- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.121
Nenacim temizligi bende cok severim ama evi öyle vernel nasil kokutuyorsun kopya ver banada benim ev hoc korkmuyor sanki deterjanlardami sorun var acaba :))
Hoşgeldin canim aramiza...
majorcum inanması güç ama ben gözümle gördüm bunu, annem zehirlendiğini düşündüğü tavuğumuzu önce bi güzel traşladı bogaz kısmından, sonra kesti, yem torbasını çıkardı ikiye böldü tazikli suyla yıkadı, hepsini iğne iplikle dikti veeee o tavuk yaşadı canım......
Günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi
hoşgeldin canım aramıza katıldın bile yeterki sık sık uğra :13:
ayy canımm nasıl bakıyorsunuz civcivlere yazık olmuş onlara
bizimde iki muhabbet kuşumuz var çiftleşmelerini istiyoruz artık ama nasıl olacak bilmiyoruz.
yuva falan almamız gerek galiba.
Gunaydiinn :)
Hastaneye gidiyorum kontrole :)
Doguma demek isterdim :))))
Herkesler iyiiiiii :) mi? :))
MAJOR
yaz yagmuru yaz,bozma moralini :) tadini cikar
Gecmis bayraminiz kutlu olsun,yuregi cocuk gelinlerr :))
majorcum inanması güç ama ben gözümle gördüm bunu, annem zehirlendiğini düşündüğü tavuğumuzu önce bi güzel traşladı bogaz kısmından, sonra kesti, yem torbasını çıkardı ikiye böldü tazikli suyla yıkadı, hepsini iğne iplikle dikti veeee o tavuk yaşadı canım......
Canim ben camasrlarmi yumosun son serisi si var ustnde çiçek desenli olanlarin mavisi ve pembesi yogun kokuo bide balkonum olmadgndan camasr odasnda kurutyrm ve butun evime koku yayilio temzlikte yapmssam offf ev 1hafta kokuo :))
Valla canim aynen bende yumosun pembesini kullaniyorum. Camasirlarim gayet guzl kokar. Balkonum var ama yazin bile sermem disardan koku siner diye bilmiyorm ev o kadar kokmuyo benim sanki.(
tavuğu mu dikti iğne iplikle valla ben anlamadım sankilim :26::26:
tünaydınlarrrr kızlaarrrr
canım boş ver yağmuru..hava sıcak..zaten yağmur da yağıp duruyor bi müddet sonra...
hem daha romantik
mühim olan baş başa bi kaçamak
biz iyiyiizzz Sezen nasılll?
doktor dönüşü yaz bize kuzum meraktayız..
amayaa 3 kez falan okudum yazdıklarını
anneni tebrik ederim
maaşallah veteriner gibiymiştakdir ettim gerçekten..bak bi can kurtarmış oldu..
evet canım bildiğin tavuğu boynundan göğsüne doğru önce kesti sonra diktiben gördüğüm halde anlamamıştım senin okuyunca anlamaman gayet doğal canım
:))) veterinerden de fazlasıdır sağolsun....
bi defasında da bi ineğimiz doğum yapamadı, sezeryanla dananın alınması gerekiyo... biz bi veteriner çağırdık. annem babam ben ahırdayız, bi de veteriner.... ben biraz meraklıyımdır böyle olaylara bakmam seyretmem lazım.... neyse veteriner tam ineğin sol tarafından karnını kesmek üzere, annem itiraz etti "dana sağ karında olur solda olmaz" dedi, veteriner solda annem sağda diye bayaaa bi zaman karşılıklı atıştılar; en son rahmetli babam müdahale etti "ondan iyi mi bilcen" diye ve annemi dışarı gönderdi....
adam kesti soldan karnı; soktu elini karnına dana yok, veee elini sol taraftaki kesikten sokup karnının altından sağ tarafa geçirdi dananın gözünün kenarına bi çengel bağladı(dağcıların tırmanma ipi gibi bi şey) sonra danayı ordan sol tarafa çekiştire çekiştire geçirdi ve danayı aldı.... onu da öldü zannetti bahçeye bi kenara koydu... tabi annem durur mu "beni dinleseydiniz..." diye bi başladı; sonunda da dana da nefes alıyo zaten soğuk su dökün başına kendine gelir diye bitirdi.....ama ben koptum diğer yanda, saydırdı saydırdııı.... ve evet o dana da kocaman inek oldu, bi sürü de yavrusu oldu.... o kadar yaşıyo yani.....
evet canım bildiğin tavuğu boynundan göğsüne doğru önce kesti sonra diktiben gördüğüm halde anlamamıştım senin okuyunca anlamaman gayet doğal canım
:))) veterinerden de fazlasıdır sağolsun....
bi defasında da bi ineğimiz doğum yapamadı, sezeryanla dananın alınması gerekiyo... biz bi veteriner çağırdık. annem babam ben ahırdayız, bi de veteriner.... ben biraz meraklıyımdır böyle olaylara bakmam seyretmem lazım.... neyse veteriner tam ineğin sol tarafından karnını kesmek üzere, annem itiraz etti "dana sağ karında olur solda olmaz" dedi, veteriner solda annem sağda diye bayaaa bi zaman karşılıklı atıştılar; en son rahmetli babam müdahale etti "ondan iyi mi bilcen" diye ve annemi dışarı gönderdi....
adam kesti soldan karnı; soktu elini karnına dana yok, veee elini sol taraftaki kesikten sokup karnının altından sağ tarafa geçirdi dananın gözünün kenarına bi çengel bağladı(dağcıların tırmanma ipi gibi bi şey) sonra danayı ordan sol tarafa çekiştire çekiştire geçirdi ve danayı aldı.... onu da öldü zannetti bahçeye bi kenara koydu... tabi annem durur mu "beni dinleseydiniz..." diye bi başladı; sonunda da dana da nefes alıyo zaten soğuk su dökün başına kendine gelir diye bitirdi.....ama ben koptum diğer yanda, saydırdı saydırdııı.... ve evet o dana da kocaman inek oldu, bi sürü de yavrusu oldu.... o kadar yaşıyo yani.....
güzel koksun diye aşırı kimyasallarla yıkamayın giysilerinizi.
Nena vernel aldıktan sonra makina çamaşırları fazla durulamaz o yüzden cilde çok zararlı
bence sırf koksun diye o kadar çok yumuşatıcı kullanmamalısın.
Valla allah uzun omur versn bnm annemde ole maharetler yok birak kesip dikmeyi bnm evdeki muhabbet kusunuda eline alamio odlek :))Benim annem canım annemmmmm
tünaydınlarrrr kızlaarrrr
canım boş ver yağmuru..hava sıcak..zaten yağmur da yağıp duruyor bi müddet sonra...
hem daha romantik
mühim olan baş başa bi kaçamak
biz iyiyiizzz Sezen nasılll?
doktor dönüşü yaz bize kuzum meraktayız..
amayaa 3 kez falan okudum yazdıklarını
anneni tebrik ederim
maaşallah veteriner gibiymiştakdir ettim gerçekten..bak bi can kurtarmış oldu..
Benim annem canım annemmmmm
Iyimiss tontislesmiss :)
Herseyimiz normal beklemedeyiz..
Bi hastaneye bi nikaha sonra yine hastaneye simdide kuzenime geldiimm :))
Allah basindan eksik etmesin canimm..
Bizde ordekleri buyutup kuzenime koye gonderdik :)
Cok cok fazla seviyorum hayvanlari,depremden kurtulus sebebim bile kopek sevgisi,Allahin izniyle tabii..
Minis buyusun eksik olmaz evden civcivler,ordekler,kuss :))
Simdilik baliklar var,ben aslinda bukalemun istiyorum cok :))))))))))
of yaa bazen keşke ayrı bi şehirde olsaydık diyorum..
dün zaten bütün gün kv ile beraberdik..bu akşam yemeğe çağırmış.gündüz misafirler falan varmış da börek vb.yicekmişiz ...
ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaaa
eşim de arıyo istemiyosan gitmeyelim diyor..e beni aramadan gelmiyoruz desene..
ki zaten iş çıkışı kendi annemlere zor gidiyorum yorgun argın ki dün beraberken nasıl gideyim canı gönülden...
imdat diye bağırasım var...
neyse kızlar..dün akşam tavuk çıkarmıştım buzluktan buzdlabına koymuştum da yarın pişirsem olur mu?yoksa gece kavurayım ya da haşlıyım mı biraz..
not:tavuğun göğüsü... kestane kebap acele cevap
hosbulduk tatlımGünaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi
hoşgeldin canım aramıza katıldın bile yeterki sık sık uğra :13:
ayy canımm nasıl bakıyorsunuz civcivlere yazık olmuş onlara
bizimde iki muhabbet kuşumuz var çiftleşmelerini istiyoruz artık ama nasıl olacak bilmiyoruz.
yuva falan almamız gerek galiba.
Nenacim temizligi bende cok severim ama evi öyle vernel nasil kokutuyorsun kopya ver banada benim ev hoc korkmuyor sanki deterjanlardami sorun var acaba :))
Hoşgeldin canim aramiza...
Valla allah uzun omur versn bnm annemde ole maharetler yok birak kesip dikmeyi bnm evdeki muhabbet kusunuda eline alamio odlek :))