- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.981
merhaba kızlaar
domajor sayesinde topiğinizin düzenli okuyucusuyum ama katılımcı olmaya fırsat bulamamıstım. bugün bi slm verip giriş yapmak istedim :)))
hoşgeldinnn...
majorun onunde do vardi dimi major major diye alısınca domajor garip geldi :))
kızlar hepiniz çok haklısınız bence..
ama ben şunu öğrendim insanlardan ne kadar çok şey beklersen o kadar mutsuz oluyorsun..
benim kvler dahil düğünde kimse yardımcı olmadı..eşim de nişanlıyken gaziantepteydi
herşeyi annem babamla hallettim eşim de sık sık rapor aldı geldi..
ama kvlere karşı bi gıcığım yok yapıları öyle umursamazlar..torunları olucak kayınpederim bana bi kez olsun hayırlı olsun vb.demedi..
ama valla sallamıyorum...bi kötülüklerini kötü sözlerini görmedim ya valla en güzel iyilik bana..
eşimi seviyorum gerisi boş bomboşşş
canım yumurtlama günlerini takip ediyormusun bilmiyorum ama daha önceden yazmış da olabilrim şöyle bir şey okumuştum
adet gününden 14 gün önce yumurta oluşurmuş mesela seni bu ay 40 günde geldiyse 40-14 26.gün oluşmuştur..
benim hiç belli olmadığı için takip etme şansım yoktu zaten ki regl günümde falan hamile kalmışı m zaten nasıl bi bünyem varsa
senin de bu ay son olur inşallah
senin canın neye sıkkın ?
canım hoşgeldin de majoru nerden tanıyorsun
svitcim canm sıkkn ama cok büyütülecek seyler değil aslnda ister istemez olan ufak tefek şeyler... birde bnm eşimin sağ dizinde bağ kopması var arada ağrıyor son günlerde iyice zorladı 2 gün zor yürüdü fln..
ama en önemlisi kendimi bu ay olucak diye cok inandırdım...olmadı kısmet böyleymişş