Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaaarrr hepinizi çok ama çooook seviyorummmm
inanın annemler ve kvden başka kimsye söylemedik ama size koştum hemen
idrar testi pozitif çıkınca eşim ka testine sürükledi beni ben de dur bi kkya foto koyaydım modundaydım
iyiki varsınızzz

PRENSESS: benim 15 gün gecikti reglim ama tam 1 hafta önce reglim 1 hafta gecikmişken yani testte negatif çıkmıştı....zaten adetlerim geç oluyordu ya bence benim yumurtlam günlerim 20.güne falan denk geldi..o yüzden geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum yoksa 15 gün gecikmeye 177 kan değeri çok az içimde korku var zaten .. şimdiii bence senin bebiş süpriz yapıcak bu ay bi de sakın yumurtlama günü takip etme akışına bırak

MAJORR
inşallah yarın doktordan sonra takvim yapıcam kiii

AMAYAA inana nenayla bizimki de mucize...senin de mucizen çok yakında gelicek kiiii

PLOJOO:zaten daha önceden de demiştim Sezen usludur ne önce ne sonra gelir illa tam vaktinde gelir kiii
Gelsin de sevelim onu uzaktan da olsaaaa

ASOŞŞŞ:bence dün gece bi bebiş temelini ataydınız 9:
acaba doğum izni hizmet yılından sayılıyor muuu?
elini çabuk tutu kertcez ya

Şimdi çıkıyorumm cevaplamayı unuttuklarım yoktur inşallah

eşim yemeğe götürücekmiş beni
hayırlısı ile şu doktora da gideydik..
içim hep tedirgin değer yükselicek mi diye:18:

Svitt.. anladımm cnm..hayırlısı artık.. bu ay bnde dıkkat etmedim..
eşimin telde bi uygulama var oraya işarteliyordum regl gününü yapmamısım yumurtlama gününü farklı gösteriyordu öyle denk geldi diye rahattam ama regl gününü düzeltince daha denk olduu baklm bnde merktaym...kasmıyorum ama şuan tedirginim 2 gün kaldı regle

hadi inş. sen iyi ol da ewe gelene kdr bekleriz biz :))

mayısta sen vercen güzel haberi..

Yok ben degil,Sezen kucagimdayken sevinecem birinize :)
Insallah kisa surede doneriz evimize..

Yaa sen dogur da bize de anlatt) cok heycanlaniyorum zaman yaklastikcaa

Insallah cok guzel bi dogum hikayem olur :) sizede cesaret vere vere anlatirirm :)
Kac haftalik oldun,telefondan goremiyorumda :)

Sende seviliyorsun kiiiii :)
Bende esim annemleri gecirmisti geldi,kapiyi actigim gb kizlardan biri daha hamileeee diye siritiyordum :))))

Degerini 17bin kusur gb dusun..Oldukca katlamis bence..
Ben dedimmm o teste inanma diyee :)
Sevmiyorum ben idrar testini :) ama evde o acabali saskinlik degisik oluyor cift cizgi cikinca
Guzel haberlerini al insallah minigiinizin :)

Afiyet olsun buarada

İnsallahh canim kolaycacik gelsin prensesin sagliklaa.

Biz de 32.haftadayiz pasamla, senin izinde ilerliyorum

İnsallahh canim kolaycacik gelsin prensesin sagliklaa.

Biz de 32.haftadayiz pasamla, senin izinde ilerliyorum

Amiinn cumlemizinkii :)
Az kalmis ama hic gecmiyormus son zamanlar gercekten :)
Gelse diyorum artik kokusuyla mükafatlandirsa bizi :)

Ploojo burdaaaaaa :)
Yok yazmayinn
Medcezir izliyorum ))

Gunaydin canlar
Nasilsiniz bakalimmm
Prenses kuzumm bende mayis olabilir diyoruuum
Plojoo oldu sana 3 mayisss cok heyecanli bi bekleyisss sezen size naz yapiyo
Sivitiiimmm ne guzeel esin nasil mutludur simdii
Insallah bugun doktirda hersey normal diyecekk

Ben seminere gidiyorumm hadi ara ara yazarim canlarrr

Günaydın kizlar benim Kociş gene evde bu ayi tatille bitirdi resmen yahu hep evde gibi:) şimdide oglu ve karisi icin süpriz kahvaltı hazirliyo hahah süprize bak :) haberim yok caktirmayin herkese musmutlu günler diliyorum. Fırsat buldukca ugrayacagim.

Ahaha super supriz kuzumm
Benimkide supriz kahvalti hazirlasa uyku numarasi bile yaparim yavv

Gunaydinlarrrr bn bugünde calsyrm hemde 3e kadqr yuhhh yani dimi :)))) ahhaha surpriz kahvalti mi caktrma caktrma :)))bnmki artk kahvalyi oglen yemegi hep hazrladgi icin bana surpriz olmuo :))mide bulabtsindan mutfaga gremiyrmda :)))

Sen bi gun oglene kadr uyku num yap bakim belki hazrlar bu karinin kalkacagi yok der hazrlar ehhehe

günaydınlarrr herkezzzeeee....mutlu hafta sonları diliyorummm....
bu sabh uyuyamadımm sanrım rüyamda fen bilgisinden 0 aldıgım için

bnada öyle geliyor artık mayıs diyee...eşim bu ay da olmazsa dr. gidelim diyor..
plojoo'dan beklerken bnm arkadasım 2 mayısda dogum yaptıı..

kıss ne güzel kocacığın hep dizinin dibindee..süpriz kahvaltıya bayılırımm arada bnmkide yapar..seviliyoruzz

nena'cımm sen niye eklemedin hamilelik takviminii..ordan öğreniyoruz bizz neler oluyor vs... eklemeni bekliyorummm

svitttttt 2 adım yere gitcen dr.a nerdesinn kaçta randevuu sonucu merakla bekliyoruzz...hamileliğin kesin elbette ama durumu gelişimi vs nasıl meraktayız...inş herşey yolundadır musmutlu bi hamile olursunnn...sonrada gider o mağzada üzerine tutuğun hamile kıyafetini alırsın in.

majorr bugun tatildemisin?
amayaa dün eşim soruyor site de dr yok mu diyee ne sitesi dedimm sonradan düştüü kk..yok ama tedavi olan dr kdr bilgili ark.var dedimm..dra gitmeden yorum yapamaz :)
dışarıdan bakınca bnde herşey normal görünüyor..eşim düşünürüyor daha önce 2 kez iltihap olmuştu..korkuyormm:26:

Siteye tlfndan gryrm prensescan nasl yapilr bilmyrm pcden grdgmde yapicam insallah

Valla zaten kendi gec kalkiyo ben baya 3 e kadar yatsam anca hazirlar yada beni uyandirir pis koca

Hayirlisi olsun kuzumm plojo yok ortada belki suan dogumdadiiir
sen muayene olmusmuydunn kuzuum kadin doguma

Bu arada ruyana koptumm

Valla zaten kendi gec kalkiyo ben baya 3 e kadar yatsam anca hazirlar yada beni uyandirir pis koca

Hayirlisi olsun kuzumm plojo yok ortada belki suan dogumdadiiir
sen muayene olmusmuydunn kuzuum kadin doguma

Bu arada ruyana koptumm

muayene oldum ama nasıl bi muayene bnde anlamadım alttan baktı sadece.. yumurtalıklara fln bakmadı iltihap var dedi sadece...
yaa sormaa..okul müdürüne ödevimi verirken çantamda parfüm görmüşş o yüzden kızmız fenden 0 aldım

yaptım yaptımmmmm olduuuuuuuuuu

aferiiimmmm bakk isteyince oluyormuşşş tebrik ederimmm

Bende uyuma numarasi yaptim zaten. ..:)) saolsun kocacim mis gibi bi kahvaltı hazirlamis..
Nenacim ben 4 ay giremedim mutfağa yazik kocam ev erkeği olmuştu o dönem. .
Yasasin seviliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…