- 7 Nisan 2014
- 150
- 61
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.681
aa nasıl öyle oranın sularııı
nerdeyse musluktan kireç akıcak heralde
bu arada annen emekli bankacı mııııı
sanırım önceden daha da zormuş bankacılık bizim emekliliğ yakın ablalar anlatırdı eskiden gecelere kadar kalırdık
çocuklarımız bize hasret büyüdü diye..
şimdi biraz daha kolay sanırmm..
senin iş başvuruları ne oldu haber var mı?
bece de iyiki diyorum hamilelik 9 ay
bence benim bu gelgitler hormon değişiminde..bi garip ruh halindeyim
Gerçekten musluktan kireç akıyor. Çaydanlığım camdan ondan içi rahat gözüküyor. 1 kere su kaynattım ve her tarafı bembeyaz oldu Baya kireçli. Türkiyede çayı yemeği musluktan yapardı annem. Burda imkansız. En büyük masrafımız içme suyu. Eşim illallah etti içme suyu taşımaktan eve
Annem de baya çalıştı. Ananem baktı bize hep. Ama şimdi emeklilik şartları güzel. Bankacılığın imkanları güzel oluyor. Sağlık sigortası var mesela nerdeyse en güzel özel hastaneleri hatta diş operasyonlarını bile kapsıyor (bende çalışana kadar yararlanabiliyordum çalışınca bitti maalesef ).
Benim iş başvurusundan ses yok. Adama hanım diye hitap etmeyeydim iyidi
Geldim oturum kartım çıkmadı hala işler çok ağır ilerliyor. Türkiyede avrupada işlerin kusursuz yürüdüğünü sanardım ama aksine canım memleketim bu anlamda çoook öte Polis geliyo eve bakıyo rapor ediyor belediye kağıt gönderiyo onla müracat edicem kartı basacaklar falan. O kartlada çalışma iznine başvurcam. Bakalım.. İşallah güzel bişler çıkar sorasnda ama sanırım 2 3 ay daha yatıştayım ben