Ayy kızlar size çok alıştımm. Her sabah kahvaltı edip bilgisayar açıp benim kızlar ne alemde diye merak ediyorum.
Tam bilmiyorum aslında. Haftasonları eşimin oburluğundan kaynaklı ''insan'' gibi yemek yemediğimiz için herşey dokunmuş olabilir
Ama haftaiçi sebze yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hem kilo alıcam hem allerji falan yapıyor yani dikkat etmek lazım.
oohhh hamilelik en başlarda en çok uyku yapıyor sanırım. Uyu aşer.. Valla tadını çıkar bugünlerin ne güzel hertürlü kapris serbest bu zamanda bize
5 hafta sonra test negatif mi çıktııı
AAA çok enteresan...
Merhaba hoşgeldin. Ben teorikte 7,5 aylık evliyiyim ama pratikte 6 haftalık diyelim :) Eşim yurtdışında yaşadığı için balayı sonrası döndü ve vize evrak derken evliliğimizin 6. ayında kavuşabildik. Ben de o kadar beklememe, sabretmeme ve vize çıkmadığı hergün söylenmeme rağmen buraya gelince çok hüzünlendim. Anne evinden ayrılmak insana koyuyor. Alıştığın düzen bozuluyor çünkü. Ama şimdi alıştım. Annemi de özledim tabiki ama burdaki hayatımdan memnunum. Sen de zamanla kendi evinde daha mutlu olacaksın. Ev işlerini senin yapman zor geliyor başta ama senin evin ister yap ister yapma karışan yok söylenen yok. Yemek içinde öyle. Birde eşinle ilişkinde zamanla oturuyor. Daha da güzel bir hal alıyor. Evlilik doğru insanla çok güzel birşey. Allah sağlık sıhhat ve mutlu huzurlu yuva nasip etsin..
Anneler ne kadar kutsal... Çocuk için neler çekiliyor.. Neyse son aylar artık az daha sabır
Ben de kınada ve düğünde ağlamadım. Ama sabah evden gelin almaya geldikleri zaman apartman kapısının önünde anneme sarılıp salya sümük ağladım. Hem ağlarım hem giderim misali
İşin komik tarafı da var bizde. Sabah gelin almaya geldiler davul zurna pazar sabahı. Herkes cama çıktı uyandı. Duymayan görmeyen komşu kalmadı kısaca. Düğün oldu. 1 haftada balayı derken ben 1 hafta sonra elimde bavulum anne evine geri döndüm
Herkes şoktaa!!! Tabi kimse bilmiyor eşimin yurtdışına geri döndüğünü. Anneme imalı laflar. ''Sizin kızı mı gördük acaba yoksa başkasımıydı ee o daha yeni evli ne işi var burda'' falan demeler. Bir de ben 6 ay kalınca artık soramayan ve işin aslını öğrenemeyen teyzeler bana baya ağlamaklı bakıyorlardı