Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sende mi bursadasın yoksaa???

orası öyle tabii ztn erken oldugunu biliyordumm ama sussun diye yaptımm...
ayın 11 de k.kartı ekstre kesilecek onu beklicez..p.tesi flın alırzz..belkiiimm anneler gününde güzel haberi alırım o da hediyem olurr:KK52:

inşallah anneler günü hediyesi olur sana :KK52:
buarada bizim burdaki bi eczane kampanya yapmış 2 test 5tl :KK9: folik asiti alırken gördüm yoksa daha önce görsem stok yapardım bu ay bile 3 tane yapmıştım 3.de çıkmıştı...
prenses silik falan çizgi yok mu?

EVLİMUTLU içime birşey doğmuyor yaaa :KK31:
kendimi dinliyorum doğsun diye ı ıh doğmuyo :KK9:
bu arada bi arkadaşımın hep erkek doğuyodu eşi de erkek istiyodu kendilerini erkeğe hazırladılar ama bebişleri kız çıktı :KK1:
hayal kırıklığına uğradılar..o yüzden eşit mesafedeyim ikisine de..sağlıklı olsun yeter kii:KK52:

galiba uyucam ben :KK31:

iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee muahhhhh :KK54:

Oyle tabii.
Belki bi ara tekrar tayinimiz cikar:21:

inş. cıkar tekrar ama cıkmazsa da zorunlu görev bitince dönemezmisiniz bursaya ???
inşallah anneler günü hediyesi olur sana :KK52:
buarada bizim burdaki bi eczane kampanya yapmış 2 test 5tl :KK9: folik asiti alırken gördüm yoksa daha önce görsem stok yapardım bu ay bile 3 tane yapmıştım 3.de çıkmıştı...
prenses silik falan çizgi yok mu?

EVLİMUTLU içime birşey doğmuyor yaaa :KK31:
kendimi dinliyorum doğsun diye ı ıh doğmuyo :KK9:
bu arada bi arkadaşımın hep erkek doğuyodu eşi de erkek istiyodu kendilerini erkeğe hazırladılar ama bebişleri kız çıktı :KK1:
hayal kırıklığına uğradılar..o yüzden eşit mesafedeyim ikisine de..sağlıklı olsun yeter kii:KK52:

galiba uyucam ben :KK31:

iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee muahhhhh :KK54:

yok svit ya cıkmadı ama normalde tek çizgi de kop koyuyduu bu biraz acık renk gibi geldi bilmiyorum daha erkndi beklemek cok zor gelicekse gelsn regl
2 test 5 tl mıı :KK53: bizim bursa 1 tanesi 5tl. bursyaa gidersem bakarımm

bnmde boğazım acıyor sanrım hasta oluyorum burnumda akmaya başladıı:2: pazar günü düğünlerde gezerkn kaptım sanrım şifayıı...

iyi geceler svitt bnde yatıyormm:KK54:

Merhaba kızlar.
Ben de aranıza karılmak istiyorum.
5 günlük evliyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım teşekkür ederim. Sizlerin de mutlu ve huzurlu yuvası olsun inşallah her daim. Size soracağım çok şey olucak. Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ben ilk iki gün çok ağladım ve acayip hissettim.

Âmin canım teşekkür ederim. Sizlerin de mutlu ve huzurlu yuvası olsun inşallah her daim. Size soracağım çok şey olucak. Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ben ilk iki gün çok ağladım ve acayip hissettim.

amin inş. bn 8ay 6 günlük ewliyim göresellerde yazıyor takip edebilirsin ordan...birde senden avatar eklemeni rica edicemm..akılda dah cok kalıyor da :)
neden ağladın kii ailenden ayrıldığın içinmi? nerelisin? nereye ewlendin?

Cepten giriyorum da görünmüyor çizelge canım. Onun dışında izmirdeyim ve aileme çok yakın oturuyorum. Gene de insan hüzünleniyor.

Cepten giriyorum da görünmüyor çizelge canım. Onun dışında izmirdeyim ve aileme çok yakın oturuyorum. Gene de insan hüzünleniyor.

pc.den girdiğin zmn yap mutlaka :KK66:
ailene yakınsan üzülme bnceee bnde yakınım hep onlardayımm ewlenmemişim gibi..sen yeter ki eşinle huzurrlu ve mutlu ol...

İnşallah canım. Evet ben de hep gider gelirim. Tamam yaparım canım. Şuan balayındayız da cepten giriyorum. :)

sende mi bursadasın yoksaa???

orası öyle tabii ztn erken oldugunu biliyordumm ama sussun diye yaptımm...
ayın 11 de k.kartı ekstre kesilecek onu beklicez..p.tesi flın alırzz..belkiiimm anneler gününde güzel haberi alırım o da hediyem olurr:KK52:

:KK52::KK52:
Insallah kizceeee..

Merhaba kızlar.
5 günlük evliyim.

Hosgeldiiin :)
Hayirli olsun..
Hem garip,hem heyecanli,hem keyifli ilk gunler :)

Guuunaydiiiiin :)

Sezen hanim göbiste merak etmeyin :)
Hickiriyor suan :KK9:

Afedersiniz ama ishal olmusum,bu bir belirti olabilir :))
Ya da ben artik herseyi doguma baglamaya basladim,oldum ben oldum :KK9:

Bugün kontrol var rutin..Bakalim doktor belki gelmek istiyor der de merakima merak katar :KK9:

Özlüyorum kiiiii benn siziiiiii :KK52:

inş. cıkar tekrar ama cıkmazsa da zorunlu görev bitince dönemezmisiniz bursaya ???

yok svit ya cıkmadı ama normalde tek çizgi de kop koyuyduu bu biraz acık renk gibi geldi bilmiyorum daha erkndi beklemek cok zor gelicekse gelsn regl
2 test 5 tl mıı :KK53: bizim bursa 1 tanesi 5tl. bursyaa gidersem bakarımm

bnmde boğazım acıyor sanrım hasta oluyorum burnumda akmaya başladıı:2: pazar günü düğünlerde gezerkn kaptım sanrım şifayıı...

iyi geceler svitt bnde yatıyormm:KK54:

Doguda olmadigimiz icin hizmet puani düsük, o yuzden bursaya biraz zor ama haziranda bi denicez sansimizi bakalim, nasibb:KK16:

Gunaydin kizlar. . Yazamadm iki gündür ama ara ara okuyorum herkes iyi. Bizim pek rahatimiz yok böbrek agrimiz basladi gene sanirim büyüyor:KK43: oglumun yeride baya daraldi sanirim cikmak için ugrasio gibi:)
Ust kat komsuma bu günlerde ayar oluyorum arkadas her yaptigi yemegi bize kokutmak zorunda misin:mad: binkac gündür de sabh bulantilarim var sanırım hamileyim ben :)) siviti dr gittin mi kacirdim ben orayı sanirim.

Merhaba kızlar.
5 günlük evliyim.

ahh canımm sen daha taptazeciksin :KK1::KK1:
Hoşgeldin aramıza canım bende balayından döndükten sonra aynı gün annemlere gitmiştimde 1 hafta boyunca görmediğim için nasıl özlemiştim sabaha kadar ağlamıştım :KK50::KK50:
sonra kocacığımda ağlama ama bu kadar çok üzülüyorum ben annenin yanına götüreyim mi seni bu gece annenle uyursun demişti :KK53:
bende böyle yaşamaya aışmak zorundayım gidersem olmaz demiştim. şimdi kocamın kokusu olmadan ona dokunmadan uyuyamıyorum :KK52::KK52::KK52:

allah bir yastıkta kocatsın tatlım çoook mutlu olun..:nazar:
ama en güzel tatilinizde kocacığınla ilgilensen daha güzel olur bence :KK52::KK52:

Guuunaydiiiiin :)

Sezen hanim göbiste merak etmeyin :)
Hickiriyor suan :KK9:

Afedersiniz ama ishal olmusum,bu bir belirti olabilir :))
Ya da ben artik herseyi doguma baglamaya basladim,oldum ben oldum :KK9:

Bugün kontrol var rutin..Bakalim doktor belki gelmek istiyor der de merakima merak katar :KK9:

Özlüyorum kiiiii benn siziiiiii :KK52:

sen ara ara bize yaz şekerim yoksa merakta kalıyoruz :KK34::KK34::KK34:

Gunaydin kizlar. . Yazamadm iki gündür ama ara ara okuyorum herkes iyi. Bizim pek rahatimiz yok böbrek agrimiz basladi gene sanirim büyüyor:KK43: oglumun yeride baya daraldi sanirim cikmak için ugrasio gibi:)
Ust kat komsuma bu günlerde ayar oluyorum arkadas her yaptigi yemegi bize kokutmak zorunda misin:mad: binkac gündür de sabh bulantilarim var sanırım hamileyim ben :)) siviti dr gittin mi kacirdim ben orayı sanirim.

canım dikkat et 7 aylıksın şuan değil mi

Butun komsular bi supriz yapiyor sanirim insana :)
Benim yan taraftada 2 hafta tadilat oldu,deli olmustum :)
Kagan beeeyy daha erken bence tadini cikar gobisin :)))
Suan en rahat halleri,hareketleridir :)

ahh canımm sen daha taptazeciksin :KK1::KK1:
Hoşgeldin aramıza canım bende balayından döndükten sonra aynı gün annemlere gitmiştimde 1 hafta boyunca görmediğim için nasıl özlemiştim sabaha kadar ağlamıştım :KK50::KK50:
sonra kocacığımda ağlama ama bu kadar çok üzülüyorum ben annenin yanına götüreyim mi seni bu gece annenle uyursun demişti :KK53:
bende böyle yaşamaya aışmak zorundayım gidersem olmaz demiştim. şimdi kocamın kokusu olmadan ona dokunmadan uyuyamıyorum :KK52::KK52::KK52:

allah bir yastıkta kocatsın tatlım çoook mutlu olun..:nazar:
ama en güzel tatilinizde kocacığınla ilgilensen daha güzel olur bence :KK52::KK52:

sen ara ara bize yaz şekerim yoksa merakta kalıyoruz :KK34::KK34::KK34:

canım dikkat et 7 aylıksın şuan değil mi

:KK9:
Yazarim canim,sagolun:KK16:
Sende ne var ne yok?Hersey iyidir umarim..Bebeklere daldik buara..

Ay hesabi olarak kafm karışıyor benim ya 30 haftalik işte 8 e girdik sanirim:)) valla kagan bey zorluyor bizi sipa :))

Heyyyyy gunaydin millettt nqpiosunzzz bakalimmm ben ilac iciyrm bulantlarm hafifledi cok sukur saglik gbisi yok vallahi :))aramiza yeni gelin gelms hg mis ben hic aglamamistm ne salagin yaaa kina nikah hic bsyde aglamadm belime kusak baglanrken bile aglamadm ki ben cok sulu gözlüyumdr hayrt bana hele balayinda ailem aklima bile gelmedi sevglmle mutluluk kervanina grmsym 5sene snra evlennce ole oluo demekki ahahaha o gunler aklima geldi ne cabuk gecti 7.5ay vayyy beeee smdi bebisim bile gelio oturup smdi aglicam esas smdi duygusallastm malum hamilelik hormonu insana sacma sapan syler yaptrio bu ara icindr sikilio hep kotu bsy olcakms gbi hatta dun cok durgundm Güle medim hic istanbulda hava da berbat iyice daraliyorum :)))ay kafa utuledm sorryyyyy

Butun komsular bi supriz yapiyor sanirim insana :)
Benim yan taraftada 2 hafta tadilat oldu,deli olmustum :)
Kagan beeeyy daha erken bence tadini cikar gobisin :)))
Suan en rahat halleri,hareketleridir :)

:KK9:
Yazarim canim,sagolun:KK16:
Sende ne var ne yok?Hersey iyidir umarim..Bebeklere daldik buara..

sizin bebeklerinizle mutlu oluşunuz benide mutlu ediyor acnım o yüzden sizinle konuşurken başka şeyleri düşünmediğimden hiç anlatmıyorum :KK1:
kv cuma günü köye gidiyor 1 ay kadar olmayacak galiba. onun dışında yaşanan ufak tefek şeyler oluyor ama ne yapayım artık kafama taktıkça mutsuz oluyorum bende düşünmüyorum :KK24::KK24:

Heyyyyy gunaydin millettt nqpiosunzzz bakalimmm ben ilac iciyrm bulantlarm hafifledi cok sukur saglik gbisi yok vallahi :))aramiza yeni gelin gelms hg mis ben hic aglamamistm ne salagin yaaa kina nikah hic bsyde aglamadm belime kusak baglanrken bile aglamadm ki ben cok sulu gözlüyumdr hayrt bana hele balayinda ailem aklima bile gelmedi sevglmle mutluluk kervanina grmsym 5sene snra evlennce ole oluo demekki ahahaha o gunler aklima geldi ne cabuk gecti 7.5ay vayyy beeee smdi bebisim bile gelio oturup smdi aglicam esas smdi duygusallastm malum hamilelik hormonu insana sacma sapan syler yaptrio bu ara icindr sikilio hep kotu bsy olcakms gbi hatta dun cok durgundm Güle medim hic istanbulda hava da berbat iyice daraliyorum :)))ay kafa utuledm sorryyyyy

hadi bakalım iyi ol bebişinde iyi olsun :nazar::nazar:
ben nikahta ve kuşak bağlanırken kardeşime sarılıp ağlamıştım.
yani hem nikahta hem kuşak bağlanırken sadece kardeşim ağlatmıştı beni :KK53::KK53:

X