Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaarrr:KK3:

Kaç gündür yazamıyorum burda gene tatildi ve eşim evdeydi:KK8:

tatil perşembeye geliyorsa cumayı bağlıyorlar. Ya da tatil cumartesiye denk gelirse pazartesini tatil yapıyorlar. Tatil buldular mı affetmiyorlar kısacası:KK9:

Bu arada ben sanırım kurdeşen oldum. Vücudumun değişik yerlerinde kırmızı kabarcıklar var ve çok fazla kaşınıyor. Bugün doktora gidicem. Sizde de yaşayan var mı? Çok kaşınıyorum imdaaatt:KK47:

Son düzenleme:

tatil perşembeye geliyorsa cumayı bağlıyorlar. Ya da tatil cumartesiye denk gelirse pazartesini tatil yapıyorlar. Tatil buldular mı affetmiyorlar kısacası:KK9:

Bu arada ben sanırım kurdeşen oldum. Vücudumun değişik yerlerinde kırmızı kabarcıklar var ve çok fazla kaşınıyor. Bugün doktora gidicem. Sizde de yaşayan var mı? Çok kaşınıyorum imdaaatt:KK47:

günaydınnn citircik su çiçeği fln mı oldun yoksamm bncede hemen git dr.a:KK53:

plojoo kızçee uyandınmı :KK3: bnmde uykum geldii gitip eşimin yanına sıvışsammıı:KK37:

günaydınnn citircik su çiçeği fln mı oldun yoksamm bncede hemen git dr.a:KK53:

plojoo kızçee uyandınmı :KK3: bnmde uykum geldii gitip eşimin yanına sıvışsammıı:KK37:

Yaaa hayıırrr olmasın lütfen çocukken olmuştum tekrarlar mı ki bu yaşta!!!:KK53::KK53:

plojooo durum ne çok meraktayımm.

Git uyu tabi ohh sıcacıktır şimdi bidee:KK16:

Son düzenleme:
Yaaa hayıırrr olmasın lütfen çocukken olmuştum tekrarlar mı ki bu yaşta!!!:KK53::KK53:

plojooo durum ne çok meraktayımm.

Git uyu tabi ohh sıcacıktır şimdi bidee:KK16:

ilk aklma o geldii ama küçükken olduyan olmaz kızamık olabilir ..
sen biran önce gitt dr.a

plojoo iyi netin başında çok şükür :nazar:

CITIRCIK
Gecmis olsuuun..
Sikintin varmiydi ki son zamanda? Cilt hastaliklari stresle cok alakalidir ya..Bilemedim,bence de hemen git doktora..

Bizde durum ayni beklemedeyiz :) daha paytak,daha merakli,daha kasılmalı geciyor gunler :)
Her daim telefondan takipteyimm :KK66:))

PRENSESS
Hemen yatsaydin valla :KK66: Hic kacirma :))

Benim kizce 8inde babasinin dogum gununde mi gelir yoksa anasina supriz yapar anneler gununu mu bekler kii :)))
Evlendigimiz gunle dogum gunum ayni gun,o zaman ogrenmistik bizimle oldugunu seviyor supriziii :KK9::KK9:

Bi gelse yahu,dogumuda cok merak ediyorum yasamak istiyorum,o minicik bedenide cok merak ediyorummmmm!

günaydın gelinciklerrrrr:KK16::KK16::KK16:

doktordan geldim ben.... tedaviye başlayıp vitamin kullanacak arada 2 tane iğne olacak ve ilk reglde yeniden gitmemi istedi... vitamin kullanımını iki aya çıkardık tatil dolayısıyla :KK1: ve resmen 26 haziran da yeni tedaviye yelken açacağız inşallah.... :)))) o zamana kadar bol biesteronlancam....

Günaayydııın :)

icimde garip bir buruklukla uyandim..
Cocuklugumuzdaki gb,aglaya aglaya uyuyakalasim var..
Annemin dizine yatayim o da alnima koysun elini yavasca sevsin..

Suan oyle cok üzülüyorum ki esim ise gidecek diye..

Ben en iyisi yine uyuyayim bi kendime geleyim :) hep yagmurdan bu hüzün :)

Güzel haberlerle geliiinn,geliinnleer :)

ben geçenlerde "Almanya da olsam bu yaşıma kadar yaşayamaz intahar falan ederdim herhalde " demiştim... yağmurun bende ki etkisi bu... sıkıldım artık güneş gelsin :KK1:

gunaydin kizcelerrrr :KK3:
bugun ayri bi heyecan var icimde :KK16:
galiba artik gunde 1 kere de olsa bebisimin hareketlerini hissediyorum :nazar:
inanilmaz bi duyguymus bu Rabbim herkese tattirir insallah :KK16:

amin tez vakitte inşallahhhhh:KK16::KK16::KK16:

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

:))) sanırım yakında da sadece ben kalcam listede, hadi inşallahhhhh güzel haberlerini alalım tez zamandaaaaa:KK34::KK54:

günaydın...
hissetmek ayrı bişeydir eminim ki rabbim inş her kadına nasip eder.Allah'ın mucizesi onlar..
tez zmnda isteyen herkeze nasip etsin inş..

liste ikiye düştüüü amayaa ve beenn

en kısa zamanda darısı basınıza inşallah :emir_bebek:
bebişsiz gelin kalmasın topiğimizde :emir_bebek::KK49:

Gunaydin canim..
Aman ne sinir bozucu tlf bozulmasi,niye bu kadar alisiyorsak onlara :)
Insallah oyledir bakalim,uyuudum uyandim yine ama bu seferde pek gerginim :)
Yalniz birakmiyorlar canim artik,annem geliyor sagolsun yakiniz..

Annelik hüznüymüs o :) depresyon demekten daha iyi bence :))))
Hep hormonlar ahh ahhh :)
Durumdan dolayi olmaz diye tahmin ediyorum ama evin durumu canimi sıkabilir gelen gidenin davranislarina bagli :))

Masallah minisine..Artik hep daha keyif verecek hareketleri :) Uyandirmayada baslasinda annesi o minik ayaklari kaydirip kaydirip,insan oyle mutlu oluyor kii :)
Amin insallah herkese nasip etsin..

Amiiiiinn en kisa zamannda insallaahh:KK16:

ayy insallah o günler de gelsin :emir_bebek:
uykumun bölünmesine falan razıyım :KK49:
cok heyecanlıyım kiii :KK52:

çıtırcık küçükken su çiçeği olsan bile tekrar edebiliyor. yani birinden bulaştıysa belki bilemedim.
Su çiçeği öyle bir şey bir kere oldum bir daha olmam diye bir şey yok malesef :KK50:
umarım su çiçeği değilsindir.

doktordan geldim ben.... tedaviye başlayıp vitamin kullanacak arada 2 tane iğne olacak ve ilk reglde yeniden gitmemi istedi... vitamin kullanımını iki aya çıkardık tatil dolayısıyla :KK1: ve resmen 26 haziran da yeni tedaviye yelken açacağız inşallah.... :)))) o zamana kadar bol biesteronlancam....
:))) sanırım yakında da sadece ben kalcam listede, hadi inşallahhhhh güzel haberlerini alalım tez zamandaaaaa:KK34::KK54:

canımm nasıl mutlu oldumkii umarım her şey çok güzel olur.. :KK9::KK9::KK9:

ben geçenlerde "Almanya da olsam bu yaşıma kadar yaşayamaz intahar falan ederdim herhalde " demiştim... yağmurun bende ki etkisi bu... sıkıldım artık güneş gelsin :KK1:

Allah yardımcınız olsun canım :21:
insallah güzel sonuclar alırsınız :emir_bebek:

yağmurlu bir günden tünaydınlar kızlarrr:KK16:
ben de sıkıldım yağmurdan :KK31:
tabi bereket,barajlar doluyor vb.ama güneş açsın artık yahu..
küçük emrah moduna girdik hepimiz bu havalardan :KK9:

Günaayydııın :)

icimde garip bir buruklukla uyandim..
Cocuklugumuzdaki gb,aglaya aglaya uyuyakalasim var..
Annemin dizine yatayim o da alnima koysun elini yavasca sevsin..

Suan oyle cok üzülüyorum ki esim ise gidecek diye..

Ben en iyisi yine uyuyayim bi kendime geleyim :) hep yagmurdan bu hüzün :)

Güzel haberlerle geliiinn,geliinnleer :)

kuzummm Sezen gelicek yaa bütün sıkıntılar bitecek annesi...
son günlerin diye için daralıyordur..
son 1 hafta...sonra gelsin güneşli Szenli günler :KK52:

GÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNNNNN :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
buu saatte günadyın diyen ben inanamıyorummmmm:KK76::KK76:
teyzem gidince hemen geldim ewimee...kocacığım gelir 8 bucuktaa...
dün telim bozulduu çok üzgünümm:85: yenisine sağlık :KK8:

major onu yaptım ama sonra yine değişmesi gerekicek fln..o yuzden sildim hamileliklerii topiğe uygun oldun düğün tarihleri kalsın :))

svittt sabırla senin bebeğinin tarihini bekliyorumm:KK52:
belkimm aynı tarih olurr ne güleriimmm:KK60: daha gelmedi reglm ama test yapmayı düşünmüyorumm 2-3 gün daha geçsin ne olur ne olmaz...:26:
diğer topikteki arkadşlara üzüldüm..ama hiç morallerini bozmasınlarr bi kez olmuş yine olur hayırlısı ile inş.

sankii miğdem bulanıyor:111:

plojoo bana o hüzün havadan değil gibi geldii..doğum yaklaştığı için olmasın :)
bncede uyuu dinlen ama yanlız kalma bncee yaa git annenlere onlarda uyuu son günlerinn.. :KK66:

canımm eğer hamişsen ki inşallahhhhh hamişsindir seninle günlerimiz çok yakın olur 1 hafta falan aramız olur..
ayy çok heyecanlı...:KK53:
bu arada telefoun yenisine sağlık bebiş gelirken telefon getirsin :KK9:

Günaydın canlarımm benim yağmurlu ve kasvetli bir günden sıcacık merhabalar hepinize :KK16::KK16::KK16:

canımm artık öğünlerne ve Plojo'nunda dediği gibi su içmeye çok özen göstermelisin.
Terfinin üstüne birde hamilelik haberi aldın zaten her şey ne güzel gelişiyor son zamanlarda senden mutlusu yoktur heralde :KK52:

ayrıca aklına kötü şeyler getirme senin bebişin sımsıkı tutunacak sana :KK34::KK34:

ahh canımmm sen iyice olmuşsun :KK9::KK9:
doğumdan sonrada annelerin psikolojisi bozuluyormuş galiba
sende öyle şeyler olmayacak inşallah dimi kuzu sen hep mutlu pozitif birisin çünkü.
Sezoş'la birlikte musmutlu olacaksınız kii :KK52::KK52:

canımm bebiş kısmetiyle geliyor sanırım :emir_bebek:
hayatımın en mutlu-en şaşkın günlerini yaşıyorum..
daha iyi günler sizin olsun inşallah :KK16: :KK16:
bu arada daha fazla su içiyorum bi de yanıma ceviz badem falan aldım..
yeter ki bırakmasın benim meleğim...

gunaydin kizcelerrrr :KK3:
bugun ayri bi heyecan var icimde :KK16:
galiba artik gunde 1 kere de olsa bebisimin hareketlerini hissediyorum :nazar:
inanilmaz bi duyguymus bu Rabbim herkese tattirir insallah :KK16:

ne güzellll :KK8:
benim arhamiş arkadaşlarım da diyor hareketlerini hissedince hamilelik başlıyormuş :KK52:
Allah bize de göstersin o günleri inşallah..

canınm geçmiş olsunn..
doktora git tabi..
inşallah öemli bişey yoktur..yediklerin dokunmuş olabilirmiki?
CITIRCIK
Gecmis olsuuun..
Sikintin varmiydi ki son zamanda? Cilt hastaliklari stresle cok alakalidir ya..Bilemedim,bence de hemen git doktora..

Bizde durum ayni beklemedeyiz :) daha paytak,daha merakli,daha kasılmalı geciyor gunler :)

PRENSESS

Benim kizce 8inde babasinin dogum gununde mi gelir yoksa anasina supriz yapar anneler gununu mu bekler kii :)))
Evlendigimiz gunle dogum gunum ayni gun,o zaman ogrenmistik bizimle oldugunu seviyor supriziii :KK9::KK9:

Bi gelse yahu,dogumuda cok merak ediyorum yasamak istiyorum,o minicik bedenide cok merak ediyorummmmm!

babasının doğum gününde gelse süper olurrr :KK52:
anneler günü de öyle..
ayy senin kadar heycanlıyız vallaa :KK53:
benim bebiş de ocağn ilk haftası gelicek gibi ama 18 aralık eşimin doğum günü belki o zmaan süprriz yapar.gerçi eşim de yılın son ayında doğmaktan hep şikayetçiydi 1 yaş erken yaşlanıyor diye :KK9:bakalım babanın kaderi çocuğa mı:KK9:

AMAYAAAAAA ama alıntılamıştım ki ben seni niye çıkmadı:KK31:
hayırlı olsun canımm..26 haziran bizim evlilik yıldönümümüz..bana çok uğur getirdi..sana da uğur getirsin inşallahh:emir_bebek:
yaz sonuna kadar bebiş olsun topiğmiz..
peki ne zaman sonuç alınıyor tedaviden sonra?

Son düzenleme:
ilk aklma o geldii ama küçükken olduyan olmaz kızamık olabilir ..
sen biran önce gitt dr.a

plojoo iyi netin başında çok şükür :nazar:
yani biraz araştırdım internetten kurdeşene benzettim.
CITIRCIK
Gecmis olsuuun..

PRENSESS

aslında sıkıntım yok ama buraya geleli 5 hafta oldu. İlk haftalar zordu yurtdışında yalnız aileden uzak olma üzdü ama bu aralar iyiydim alıştım hem sizde varsınız :nazar: Sıkıntım yok ama belki ben hissetmiyorum ama beden tepki verdi. Eşim randevu aldı gidicez bugün.

İşallah eşinin doğumgününde veya anneler gününde gelirr. bakalımm nolucakk
çıtırcık küçükken su çiçeği olsan bile tekrar edebiliyor. yani birinden bulaştıysa belki bilemedim.
Su çiçeği öyle bir şey bir kere oldum bir daha olmam diye bir şey yok malesef :KK50:
umarım su çiçeği değilsindir.
Amin işallah lanet bi hastalıktı o. Kaşın kaşın dur yara olur bir de onlarr
Kuzuuumm hamile misinn? Ben kaçırdım orayı sanırımmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Çoook sevindiim. Sağlıkla büyüt işallahhh..:KK9::KK9::KK9:

Yaşasıınnn harika haberler geldii

Amayaa ve Ayprensesinin başına işallahhh:KK9:

canımm eğer hamişsen ki inşallahhhhh hamişsindir seninle günlerimiz çok yakın olur 1 hafta falan aramız olur..

benim arhamiş arkadaşlarım da diyor hareketlerini hissedince hamilelik başlıyormuş :KK52:

canınm geçmiş olsunn..
doktora git tabi..

anneler günü de öyle..
benim bebiş de ocağn ilk haftası gelicek gibi ama 18 aralık eşimin doğum günü belki o zmaan süprriz yapar.gerçi eşim de yılın son ayında doğmaktan hep şikayetçiydi 1 yaş erken yaşlanıyor diye :KK9:bakalım babanın kaderi çocuğa mı:KK9:

hayırlı olsun canımm..26 haziran bizim evlilik yıldönümümüz..bana çok uğur getirdi..sana da uğur getirsin inşallahh:emir_bebek:
tedaviden tedaviye değişiyo şekerim kısa protokolü var reglin 2. günü ilaç almaya başlıyosun 7-15 gün ilaç alıyosun, arada doktora gidip yumurta boylarını ölçüyolar yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonra bi operasyonla narkoz alarak yumurta toplama yapılıyor. toplandığı gün bekliyor ertesi gün döllendiriliyor sonra 3. veya 5. gün bu defa uyanık oluyorsun transfer ediyolar, emriyo bi ışık damlası gibi ve sen onun sana yerleştirilmesini ekrandan izleyebiliyorsun acı veren bir durum değil ve 10-12 gün sonra da sonuç alıyosun. toplanda 1 ay kadar....

uzun protokol de reglin 21. günü yumurtaları baskılayıcı iğneler alarak başlıyosun 7-10 gün baskılayıcı iğne alıyosun, regl oluyosun sonra kısa protokol gibi yani toplamda 40 bazen 45-50 günü buluyor.yumurtalar benimki gibi inatçıysa ve büyümüyolarsa sorun oluyo :)))) bazı doktorlar tedaviye hemen başlamıyo önden bi takviye vitaminler veya başka şeyler öneriyolar, bugün benden sonraki hatuna 3 ay tüp bebek öncesi tedavi uygulanacağı söylendi mesela... bu tarz şeyler olabiliyor... yada benim bir önceki tedavim gibi başladı ama ameliyat çıktı tedavi iptal oldu.... bazen yumurta toplanıyor ama döllenme olmayabiliyor... bunlar tabi istenmeyen durumlar... inşallah ben umutluyum güzel şeyler olacak bu defa, Rabbim nasip etsin her isteye inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16:

Yağmur yağıyor ve Yeni Türkü dinliyorum :KK24: Melankoliye bağladım :KK31: Bende olsam hüzünden ölürdüm orada :KK53:

en kısa zamanda darısı basınıza inşallah :emir_bebek:
bebişsiz gelin kalmasın topiğimizde :emir_bebek::KK49:

ayy insallah o günler de gelsin :emir_bebek:
uykumun bölünmesine falan razıyım :KK49:
cok heyecanlıyım kiii :KK52:

inşallaahh :KK16: Değer herşeylerine..

canınm geçmiş olsunn..
doktora git tabi..

anneler günü de öyle..

Galiba öylee..Hönk hönk ağlayasım var :) Ağlasam daha mı iyi acaba :)
Çok garip ya,herşey gözümün önünden geciyor..Sonra hersey silinip yeni bi hayat kuruyorum hayalimde..KEndi kendime öyle masum geliyorum ki :)
Ayyyy koptu bnm telleer :KK23:

Minişin tutunacak annesi sana..Diğer arkadaslarada üzülme,bizim topiktede olmuştu öyle..Sonradan tekrar kalanlarda oldu..Sebep yok,sağlıksızsa kendiliğinden sonlanıyormuş,verenin takdiri yani yine..

Senin minik kendi yolunu kendi açtı :) Paşa paşa gittin doktora olmaz dedirtti bak nasılda geldi :)) Nasibi bu zamandaymış,tatilinizi bekleyecek sabrı yokmuş :)) Onlar bizden iyi biliyor işini :)))

aslında sıkıntım yok ama buraya geleli 5 hafta oldu. İlk haftalar zordu yurtdışında yalnız aileden uzak olma üzdü ama bu aralar iyiydim alıştım hem sizde varsınız :nazar: Sıkıntım yok ama belki ben hissetmiyorum ama beden tepki verdi. Eşim randevu aldı gidicez bugün.

Kuzuuumm hamile misinn? Ben kaçırdım orayı sanırımmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Sıkıntı tabii bu da..Alışma süreci,psikolojik değişiklikler..Hemencik gececek birseydir umarım..
Bide düğünlerden sonra mutlaka bi hastalanır insan diyorlar :)
Bende çalışırken birgün acile kaldırıldım,hiçbirşey yoktu ama 3 gün fln yatmıştım serumlar yedim,kalkamıyor istifra ediyordum..Herkes normal dedi stres sonrası :)

Son düzenleme:
tedaviden tedaviye değişiyo şekerim kısa protokolü var reglin 2. günü ilaç almaya başlıyosun 7-15 gün ilaç alıyosun, arada doktora gidip yumurta boylarını ölçüyolar yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlatma iğnesi oluyosun 36 saat sonra bi operasyonla narkoz alarak yumurta toplama yapılıyor. toplandığı gün bekliyor ertesi gün döllendiriliyor sonra 3. veya 5. gün bu defa uyanık oluyorsun transfer ediyolar, emriyo bi ışık damlası gibi ve sen onun sana yerleştirilmesini ekrandan izleyebiliyorsun acı veren bir durum değil ve 10-12 gün sonra da sonuç alıyosun. toplanda 1 ay kadar....

uzun protokol de reglin 21. günü yumurtaları baskılayıcı iğneler alarak başlıyosun 7-10 gün baskılayıcı iğne alıyosun, regl oluyosun sonra kısa protokol gibi yani toplamda 40 bazen 45-50 günü buluyor.yumurtalar benimki gibi inatçıysa ve büyümüyolarsa sorun oluyo :)))) bazı doktorlar tedaviye hemen başlamıyo önden bi takviye vitaminler veya başka şeyler öneriyolar, bugün benden sonraki hatuna 3 ay tüp bebek öncesi tedavi uygulanacağı söylendi mesela... bu tarz şeyler olabiliyor... yada benim bir önceki tedavim gibi başladı ama ameliyat çıktı tedavi iptal oldu.... bazen yumurta toplanıyor ama döllenme olmayabiliyor... bunlar tabi istenmeyen durumlar... inşallah ben umutluyum güzel şeyler olacak bu defa, Rabbim nasip etsin her isteye inşallahhhhhh:KK16::KK16::KK16:

amaya o kadar çok şey öğretmişki yaşadıkların sana artık ne desem bilemedim
bu tedavinin olumlu sonuçlanması için hep dua edeceğim :KK16::KK16:

Bencede bebiş kısmetiyle geliyor. Nenada iş buldu arkadasından hoop hiç beklemeden hamiş kaldı :KK52::KK52:
bu arada kayısı incir falanda al canım sen aferin sana :KK9:
meyveni yemeyi protein almayı ihmal etme :KK34::KK34:

Nena mide bulantısından doğru düzgün yiyemiyor umarım sen onun gibi olmazsın.

amayaacımm cok sevindim inan kkiii güzel haberler bunlarr tatil işinide ayralamışsın herşey yolunda dimi??

svittt inş. hamileyimdirr yakın yakına olur aynı dr.a gideriz belkiimmm :KK52:
hayırlısıı ama sanki regl olcakmışm gibi hissettim bugun yada yarın gelicek gibi:KK50:

canımm alıntıda mı hata oldu bilmiyorum hamiş olan benimmm :KK52:
gerçi bunu yazarekn bile inanamıyorum halaaa :KK53:
çook teşekkür ederim bu aradaaa :KK9:

ne güzel çok bilinçlisin amayacım:KK9:
bu sefer süreci daha iyi biliyorsun ya daha rahat geçer bence..veee sonucunda da meleğin gelir inşallahh...
inan hep dualarımdasın...

Yağmur yağıyor ve Yeni Türkü dinliyorum :KK24: Melankoliye bağladım :KK31: Bende olsam hüzünden ölürdüm orada :KK53:

inşallaahh :KK16: Değer herşeylerine..

Çok garip ya,herşey gözümün önünden geciyor..Sonra hersey silinip yeni bi hayat kuruyorum hayalimde..KEndi kendime öyle masum geliyorum ki :)
Ayyyy koptu bnm telleer :KK23:

Minişin tutunacak annesi sana..Diğer arkadaslarada üzülme,bizim topiktede olmuştu öyle..Sonradan tekrar kalanlarda oldu..Sebep yok,sağlıksızsa kendiliğinden sonlanıyormuş,verenin takdiri yani yine..

Senin minik kendi yolunu kendi açtı :) Paşa paşa gittin doktora olmaz dedirtti bak nasılda geldi :)) Nasibi bu zamandaymış,tatilinizi bekleyecek sabrı yokmuş :)) Onlar bizden iyi biliyor işini :)))

Sıkıntı tabii bu da..Alışma süreci,psikolojik değişiklikler..Hemencik gececek birseydir umarım..
Bende çalışırken birgün acile kaldırıldım,hiçbirşey yoktu ama 3 gün fln yatmıştım serumlar yedim,kalkamıyor istifra ediyordum..Herkes normal dedi stres sonrası :)

yağmur ve yeni türkü ikilisine bayıldımmm :KK16: :KK16:
canım ağla bence yaa rahatla bii..sonra sevinçten ağlarsın inşallaahhh :KK52:
bu arada düğünden 2-3 ay sonra bende mide bulantısı ve ishalden acile gidip serum yemiştim tesadüf değildir heralde :KK53:
sorma plojocum yaa bizim bebiş kadırdı bizi :KK9: gelmicem dedirtti geldi hemencik :KK9:
ama insanların doğum-nikah ve ölüm günleri belliymiş değişmezmiş...
doktora gitmesem bile belki "kaza kurşunu"olarak gelicekti :KK9: :KK9:

amaya o kadar çok şey öğretmişki yaşadıkların sana artık ne desem bilemedim
bu tedavinin olumlu sonuçlanması için hep dua edeceğim :KK16::KK16:

Bencede bebiş kısmetiyle geliyor. Nenada iş buldu arkadasından hoop hiç beklemeden hamiş kaldı :KK52::KK52:
bu arada kayısı incir falanda al canım sen aferin sana :KK9:
meyveni yemeyi protein almayı ihmal etme :KK34::KK34:

Nena mide bulantısından doğru düzgün yiyemiyor umarım sen onun gibi olmazsın.

inşallah canım yaa benim 4-5 haftalık bulantılar 6dan sonra başlarmış..
gerçi midem bulansa bikaç kilo versem fena da olmaz :KK53:
eşim de zorluyor kayısı incire kurusu çok sevmem ama yicem artık zorla..
ben ki sabah tek lokma yiyemeyen sivit sabah süt içtim:KK37:

majorcann sen napıosun anlatmıosun ne zamandır evde her şey yolunda dimii?

amayaacımm cok sevindim inan kkiii güzel haberler bunlarr tatil işinide ayralamışsın herşey yolunda dimi??

hayırlısıı ama sanki regl olcakmışm gibi hissettim bugun yada yarın gelicek gibi:KK50:

caımm zaten ilk belirtiler regl gibi aynı..
bel ağrısı göğüs şişkinliği-acıması:KK17:
hatta eşime demiştim ben 3 güne kadar regl olmazsam kesin hamileyim diye ki öyle oldu :KK52:
bide belirti mi bilmyorum normalde hiç üşümem ama hamile kaldığımdan beri ayaklarım buz gibi üşüyorum hemen..
belki yağmurlu günlere denk geldiği için tesadüftür :KK36:

caımm zaten ilk belirtiler regl gibi aynı..
bel ağrısı göğüs şişkinliği-acıması:KK17:
hatta eşime demiştim ben 3 güne kadar regl olmazsam kesin hamileyim diye ki öyle oldu :KK52:
bide belirti mi bilmyorum normalde hiç üşümem ama hamile kaldığımdan beri ayaklarım buz gibi üşüyorum hemen..
belki yağmurlu günlere denk geldiği için tesadüftür :KK36:

inş. öyledir svittciimmm bnde de bi soğukluk var aslnda ellerim normalde hep sıcak olur ama son günlerde soğuk hadii inş:KK53:

amayaa uzuun uzun anlatmışsın. İşallah Rabbim senin kadar isteyen kuluna nasip eder. Eminim çok iyi bir anne olursun. İşallah dua ediyorum senin için miniğin gelsin. Bu arada bir not ekleyeyim annemin bir tanıdığı hanım 50 yaşında ümit tamemen kesilmişken hamile kaldı. Şimdi 9 yaşında fln olması lazım hrdl çocuğun. Nasip eden Allah her yaşta nasip ediyor.
Ayyyy koptu bnm telleer
Ahh kuzumm sen tabi hepimizden çok daha hassas çok daha içlisin. Böyle bir konuşma bile seni nası duygusal yapıyor. annelik mükemmel birşey ya. İnsanlığın en üst mertebesi anne olmak herhalde. Allah hepimize istediğimiz zamanda nasip eyler işalah.:nazar:

Yaa işte ondan o zaman. Aslında stres zamanında değilde çok sonra çıkıyor demekki. aslında iyiyim Allah'a şükür ama psikolojik etki oldu demekki. Evliliğe alışmak zaman isteyen birşey tabiki. Herkes bocalar başta normal bu.

Hadi işallah bir güzel haber de senden alalım.
canımm alıntıda mı hata oldu bilmiyorum hamiş olan benimmm :KK52:
gerçi bunu yazarekn bile inanamıyorum halaaa :KK53:
çook teşekkür ederim bu aradaaa :KK9:
inşallah canım yaa benim 4-5 haftalık bulantılar 6dan sonra başlarmış..
gerçi midem bulansa bikaç kilo versem fena da olmaz :KK53:
eşim de zorluyor kayısı incire kurusu çok sevmem ama yicem artık zorla..
ben ki sabah tek lokma yiyemeyen sivit sabah süt içtim:KK37:
Alıntıda senin yazını silmişim:KK9::KK9: Ama sen olduğunu biliyordum aslında.
Minnoş 4-5 haftalık.. :nazar: Evet artık yemeye içmeye çok özen göstermek lazım. işallah çok bulantın da olmaz. Rahat huzurlu sakin bir hamilelik geçirirsin.:nazar:

Son düzenleme:
X