Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Olsun ne mutlu :)
Dikkat etmek en iyisi..Hicbirsey ugrasmana degmez :)
Baktim tabii malum tum takvimlere fallara :))) eglencede olsa :))
Çin takvimi bende de tuttu )

Olsun ne mutlu :)
Dikkat etmek en iyisi..Hicbirsey ugrasmana degmez :)
Baktim tabii malum tum takvimlere fallara :))) eglencede olsa :))
Çin takvimi bende de tuttu )

ben de eğlencesine baktım bu gün tüm arkadaşlarım da tutmuş..
erkek gösteriyor ben de ama hayırlısı...
eşim kız istiyordu aslında takvimi söyleyince sanki ultrasonda görmüş gibi emin olarak hayallere başladı top oynucaklarmış falan..
dedim hemen vazgeçtin kızdan
şaka bi yana sağlıklı olsun da geri kalan her şey boş..

uyumam lazımmm :26:
öğlen 3-4 saat kadar uyumuştum

yarın öğlen görüşürüzzz..öptüm hepiniziiii

Hayırlı geceler kızlarrr

AyakLrım cok feciii parmaklarım şiştiii topuklulardnn...
Bizim cok kullandıgımız bi söz vardır bilirmisiniz ''iki düğünden kaşmış çingene'' onu yaşadık bu aksm
Düğünün başlamasını bekleyemedık 8.30 oldu cıktık.. sünnete de geç gittik 3-5 oyun oynadk bitti saat 22.30da diğerinede dönemedik kaldk öylee..

Plojo haklısın sağlık en önemlisi.inş bebeğini Hayal ettiğin gibi büyütüp yetiştirirsin..
Svit gezmekten oynamaya zmn kalmdı yaa maalesef hayal ettiğimiz gibi olmadı aMa yinede eğlenceliydi düğün ne de olsa
ayrıca bncede dikkat etmelisin ağırlık uzanma fln herşeyi söyler dr ztn ne yap ne yapma diye cok fazla stres yapma...
Çin takvimi genelde tutuyor yaş hesaplaması var onun.bnde suanda erkek cıkıyor birde rus takvimi var orda kız hamilee olsm keşkede iş cinsiyete olsaa...
Bulgaristan teyzem geldi yarn girmem diye bi yazaym dedm öpüyorm sizi gözlerm acıdıı uykudnn

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar
Ne çok kaynatmışsınız hafta sonu tabi yeni anne adayımız heyecanlı herkes bebişin heyecanıyla yazışıp durmuşsunuz.
çok mutlu oldum okurken ve çok dua ettim allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin diye

inşallahhh amiiiiiiinnnn...svit nisan nisan diyorduu ama ona kısmet olduu mayıs diyelim artık

ben mayıs diyordum halada mayıs diyorum

canım benim ne kadar çok sevindim anlatamam senin durumunda mucize gibi sonuçta düzensiz bir hamilelikle ilk seferde hamiş kaldın hayırlısıyla gelecek inşallah bebişin. Plojo'nunda dediği gibi hasta değilsinki sadece hamilesin farkında olup ne yapman gerektiğini bildikten sonra rahat olman yeter bencede
Çin takvimini falan bilmiyorum ama bende erkekmiş gibi tahmin ediyorum nedense. NenaYıda erkemiş gibi düşünüyorum. hayırlısı olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş.
Burada topik hızla hamiş topiği oluyor gibi

Hadi bakalim sendede tutacak mi :)
Esimde bisiklet tutkunu ya,bisikletler alacakmis,tek tekeriyle gezerken onuda kucagina alip alistiracakmis fln fln :)
Onlara kiz erkek farketmiyor :)
Isim dusuneceksiniz simdide :)
Allah kolaylik versin :)
Yakistiramiyorsun evladina hicbiseyi :))

Klasik dugun rahatlamasi,insan rahatta olsa o topuklu ayaktan cikinca o nasil bir rahatlamadir :))))))
Hosgelmisss teyzennn :)
Ohh bol keyif var buguun :)

yarına fakültede randevum varrrrr... ya fakültede bi tomar aksilik oluyo diye, doktor bey işe başlamış mı diye aradım, teli açan kızla bi anlaşamadık bi şii oldu kız regl misin dedi evet dedim bugün ilk günüm derken bana yarına randevu verdi.... bol bol dua edin kızlar.... tedaviye başlama ihtimali gündeme geldi böylece... ancak haziranın ilk haftasındaki tatilimiz işi biraz baltalıyo....napcağımı bilmez haldeyim... sadece biz değil, eşimin arkadaşları da gelecekti, tatili öyle aldık.... o sebeple iptal de ettiremem...

cin takvimi tutuyo galiba canım
aslında ben pek inanmam öyle seylere
bakmamıstım da hiç cinsiyeti öğrendikten sonra baktım orda da erkek gösteriyordu
belki de tesadüf ama bilemedim
saglıklı olsunlar da

Oyle cok istiyorum ki tedaviye baslama asamasinda gelip kizlar hamileyim demeni :)
Belki o tatilde minis sizinle olur :) nasilsa tedaviye baslayacaz rahatligiyla :)
Allah buyuk canim..Herseyin bi sebebi vardir..Dualarimdasinn

Hadi insalllah cok dua edicem bi ptircik daha gelsin die :)

Ben de az once cin takvmine baktin erkek dio tirttt hicte inanmadim ben deli gbi kiz hissedyrm hemde keltos sarisin renklli gozlu kizin olcak ehehhe hayalmdeki bebek o yani:))

hmm amayacım eğer olacağı varsa tatilden sonrada olur bence hiç kendini strese sokma sen önce güzelce tatilini yap sonra belki tatil yapamayabilirsin allah en güzelini nasip etsin tatlım.

Oyle cok istiyorum ki tedaviye baslama asamasinda gelip kizlar hamileyim demeni :)
Belki o tatilde minis sizinle olur :) nasilsa tedaviye baslayacaz rahatligiyla :)

bende sen her yazdığında doğuma gidiyorum ya da minişim geldi demeni nasıl bekliyosam her yazdığında heyecanlanıyorum

nenaaa doğum takviminde 2 gr yazıyor yaa minicik bir şey allahım neler yapıyor içinde yeşeren ufacık bir tohum var

sweatt sen galiba çok erken olduğu için takvim yapamayacaksın????

Ay bilmiyrm kia acaba ne yapiyor nasil bsy cok meraklardayim valla :)))

sağolun taptazecik gelinciklerrrr

aslında ben tatilden sonraya randevu almayı planlıyodum ama teli açan hatunla bi anlaşamadık o bana atar yapınca bende aynen karşılık verdim... e öyle olunca da ben randevu için aramış gibi oldum, halbuki niyetim doktorun başlayıp başlamadığını öğrenmekti. e atarlanınca da randevuyu verdi kız, üstüne ben istemiyom randevu falan demek istemedim. bi bakalım gideyim belki de sadece testlerimi yapar, belki tedavi öncesi ilaçlara başlar, belki de tedaviye başlar.... çok heyecanlandım ama o bi gerçek.... tedaviyle yada tedavisiz hiç fark etmez, sadece artık gelsin istiyorum, çok istiyorum hatta...

hatta tatile bebişle gidebilir miyim nasıl giderim diye düşünmeye başladım hemen, e antalya uzak mesafe onca yol taze gebe gidilir mi? sonra ben o yamaç kaydırağına binmeden, yediklerime içtiklerime dikkat ederek, fazla hoplayıp zıplamadan tatil çekilir mi dedim içimden sonra da "du bakalım belki tedaviye başlamayacak, belki sadece kan tahlili yapacak" diye kendimi teselliye çalıştım... regl dönemim tatile denk geldiğinden, muhtemelen bi sonrası da bayrama denk geleceğinden taaaa ağustosa kalacak diğer türlü tedavim.o yüzden başlayalım derse dakka düşünmeyeceğim gibime geliyor....

Ben de az once cin takvmine baktin erkek dio tirttt hicte inanmadim ben deli gbi kiz hissedyrm hemde keltos sarisin renklli gozlu kizin olcak ehehhe hayalmdeki bebek o yani:))

nenaaaaaa ne güzel olur kız bittim hayalindeki bebişeeee..... benim yeğenim yeni yürümeye başlamıştı, küpe taktırdık saçlarıda traşladı abim(bizde yeni doğanların saçlar traşlanır ama denizin traşlanması biraz gecikmişti ) etek giydiriyoduk bide... konuşamıodu doğru dürüst, herşeyi bi "dıgıl"la anlatıyodu... dıgıl dıgıl dıgıl diye dolanıyodu; ela gözlü beyaz tenli keltoş küpeli ve etekli çok sevimliydi çoookkk.... onu düşündüm bi an....

Sendromsuz pazartesiler herkeseeee

ne güzel hızlı çekimde yaşamışsınız düğünleri
herkesin gönlü olmuştur..insan düğünde dernekte hep gelsinler istiyor ki...
teyzen de geliyormuş gözünüz aydın olsunn
benim teyzemde 2 hafta sorna almanyadan gelicek kiiii

aynen majorcum mucize bebek bizimkisi
olmaz diye ağlarken ben ilk aydan geliverdi
inşallah herkesin bebişi benimki gibi aceleci çıkar da hemencik gelir..
senden de yaz geçince bekliyoruz

Babaların çocuklarıyla ilgili hayaler kurması çok mutlu ediyor dimi insanı?
bi de doğunca nasıl olcak kim bilir..

canım inşallah tedaviye gerek kalmaz bu ay son kez regl olmuş olursun da sonra gelir meleğiniz...
sen bi fakülteye git bakalımm doktor ne dicek?

cin takvimi tutuyo galiba canım
aslında ben pek inanmam öyle seylere
bakmamıstım da hiç cinsiyeti öğrendikten sonra baktım orda da erkek gösteriyordu
belki de tesadüf ama bilemedim
saglıklı olsunlar da

ben de inanmam aslında çin takvimine falan da eğlenceli yine dee
Bakalım bizim tutucak mı
Ama en önemlisi sağlıklı olması tabi...

bu arada bu gnü çok yoğun 12de alıntı yaptım yeni bitti ama baktım NENACIM da gelmiş
senin hamişlik takvimini yesinler hayırlı olsun takvimin..bizim çok yakın olucak seninle inşallah tabi..
bu arada nedense bana da erkek gibi doğuyor senin bebiş ama Allah gönlüne göre versin inşallah kuzum..
ama annenin içine doğan olur diolar bana doğan bişey yok henüz

öptüm hepinziiii

Yanimdakiler,telefondakilerde ayni senin gb canim :))) kimi arasam,kim arasa,annem,ozellikle esim her dk iyi misin diyorlar :)
Cok komiklerr :))

Ay bilmiyrm kia acaba ne yapiyor nasil bsy cok meraklardayim valla :)))

Nenaaa gozlerim doldu inan kiii
Minicik bi kalp sizinle..
Takvimini goremiyorum telefondan,ne kadar oldu?

dur bakalım sen daha yolun başındasın
sakin ol PLOJO'nunki gelsin önce

Sezeeeen papucu yarımmm cık disaariyaaa oynayaliimm diye dolaniyorum :)))))
Yeter mincikladin beni cik az da ben minciklayim diyorum :)))
Yokk hosuna gidiyor herhalde :))))

Gercekten oyle guzel ki..
Boyle bir zamanda anne oldugum icin,esim gb biriyle evli oldugum icin,ondan hi parcam olacagi icin,cocugumun babasi o olacagi icin cok cok sukrediyorum..
Benimle konusmasi,yardimlari,manevi destegi,hayallerini paylasmasi cok guzel..Bana hep cesaret veriyor bunlar..Allah korusun bana birsey bile olsa biliyorum ki Sezen cok sansli boyle bi babasi olacagi icin..Allah nazardan korusun herkesin ailesini,sevdigini..

Kizlar bi geldik bi slm verelim dedim.. iki gundur biraz rahatsizim kasilmalarim var dinleniyorum... kagan pasa rahat durmuyor bu arada babalarin hayalleri konusulmus. . Bizim babamizda ogluyla erkek erkege kuafore gitme hayalinde :) babasi gibi subay trasi olacakmis ogluda :) hepiniz iyisinz az çok okudum musmutlu gunlerinz olsun. Bize dua edin teyzeler..

Son düzenleme:

SON DAKİKASINA KADAR İÇERDE KALCAK SEZEN.... ÇOK SEVMİŞ YERİNİ, ÇIKASI YOK GİBİ.... AMA ARTIK ÇIKSIN DIŞARI OYNAYALIM DİYOSAN, HEP BERABER "SEEEEZEEEENNNN PAAABUUUCUUUU YAAARIIIMMMMMM" DİYE BAŞLAYABİLİRİZZZZZ

ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİMİZİN AİLELERİNİ, SEVDİKLERİNİ.... SEZEN HEM ANNESİ HEM DE BABASI BAKIMINDAN ÇOK ŞANSLI OLACAK O ZAMAN

MAŞALLAHIMIZ VAR GERÇEKTEN TOPİKCEK.... EŞLERDEN ÖYLE ÇOK ÇOK FAZLA ŞİKAYET YOK, E UFAK TEFEK DE OLMASI NORMAL GELİYOR BANA....

amayaaa bende tatilde regl olacağım ya ve ne yapacağımı bilmez durumdayım, aslında hesabıma göre olmamalıydım ama sürekli 2 1 ya da 2 gün erken oldum o yüzden tatile denk geldi

bu arada tahlil falan yapsında bakalım kürlerin işe yaramış mı görelim hatta eşin neden yapmıyor :26:
hem sizde kürlerin etkisini görmüş olurdunuz

ayy canım sen son zamanlarda daha çok duygusallaştın galiba
yine ne güzel anlatmışsın bende hep kocişime diyorum senden çocuğum olacak senin parçan olacak ve ben sana ait bir şeyin doğmasına vesile olacağım için çok mutlu oluyorum düşününce diyorum. o da sadece gülüp bana sımsıkı sarılıyor

bu arada herkes heyecanlı bir bekleyişte sezoşu pabucu yarım sezoş

Sweatcimm bakalım yaz sonu olur mu bilmiyorum o zamana kadar fikrim değişmezse olabilir tabi

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…