Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

benim eşime tek kırgınlığım epilepsi hastası olduğunu benden saklaması.
bazen onu ilacını içerken görünce bile aklıma salak yerine konulmuş olduğum geliyor ve sinir oluyorum

benimde hep 28. günde olur aslında ama bu defa 25. gün oldum yani 3 gün önce.... eğer bi sonraki ay 28 günde olursam tam 1 haziran tatile başlama günü, e öyle olunca da hastaneye gitmem mümkün olmaz tatilde olacağımdan, sonrası da ramazan başlangıcı... ben aslında geciktirici ilaçlardan kullanmayı planlıyordum. tatil sonrasında gelsin diye.... eğer hamile değilsen bu yöntemi düşünebilirsin yada tampon kullanabilirsin denize girerken falan büyük rahatlık ama ben her yönden rahat olmak istiyorum dersen geciktirici ilaçlar var onları kullanabilirsin tatlım

ben her ay tahlil yaptırıyorum zaten canım... olumlu değişimleri var. eşimin kullandığı keçi boynuzu kürü var, 2,5 ay oldu başlayalı... onun etkileri 3. ayın sonunda belli olacak diye beklettim zaten tedaviye kadar anca biter; devam ediyor yani... hatta geçen gece şakasını da yaptık; ilk gnler pek nazlanıyordu tadı kötü içemem ben bunu falan diye... fena alıştım ben keçiboynuzu suyum olmadan naparıııımmmmm krizim tutsa bana yine yaparmısın diyooo

taze gelinlerin hamiş olmaya başlayan topiğin en güzel gelinleriii nasılsınızzz

inşallah majorr banda mayıs ayında haberi vericekmişim gibi gleiyorrr..1gün geçti regl olmadımmm hayırlısı inş..

bu sabh geldim kahvaltı yaptık kaahve içtik sonra markete alışverise gittik sonra bize gittik türk kahvesi içtik sonra yinee annemlere geldik oturuyoruzz bu gece burdayım eşimde gececi bu haftaa.. keyfimiz yerinde çok şükürrr...
7 gün kalmışş 5 gün kala gelicek gibime geliyor bnm hayırlısı inş. sağ salim kurtarsın rabbim ikinizidee..

amayaacımm okuyunca içimden boşver tatili demek geldii..bebek için ne zmndır uğraşıyorsunuzz kısmetin böyledir belkii..sen başka planlar yaparken gelivercek belki bebeğinn...
dedğin gibi dr ne dicek neye karar vericek bilmiyoruz yarın git bi konuşş da sonra düşünürsün tatilde şenzlok zerine oturup kenardan izlicekmisin yoksa doya doya suya atlayıp zıplayacakmısn :))
unutma kii "hayat; biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir" sen tatil planı yaparken hayatın tamamen değişecekdir..

çok hzlı yaşadık sormaa...biz herkezi mutlu etmeye calıstık ama laf sokanlar olduu tabikkiii sinir bozmak için..ama cok da tıınnn.. üst üste yapmasalarmıs sorup sorustursalarmışş benm sucummu ??

sen hamiş takvimii yapsanaaaa

damlaçikolataa cok geçmiş olsunn dikkat edin sen ve oğluşunn o sana sen ona iyi bakın birbirinize :))

ohhh keyfin yerinde çok şükür.... inşallah bu ay bi güzel haberde senden duyarız da keyifler daha bi yerine gelir....

canım ben bu bebek konusunda şöyle düşünüyorum zaten.... doğacak olan ruhlar sıraları geldikçe anne rahmine düşüyor ... o sebeple eğer olmayacaksa ben ne kadar uğraşsam da olmaz, olacaksa da vakti saatini bekler bi şeyler vesile olur kür yarar, doktor yarar, dua yarar... yani bi şey olur ve o bebiş geliverir o sebeple sıkıntı yapmak kısmını geçtim zaten. sadece temkinli olmaya çalışıyorum elimizden geleni yapmak lazım..... ha bu arada gelirse başımın üstünde yeri var elbette; tatili boşveremem ki 1500 tl yi ödedik nası boşveriyim; bi de ben vazgeçmiyim diye sigorta da yaptırmamış değiştiremiyorum bi de sadece biz de almadık arkadaşları da aldı.... ama elbetteki öyle bi durumda bi düşüncez napabiliriz, napmalıyız diye... amaaaannnn bebiş gelsin de sıra oraya gelsin.....

ben hiç düğün sevmem, yani öyle çiftetellili falan düğünler bana göre değil çok sıkılıyorum.... bi de bi çok insanı da tanımıyosam peeeehhhh çok can sıkıcı... ben horon halay severim, karadeniz kanı var sonuç da... geçen hafta halamın torununun düğünü vardı bence çok eğlenceliydi ama eşim biraz sıkıldı... ama onun için her düğün sıkıcı :))))

ödeme yapıldıysa geri dönüşü yoksa elbette gidilir.. zmnı da var daha hemen yarın olucak diye bişey de yok sonuçta..demem o kii tam tatil ile üst üste geldiği taktirde düşünme..hayırlısı inş. yarın bakalm dr ne dicek bekliyoruz heycanla. dr ismi ne fakultede...
bnde pek sevmem düğün fln ama yakn akrba olunca el mahkumm..oynamaya zmn da kalamdı kii bi oraya bi burya derken..bnm keyifim varsa hertürlü oynarım ama keyfim yoksaa kıpırdamam pek oyun seçmem normalde :))

evet hayalimdeki bebis ole cunku ben ve kardeslerm ole dogmusz sarisin kel renkli gozlucbebegmde belki ole olur senn analttgn bebekte ne tatliyms yerm onun ayaklarni kupede takiomus essek sipasi

Plojom 8haftalgz hyrlisyla 32haftam kaldi sende seszen pabucu yarm diemi dolasiosn ay kiyamam az kaldi gerie dogu saymak lazm baslayalim son 7degilmi :)))
Sanaa slmmmm oglusumuzuda opuyirzzzz dualrm bu topikteki herkeseeee kimin gönlünde n ne geciosa allah misliyle versn insallahhh

tüp bebek bölümünde tek doktor var malesef şekerim. barış ata vardı tayini çıktı gitti yerine gürken uncu geldi... bursa da art diye özel bi klinik var onun da ortaklarından.... oldukça başarılı işinde, okuduğum kadarıyla.... ama tabi ki bu işler nasip kısmet, inşallah bana vesile olacak doktor gürkan beydir....
şimdi sıpalıktan çıktı, 7. sınıf öğrencisi tepemden bakıyo saçlar da bele kadar Rabbim sana da yüreğinden geçeni hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kuzummmm

artık bende geciktirici kullanacağım galiba canım.

PLOJOOO sezoş anneler gününde gelir mi ki acaba

Son düzenleme:

anladm cnm hayırlısı inş. o kadın doğum bölümünde az baklemedik kv ile.. seni Allah'ım inş bekletmeden nasip eder en hayırlısını...

Ohh bee sonunda pazartesi bitti ve ben servisteyim. Bu sefer size telefondan bağlanıyorum zor oluyor ama
Dün ailecek pikniğe gitmiştik nasıl yorgunum zor kalktım sabah
Bir zamanlar beauty diye arkadaşımız vardı hiç gelmez oldu artık.
Prenses bu arada sen artık doğum yapacakların listesini tur bence ilk sayfada düğün tarihlerimiz kalmış :)

Huhu caaaanlaaaaar napiyosunuz bakimm ne cok oonusmussunuzz ve tabiki plojo daha dogurmamis
Cok bisey kacirmadim galiba
Evdeyimm bende yogun bi pazartesiydii

kızlaarr ne güzel kaynatmışınız bu gün çok yorgunum ama hepsiciğini okudum
bu gün okadar yoğundu ki ağlayarak kaçasım geldi bankadan
doktor 3 ana 3 ara öğün ye dedi ben önümdeki suyu içemedim ne ara öğünü
eve geldim 7 gibi..neyseki yemeğim vardı eşim sağolsun her şeyi hazırladı yedik..şimdi o bulaşıkları topluyor ben de sizlerleyim...

PLOJO aynen senin gibi düşünüyorum ben de Allah hepimize sağlıklı ömürler versin amanbana bir şey olursa eşim hem anne hem baba olur benden iyi bakar valla...dediğimiz gibi topikçek şanslıyız bu hamilelik de bi duygusal yaptı beni

AMAYACIM biz de tatil almıştık ve almadan bi gün önce test yapmıştık reglim gecikmişti ama çıkmadı bebiş o testte..bi de dediğin gibi kaydıraklı aquaparklı almıştık..alanya bi de çok uzak..ne yapıcaz bilemedik..sigorta yaptırmıştık biz Alah'tan..iptal edersek ayvalık-cunda adası falan o civarlarda gezeriz heralde yakın diye..geçerken de size uğrarız bence akışına bırak kuzu ben eminim bebiş gelirse gözün tatiil falan görmez...doktorla konuş bakalım ne dicek?yarın mı gidicektin?

MAJOR vee PRENSESS takvim yapıcam ama daha miniğim ne kadarlık bilmiyoruz
benim SATA göre 6 haftalık olması lazım ama geç döllenme olduğu için kan değerime göre 4aftalık falan...
c.tesi kesin öğrenip hemenck takvim yapıcam..sanki ocağın ilk haftası gibi geilcek yani inşallah...

DAMLA ÇİKOLATA yat bol bol dinlen..ne güzel evdesin hiçç kalkma al kumandayı eline tv izle :52

bi deee PRENSESSSS test yapmıcak mısın?çatlıcm valla...gerçi benim yaramaz 1 hafta geçince bile göstermemişti kendini testte sen de üzülme çıkmazsa...
ASOŞ öptüm seni dee...bu hafta hiç tatil yok hüüüü

ben yatıcam galiba birazcık karadayıya kadar uyurum ..
bi de2015 ocak annelerinde 2 kişinin bebeği düşmüş çok üzüldüm moralim bozuldu

Kuzumm olumlu dusun ama
Bizim minis annesine simsiki tutuncaak
Valla yok kuzum tatile o kadar almistim kii
Neyse 19 mayisi bekliyoruzzz

Gecmis olsun canim,dinlenin ana ogul :)

Ufacik tefecik olsun,nazarlik :)
Masallah hepimizee..
Baslayalim soylemeye artik bisyler olacak gb :))) ha gayret

Allah gonlunuze gore versin insallah canim :)
Hemencik gozyaslarim akiyor bisy okuyunca bile :) hersey masum geliyor :)

Oohh valla ne guzel :) Keyfiniz bol olsun :)
Amin canim iyi dileklerin icin..
Hadi bakalim 5 gune de sukur gelirse ))

Bi cirpida gececek insallah haftalar
Zaten her hafta ayri bi supriz artik
Sayalimda cabuk gelsin :))))

artık bende geciktirici kullanacağım galiba canım.

PLOJOOO sezoş anneler gününde gelir mi ki acaba

Dusununcee guzeell
Ama cok var yahuuu :)))
Haftasonuna kalmayacak gb :))

Bakalim nelere aglayacan :)
Ilk aglayisima hala gulerim,esim sordu ne oluyor diye..Aglayip diyordum ki 'bu evv bana saray gb geliyoorr,toparlayamiyoruum' :))
Halsizligin oldugu ilk haftalardi :))

Buarada ara ögününü bilemem ama o su herseyden onemlii,ic :)))

Amin insallah,Allah anali babali buyumelerini nasip etsin meleklerimizin

Son düzenleme:
Günaayydııın :)

icimde garip bir buruklukla uyandim..
Cocuklugumuzdaki gb,aglaya aglaya uyuyakalasim var..
Annemin dizine yatayim o da alnima koysun elini yavasca sevsin..

Suan oyle cok üzülüyorum ki esim ise gidecek diye..

Ben en iyisi yine uyuyayim bi kendime geleyim :) hep yagmurdan bu hüzün :)

Güzel haberlerle geliiinn,geliinnleer :)

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN
buu saatte günadyın diyen ben inanamıyorummmmm
teyzem gidince hemen geldim ewimee...kocacığım gelir 8 bucuktaa...
dün telim bozulduu çok üzgünümm:85: yenisine sağlık

major onu yaptım ama sonra yine değişmesi gerekicek fln..o yuzden sildim hamileliklerii topiğe uygun oldun düğün tarihleri kalsın :))

svittt sabırla senin bebeğinin tarihini bekliyorumm
belkimm aynı tarih olurr ne güleriimmm daha gelmedi reglm ama test yapmayı düşünmüyorumm 2-3 gün daha geçsin ne olur ne olmaz...:26:
diğer topikteki arkadşlara üzüldüm..ama hiç morallerini bozmasınlarr bi kez olmuş yine olur hayırlısı ile inş.

sankii miğdem bulanıyor:111:

plojoo bana o hüzün havadan değil gibi geldii..doğum yaklaştığı için olmasın :)
bncede uyuu dinlen ama yanlız kalma bncee yaa git annenlere onlarda uyuu son günlerinn..

Günaydın canlarımm benim yağmurlu ve kasvetli bir günden sıcacık merhabalar hepinize

canımm artık öğünlerne ve Plojo'nunda dediği gibi su içmeye çok özen göstermelisin.
Terfinin üstüne birde hamilelik haberi aldın zaten her şey ne güzel gelişiyor son zamanlarda senden mutlusu yoktur heralde

ayrıca aklına kötü şeyler getirme senin bebişin sımsıkı tutunacak sana

ahh canımmm sen iyice olmuşsun
doğumdan sonrada annelerin psikolojisi bozuluyormuş galiba
sende öyle şeyler olmayacak inşallah dimi kuzu sen hep mutlu pozitif birisin çünkü.
Sezoş'la birlikte musmutlu olacaksınız kii

gunaydin kizcelerrrr
bugun ayri bi heyecan var icimde
galiba artik gunde 1 kere de olsa bebisimin hareketlerini hissediyorum
inanilmaz bi duyguymus bu Rabbim herkese tattirir insallah

gunaydin kizcelerrrr

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

Gunaydin canim..
Aman ne sinir bozucu tlf bozulmasi,niye bu kadar alisiyorsak onlara :)
Insallah oyledir bakalim,uyuudum uyandim yine ama bu seferde pek gerginim :)
Yalniz birakmiyorlar canim artik,annem geliyor sagolsun yakiniz..

Annelik hüznüymüs o :) depresyon demekten daha iyi bence :))))
Hep hormonlar ahh ahhh :)
Durumdan dolayi olmaz diye tahmin ediyorum ama evin durumu canimi sıkabilir gelen gidenin davranislarina bagli :))

gunaydin kizcelerrrr

Masallah minisine..Artik hep daha keyif verecek hareketleri :) Uyandirmayada baslasinda annesi o minik ayaklari kaydirip kaydirip,insan oyle mutlu oluyor kii :)
Amin insallah herkese nasip etsin..

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

Amiiiiinn en kisa zamannda insallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…