Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yasasiiinnn yine geldim eşim öğretmen ya okuldan tablet dagitmislar..her siteye girmio face e falan ama kkya girdiği ne heyecanli topigimiz var bizim hamislik heyecani doğum heyecani...doğum cantasi listesini kaydetsekmi acaba PLOJOO sezen ne kadar güzel uslu uslu 12 mayisi bekliyor ama zaman cabuk geçiyor dun sanki cinsiyetini tahmin ediyorduk' 9ay geçti 9 gün zor gecer sabirsizlanir insan PRENSES bizim banka özel hastanelerle anlasmali o yüzden para vermiyorum ama muayene ve tahlil için 110tl te imza attim.medikal de özlem yaninda iyi kararsizim ikisi arasında..inşallah sen ben ve amaya ayni doktora gideriz ben bu ay çok umutluyum senden..AMAYACİM ocak annelerinden bi üye yazmis haziranda tüp bebeğe baslicakken hamile kalmis..aklima hemen sen geldin gelecek senin meleğin de DAMLACİm ne güzel cantaya da baslamisin oda bitti mi foto bekliyoruzzz tabletten yazdigim için paragraf yapamadim kusura bakmayin göz yordum

hmm analdım cnm eşiminde anlasması oldugu hastaneler var ama bn suanda medicabil zuhal hanımı düşünüyorumm...
bnm diğer topiklerimde bilgiler var istersen bi göz at linklerini atıyormm...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=651754
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=674241
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=645132

burası kadr şenlikli topikler değil cok fazla yazan yok ama ihtiyacı olanlar için yeterli oluyorr

bnde umutluyum ama bugun yarın regl olabilirimmm:18: sizin mutluluklarınız bize umut oluyorr
yarın 2 tane düğün varr ordan oraya koşturucazz

Son düzenleme:
f canim gozun aydin
cok sevindim iyi haberler almana
insallah hepimiz hep guzel haberlerini aliriz meleklerimizin

Canim çok teşekkürler linkleri için hepsini okudum.aklim karisti.ama sakin pembe maviye gitme bizim bibtanidik orda doğum yaptı da yeni doğan ünitesi yokmuş kotu şeyler yasadilar jimerin doğum ucreti pahaliymis. Banka karsilamasa ben de vermezdim o kadar..yarin düğünlerde bol bol oyna...ne güzel gezicen..
f
canim gozun aydin
cok sevindim iyi haberler almana
insallah hepimiz hep guzel haberlerini aliriz meleklerimizin
Çok sağol canimmm...amin inşallah..sen hazirliklara basladinmiii ?

hoşgelidn svitt..sonuc güzel olmasına sevindim...
jimer de aylin hanımı duydum cok...ama jimer pahalı değilmiii?? :26:

plojoo cantanı güzel hazırlamışsın ama bnce bi tane biberon koy lazm olabilir..

Biberon istenmiyor canim,ebemizde ozellikle belirtti..Zaten biberon disinda sagdigimiz sütü bile nasil verebiliriz bütün secenekleri gosterdi,önermiyorlar..

Gercekten gecmiyor canim..
Simdi ilk zamanlarin gecmeyecek randevulari dort gozle bekleyeceksiniz,ayni o zamanlarim gb oluyor simdide..
Esimde benden heyecanli :)

Ozelde esinle girebiliyorsundur,videoya cekin cok guzel teselli oluyor sonraki randevuya kadar gecmeyen zamanlarda :)

Son düzenleme:

aynen öylee bnmde kafam karısık ama tek aklmda olan yer medicabil..onun dısında kararsızım...
yarın oynamaya zmn kalıcakmı bilmiyorumm birinidan erken cıkıcaz diğerine geç gidicezz

hmm biberonsuz nsl olcak kiii onu bilmiyorum ama ablma lazm olmustuu inş. senin ihtiyacın olmaz..ki ztn eğitim almışşsınn bizede öğrettt

ay super fikir videoya almakkk gerçi simdi erken yarim milim bebiş bu arada benim bi arkadasim da hic biberon kullanmadi.doktor diş bozukluğu yapio diye onermemis. Bana pek mantikli gelmemişti ama sen de mi biberon kullanmicaksin hic?

Olsun az az oynarsin yakin yerlerde mi düğünler? İnsan evde oturur oturur oldumu üst üste olur

yokk yaa biri bağlarbaşında biri kestel deee ikiside uzak hem bize hem birbirinee...
diş bozukluğunu 2 yaş üzerine kullananlarda oluyor diye biliyorum...

Ya enjektorle dudaklarina damlatarak diyor,bebek zaten aliyor onu diyor,ya da kasikla yine dudaklarina degdirerek ki buarada gogsunlede temasini kesmicen emziriyor gb tutacan ki kokunuda alacak..Bicok detay var canim yazili alip gondrrebilirsem okumanizi izlemenizi istrrim..gercekten cok sey var..Oncelik her zaman aradaki bağ..Hic emziremeyen anne ve baba bile gogsunde yatiracak ten tene temas edecek diyor bu apayri bi bag..Bbeklri daha ilk zamandan kandirmaya alistirmayacaz :)
Bebek dogdugunda midesi bilye kadarmis :)

Video ozellikle 12. Haftada fevkalade bisey,fildir fildir oynuyor :))
7.hafta gb kalp atisini duyarsiniz buyuk ihtimalle o da cok guzel olur..

Canim bende ne emzik emmisim ne bibrron kullanmisim,dusununce bunlarda illa verilecek diye birsey yok aslinda..
Sonradan vereceksen bile en azindan ilk zamanda yapmayin diyorlar..
Emzigi tutan bebek kafasi karisip anneninde sadece gogus ucunu tutarsa ememez..Emerken agzinda olmasi gereken yer o kahverengi yer,sut kanallari tam onun cizgisinde..

Tabi kii bunlar kesin katii kurallar degil,her cocuk farkli her anne farkli..
Belki bende vermek zorunda kalacagim mesela..

Allah uslu bebisler nasip etsin bakalim onlar bize neler ogretecek biz onlara neler ogretebilecegiz :)

Rabbim akilli basli anneler babalar eylesin bizleride..Hersey cocuklada bitmiyor.

Son düzenleme:

anladm cnm allah kolaylık versin ablamın bebeği hiç anne sütü almadı annesine de 1 ay sonra kavustuu ama şimdi dedesiyle inanlımaz bi bağ var

anladm cnm allah kolaylık versin ablamın bebeği hiç anne sütü almadı annesine de 1 ay sonra kavustuu ama şimdi dedesiyle inanlımaz bi bağ var

Oyy kiyamam..gozlerim doldu..
Tabi ki boyle istisnalar,saglik durumlari tum genellemelerin disinda..
Rabbim mahrum etmesin birbirlerinden hic..

Günaydiiiiiinn :))

Dün ne guzeldi hava,bugun yagmur ruzgar var,pff..Oysa ki 2 kisi son pazarimiz olabilir diye bugün eskileri yadedecektik esimle :)
Yine edecez ama gunes baska iste :)
Bakalim sansimiza bi guzellik yapar insallah :)

Gunaydin canlaaar seminerde N gizlii gizli baglaniyorumm optum kii hepinizi :*

Yaramazlik yapaaaann vaaarrrr

hakikaten son 2 kisilik pazariniz olabiliir kuzuuu
Hava size supriz yapsinn bugun
Sezosun rahati yerinde sanirim

Valla cok sikiliyorum seminerde ama allahtan erken bitiyoo geldim eve yenii kocama kahvalti haZirlicamm

mutlu pazarlarrrrr
sabah eşimin veli toplantısı vardı ben de yine pırrr annemlere uçtum kahvaltıya..
1 gibi eve gelip eşime de kahvatı hazırladım bi de onla kahvaltı yaptım
bilgisayarımıza da kavuştuk çok şükür

yokk yaa biri bağlarbaşında biri kestel deee ikiside uzak hem bize hem birbirinee...
diş bozukluğunu 2 yaş üzerine kullananlarda oluyor diye biliyorum...

oooo sizden kestel şehir değiştirmek gibi bi şeyy :26:
olsun gezmiş olursunuz

amin kuzum yaaa..ben de hep dua ediyorum yani hamile kalmadan önce de dua ediyordum iyi anne baba olalım diye..
sabırlı olmak lazım her şeyden önce...
bi de sezeni sen büyüteceğin için çok şanslısın
ben 3 aylıkkken falan işe başlıcam
burası da yağmurlu
kışın yağmadığı kadar yağmur yağdı son 10 gündee..
olsun romantik nostalji yaparsınız kiii
sonra daa bebek arabası ile gezersinizzz

ploojoooo bişi sorucam çok yakın bi arkadaşım da 5 aylık falan hamile de dün ona haber verdim..o bana 2ay boyunca çok gezme dinlenmeye çalış dedi ..
şimdi gezmeye gitmeye korkuyoruz..
sen ne düşünüyosun bu konuda?

Valla cok sikiliyorum seminerde ama allahtan erken bitiyoo geldim eve yenii kocama kahvalti haZirlicamm

kuzummm sen hiç seminerim var deme
maaşallah imza atıp atıp kaçıonuz
geçen gün de konusu olmuş kahvaltı hazırlamanın..benim eşimde hayatta kahvatı hazırlamaz..
akşam yemeğini yapar hazırlar.. ama kahvaltı ı ıh
ayılamıyor en az 1-2 saat gözleri açılmıyor uyanınca..
ilk evlendiğimiz aylar uyanmıyım ondan sonra uyanıyım dedim baktım tv karşısında neskafe ile kek yiyor...

biz de evdeyiz şimdi eşim dışarı çıkalım dedi ama çok yorulmıyım dedim ..
bilmiyorum ki...

yok canim daha baslamadik
aslinda zor tutuyorum kendimi 10 gundur cinsiyetini ogrendigimden beri
ama biraz daha bekleyrlim diye esim frenliyor beni
ama yakindir kendimizi tutamayip cicilet almamiz

yok canim daha baslamadik
aslinda zor tutuyorum kendimi 10 gundur cinsiyetini ogrendigimden beri
ama biraz daha bekleyrlim diye esim frenliyor beni
ama yakindir kendimizi tutamayip cicilet almamiz

ben de daha evlenmeden önce içim giderdi bebek kıyafetlerime...
sizin ama zamanınız yavaş yavaş gelmiş

ben de daha evlenmeden önce içim giderdi bebek kıyafetlerime...
sizin ama zamanınız yavaş yavaş gelmiş

aynen canim benim de icim gidiyodu avm lerde falan dolasirken
ALlaha sukurler olsun hasret birakmadan nasip etti bizlere mucizesini
alicaz artk insallah doya doya
zaten bi baslarsak durmayiz heralde ekime kadar

Yapti bi guzellik hava :)
Cok guzel gecti bugun..
Sezende dedigin gb masallah rahat galiba :) Aslinda sıkıştıgı hareketlerinden belli artik ama )

Gezmek degil aslinda sorun,sadece kendini yorma,islerinde,yuruyuslerinde fln..
Her hamileligin ilk 3 ayi onemlidir,dusuk tehlikesi bakimindan..
Ben hicbiseyi farkli yapmadim mesela ama 8-10 hafta arasi ister istemez uyudum,uzandim hep..
Vucudun seni cok iyi yonlendiriyor..
Yolculugada ciktim,denizede girdim biliyorsun..

Sana keyif veren seylerle,kisilerle ol :)
Ne yapiyoruz :)
Olumlu dusunup bol bol guluyoruz :))))

Kendini kotu dusunup kisitlama,sadece farkinda ol ne yaptiginin

haklısın canım...evde de eşim bi şey yaptırmıo..ayakta kaldım mı kızıyor..
görmemişin bebeği olmuş misali
bi dee plojocum sen çin takvimine bakmış mıydın? genelde doğru çıkıo diyorlar...
bizimkini erkek gösteriyor ama hayırlıısı tabi sağlıklı olsun da hiiiç fark etmezz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…