mutlu haftasonları kızlaarrrr
canım benim inşallah, elbette ki bu konuda ümitsiz değilim Rabbim ol desin yeter biliyorum.... sadece bazen yorulduğumu hissediyorum. iki ayı aşkın bir süredir her gece bitkisel kürlerden hazırlıyorum, akşam eşime de dedim bıtkım artık her gece sana kür bana kür hazırla dur... dedim. ama tabi yapcak bi şey yok. fakülteye doktor gelene kadar bitkisel kürlere devam....
canım bu arada değerin için ufacık bi yorum yapıyım mı
gayet güzel ve endişelenecek bir durum yok. genelde tüp bebek de hani emriyo lab ortamında oluşturuluyor ve bi kaç gün sonra anneye transfer ediliyor ya; 5. günde anneye transfer edilen emriyonun eğer tutunduysa 10. gün de yapılan kan testleri genelde senin ki gibi çıkar, o civarlarda... tekil gebeliklerde.... ben değerinin oldukça iyi olduğunu düşünmekteyim... inşallah doktorun da güzel şeyler söyler ve seni rahatlatır. bu arada hangi hastane ve doktora gideceksin ve de memnun kalıp kalmadığını da anlat
yarın öbürgün bana da lazım olcak malum
aynen tatlım, sende fsh, e2, tsh ve progeston hormonu değerlerine ve de eşinin spermiogram sonuçlarına ihtiyacımız var yorum yapabilmek için.... tabi ki görülen folikül sayın da önemli bunu da alttan veya karnının üzerinden ultrasonla bakarak söyleyebiliyor doktorlar... neyse şimdilik bunları düşünmek için erken, inşallah yakın zamanda da senin süprizin olur bizlere tatlım
günaydın tatlım.... amayaa burda, 1 mayıs gecesi eşimin bbaannesinin 40 mevlüdü vardı ordaydım, akşam da büyük görümcem kv ye gelmiş, yemeğe oraya gittik, bugün de bu saatte yeni kalktım sayılır 1 saat olmuş....
bu arada eşime civciv almayı yasaklayıp çok istiyosan kuş alalım demiştim ama ben bunu tatil dönüşü diye düşünmüştüm. o da şefinin oğlu kuşlarına rahat vermeyince kaldırıp kömürlüğe koymuşlar kafesi, şefi kuşa acıdığından işe getiriyim bari demiş; eşim de biz alalım işte de ziyan olur demiş; bikaç gün önceydi "alalım mı" diye sordu, "olur" dedim, "iyi o zaman ben gidip alıyım" dedi.... ben
hemen miiii? tatil de kim bakcak yazık dememe kalmadı kapıdan çıktı bile
şimdi açık mavi beyaz renklerinde bi muhabbet kuşumuz olduuuuu.... şefin oğlu tarçın adını koymuş istersen başka isimde verebiliriz dedi eşim ama verilmiş artık kalsın dedim.... evde tarçınımız var artık