Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yağmur yağıyor ve Yeni Türkü dinliyorum Melankoliye bağladım Bende olsam hüzünden ölürdüm orada
yeni türküyü bende pek çok pek çok severim kiiiiiiiii ama yağmur dediğin gibi hüzün buhran bana... daraldım ayol yeter artık

amaya o kadar çok şey öğretmişki yaşadıkların sana artık ne desem bilemedim
bu tedavinin olumlu sonuçlanması için hep dua edeceğim
herkesin her yaşadığı öyle değil mi??? Allahım kimseyi bunları öğrenmek zorunda bırakmasın ne diyim....

dualarına da teşekkür ederim... süreç zor ama en keyiflisi transfer... görüyosun ya; bi pipetin ucundan bi su damlası gibi ama ışıklı pıt diye damlatılıyo sanki... öyle enteresan ki... evet diyosun artık bende; yani bunu bilmek de tuhaf.... izlemek tambi duygu seli, normalde ağlayamayan benden dahi süzülen yaşlar olmuştu.... inşallah bu defa sadece gelmesini değil bende kalışını da hissedebilirim...

herşey yolunda çok şükür, Rabbim sağlık sıhatimizi aratmasın, huzurumuzu daimi kılsın gerisi de gelir inşallah.... bi de nerdeyse 1 yıl oldu, ki ilk aylarımızdan itibaren bu konuyu bildiğimizden belki; biraz da durumu kabullendik. ilk zamanlar "dünyanın sonu" "evliliğin anlamsızlaşması" gibi saçma şeyler geliyo aklına... sonra da aklın başına geliyo... Rabbim ne veriyosa bi sebebi vardır, başımızın üstünedir kabulumuzdur.....

dualarına teşekkürler tatlım, şimdi daha çok et hamilelerin duası meselesi... herkes şimdi sana bunu söylemeye başlayacak

bi de "insanların doğum-nikah ve ölüm günleri belliymiş değişmezmiş...
doktora gitmesem bile belki "kaza kurşunu"olarak gelicekti
demişsin ya; bence de öyle.... bizimkinin tabi eğer varsa, henüz zamanı gelmemiş sadece... bu yüzden ilk zamanlardaki her ay reglin gecikmesini umma, olmadığında hüzünlenme dönemlerimi aştım... şimdi daha rahatım, olacağı varsa bi şekilde ve zamanda olcak; yoksa da yapcak bi şey yok, napsam boşuna olacak... ama elbetteki temkini elden bırakmayıp tedaviye yumurta tükenene kadar devam

bu arada bol su, kayısı, incir, badem ve kabak çekirdeği, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmen lazım. bi de yoğurt aslında sütten daha gerekliymiş sanırım; bu bilgiden emin değilim doktorun zaten sana anlatmıştır... sadece eskiler özellikle bu yarar bu iyidir diye ne bulsa ağzına tepiyo taze gelinlerin; ilk aylar kilo almamaya özen göster bence.... Allah nazarlardan saklasın seniiiiii

amin canım inşallah bende istiyorum güzel haberler vermeyi... bu; yaştan ziyade her kadının ve her erkeğin tabiki durumlarıyla alakalı, ve her birey birbirinden farklı... 22 yaşında menopoza gireni gördüm..... menopozdan ötesi yok, doktorlar kanamayı ilaçlarla devam ettirebiliyorlar ancak vücutta yumurta kalmadığından kendi bebeğini taşıması mümkün olmuyor, sadece yurt dışında ve KKTC de yapılan başkasının yumurtasının transferi mümkün oluyor ki bu da ne derece doğru tartışılır. bende de durum bu erken menopoz riskindeyim... hormonlarım öyle diyor, tabi Rabbim nasip ettiyse imkansız yok ama dediğim gibi yumurta yoksa nasıl olur bilemiyorum ki neyse benim henüz umudum var... olacak inşallahhhh

amayaa moralini hep böyle yüksek tut ve inancını hiç kaybetmee gerisi gelicek inş. bu yaz hepimiz hamiş olucaz inş. :))

o işık damlası... Çok mücizevi bişi o anı yaşamak.

Allah birşeyi o an vermiyorsa sonra daha iyisini vereceği için o anda vermiyordur.

22 yaşında menopoz ne erkenmiş.. Çok değişik bilgiler öğrendim senden. Başka yumurtayı dölleyip rahme koymaları da çok değişik. O zaman Klasik ''Tıp çok ilerlemiş yahu'' lafını edeyim

Bu arada doktora gittim arkadaşlar. Kaşınma ve kırmızı beneklerin nedeni allerjiymiş. Neyseki bişi değil. İlaç içtim kaşınmasam iyi olur. Tam unutuyorum kaşınmayı köpeğim başlıyor kaşınmaya bende huylanıp kaşınıyorum. Evde bir o bir ben kaşınıyoruz şu an

Son düzenleme:
sizi öpmeden gitmek istemedim ki
bu akşam kvlerdeyiz belki iyi gecelere gelirim gece

ÇITIRCIK geçmiş olsun güldürdün beni gözümün önüne geldi de köpeğinle sen
neyse ki önemli bi şey yokuş..

öptüm çookkk

ömeli bişeyin olmamasına sevindim cnmm...peki neye alarji olmuşsun belli mii dikkat edersin bundan sonraa

bizde kv.lerdeydik az önce geldik

herkez nerde bu aksmaaa

ömeli bişeyin olmamasına sevindim cnmm...peki neye alarji olmuşsun belli mii dikkat edersin bundan sonraa

bizde kv.lerdeydik az önce geldik

herkez nerde bu aksmaaa

İnsanin evi gibi yok valla eve geldik kendimi dusa attim rahatladim biraz.sirtlarim agrio kvlerde bir saat uyudum..Esim de pcyi kapti tablet bana kaldin pet saga diye bi oyun var ya ona taklidi ..ben de hic oyun oynamiyorum... Prenses kimse yok galibaaa...

hoşgeldin svittt.aynen isnanın ewi gibisi yok..
eşim gitti işe kimse yok..gelen olmazsa yatarım diyordum kkiii sen gelmişsin :))
hamilelik uyku yapar..birde yorgunluk normal uyuman...
o oyunu bnde oynuyordum faceden ama sonra yeni face alınca bıraktım hiç oyun oynamıyorum sadece telde hayday var ona taktımm eşimn teldee bna tel alırsak o da kurtulcak bndee

az önce test yaptım eşim cok ısrar etti pazara kdr bekleyelim dedim cok gec dedi..sonuç negatiff
ya regl olucam yarın fln yada daha erken...hayırlısı baklamm

plojo yok muu normalde nette olurduu amaaa yoksaa Sezeni almaya mı gittilerr

Son düzenleme:

zaten her an uyuyakalabilirim..uykucu şirin oldum
hep diyorum ya benim son adet tarihim 17 marttı 25 nisanda test negatif çıktı..1 mayısta anca pozitif çktı..geç döllenme olabiliyormuş..umutlandırmak da istemem ama üzülme şimdiden...pazar günü bi de ilk idrarla yap istersen..
eşin senden kurtulmak için gemencik bi telefon alır bence

Selam kizlaar
Esim calisiyo o yatana kadar bende bakayim dedim buralara. Nasilsinizz

hoşgeldin canım..biz bıraktığın gibiyiz
sen de gelmişken bişi sorayım çin takvimi tuttu mu sende deee?

Ben ay olarak tam emin degildim canim, eylul sonu mu ekim basi mi diye. Ama sanirim her ikisi de kiz gosteriyordu.

Unutur muyum canimm gelmeye calisiyorum takipteyimm hatta sen bursa dedikce icim gidiyo da atlamiyorum muhabbete

sende mi bursadasın yoksaa???

orası öyle tabii ztn erken oldugunu biliyordumm ama sussun diye yaptımm...
ayın 11 de k.kartı ekstre kesilecek onu beklicez..p.tesi flın alırzz..belkiiimm anneler gününde güzel haberi alırım o da hediyem olurr

Aynenn bence senin kizin olacak

Bu topikte bi de geveze vardi yaa hamile kaldi sonra bi daha gormedim, var mi haberinizz

biz de kız istiyoruduk-tabi baştan sağlıklı-ama çin takvimi erkek deyince şimdi hiç cinsiyetini dillendirmiyoruz..

ben de gevezeyi merak ediyorum..baştan hep yazardı ama gitti gelmedi bi daha

Ben bursaliyim esim de bursali ama evlenince tayin durumlarindan dolayi orda degilizz:26: en son 2ay once geldim sanirimm.

biz de kız istiyoruduk-tabi baştan sağlıklı-ama çin takvimi erkek deyince şimdi hiç cinsiyetini dillendirmiyoruz..

Bana da hep ilk bebegim kiz olacakmis gibi gelirdi bekarken ama hamile kaldigimdan beri erkek hissediyodum. Hissettigin dogrudur canim, takvim falan hikaye

eskiden gelen fakat artık uğramayn cok arkadasımız varrr...
geveze,beuaty,bizayrılamayız, deva da arayı açmaya başladı.. aklma gelenlerr

Ben bursaliyim esim de bursali ama evlenince tayin durumlarindan dolayi orda degilizz:26: en son 2ay once geldim sanirimm.

hmm analdım cnm sağlık olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…