- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.961
evet aklımı başıma aldımkii
valla doğru az çok anlıyorum seni mesela bende evlendiğimden beri en küçük halam ne evime geldi ne aradı.
neden böyle yaptığını anlamıyorum ama çok sinirimi bozuyor bu durum.
aramızda fazl yaş farkı yok halam benden 6 yaş büyük arkadaş gibiydik biz onunla.
düğün hazırlığı yaparkende hiç arayıp sormamıştı ilgilenmemişti.
öyle yaptıı için bende ona kırgınım bende aramıyorum. insan bir kere merak edip arayıp sormaz mı gelmez mi. dolmuşla 15 dk'lık mesafedeyim.
üstelik dolmuş onların evinin önünden bizim evin arkasından geçiyor.
anlayabiliyorum az çok
Afern akilli bidik :)Canim bosver arasin eşin hic laf bile söyleme hatta sinirlendigini belli bile etme bence.. ??? Esin mi sana beceriksizmisin gibi davranıyor? ??
Etsiz cig köfte yedim ben bi kac defa sorun yok ama su var ki lezzet de yok o tadi aramıyosun ki canim yaaa...ben kahve istiyorum orta sekerli ohh bol köpüklü missss.. yanindada bi iki cikolata.. allahimmm rüya gibi.. hii bide balkonda olursaaa deymeyin keyfime aman sabhlar olmasın :)
bence cok takilip kendini yipratma esinde fazla duskun demekki sana abarti gelio bnmde kaynn validemler sorumsz aramaz etmez bnde aramam onlar aramio die esim hic aramaz zaten sulalesyle arasida yok annemede yakin oturyrz saolsnlar annemler esmde cok duskun bnmkilere gecinip gdyrz bnce sende rahatsn hic bulasma esin ariosada senn yannda aramasn bu kadr etkilenmesn ayrica gorumcen taki takmamis ayip etmis kimisi der elinde yok bilmem ne ben valla kardeslerde annede babada mazeret kabul etmyrm biriktrselerms kucuk altn bile ayiptr bana gore kayn biraderm ceyrek takti die esime demedgmi brakmadm banane sende gorumcenn ozel bir gunu olursa hediyesni almazsn olur biter her sy karsilikli
Canim ilk 3ay yedgnn bebege ne zarari nede faydasi varms abartmamamk kaydylq ye canin cekiosa mahrum brakma kendni jir isirikta olsa al ben de gecen istedm ve yedm arada bir zannetmyrm yani aman sanki annelermz herseye dikkat mi ediodu tamam ornek almiyrm ama okadrda pimpiriklik iyi deil :) misafrleri al gel bana ya evinz gbi yayilin valla bzdr kocisle odamzda taklrz yigin icin takilin :) senn kocanda bnmki gbi gormemisin cocuklari olmus haberi eli karnmda babasi babasi dio opuyo anayi unutacklar yakinda
Ondan korkuyorum vallahi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım eşim tam tersine o kadar memnunki annesinin evinde böyle pasta börekmi yiyodu sanki :)) ben yaptıkca coştu şaşırdı kaldı biz nişanlıyken akrabalarıyla pek görüşme şansımız olmadı şimdi diyolarki madem o kadar marifetliydi bize niye hiç pasta börek yapmadı öyle marifeti varmıydı diyolar gelde delirme
yok canım eşim tam tersine o kadar memnunki annesinin evinde böyle pasta börekmi yiyodu sanki :)) ben yaptıkca coştu şaşırdı kaldı biz nişanlıyken akrabalarıyla pek görüşme şansımız olmadı şimdi diyolarki madem o kadar marifetliydi bize niye hiç pasta börek yapmadı öyle marifeti varmıydı diyolar gelde delirme
peki tatlım eşinin sana karşı tavırları kötü mü? yada onlarla konuşunca kötüleşiyomu??öyle bi şey yoksa salla gitsin bi süre sonra zaten sallamadığını fark edip onlar üzülecek sonrasında da konuşmayı da bırakacaklardır....bize niye hiç yapmadın diyolarsa görüşemedik ki sık sık dersin, şimdi gelin yapayım de hattacanım nişanlıyken görümcem bana çok yakın ve samimiydi ablam ablam derdi hep bir kez olsun merak edip aramadı bizi farkındayım eşim işteyken konuşuyolar hep doldurduğunuda düşünüyorum biraz öncede bahsettim marifetsiz bişey bilmeyen sanki kocasını aç bırakan sürekli dışardan hazır yiyomuşuz gibi hareketleri var heee ayrıca takı olayını ben kv belirttim taktı diyolar videoda herşey ortada ama beni anlayan yokk haaa bide benim eşim her defasında keyfi arar hergün hemde
Canim eşinin düşüncesi onemli yahu. . Gorumceni cok buyutme güzelim gözünde. .. esin sen sinirlendikce üzerine gelir tabi..
eşimin sülalesinde büyükten küçüğe kadar herkes bana düşman gibi 5 yaşında yeğeni var eşimn babaannesi dolduruyo yanımda çocugu söyle yengene abimi neden aldın de diyo diğer yeğenleri küser neymiş eşim benim yanımdaymış yeğenlerini gezdirmiyomuş heee unutmuşum demeyi görümcem bide şu ayıbı yaptı biz düğünde fotoğrafcıda fotograf çekinirken benim ablamın kızı yanımdaydı onunlada çekindik görümcem yanımda eşimim aradı çocuk azarlar gibi benim çocuğumun resmi niye yok diye çemkirdi sanki çocuk yanımızdaydıda çekinmedik . Eşimde diyo ablamın bişeyi olursa takı takmam bende diye adımdan eminolduğu kadar eminimki takacak canım acayip takıldım bu konuya
peki tatlım eşinin sana karşı tavırları kötü mü? yada onlarla konuşunca kötüleşiyomu??öyle bi şey yoksa salla gitsin bi süre sonra zaten sallamadığını fark edip onlar üzülecek sonrasında da konuşmayı da bırakacaklardır....bize niye hiç yapmadın diyolarsa görüşemedik ki sık sık dersin, şimdi gelin yapayım de hattagelmezler herhalde
vallahi küçük şeyler bunlar düşünmene değmez.....
Seni aramayani aramazsn olur biter esine engel olamazsn ki ariyorsa bi laf etsen kiyamet kopar esini cozdum bnm kp min aynisi kardeslerne cok duskun esimn halasi ceyrek takti bize 2hafta once halasnn kizi evlendi kp gtti bilezk takti kuplere bndm esime dedm boyle boyle esimde bosver babam adam dilki dio ahahha "D neyse iste taki konusuna grme bnde magdurum burda dokulursem daha susmam yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insan kimin ne olduğunu düğün telaşında anlıyor..
6 ay nişanlı kaldım, benim öp öz halam arayıp birkez sormadı, kızım bi eksiğin varmı bi ihtiyacın varmı diye..
durumumuzunda çok parlak olmadığını biliyor..
sağolsun eşim ve ailesi bize bir iğne bile aldırmadı..
A dan Z ye herşeyimi onlar aldı,
yatak odasıymış beyaz eşyaymış hiçbirini bize düşündürmediler..
düğünüme bir hafta kalmış halam beni arıyo, ''kızım varmı bi eksiğin''
''sen evime gelmediğin için bilmiyosun tabi, öyle bi ev dizdilerki bana, fazlam bile var, senin eksiğin varsa veriyim'' dedim
kısa bi kem küm den sonra kapadı teli
güzel bi kapak olmuş canım :)
büyüğüm sonuçta,
öyle çıkışmak istemezdim,
ama bazen inan ondan anlıyolar
buyrun efenim buyrun girişler sağ yandanmerhaba kızlaar
domajor sayesinde topiğinizin düzenli okuyucusuyum ama katılımcı olmaya fırsat bulamamıstım. bugün bi slm verip giriş yapmak istedim :)))
az önce telden giridim alıntıladım yazdım ama meğer gitmemiş...
amayaa bnm regl genelde hep düzenlidir ömrdü hayatımda bu 3.kez geçikiyor bu kdr uzun süre...sanrm stres yapıyorum bebek için değil ama özel haytta da stresliyim sanrm cok cabuk sinirleniyorum son günlerde...onun etkisi sanırım...
dediğiniz gibi en doğru zmnda gelir inş. rabbim demekki henüz zmnı değil..
merhaba kızlaar
domajor sayesinde topiğinizin düzenli okuyucusuyum ama katılımcı olmaya fırsat bulamamıstım. bugün bi slm verip giriş yapmak istedim :)))
selam buyursunlarrrrmerhaba kızlaar
amayaaa cok guldum sag yandan heee :)buyrun efenim buyrun girişler sağ yandan
Evet cnm cok katlyrm ne kadr beklentin yuksekse okadr uzulursn bn cok uzuldumde ordan biliyrm kiz senn kv lerle bnmkiler ayni umursamiolar bnm kayn pederde hyrli olsun demedi kardeslermi acaba ne tuhaf insanlar var yahu :)kızlar hepiniz çok haklısınız bence..
ama ben şunu öğrendim insanlardan ne kadar çok şey beklersen o kadar mutsuz oluyorsun..
benim kvler dahil düğünde kimse yardımcı olmadı..eşim de nişanlıyken gaziantepteydi
herşeyi annem babamla hallettim eşim de sık sık rapor aldı geldi..
ama kvlere karşı bi gıcığım yok yapıları öyle umursamazlar..torunları olucak kayınpederim bana bi kez olsun hayırlı olsun vb.demedi..
ama valla sallamıyorum...bi kötülüklerini kötü sözlerini görmedim ya valla en güzel iyilik bana..
eşimi seviyorum gerisi boş bomboşşş
canım yumurtlama günlerini takip ediyormusun bilmiyorum ama daha önceden yazmış da olabilrim şöyle bir şey okumuştum
adet gününden 14 gün önce yumurta oluşurmuş mesela seni bu ay 40 günde geldiyse 40-14 26.gün oluşmuştur..
benim hiç belli olmadığı için takip etme şansım yoktu zaten ki regl günümde falan hamile kalmışı m zaten nasıl bi bünyem varsa
senin de bu ay son olur inşallah
senin canın neye sıkkın ?
canım hoşgeldin de majoru nerden tanıyorsun
Hosgelmissinnn canimmm...merhaba kızlaar
kızlar hepiniz çok haklısınız bence..
ama ben şunu öğrendim insanlardan ne kadar çok şey beklersen o kadar mutsuz oluyorsun..
benim kvler dahil düğünde kimse yardımcı olmadı..eşim de nişanlıyken gaziantepteydi
herşeyi annem babamla hallettim eşim de sık sık rapor aldı geldi..
ama kvlere karşı bi gıcığım yok yapıları öyle umursamazlar..torunları olucak kayınpederim bana bi kez olsun hayırlı olsun vb.demedi..
ama valla sallamıyorum...bi kötülüklerini kötü sözlerini görmedim ya valla en güzel iyilik bana..
eşimi seviyorum gerisi boş bomboşşş
Aaa bizim kvdeler kardesmi acaba :) dugunume bir gram faydalari olmadi .
Ve torunu da hicc mrkbfalan etmiyorlar annem kendisini paralıyor sunu alayim bunu yapayim diye kv de bi kizim hamilesin nasilsin demedi kac ay oldu o kadar hastanede falan yattim hiii bundan once geçen yaz kurtaj oldum bi geçmiş olsun demedi.. ben bisi beklemiyorm artik nabza göre serbet bendede zamani gelince aynrn laflarimi söylerim. Simdilik susuyorum.
canım yumurtlama günlerini takip ediyormusun bilmiyorum ama daha önceden yazmış da olabilrim şöyle bir şey okumuştum
adet gününden 14 gün önce yumurta oluşurmuş mesela seni bu ay 40 günde geldiyse 40-14 26.gün oluşmuştur..
benim hiç belli olmadığı için takip etme şansım yoktu zaten ki regl günümde falan hamile kalmışı m zaten nasıl bi bünyem varsa
senin de bu ay son olur inşallah
senin canın neye sıkkın ?
canım hoşgeldin de majoru nerden tanıyorsun