Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlaar
domajor sayesinde topiğinizin düzenli okuyucusuyum ama katılımcı olmaya fırsat bulamamıstım. bugün bi slm verip giriş yapmak istedim :)))

hoşgeldinnn...
majorun onunde do vardi dimi major major diye alısınca domajor garip geldi :))

svitcim canm sıkkn ama cok büyütülecek seyler değil aslnda ister istemez olan ufak tefek şeyler... birde bnm eşimin sağ dizinde bağ kopması var arada ağrıyor son günlerde iyice zorladı 2 gün zor yürüdü fln..

ama en önemlisi kendimi bu ay olucak diye cok inandırdım...olmadı kısmet böyleymişş

bunu da uzun uzun anlatmak isterdim ama hiç halim yok svitiiii....

Hosgelmissinnn canimmm...

buyrun efenim buyrun girişler sağ yandan

Hoşbulduk kızlarr
majorla biz ağustos 2013 gelinleriyiz çok güzel bi topiğimiz vardı evlilik hazırlıklarımızı paylastığımız ordan tanısıyoruz.evlenen topiği terketti ama biz majorla kopmadık mesajlasıyoruz onun tavsiyesiyle sizlerle de tanısmak üzereyim:)))

Ayhh bayılıcam şimdiii
bu gün çok halsizlik var ben de esniyorum içim çekiliyor saki
veee bankada 3. katta çalışıyorum ve öğeden sonra belki 30 kez aşağı katlara inmek zorunda kaldım:84:
bitse de gitsekk....

alıntı da yapamadım bu gün her şey bana karşı :31

AMAYAA sen zaten istifa et tıp oku zaten başlar başlamaz tusa girmeden kadın doğum uzmanı yaparlar seni

NENA sorma yahuu bizim kocişler nasıl çıkmış onlardan bilmiyorum
neyse şanslıyız mükemmel kocalarımız var dimiiii

SİA hoşgeldin canım bazen seni aşağıda okurken görüyodum artık yazarsın da
zaten tanıyosundur bizi

AYPRENSES insan kendini şartlayınca kötü oluyor biliyorum..ben hep ağustos dememe rağmen ilk testlerde çıkmayınca üzülmüştüm ...
gerçi daha erken 5-6 aydır deniyorsunuz ama için rahat olsun diye doktora gitmeti düşünüyor musunuz?
bu arada eşine de geçmiş olsun...

merhaba kızlaar
domajor sayesinde topiğinizin düzenli okuyucusuyum ama katılımcı olmaya fırsat bulamamıstım. bugün bi slm verip giriş yapmak istedim :)))

sonunda hoşgeldin aramıza canım :13:
kızlar sia'yı size şikayet edeyim biraz yaklaşık 6 aydır falan sende gel işte ne güzel konuşuyoruz ediyoruz diyorum yok ben utanırım, gelemem deyip duruyordu.
bugün bir cesaret gelmiş olmalı siacığıma
aslında asen'de hatırlayacaktır seni canım.
ağustos 2013 gelinleri diye bir topik vardı ordan tanışıyoruz kızlar
artık yavaştan kendini tanıtırsın heralde canım

saol sivtcim biraz haififledi ama geçmezse dr. gidicezz..
ewt cnm eşim haziranda da olmzsa gideriz ddi..dedğin gibi henüz erken ama en azından eşim kontrol ettirsin istiyorum...

o zaman tekrar hoşgeldin siaaa
hadi tanıt kendiniii nerdensin napıyorsun
hem bizim kapımız herkesçiklere açık kii..

saol sivtcim biraz haififledi ama geçmezse dr. gidicezz..
ewt cnm eşim haziranda da olmzsa gideriz ddi..dedğin gibi henüz erken ama en azından eşim kontrol ettirsin istiyorum...

en azından -Allah korusun bir problem varsa ona göre hareket edersiniz,eğer hiiç bi sorun yoksa ki ben öyle olduğuna eminim içiniz rahatlar hoop geliverir bebişş..

ama inşallah haziranda gelir

amayaa da 26 haziranda tedaviye başlıcaktı bizim evlilik yıldönümüz ya ordan biliyorum

valla bilmiyorum kii iltihap olusuyor eşimde de bnde de o bi sorun belirtisimi yoksa sorun oluştururmu bilmiyıyorumm..
aslnda hep akrep burcu olsun yada balık diyorudum şimdi balık olabilir şu zmnlarda olursa mayıs hazırnda olursa eğer valla artık kısmet demekten başka bişey diyemiyorumm..
allah ne zmn nasip edersee..

belki çok içten istemişindir balık burcu olmayı bekliyodur

benim de eşim aralık doğumlu hep şikayetçidir 1 yıl boşa kaybettim diye..bebişin aralık doğumlu olmasını istemedik hiç..
şansa geç döllenme oldu ocak ortası gözüküyor tabi minik bi süpriz yapmazsa..

aynen öyle bnde kasım ayındayım sonlarda olmak cok zorr yaş hesaplaması fln
valla bilmiyorumm ama hep hamileliği yazın yaşamak isterim..arkadasımda ilk aylarını yazın yaş demişti bilmiyorum off neyse kapatlm bu konuyu boşa geçti bu ay..

ama sizin için güzel geçtii sen öğrendin hamiliğini plojo doğum yaptı...

bu ay güzeldi ama bidahki ay da senin için ve amaya için güzel olucak..

ben de çıkıcam yavaş yavaş...dün akşam erkenden uyuyunca yemek yapamadım şimdi yapıcam
eşim dışarıdan yiyelim dedi ama verdiğimiz paraya üzülüyorum...
son gayret gidip yemek yapayım

inş svitciimmm...kolay gelsin şimdiden sana....

Kızzzlaaaarrr tebrik ediyorum siziiiii ve cok seviyorum kiiiiii

1000. Sayfadayızzz

veeee 1000. sayfadayıııızzzzzzz :))))))))

bir kaç ay burda gecikti dedin ya; ondan dedim tatlım.... hayırlısı elbette, bebişler geleceği zamanı bilir seninki de en yakın zamanda gelsin annesinin göbeğine inşallahhhhh
gül tatlım güüüllll... gülmek sana yakışıyorrrrrr gülmek sana yakışıyor

ilahi sia'ya kız utancak ne var; biz hiç birimizi tanımıyoduk valla bi daldık pir daldık çok da iyi anlaştık

:))))) sizin evlilik yıldönümünüz bizim de dönüm noktamız olur inşallah, hayatımızda güzel değişiklikler olur inşallahhhhh

yemek yaptım-yedik bulaşıkları kocaya yıktım veee hemen size koştum:52
akşamüstü farketmemiştim aaa 1000.sayfadayız dedim baktım kızçelerim de fark etmiş
yaşasın kiiiii
prenses iyiki açmışsın bu topiği de buluşmuşuz hepimiz..
sizi tanıdığım içi çooook mutluyum..çok seviyorum siziiiiiii...iyiki varsınızzzzzzz :16

ewt amaya ewlendikten sonra gecikmeye başladı ama genelde iyi gidiyor hayırlısı
inş hazıran temmuz da hamiş oluruz ağustosda ara veririz hem tatil hem ikizler burcu olma riski var

eweettt 1000.sayfamız hayırlı olsunnn nice 1000 senlereee..
iyi kii sizde gelmişsinizzz topiğeee..iyiki varsınızz

bu arada svittt çin takvimine baktınmı belli değildi ya şimdi kesin zmnını biliyorusun cinsiyeti ne olucak acbaa:26:

Erkek gösteriyorrrr
annem de ısrarla erkek olucak diyor..
ben de geçen gece rüyamda erkek bebk gördüm
ama hamie kalmadan hep kız istiyorduk eşimle...şimdi arada kaldık...
bakalımm 12 haftamız 3 ayımız var daha öğrenmemize....
bi kalp atışlarını duyalım da.....

hayrılsı cnm ablma da hep erkek diyorlardıı ama bnm içimden kız geliyordu öylede olduu
hayırlı ewlat sağlıklı olsun daa cinsiyeti önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…