Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bende uyuma numarasi yaptim zaten. ..:)) saolsun kocacim mis gibi bi kahvaltı hazirlamis..
Nenacim ben 4 ay giremedim mutfağa yazik kocam ev erkeği olmuştu o dönem. .
Yasasin seviliyoruz :))

Ay bnde 1ay oldu grmiorm midem fena oluo ev isi bile yapmyrm haftaya kadn gelicek cam kapi ne varsa temzletcm halilarida yikatcm tuyleri gtsn evi les gbi yapio valla kocam saolsn 2gunde bir supuruo da ev yine bakilck gbi :))mutfahida esim halledio aksamlari yicek bsy hazrlio soganli sarimsakli hc bsy yemio gece yatarken koku beni rahatsz etmsn die cok dusunceli prensm ya :))

muayene oldum ama nasıl bi muayene bnde anlamadım alttan baktı sadece.. yumurtalıklara fln bakmadı iltihap var dedi sadece...
yaa sormaa..okul müdürüne ödevimi verirken çantamda parfüm görmüşş o yüzden kızmız fenden 0 aldım:KK1::KK1:

aferiiimmmm bakk isteyince oluyormuşşş tebrik ederimmm:KK9::KK9::KK9:

Saolun var olun :))

Gunaydiiiinnn :)

Sezen sagolsun masallah hep uyandirdigi icin o miniicik ayaklarini kaydirip kaydirip,bi uyu bi uyan derken saati 11 yapmisim :)
Bide diyorlar ki artik son zamanlarin uyu bol bol :) Zaten uyuyamiyor ki insan :)))

Iki bacagim ayrilacak gb hissediyorum,bi duysaniz donmeye calisirken ve kalktigimda o sesi :)

Uyaninca ne tarafa yattiysam o kasigim yukten uyusuyor..

AMAYAA nerelerde?
NENAAA kolaygelsin canim ya,bugün tatilin yok mu?
PRENSESS ne bicim bitti medcezir..cok sacmaydi..tabi kii cocuk biliyordu onun kactigini ogrenip oraya yigilacaklarini :) sirf enderin hatrina izliyorum zaten :)))
Arkadasininda gözüaymiiss cok sevindim,masallah iikisinede :)
DAMLACIKOLATA ohh afiyet olsun :) Esim kahvalti hazirlayinca bende cok seviniyorum,o fikirleri beni benden alio zaten :))) kacimiz kirmizi biberi kalp gb kesip hazirlamisizdir ki :))) Kocalar orginal hazirliyor bence :))))
SWEATT haberlerini bekliyoruumm..
MAJOR ASEN opuyorum :)

Veda gb oldu :))
Gorsem su minicik surati ahh ahhhh.....

Sezen sagolsun masallah hep uyandirdigi icin o miniicik ayaklarini kaydirip kaydirip,bi uyu bi uyan derken saati 11 yapmisim :)
Bide diyorlar ki artik son zamanlarin uyu bol bol :) Zaten uyuyamiyor ki insan :)))

Iki bacagim ayrilacak gb hissediyorum,bi duysaniz donmeye calisirken ve kalktigimda o sesi :)

AMAYAA nerelerde?
PRENSESS ne bicim bitti medcezir..cok sacmaydi..tabi kii cocuk biliyordu onun kactigini ogrenip oraya yigilacaklarini :) sirf enderin hatrina izliyorum zaten :)))
DAMLACIKOLATA ohh afiyet olsun :) Esim kahvalti hazirlayinca bende cok seviniyorum,o fikirleri beni benden alio zaten :))) kacimiz kirmizi biberi kalp gb kesip hazirlamisizdir ki :))) Kocalar orginal hazirliyor bence :))))

aynen cnm medcezir cok sıkıcıydıı...saçmaladıkları anda karagülü acıyorum orası sacmalayınca medceziri :))
saolasın darısı basınıza inş...

mutlu haftasonları kızlaarrrr:KK16::KK16::KK16:

kızlaaarrr hepinizi çok ama çooook seviyorummmm :KK16: :KK16:
inanın annemler ve kvden başka kimsye söylemedik ama size koştum hemen:KK52:
idrar testi pozitif çıkınca eşim ka testine sürükledi beni ben de dur bi kkya foto koyaydım modundaydım :KK9: :KK9:
iyiki varsınızzz :KK16:

PRENSESS: benim 15 gün gecikti reglim ama tam 1 hafta önce reglim 1 hafta gecikmişken yani testte negatif çıkmıştı....zaten adetlerim geç oluyordu ya bence benim yumurtlam günlerim 20.güne falan denk geldi..o yüzden geç döllenme olmuştur diye tahmin ediyorum yoksa 15 gün gecikmeye 177 kan değeri çok az :KK50:içimde korku var zaten .. şimdiii bence senin bebiş süpriz yapıcak bu ay :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bi de sakın yumurtlama günü takip etme akışına bırak :KK34:

MAJORR
inşallah yarın doktordan sonra takvim yapıcam kiii :KK52:

AMAYAA inana nenayla bizimki de mucize...senin de mucizen çok yakında gelicek kiiii :KK52:

PLOJOO:zaten daha önceden de demiştim Sezen usludur ne önce ne sonra gelir illa tam vaktinde gelir kiii :KK52:
Gelsin de sevelim onu uzaktan da olsaaaa:KK52:

ASOŞŞŞ:bence dün gece bi bebiş temelini ataydınız :KK9: 9:
acaba doğum izni hizmet yılından sayılıyor muuu?
elini çabuk tutu kertcez ya :KK9: :KK9:

Şimdi çıkıyorumm cevaplamayı unuttuklarım yoktur inşallah :KK52:

eşim yemeğe götürücekmiş beni :KK76:
hayırlısı ile şu doktora da gideydik..
içim hep tedirgin değer yükselicek mi diye:18:

canım benim inşallah, elbette ki bu konuda ümitsiz değilim Rabbim ol desin yeter biliyorum.... sadece bazen yorulduğumu hissediyorum. iki ayı aşkın bir süredir her gece bitkisel kürlerden hazırlıyorum, akşam eşime de dedim bıtkım artık her gece sana kür bana kür hazırla dur... dedim. ama tabi yapcak bi şey yok. fakülteye doktor gelene kadar bitkisel kürlere devam....

canım bu arada değerin için ufacık bi yorum yapıyım mı :KK1: gayet güzel ve endişelenecek bir durum yok. genelde tüp bebek de hani emriyo lab ortamında oluşturuluyor ve bi kaç gün sonra anneye transfer ediliyor ya; 5. günde anneye transfer edilen emriyonun eğer tutunduysa 10. gün de yapılan kan testleri genelde senin ki gibi çıkar, o civarlarda... tekil gebeliklerde.... ben değerinin oldukça iyi olduğunu düşünmekteyim... inşallah doktorun da güzel şeyler söyler ve seni rahatlatır. bu arada hangi hastane ve doktora gideceksin ve de memnun kalıp kalmadığını da anlat :KK1: yarın öbürgün bana da lazım olcak malum :KK1:

günaydınlarrr herkezzzeeee....mutlu hafta sonları diliyorummm....
bu sabh uyuyamadımm sanrım rüyamda fen bilgisinden 0 aldıgım için:KK1:

amayaa dün eşim soruyor site de dr yok mu diyee:KK53: ne sitesi dedimm sonradan düştüü kk..yok ama tedavi olan dr kdr bilgili ark.var dedimm..dra gitmeden yorum yapamaz :)
dışarıdan bakınca bnde herşey normal görünüyor..eşim düşünürüyor daha önce 2 kez iltihap olmuştu..korkuyormm:26:
aynen tatlım, sende fsh, e2, tsh ve progeston hormonu değerlerine ve de eşinin spermiogram sonuçlarına ihtiyacımız var yorum yapabilmek için.... tabi ki görülen folikül sayın da önemli bunu da alttan veya karnının üzerinden ultrasonla bakarak söyleyebiliyor doktorlar... neyse şimdilik bunları düşünmek için erken, inşallah yakın zamanda da senin süprizin olur bizlere tatlım:KK16:

AMAYAA nerelerde?

günaydın tatlım.... amayaa burda, 1 mayıs gecesi eşimin bbaannesinin 40 mevlüdü vardı ordaydım, akşam da büyük görümcem kv ye gelmiş, yemeğe oraya gittik, bugün de bu saatte yeni kalktım sayılır 1 saat olmuş....

bu arada eşime civciv almayı yasaklayıp çok istiyosan kuş alalım demiştim ama ben bunu tatil dönüşü diye düşünmüştüm. o da şefinin oğlu kuşlarına rahat vermeyince kaldırıp kömürlüğe koymuşlar kafesi, şefi kuşa acıdığından işe getiriyim bari demiş; eşim de biz alalım işte de ziyan olur demiş; bikaç gün önceydi "alalım mı" diye sordu, "olur" dedim, "iyi o zaman ben gidip alıyım" dedi.... ben :KK53: hemen miiii? tatil de kim bakcak yazık dememe kalmadı kapıdan çıktı bile :KK1: şimdi açık mavi beyaz renklerinde bi muhabbet kuşumuz olduuuuu.... şefin oğlu tarçın adını koymuş istersen başka isimde verebiliriz dedi eşim ama verilmiş artık kalsın dedim.... evde tarçınımız var artık :KK70:

mutlu haftasonları kızlaarrrr:KK16::KK16::KK16:

canım benim inşallah, elbette ki bu konuda ümitsiz değilim Rabbim ol desin yeter biliyorum.... sadece bazen yorulduğumu hissediyorum. iki ayı aşkın bir süredir her gece bitkisel kürlerden hazırlıyorum, akşam eşime de dedim bıtkım artık her gece sana kür bana kür hazırla dur... dedim. ama tabi yapcak bi şey yok. fakülteye doktor gelene kadar bitkisel kürlere devam....

canım bu arada değerin için ufacık bi yorum yapıyım mı :KK1: gayet güzel ve endişelenecek bir durum yok. genelde tüp bebek de hani emriyo lab ortamında oluşturuluyor ve bi kaç gün sonra anneye transfer ediliyor ya; 5. günde anneye transfer edilen emriyonun eğer tutunduysa 10. gün de yapılan kan testleri genelde senin ki gibi çıkar, o civarlarda... tekil gebeliklerde.... ben değerinin oldukça iyi olduğunu düşünmekteyim... inşallah doktorun da güzel şeyler söyler ve seni rahatlatır. bu arada hangi hastane ve doktora gideceksin ve de memnun kalıp kalmadığını da anlat :KK1: yarın öbürgün bana da lazım olcak malum :KK1:

aynen tatlım, sende fsh, e2, tsh ve progeston hormonu değerlerine ve de eşinin spermiogram sonuçlarına ihtiyacımız var yorum yapabilmek için.... tabi ki görülen folikül sayın da önemli bunu da alttan veya karnının üzerinden ultrasonla bakarak söyleyebiliyor doktorlar... neyse şimdilik bunları düşünmek için erken, inşallah yakın zamanda da senin süprizin olur bizlere tatlım:KK16:

günaydın tatlım.... amayaa burda, 1 mayıs gecesi eşimin bbaannesinin 40 mevlüdü vardı ordaydım, akşam da büyük görümcem kv ye gelmiş, yemeğe oraya gittik, bugün de bu saatte yeni kalktım sayılır 1 saat olmuş....

bu arada eşime civciv almayı yasaklayıp çok istiyosan kuş alalım demiştim ama ben bunu tatil dönüşü diye düşünmüştüm. o da şefinin oğlu kuşlarına rahat vermeyince kaldırıp kömürlüğe koymuşlar kafesi, şefi kuşa acıdığından işe getiriyim bari demiş; eşim de biz alalım işte de ziyan olur demiş; bikaç gün önceydi "alalım mı" diye sordu, "olur" dedim, "iyi o zaman ben gidip alıyım" dedi.... ben :KK53: hemen miiii? tatil de kim bakcak yazık dememe kalmadı kapıdan çıktı bile :KK1: şimdi açık mavi beyaz renklerinde bi muhabbet kuşumuz olduuuuu.... şefin oğlu tarçın adını koymuş istersen başka isimde verebiliriz dedi eşim ama verilmiş artık kalsın dedim.... evde tarçınımız var artık :KK70:

saol cnm bn hiç bilmiyorum tahlil fln..inş. gerk kalmaz ki eğer gerk kalırsa sana danısıcm..

kuşş hmm:26: anne baba olmaya hazırlık gibi geldii :)) hani filmlerde olur ya önce köpek alırlar sonra bebek yaparlar :KK9:
bizimde var çapkınımız :)) annemlerde tabii bi tek bana yanasıyorr :KK53: bizimki 1 hafta tek başına kaldı yemini suyunu bol bol koydular bulgaristana gittik :KK1: umarım sizin ki de uysal bi kustur koltuk altına fln girmediği sürece sorun olmaz

saol cnm bn hiç bilmiyorum tahlil fln..inş. gerk kalmaz ki eğer gerk kalırsa sana danısıcm..

kuşş hmm:26: anne baba olmaya hazırlık gibi geldii :)) hani filmlerde olur ya önce köpek alırlar sonra bebek yaparlar :KK9:
bizimde var çapkınımız :)) annemlerde tabii bi tek bana yanasıyorr :KK53: bizimki 1 hafta tek başına kaldı yemini suyunu bol bol koydular bulgaristana gittik :KK1: umarım sizin ki de uysal bi kustur koltuk altına fln girmediği sürece sorun olmaz
evet canım kan tahlilleri, reglin 2 veya 3. günü yapılıyor bunlar. zaten eğer gerek kalırsa-ki inşallah bu ay senin de gebelik haberini alırız- regline göre kontrole git ki ikinci kez gitmen gerekmesin. bahsettiğim tahliller senin durumun hakkında spermiogram da eşinin durumu hakkında bilgi verir, önce senin tahlillerini isterler eğer onlarda bir problem yoksa eşininkini isterler.... soracağınız her türlü soruya açığım :KK1: bildiğim kadarıyla, bilmediğimde bilmiyorum derim, ama yanıtlarım :)))) dediğim gibi inşallah sen de bu ay güzel haberler vereceksin:KK16::KK16::KK16:

Yasasinnnn hastane cantamizi hazirlamaya basladikkkk.... cok heycanli
PLOJOOOO seninki hazirdir kopya verirmisin canim bana eksik bisi olmasin neler koydun adetlerle birlikte lutfn:)

evet canım kan tahlilleri, reglin 2 veya 3. günü yapılıyor bunlar. zaten eğer gerek kalırsa-ki inşallah bu ay senin de gebelik haberini alırız- regline göre kontrole git ki ikinci kez gitmen gerekmesin. bahsettiğim tahliller senin durumun hakkında spermiogram da eşinin durumu hakkında bilgi verir, önce senin tahlillerini isterler eğer onlarda bir problem yoksa eşininkini isterler.... soracağınız her türlü soruya açığım :KK1: bildiğim kadarıyla, bilmediğimde bilmiyorum derim, ama yanıtlarım :)))) dediğim gibi inşallah sen de bu ay güzel haberler vereceksin:KK16::KK16::KK16:

cok saol amayacım inş gerk kalmazz:26::26:

Yasasinnnn hastane cantamizi hazirlamaya basladikkkk.... cok heycanli
PLOJOOOO seninki hazirdir kopya verirmisin canim bana eksik bisi olmasin neler koydun adetlerle birlikte lutfn:)

Kendime;
2 gecelik
1pijama takimi
1 sabahlik
Tek kullanimlik camasir
2 pamuklu camasir
1 emzirme atleti
1 atlet
Gogus pompasi
Gogus pedi
2 cift corap
Bardak,havlu vs..
3 tane hasta bezi
Terlik

Bebege;
1 hastane cikisi
1 alt ust takim
1 askili 1 kisa kollu 1 kisa kollu bacakli tulum(bunlari zibin yerine atlet niyetine koydum)
Agiz mendili
2 battaniye
Corap,sapka,bez,islak mendil
Kirli torbasi ikinizede

Simdilik aklima gelenler bunlar canim..
Cok abartmadim cunku Allah korusun uzun kalacak olsakta evden alinir lazim olanlar,yakiniz..

Emzik biberon koymadim sadece ilac icin lazim olursa diye bebek kasigi koydum,nasil sutumu sagabilecegimi sagilan sutun bebege nasil verilmesi gerektigini ogrendim egitimde sagolsunlar zaten emzik veya biberon onermiyorlar anne gogus ucuna ne kadar yakin olsada uclari..

Aklima geldikce yazarim :KK66: ya da sorarsin..
Listeler var ama bana cok geldi bazi seyler..
Bide sana bagli bakim urunlerini ( makyaj malz,dis fircasi, macunu,sampuanin) koyabilirsin..
Zaten koydukca su da olsun bu da olsun fln diye diye doluyor canta :))))

Bide otumuz var hazir bekleyen :)
Fatmaana eli otu,meryem ana otu da diyorlar..

Son düzenleme:
Kendime;
2 gecelik
1pijama takimi
1 sabahlik
Tek kullanimlik camasir
2 pamuklu camasir
1 emzirme atleti
1 atlet
Gogus pompasi
Gogus pedi
2 cift corap
Bardak,havlu vs..
3 tane hasta bezi
Terlik

Bebege;
1 hastane cikisi
1 alt ust takim
1 askili 1 kisa kollu 1 kisa kollu bacakli tulum(bunlari zibin yerine atlet niyetine koydum)
Agiz mendili
2 battaniye
Corap,sapka,bez,islak mendil
Kirli torbasi ikinizede

Simdilik aklima gelenler bunlar canim..
Cok abartmadim cunku Allah korusun uzun kalacak olsakta evden alinir lazim olanlar,yakiniz..

Emzik biberon koymadim sadece ilac icin lazim olursa diye bebek kasigi koydum,nasil sutumu sagabilecegimi sagilan sutun bebege nasil verilmesi gerektigini ogrendim egitimde sagolsunlar zaten emzik veya biberon onermiyorlar anne gogus ucuna ne kadar yakin olsada uclari..

Aklima geldikce yazarim :KK66: ya da sorarsin..
Listeler var ama bana cok geldi bazi seyler..
Bide sana bagli bakim urunlerini ( makyaj malz,dis fircasi, macunu,sampuanin) koyabilirsin..
Zaten koydukca su da olsun bu da olsun fln diye diye doluyor canta :))))

Bide otumuz var hazir bekleyen :)
Fatmaana eli otu,meryem ana otu da diyorlar..

Aynen listeler banada cok abarti gelio onun. Genede bisi unutmakta istemiyorum orda elimiz ayagimiza dolanmasin. Esim cok paniktirde:)
Gogus pompasi almadim ben ya emin diilim hala nedense alasim gelmio:KK43: bide hasta bezinin duzmu aldin? Kulot gibi olanlar aklimda benim sanki ??

Aynen listeler banada cok abarti gelio onun. Genede bisi unutmakta istemiyorum orda elimiz ayagimiza dolanmasin. Esim cok paniktirde:)
Gogus pompasi almadim ben ya emin diilim hala nedense alasim gelmio:KK43: bide hasta bezinin duzmu aldin? Kulot gibi olanlar aklimda benim sanki ??

Nasil sagabilecegimi ogrendim mesela yine egitimde ama pompa ise cok yarayabilir,bebis hemen emmezse sagarsin sisligini onler ya da birden sut doldugunda yedek posette saklama suresiyle tutabilirsin sutun bosa gitmemis olur,dogumdan sonrada alinabilir aslinda ihtiyac duyarsan,bana hediye gelmisti..
Bende kulot gb olani dusunuyordum bezin,sonra dogumhanedede onu bagliyorlar beklerken fln,lavaboya girip ciktigimda beni zorlar mi diye dusundum..Kararsizca normal bez gb olani aldim :)

Ayni hastanede dogum yapan birine ya da dogumhane personeline danisabilirsin ihtiyaclar icin..

Cok onemli ihtiyaclar disinda olanlar halledilebilir gb geliyor..

Son düzenleme:
Nasil sagabilecegimi ogrendim mesela yine egitimde ama pompa ise cok yarayabilir,bebis hemen emmezse sagarsin sisligini onler ya da birden sut doldugunda yedek posette saklama suresiyle tutabilirsin sutun bosa gitmemis olur,dogumdan sonrada alinabilir aslinda ihtiyac duyarsan,bana hediye gelmisti..
Bende kulot gb olani dusunuyordum bezin,sonra dogumhanedede onu bagliyorlar beklerken fln,lavaboya girip ciktigimda beni zorlar mi diye dusundum..Kararsizca normal bez gb olani aldim :)

Ayni hastanede dogum yapan birine ya da dogumhane personeline danisabilirsin ihtiyaclar icin..

Cok onemli ihtiyaclar disinda olanlar halledilebilir gb geliyor..

Evet dogumdan sonra lazim olursa aliriz urun belirledim zatn aorun yok. Hasta bezi icin ebeyle görüştüm ama nasil eahat edersen dedi.. ee dogum yapmadim ki ne bilem hangisiyle rahat etcm:) bunca eşya hazırlanıyor kullanilacani sanmiyorun hepsinin de işte pimpirikten benim:)

Kızlar ben geldiiim:KK52: kardeşim bilgisayarınızı aldı yarına kadar tel.den idare edicem:KK31:
Doktora gittik değeri 410 olmuş :21:
Doktor 350 ve üstü normal demişti rahatladım. Çok küçük olduğu için kese için haftaya çetesi gidicem ama rahim hamilelik teki gibi kalınlaşmış.yarin tek tek yazıcam size buarada amayacım jimer e gittim Aylin hanima çok tatlı bi bayan yarın ayrıntılı anlatırım kii :KK52: öptüm hepinizi

Evet dogumdan sonra lazim olursa aliriz urun belirledim zatn aorun yok. Hasta bezi icin ebeyle görüştüm ama nasil eahat edersen dedi.. ee dogum yapmadim ki ne bilem hangisiyle rahat etcm:) bunca eşya hazırlanıyor kullanilacani sanmiyorun hepsinin de işte pimpirikten benim:)

Saglik olsunda nasilsa ancak yasadigimizda tecrube edinecez :)
Hastane cikisi icin yedek kiyafette koyabilirsin kendine,hastaneye giderken uzerindekilerin basina bisy gelebilir belki diye :KK66:

Kızlar ben geldiiim:KK52: kardeşim bilgisayarınızı aldı yarına kadar tel.den idare edicem:KK31:
Doktor 350 ve üstü normal demişti rahatladım. Çok küçük olduğu için kese için haftaya çetesi gidicem ama rahim hamilelik teki gibi kalınlaşmış.yarin tek tek yazıcam size buarada amayacım jimer e gittim Aylin hanima çok tatlı bi bayan yarın ayrıntılı anlatırım kii :KK52: öptüm hepinizi

Oyyy :) zatenn guzeldi degeriinn..
Hep guzel haberlerini al insallah minisinin..

Hayırlı olsun canım bebişin annesine sıkı sıkı tutunsun ins. Cok sevindim. Oleyyy kagana kardes gelioooo bitane daha:)

hoşgelidn svitt..sonuc güzel olmasına sevindim...
jimer de aylin hanımı duydum cok...ama jimer pahalı değilmiii?? :26:

plojoo cantanı güzel hazırlamışsın ama bnce bi tane biberon koy lazm olabilir..

canım benim uzun süreli ilişki olsun olmasın evlilikle flört dönemi arasında cok fark oluyormuş, bunu bana en yakın arkadaşlarım diyor onların da eşlerinin hiç yardımcı olmadıgını herşeyi ayaklarına beklediklerini söylüyorlar.bende yeni gelin adayıyım 23 ekimde düğünüm var ve nişanlımla 1 sene oldu tanışalı benimde korkularım var ama evlilik kolay değil hayatı tüm yükünü paylaşmak için eşlerin bir birlerine yardımcı olması şart.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

flörtle alakalı değl. bzde bkaç ay snra evlendk ona bakarsan. snra evlndk iki ay oluyor. ama bzde anlaşamıyorz. br gün iyi üç gün kötü. knşmadgmz zmnlar en anlaşabldgmiz zmnlar. evlilik ck farklı bşey ya svgili gbi olmuyor

X