımı ne b...kuysa allaha havale edıyorum allah bıldgı gıbı yapsın bebegım var beddua edemıyorum sadece lanet edıyorum yönetildgmz kişilere zaten sevmem iice uyuz oldum ben bu hafta sonu bir paket hazırlayıp soma beld. gönderıcem hafta ıcı sizce dogru olur mu ???

Günaydın kizlar.. hayirli cumalar olsun ins. Kayiplarimiza allah rahmet eylesin. Tv izlemek yasak bana ama eşim yokken gizli açıyorum. Az evvel gordum bir cok kurum ve kuruluştan soma icin cok güzel yardimlar varbins hepsi yerine getirilir.
NENACIM bence direk belediyeye gönderme o karışıklık ta arada kaynar muhtemelen bulundugu yerdede kampanyalar olacaktir o zmn yaparsin. İçim cok yandi coookkk.. kimbilir o aileler ne durumda (
Hafta sonu geldi yarinda dr teyzemize gitcez su an icimdeki tek heyecan oglumu gorecek olmak...

bence de sayı gizleniyor...
hatırlarsanız marmara depreminde de önce bi sayı verilmiş sonra yarıya düşürülmüştü...
bazen mantığım duruyor..

evet aynen dediğin gibi o deprem olduğunda 11 yaşındaydım allahım ne felaket bir şeydi

ölüm olunca bütün dünya işleri ne kadar boş ve saçma geliyor değilmi canım

aaa neden yasak ki tv izlemek :26:

kızlar 3 gündür iştahım cok acık napıcam ben ya kontrol edemıyorum kendmı cıkolatalar hamurişleri börek mörek napabılrım yaaaa hala soganlı seyler yıemedgmden yemek yıemıorm da mesela dun aksam borek yedım bıde bu sabah offf cok pişmanımmmmmmmmmmmmmmmm doguma kadar topıtopa dönmek istemıyorum ki

Cok agliyorum cunku majorcum.. stres oluyorum aonra karnima kasilma oluyor ee esimde korkuyor bisi olacak diye yasakladi tv yi onun icin canim. Ama ben gündüzleri aciyorm dayanamıyorum oturup agliyorm sonra butun gun burnum patlican gibi oluyor gözlerim portluyo

Masallah kizcee :)
Olsun yarasin minisinle sana :)
Hamurisini cok abartma ama ikinizede cok yararli degil zaten..Ama hicbisey yiyemedigin zamanllari dusunursek olsun bu da guzel :)
Oturacaktir zamanla duzenlersin kendini :)
Senden neyli topitop olur diye hayal ettim bi an :))))) icinden sakiz cikanlardan olur da kesin

valla dikkat etmem sart ben yıorum esım benı ızlıo bu kadın napıo dıe bıraz abarttm 2-3 gundur bıde streslı oldgmda uzuldgmde cok yerm bu soma benı etkıledı ya ondan da olablr... sakızlı mı ayyy ne yerdm cocukken

Yakinda esinde baslar yemege gobegi buyutmeye fln :))))
Cocukken miiii :) hadi canim yemedin mi bi daha :))
Simdi sayamayacagim seyler var cok sevdigim,kayinvalidemlerin orda kucuk mahalle bakkalinda var sadece,hep aldiriyordum esime,ara verdik simdilik
Buyumeyecem benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…