Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aa nasıl öyle oranın sularııı :KK53:
nerdeyse musluktan kireç akıcak heralde :KK9:
bu arada annen emekli bankacı mııııı :KK52:
sanırım önceden daha da zormuş bankacılık bizim emekliliğ yakın ablalar anlatırdı eskiden gecelere kadar kalırdık
çocuklarımız bize hasret büyüdü diye..
şimdi biraz daha kolay sanırmm..
senin iş başvuruları ne oldu haber var mı?

bece de iyiki diyorum hamilelik 9 ay :KK1:
bence benim bu gelgitler hormon değişiminde..bi garip ruh halindeyim :KK31:

Gerçekten musluktan kireç akıyor. Çaydanlığım camdan ondan içi rahat gözüküyor. 1 kere su kaynattım ve her tarafı bembeyaz oldu:KK53: Baya kireçli. Türkiyede çayı yemeği musluktan yapardı annem. Burda imkansız. En büyük masrafımız içme suyu. Eşim illallah etti içme suyu taşımaktan eve:KK9:

Annem de baya çalıştı. Ananem baktı bize hep. Ama şimdi emeklilik şartları güzel. Bankacılığın imkanları güzel oluyor. Sağlık sigortası var mesela nerdeyse en güzel özel hastaneleri hatta diş operasyonlarını bile kapsıyor (bende çalışana kadar yararlanabiliyordum çalışınca bitti maalesef:KK43: ).

Benim iş başvurusundan ses yok. Adama hanım diye hitap etmeyeydim iyidi:KK9::KK9:

Geldim oturum kartım çıkmadı hala işler çok ağır ilerliyor. Türkiyede avrupada işlerin kusursuz yürüdüğünü sanardım ama aksine canım memleketim bu anlamda çoook öteEn Büyük TÜRKİYE Polis geliyo eve bakıyo rapor ediyor belediye kağıt gönderiyo onla müracat edicem kartı basacaklar falan. O kartlada çalışma iznine başvurcam. Bakalım.. İşallah güzel bişler çıkar sorasnda ama sanırım 2 3 ay daha yatıştayım ben:KK9::KK9:

hoşgeldin canımm :KK52:
se öğretmendin dimi?
ayakta kalmak zorlamıyor mu seni?merak ettim de...
çünkü ben biraz ayakta kalsam belim sırtlarım ağrıyor :KK50:

evet canım
uzun süre ayakta kalınca yoruluyorum tabi ama dikkat etmeye calısıyorum fazla ayakta kalmamaya :KK49:
öğrencilerim küçük ya söz dinliyorlar allahtan :nazar:

Gerçekten musluktan kireç akıyor. Çaydanlığım camdan ondan içi rahat gözüküyor. 1 kere su kaynattım ve her tarafı bembeyaz oldu:KK53: Baya kireçli. Türkiyede çayı yemeği musluktan yapardı annem. Burda imkansız. En büyük masrafımız içme suyu. Eşim illallah etti içme suyu taşımaktan eve:KK9:

Annem de baya çalıştı. Ananem baktı bize hep. Ama şimdi emeklilik şartları güzel. Bankacılığın imkanları güzel oluyor. Sağlık sigortası var mesela nerdeyse en güzel özel hastaneleri hatta diş operasyonlarını bile kapsıyor (bende çalışana kadar yararlanabiliyordum çalışınca bitti maalesef:KK43: ).

Benim iş başvurusundan ses yok. Adama hanım diye hitap etmeyeydim iyidi:KK9::KK9:

Geldim oturum kartım çıkmadı hala işler çok ağır ilerliyor. Türkiyede avrupada işlerin kusursuz yürüdüğünü sanardım ama aksine canım memleketim bu anlamda çoook öteEn Büyük TÜRKİYE Polis geliyo eve bakıyo rapor ediyor belediye kağıt gönderiyo onla müracat edicem kartı basacaklar falan. O kartlada çalışma iznine başvurcam. Bakalım.. İşallah güzel bişler çıkar sorasnda ama sanırım 2 3 ay daha yatıştayım ben:KK9::KK9:

Aynen canım en güzel yanı sağlık sigortası..bi ara istifa etmeyi düşündüm inan bi tek sağlık sigortası için kaldım :KK9:
şimdi bebiş için çok yararlı olucak muayne doğum bedava ya hastane beğenemiyorum :KK9:
demek ordakiler espiriden anlamıyor:KK9: sen halbuki adama bey deyip şaka yapmıştın dimiii :KK1:
sen biraz daha ev hanımlığının tadını çıkar..ooh mis gibi:KK37:

tüyandınlarrrr herkezzeee
cok uyumaya başladım yinee ne olucak bu işin sonu bilmiyorummm:26:
yarın sabah eşim geldiğinde kalıcam artıkk:KK53:

Beni de ekleyin canım. Ben de yapım aşamasındayım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen önce balayını bitir gel o zmn eklerizz...yapım aşaması ne ara başladııı :KK17:

günaydınlarrrrr :KK16:
süpriz yaptım erken geldim bu sabah:KK76:...
baktım müşteri yok yetkilimden rica ettim şifresini verdi vee sizlerleyim-bi tek yetkililler mesai saaatindegirebiliyor internete-
dün akşam eşimin dizinde uyuyakaldım 9buçuk gibi 12buçuğa kadar uyumuşum ordan hoop yatağa sabaha kadar uyudum..
çok uykucu oldum bennnn :KK52:

ama alıntı yapamadım :KK31:

PRENSES inan +1 deyince sen de hamişsin sanmıştım..valla senin kadar sevincez sen hamiş kalınca:KK52:
ASOŞ limon tozunu bi arkadaşım da yapıyordu tembelliğe lüzum yok ben de yapayım :KK37:
PLOJOOO sen de burdasın aşağılarda görüyorum seni yaşasınnnn :KK52:
bu arada evet bankacılar genelde bu yüzden ters bence...bana hala arkadaşlarım ilk geldiğinde bi melek geldi sandık diyorlar:KK9: şimdi nasılsam :KK9:
bu gün eşinin doğum günü di miiiiiii?kutlu mutlu olsun kiiiii :KK52:
ANGELHEART siz de mi bebek düşünüyorsunuzzz ne güzelllll :KK52:
DAMLAÇİKOLATA uyutmuyor mu Kağan seni kıyamammm...neyse antreman olur o doğunca zorluk çekmessin :KK9:

svittt erken girmene cok sevindim artık hep burdamısnnn....bilseydim erken kalkardımm genelde kimse olmazdııı ama maşallah herkezler burdayımıs:KK52:

şimdi kime ne yazsam diye düşünürken başım öne öne gidiyor açlıktan sanrmm.....

damlaçikolata sen hiç üzülme düşünme kötü bişey 7 aylık dogan cok insan var sonuçta hayırlısı...

plojoo ne güzel kızçen senin sevgini hissediyorr ittiriyor :nazar:

vee hepinizi çook seviyorum beeeeeennn:KK16::KK16::KK16:

Aynen canım en güzel yanı sağlık sigortası..bi ara istifa etmeyi düşündüm inan bi tek sağlık sigortası için kaldım :KK9:
şimdi bebiş için çok yararlı olucak muayne doğum bedava ya hastane beğenemiyorum :KK9:
demek ordakiler espiriden anlamıyor:KK9: sen halbuki adama bey deyip şaka yapmıştın dimiii :KK1:
sen biraz daha ev hanımlığının tadını çıkar..ooh mis gibi:KK37:

Aynı banka olabilir. Sanırım birtek onda var o kadar kapsamlı sağlık sigortası.:KK52:

Bebek için harika olur gerçekten en güzel avantajı o. Bir de hamilelik ve doğum konularındada anlayışlı oluyorlar izin konularında. Bende o bankanın iştirakinde çalıştım 5 sene boyunca. Gerçekten çocuk doğurup izin alma mekanıydı:KK9::KK9:

aslında ben isim vermiyeyim ama Türkiye'nin en büyük hava yoluna başvuru yaptım. Analmışssınızdır zaten :KK9: Başvuru yaptığım kişi Türk ama bir ses çıkmadı. Adama Hanım dedim:KK9: napalım öyle 2 cinsiyete uyan ismi olmasaymış:KK9::KK9:

İyi geliyor cidden şu an çalışmamak bir yandan. Evliliğe alışıyorum buraya alışıyorum.

tüyandınlarrrr herkezzeee
cok uyumaya başladım yinee ne olucak bu işin sonu bilmiyorummm:26:
yarın sabah eşim geldiğinde kalıcam artıkk:KK53:

sen önce balayını bitir gel o zmn eklerizz...yapım aşaması ne ara başladııı :KK17:

svittt erken girmene cok sevindim artık hep burdamısnnn....bilseydim erken kalkardımm genelde kimse olmazdııı ama maşallah herkezler burdayımıs:KK52:

şimdi kime ne yazsam diye düşünürken başım öne öne gidiyor açlıktan sanrmm.....

damlaçikolata sen hiç üzülme düşünme kötü bişey 7 aylık dogan cok insan var sonuçta hayırlısı...

plojoo ne güzel kızçen senin sevgini hissediyorr ittiriyor :nazar:

vee hepinizi çook seviyorum beeeeeennn:KK16::KK16::KK16:

Hoşgeldin canımm:KK16:
genelde sabahtan ya da öğlen bi uğrardın ya bakındım yoktunn :KK53:
neyse geç olsun güç olmasın :KK1:
bu aralar müşteri yok diye burdayım sonra yine hasret kalıciğim size :KK25:
PRENSESS hep uykulu muydun yoksa bu ara mı başladı :KK53:

ben de hepiciğinizi çook seviyorummm :KK16: :KK16:

Aynı banka olabilir. Sanırım birtek onda var o kadar kapsamlı sağlık sigortası.:KK52:

Bebek için harika olur gerçekten en güzel avantajı o. Bir de hamilelik ve doğum konularındada anlayışlı oluyorlar izin konularında. Bende o bankanın iştirakinde çalıştım 5 sene boyunca. Gerçekten çocuk doğurup izin alma mekanıydı:KK9::KK9:

aslında ben isim vermiyeyim ama Türkiye'nin en büyük hava yoluna başvuru yaptım. Analmışssınızdır zaten :KK9: Başvuru yaptığım kişi Türk ama bir ses çıkmadı. Adama Hanım dedim:KK9: napalım öyle 2 cinsiyete uyan ismi olmasaymış:KK9::KK9:

İyi geliyor cidden şu an çalışmamak bir yandan. Evliliğe alışıyorum buraya alışıyorum.

canım olsa ne güzel olurrr...
kabin memurluğuna mı baş vurdun yoksa başka bi bölüme mi?
ne güzel senin yabancı dilin de çok iyi..:KK9:

Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((

Hoşgeldin canımm:KK16:
genelde sabahtan ya da öğlen bi uğrardın ya bakındım yoktunn :KK53:
neyse geç olsun güç olmasın :KK1:
bu aralar müşteri yok diye burdayım sonra yine hasret kalıciğim size :KK25:
PRENSESS hep uykulu muydun yoksa bu ara mı başladı :KK53:

ben de hepiciğinizi çook seviyorummm :KK16: :KK16:

canım olsa ne güzel olurrr...
kabin memurluğuna mı baş vurdun yoksa başka bi bölüme mi?
ne güzel senin yabancı dilin de çok iyi..:KK9:

uyku arda geliyor bana bilmiyorum başım agıryor ztn boğazım fln da acıyor yaa o yuzden de olabilir...

kızlarrr çook üzgünüm şuandaa mutfağa gittiğimde camı actım camiden anons ediliyordu 8 yaşında bi cocuk kaybolmuş :KK14:

Evet plojocum saglikla gelsin ins. Bebis ama insan panikliyor bi anda işte daha cok erkenmis gibi hani bi hazirana falan gireydik:KK43:

Bizde Mayis topigiyiz ama nisanin son 15 gunu cogu geldi canim :KK66:
Hergun biri doguruyor cok zevkli topik :)
Bitane erken olmustu yanilmiyorsam 29 haftasi bitmisti,o da 2 kiloya ulasinca evine gitti cok sukur..
Hazirana girincee heyevan doruga ulasir topikte :)

sen böyle anlatınca gözlerim doluyor ki benimm :KK25:
Sezen çok akıllı bi bebiş zaten..burdan da onun gelişimini takip edicez..
ilk diş çıkarma,yürüme,konuşma...ayhh çok heyecanlı...
bi şey itiraf edeyim mi?
belki hamilelik psikolojisinden ama bazen hüzün çöküyor içime acaba erken miydi? ya da anneliğe -hamileliğe hazır mıydım?diye sorguluyorum kendimi
sonra kendime çok kızıyorum ama aklımdan geçiyor işte belki daha çok yeni diye :KK31:
ama sen böyle yazıncaaaa iyiki miniğim benimlee diyorummmm :KK16:

Insallah canim..
Cok normal hissediyorsun :) hic kizma..kendine sorular sordukca kafanda cevaplarini oturtacaksin,hepsi seni hazirliyor aslinda..

selam tazecik gelinler ve hatta cok taze hamişler :KK49::nazar:

yakinda taze anneler olacak:KK9:

Merhaba kızçelerrr:KK8:

Tam tamına 11 sayfa okudum tek tek alıntıladım ama internet sorunu yüzünden hiçbiri yok şimdi:KK53::KK53:

neyse artık aklımda kaldığınca yazıciim bişiler:KK37:

Plojocum Ne kadar ayıp etmiş ekg çeken o kadın. yazık günah hamile kadın karşısındaki. Bazı insanlar çok mutsuz ve başkalarını mutsuz ederek zevk alıyor gerçekten. Kıskanıyordur belki o mutlu değildir sorun yaşıyordur. Ama Allah en kısa zamanda güzel kalpler nasip etsin. Verdiğin tepki çok güzel olmuş ağzına sağlık:KK9: Sezencik ters döndü demek. Sezeryanda bişi anlamıosun. Aslında doğum kısmı daha rahat olabilir. Ablam 2 doğumu da sezeryan yaptı normal yapamamm ben valla iyiki sezeryan var der durur:KK9:

Prensescim bulaşık makinesi için ters dönen şeyi ben de kullandım. Ama çamaşır makinesi için kullanmadım. Bir de Türkiyedeki su kireçli değilmiş. Buraya gelince onu anladım. Ketıl attık 1 tane 2 kere su kaynatmıştım:KK53: Musluk suyundan çay yaptım 1 kerede bulamaç gibi birşey oldu. Herşeyi içme suyuyla yapıyorum artık.

asencim limonlu suyla kaynatma fikri harika:KK9: ben attım ketılı. Ama arada bir kür yapmakta fayda var.

Sivitcim amanin ne hamarat kızsın sen yaa:KK9: hamur mu kızarttın yoksa kahvaltı yanına?:KK56: Bayılırımmm şahane olur :KK52: Bu arada bankacılar ters oluyor evet ama mecburlar. O kadar matematik para hesabı ve stres çekmek çok zor. Annem emekli bankacı. Ben de yakın meslekteyim. Ondan çok alttan almamak gerektiği konusunda tamamen katılıyorum. İnsanlar olmadık şeyler istiyor ve buna hakkı olduğunu düşünüyorlar.

Amayaa Harika bilgiler verdin gene. Doktor gibi olmuşsun valla:KK9:

Majorcüm kaynananın gitmesi harikaa:KK52::KK52::KK8::KK8:

Damlaçikolata aa doğumlar başladı bile mii?? Hadi hayırlısı sular seller gibi geçecek işallah bu dönem.

Ben cok istiyordum normal,egitim fln cok keyifli gevmisti :) ebemizde benimle beraber cok sasirdi dun :)
Saglik olsun yeter ki..
Simdide anestezi sekli icin tavsiyelere bakiyorum :)
Ablan genel anestezi mi olmustu ya da epidural ve ya spinal? Ya da kommbine :) bunlarda cesit cesit :)))
Gerci butun hikayelerin iyi yani kotu yani var :)

Aboooo dusundum de simdi bende calismayi özlemisim yahuuu.. kimbilir ne zmn donerim.. yada donermiyim ki sipamsan nasil ayrilirim...;((

Bende ozlemistim :) Devamda ederim diyordum biara ama suan birakamam gb geliyor..

uyku arda geliyor bana bilmiyorum başım agıryor ztn boğazım fln da acıyor yaa o yuzden de olabilir...

kızlarrr çook üzgünüm şuandaa mutfağa gittiğimde camı actım camiden anons ediliyordu 8 yaşında bi cocuk kaybolmuş :KK14:

Prenseess sende cok seviliyorsun kiii :KK16:

Yahu buara hep cocuklardan kotu haberler geliyor :KK43:(
Allah annesine babasina ailesine bagislasin insallah,yaramazlik yapmis olsun iyi haberleri gelsin..

Canım şu an çalışmıyorsun zaten bi şekilde geçinip gidiyorsunuz..
boşver başlama çalışmaya :KK1:
bi de annenler yanında değil ya Kağanı sen büyüt..
tabi sen bilirsin kiii...

haydaaa noluyor bu çocuklara:KK43:
haber izlemek istemiyorum artık yaa...
valla çok üzülüyorum..gerçekten insanlık kalmamış hiç..
bizim çocuklar sokakta hiç oynayamıcak heralde :KK25:

Bizde Mayis topigiyiz ama nisanin son 15 gunu cogu geldi canim :KK66:
Hergun biri doguruyor cok zevkli topik :)
Bitane erken olmustu yanilmiyorsam 29 haftasi bitmisti,o da 2 kiloya ulasinca evine gitti cok sukur..
Hazirana girincee heyevan doruga ulasir topikte :)

Insallah canim..
Cok normal hissediyorsun :) hic kizma..kendine sorular sordukca kafanda cevaplarini oturtacaksin,hepsi seni hazirliyor aslinda..

yakinda taze anneler olacak:KK9:

Ben cok istiyordum normal,egitim fln cok keyifli gevmisti :) ebemizde benimle beraber cok sasirdi dun :)
Saglik olsun yeter ki..
Simdide anestezi sekli icin tavsiyelere bakiyorum :)
Ablan genel anestezi mi olmustu ya da epidural ve ya spinal? Ya da kommbine :) bunlarda cesit cesit :)))
Gerci butun hikayelerin iyi yani kotu yani var :)

canımm sen normal hissediyosun deyince daha bi rahatladım...
ama gittikçe alışıyorum anne olma fikrime...
eşim de sağolsun o kadar heyecanlı ve mutlu ki sürekli canın bişey istiyor mu modunda..ona baktıkça iyi ki gelmiş bebiş diyorum
bun arada ben sezerya olsam toptan bayılmak isterim heralde..
yapı itibari ile panik biriyim uyuştucaklar ama bana acıyomuş gibi gelir :KK9:

Son düzenleme:
Eminim hazırsındır arkadaşım. En iyi anne olacağına eminim. Rabbim onu sana verdiyse mutlaka bir sebebi vardır. Bu da çok normal. Sonuçta hayatın değişecek ve her değişim ilk başta insanı korkutuyor. zamanla alışıyoruz ve seviyoruz ama:KK16:

Avatarın çoook tatlıııı.. Senin minnoş gagada geliyooo:KK49:

evet gagi gagi gelıo bnmki

o zaaaamaaaannnn yediğini keyiffle yiyebileceğin günler gelsin diyim :))))

aminnnn

ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıyla:KK52::KK52: bnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum :KK52::KK52:

Cok şükür bi sorun yok gecinip gidiyoruz tabiki. .. bunye calismaya alışkın ya hamile kalinca çıkmıştım ben gerçi ben çıkmasanda kesin v kovulurdum:)) evet kimsem yok oğluşum napar bensiz:)
Topikte dogun görünce psikolojik olarak sancilnmaya basladim sanırım puaaaa :)

Başladık canım bebek için. 31 yaşındayım çünkü. Hayırlısı tabi.

merhaba kızlarr:KK3::KK3: aşermeler başlamış demek:KK1: benim aşerdiğim iki şey oldu sadece ama normalde sevmediğim yemediğim şeyleri yer sevdiğim şeyleri yemekz oldum:KK53::KK53: bebişimle damak zevkimiz uymuyo heralde:KK53::KK53:

Bebek düşünüyoruz prensesçim. 31 yaşındayım. Beklemek istemedik ama tabi ki Allah'ın taktiri.

ayy svitt cok guldum ılahı sende baan benzıcen her duydgnu gordgnu canın cekecek anladgm kadarıyla:KK52::KK52: bnde bugun tv de jumbo karıdes gördüm ve sabahtan beri agzmn suyu akıo sulu sulu gezıyorum :KK52::KK52:

Jumbo karides miiiiii :KK53:
Nena süpersin vallaa :KK9:
zaten senden de bi erik vb.aşermeni beklemezdim :KK9: :KK9:
Cok şükür bi sorun yok gecinip gidiyoruz tabiki. .. bunye calismaya alışkın ya hamile kalinca çıkmıştım ben gerçi ben çıkmasanda kesin v kovulurdum:)) evet kimsem yok oğluşum napar bensiz:)
Topikte dogun görünce psikolojik olarak sancilnmaya basladim sanırım puaaaa :)

benim de psikolojim zayıf çabuk etkileniyorum her şeyden..
yok yok temmuz gelmeden gelmicek Kağan :KK52:

Başladık canım bebek için. 31 yaşındayım çünkü. Hayırlısı tabi.

hayırlı olsun canım...biran önce gelsin bebişin....:emir_bebek:

merhaba kızlarr:KK3::KK3: aşermeler başlamış demek:KK1: benim aşerdiğim iki şey oldu sadece ama normalde sevmediğim yemediğim şeyleri yer sevdiğim şeyleri yemekz oldum:KK53::KK53: bebişimle damak zevkimiz uymuyo heralde:KK53::KK53:

benimki henüz aşermek değil de pis boğazlılık :KK9:
normalde de canım genelde bir şey ister ayırt edemicem galiba aşerdiğimi :KK9:

X