Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hayrılsı cnm ablma da hep erkek diyorlardıı ama bnm içimden kız geliyordu öylede olduu
hayırlı ewlat sağlıklı olsun daa cinsiyeti önemli değil

aynenn canım..
mesela görümcemlere de kız olucak gibi geliyormuş çünkü deli gibi kız istiyorlar...
onların kız istemesi mutlu ediyor beni düşünsene kız olunca bize bi erkek evlat veremedin kafasında olduklarını
ablanın çin takvimi tutmuşmuyduuu?

bu arada kızlar nolur pudingli kurabiyeyi yapın ben bayılıyorummm bu saatte üşenmedim yaptım

valla cnm sanırm tutuyordu şimdi tam hatırlayamadım :))

görümceler hep kız istiyor sanrım bnmkide öylee...kv.ler flnda kız olsa öyle düşünmez sanrm cunku 2tane erkek var ztn

Huhu kk nin guzel gelinleriii
Sizicok seviyorum ki beeen 1000. Sayfayi kacirmisim ama olsunki bende 1001de kutlayim

Plojommm eve de cikmissiniz ne guzel sezosun kokusunu bizim icinde icine cekk ohhh
Sivitiiimmm hamile halinle nasil agirlican misafir kuzuum
Prenses kuzumm uzulme ama bak daha onumuzde haziran var temmuz var hayirli zamanda olsunn
Amayaninda seninde en hayirli zamanda olacak insallahh
Sia hosgeldinn evet hatrliyorum seni 2013 Agustos gelinleri topigindeen bende vardim ama orasi bu kadar samata olmuyodu takil burdaa bize
Vee damlacikolata kuzum kendine dikkat et

1000 olmus oh ohh :)
Salep keyfi yaptigim kis gunleri geldi aklima buraya yazdigim :)
Ne cok ve cabuk gecti zaman :)

Kizlar yahu hamileligimin uzerinden senelr gecmis gb,gobegim evdeki hallerim vs hayal gb..

Halk arasinda lohusalik depresyonu diye gecen ama benim kibar adini tercih ettigim 'annelik hüznü' ile tanisiyoruz gb :)))
Gozlerim doluyor durup dururken,esimle kizim gozumun onunde olsun istiyorum hep..garip :)

Iyi ki varsiniiiizzz :)

PRENSES hayirlisiyla guzel haberini inatla bekliyorun canim olmussun regl ama uzulme en azindan onu olman bile ilk adim
Az kaldi,inaniyorum

Gunaydnlarrrrr hazirlandm ise gdicemmm :)evden cikma saatini bekliyrm kizlarrrr :)PLOJOM HAMILELIK HUZNU NE GUZEL ISIM TAKMSSN NASIL DUYGULARVYASADGNI SUAN HIC BIRIMZ BILEMYRZ AMA TUM HEYECANLARNI PAYLASYRZ YAKINDA BZDE O DUYGULARI TATMIS OLACAGZ SENN ENGIN TECRUBELERN HEPIMZE YOL GOSTERICEKTR SEZOS VE SEVGILI ESINLE SONSUZ MUTLULUGUNZ OLSUN EVLADNI OP KOKLA BNDE SMDIDEN BEBEGM ICIN HYECANLANYRM SMDIDEN ANNELKK IC GUDULERM OLUSTU SANIRIM :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlarr.. her zaman ki gibi sabahin kör zahiri uyandik:)
Plojoooo cok hevesliyin canım sana ya nasil güzel günler yasiyorsub şu an anneligin hüznü bile baska olsa gerek.. en güzeli de evladinin saglikla yaninda olmasi. Allah bozmasin mutlulugunu.
Bu gun ne yapsam da kendime eziyet etsem diye düşünüyorum:)) bi kac pasta yapip atayim dondurucuya iftar sonrasi yenir.. ahaha salak ben.:))
Bu arada biri utanmis aramiza gelmek icin sanırım ayy bide bana ban yuzsuzce lak diye dalmıştim aranıza :))
Hemde iki kisi olarak kadinlar hamamina minik oglunuda sokmuş anne gibi hissettim kendini.. eşim uzak tut oglumu kadin muhabbetinden diyor :)) bizdn haberler boyle amanin nasil desarj oldun gene. Geçmişi tam okumadim ama gepinizt iyisiniz saniyorum ve sizleri öpüyorum. ..

Insallah canim,saglikla kavusun insallah :)
Olusmaz mi simmdiden dikkat etmeye baslamissindir onun icin :)
Herseye deger Nenaa

Evet en en guzeli saglikli olmak..amin canim..
Senin hazirliklarda bitmedi gitti yahu,bosversene,kime niye ispat edesin ki kendini..Kayinvaliden oyle yapmissa o onun kisiligi..Sende kendince bisyler yapiyorsun sonucta illa cok yapmana gerek yok..
Ona benzemedigini hatta kimseye benzemedigini bilsin bitanecik oldugunu )
Kagaaan tekmele anneni,otursun ))

Sen su kendine yaptgn eziytlerden bana bahsetme cinler tepeme cikiio pasta yapicakms hey allam ya hem bi kere iftardan snra yenen tatlular kilo yapio :)bence yapma

Sen su kendine yaptgn eziytlerden bana bahsetme cinler tepeme cikiio pasta yapicakms hey allam ya hem bi kere iftardan snra yenen tatlular kilo yapio :)bence yapma

Tamam kuzular kizmayin saka yapiyorum zaten ne pastasiymis.. pastaneler ne gune duruyor :) herhangi bisi yaparsm eşim çöpe atacak zatn yazik emeğime ondn yapmiyorum:)

günaydın kızlarrrr
sabah yazmıştım aslında sonra silindi
ilk fırsatta geldim kiii

asoşummm hoşgeldinnn
özletiyorsun yahu kendini minikler çok mu yoruyor seniii?
ben misafir ğırlamıcm eşimle annem ağırlıcak
annem sağolsun temizlik yemek konusunda yardım edicek eşim de servis ve bulaşık da yardım eder...
gerçi gelen kişi de sağolsun eşimin ailesinde en çok sevdiğim kişi hamile olduğumu öğrenince-yüzyüze söyleyelim dedik-bana iş yaptırmaz...

PLOJOO gelmişşşş
kuzumm duygusallıklar çok normal ben kimbilir nasıl olurum..
dün akşam yemek yaparken elimi kestim kanamaya başlayınca ben de ağlamaya başladım durup dururken çocuk gibi
Sezen nasıl?emzirmeye başladın mı?
bana da bazen 9 ay çok uzun geliyor..baze çok kısa...

bende de içgüdüler başlıyor nenaaa...şimdi bile nasıl kouruyoruz..hapşırırken bile korkar oldum..
dünyaya gelince nasıl olcak acaba..

damlaçikolataaa git yat uyu...benim çok uykum varr
Benim yerime de uyu

bu arada sular geldi yuppiiiii

Yaaa aynen bnde dus alrken esime diorm bekle beni ya dusersem ayagm kayip bebege bsy olrsa yolda yurrken yavas yuruyrm ya takilip dusersm die bide o uyku sornu malesef buyuk dert calisan kadina

aynen ben de en çok duşta korkuyorum..
bi de bir şey sorucam burayı hamişler topiğe çevirmek istemiyorum ama nenacım sende de gaz var mı?benim karnım şişti resmen

aynen ben de en çok duşta korkuyorum..
bi de bir şey sorucam burayı hamişler topiğe çevirmek istemiyorum ama nenacım sende de gaz var mı?benim karnım şişti resmen

Kusum gaz cok yokta rvucudum su topladi sisim yani bende dr normal oldnu soledi

Kusum gaz cok yokta rvucudum su topladi sisim yani bende dr normal oldnu soledi

ben doktora sormamıştım..normalse tamam o zamann yoksa 9 ayda nasıl şişerim biliinmez..zaten kilolu hamile kaldığım içi kilo alma fobisi başladı ben de

bu arada yazmayı unuttum ölen maden işçilerimiz için inanılmaz üzüldüm..
mekanları cennet olsun..Allah geride kalanlar sabırlar versin..
ama haksızlık yaaa

Sweat alintilayamadm ... ama normal yani 9 ay boyuncaa surer bu sislik reglde olamyrz ya endiselenme bnde kilolu hamile kaldm 2.5kilo da su topladm doguma kadr topitopa benzicem hehe

Bu arada evet maden iscilermze allahtan rhamet ailelerne bas sagligi diliyrm ben bu sabah haberlerden ogrendm tv hala acim gelismeleri hem int. Hem tv den takip ediyrm bu nasil bir adalet sistemdr bu nasil ihmal karliktr yazik oldu onca cana aileler perisan biz perisan bebegme dikkat etmeye calsyrm kafami dagtmak istyrm com uzuldm cok

Oyy kiyamam :)
Iyi minisim sukurler olsun..
Emisiyoz,sevisiyoz,uyuyoz,e yapiyoz (mis gb kokuoooo )
Benimm kizim ayni babaassiii
Beklerken uzundu gercekten ama simdi ne cabuk bitti diyorum,ozlemiyorumda degil yani

Allah sabir versin gercekten maden iscilerinin ailelerine..Aksam cok az izleyebildim son durumdan haberim yok..

ne biçim ne kötü bir gün bugün
karanlıkta kalan yüzlerce maden işçisi ve onların aileleri
bence de .....
diğer topikte yazmış bir arkadaş, biri 15 yaşındaymış.... sadece 15 ((((( biri kurtarıldığında "çizmelerimi çıkarayım mı sedye kirlenmesin" demiş....Allah'ım ailelerine sabır versin, dayanma gücü versin.....

sınırda terörist zannedilerek öldürülen "masum" kaçakcıların her biri için tazminat ödenmişti..... 135 bin lira kadar.... çok cüzzi maaşlarla toprağın altında çalışan bu canların aileleri de onların aileleri gibi geçime muhtaç kalacaklar.... çok kötüyüm çoookkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…