Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Atamızın armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!!!En Büyük TÜRKİYE

bu gün aslında eşimle geleneksel c.tesi gezmelerimize çıkıcaktık..annemi aradım napıyor diye..sesi mahzun geldi tek başına canı sıkılıyormuş tv karşısında oturuyorum boş boş dedi..kıyamadım kiii :KK50: eşime dedim sen arkadaşlarınla çık da ben anneme süpriz yapayım gideyim onlara çarşıya çıkarız belki..
sonra vınnnnn annişkoma gitiim kıyamam nasıl sevindi..tam çarşıya çıkıcaktık kiii baskın yedik :KK53: komşu geldi kızıyla...
annem çayın yanına napsak diye düşünürkennn dedim sen geç içeri otur bana bırak..hemencik bi kurabiye yaptım-bunu da ilk kez denedim pudingli kurabiye bakınız google:KK9:-bi de makarna salatası yaptım...yarım saatte hazırlayıverdim..annem şok..sen olmuşun dedi :KK52: komşu da kurabiyeyi hazır zannetmiş..
baktım internetten harika bir tarif! hemen deniycemmm:KK9:
Cok tesekkur edermcitircik sen bana daha cok gulersn eger formumdaysam kirar geciririm :))
valla çok güldüm o gün yazıklarına devamını bekliyoruummm:KK9:
Buarada arabamızla giderken birden çıt diye ses geldi ne olduğunu anlamadık derken bir 20 dk sonra baktımki arabanın ön camında çatlak var :KK53: böylle oldum :KK50: ben gördüğümde 10 cm kadardı git gide büyüdü şuan 30 cm kadar. sakınılan göze çöp batar diye boşuna dememişler. allah beterinden korusun ama çok üzüldüm yaa
Allah beterinden saklasın. Nazarlık alın :nazar:

Plojo da dedi ya kuzum ben de öyle duymuştum bebek ilk 3 ay depodan yiyormuş..
geçen gün de yazmıştım benim bi arkadaşım 3 ayda 7 kilo verdi :KK53: :KK53:
şimdi 5 aylık falan hamile maşallahı var topladı biraz..o yüzden hiiç üzülme sen..
Benim arkadaşım da ilk başta 5 kilo verdi. 7. aydada erken doğum yaptı. İlk hamile kaldığı kilosunda şu anda.

iyi aksmlar kızlarr...

dualarınız için teşekkür ederimm...
günüm güzel ve rahat geçtiii..zorlanmadım işlerdee ama hep ayaktaydımmm ayaklarım koptu resmen hemen yatmayı planlıyorumm...

sizinlee bütün gün olmayı cok özlüyorum...:KK14:

içimdeki sıkntı biraz hafifledii su hafta bitse alışsam işee başka bişi istemiyorumm...

öpüyorum sizi :KK54:
Ohh hadi gözün aydın. Çok sevindim mutlu olmana. Ki bunlar en zor günler. Alışınca çok daha kolay gelicekk:KK16:
Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...
:KK9::KK9: Aslında her erkek aynı. İlgiyi buldularmı herşeyi yaparlar valla :) Hemen kedi gibi oluyorlar. ama biz söylendikmide daha çok söyleniyorlar. Ben de dün dışardaydım gezdim. Akşamda eve o gelmeden biraz önce geldim. Yorgundum biraz diye ''senin niye yüzün asık beni sevmiyormusun artık'' diye saçma sapan şeyler söyledi. Ki alakası bile yok ama hep güleryüz tatlı dil bekliyorlar işte..

ben geldimmmm :KK52:
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim :KK56:
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm
Sviticim aman dikkat et sabah kahvaltı etmemek en büyük kilo alma sebeplerinden. Çünkü sabah ağzına lokma koymadan uyuyan metabolizma uyanamıyor ve metabolizma yavaş çalışıyor. Sonrasında öğlen yemeğine acıkıp abanınca kilocuklar olarak geri dönüyor.
bende çalışan bir bayanım 4 yıl cıktık 3 ay nişanlı kaldık ve evlendik ama inanın bu tarz sorunlar her evde yaşanıyor özelliklede evliliğin ilk 3 ayında :KK43:(
bende evlendiğim ilk aylarda herseyi söylenerek yapıyordum çamaşır asarken söyleniyordum bulasık yıkarken söyleniyordum eee haliyle tartışmalar başlıyordu sonra baktım eşim hiç rahatını bozmuyor kendi kendime bir karar verdimmm artık eve temizlikçi geliyor ütüleri ütücüye gönderiyorum eşimde parasını ödüyor ahahaha :)) şaka bir yana takma böyle şeyleri hayatta hiç bir sey evinin huzurundan önemli değil
:KK9::KK9::KK9: harikasın. en güzel yolu bulmussun valla. Zaten çalırken ev işleri çok zor. Bi tatil günündede temizlik ütü ev işlerine yetişmek çok zor. Madem yardım etmiyor parasını versin.En Büyük KK

Bana trmzlik deme ben ise basladgmdan beri hic dern temzlik yapmadm ev derli toplu ama toz icinde masayi silcek halim yok hafta sonlarida totomu gezdryrm iyice tembel oldum ama ay basi kadin gelcek camlar mutfak dolaplari dip bucak silincek halilar yikanicak ozaman rahatlcm bn hic bsye elimi suremiyrm her yer pis nerden baslicgmi bilmiyrm ki :KK43:(
:KK9::KK9: aman neyseki kadın geldimi dip bucak güzel temizler. Sen hiç yorma kendini hamiş hamiş..:KK34:

Son düzenleme:
Atamızın armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!!!En Büyük TÜRKİYE

Benim arkadaşım da ilk başta 5 kilo verdi. 7. aydada erken doğum yaptı. İlk hamile kaldığı kilosunda şu anda.

Ohh hadi gözün aydın. Çok sevindim mutlu olmana. Ki bunlar en zor günler. Alışınca çok daha kolay gelicekk:KK16:

:KK9::KK9: Aslında her erkek aynı. İlgiyi buldularmı herşeyi yaparlar valla :) Hemen kedi gibi oluyorlar. ama biz söylendikmide daha çok söyleniyorlar. Ben de dün dışardaydım gezdim. Akşamda eve o gelmeden biraz önce geldim. Yorgundum biraz diye ''senin niye yüzün asık beni sevmiyormusun artık'' diye saçma sapan şeyler söyledi. Ki alakası bile yok ama hep güleryüz tatlı dil bekliyorlar işte..

Sviticim aman dikkat et sabah kahvaltı etmemek en büyük kilo alma sebeplerinden. Çünkü sabah ağzına lokma koymadan uyuyan metabolizma uyanamıyor ve metabolizma yavaş çalışıyor. Sonrasında öğlen yemeğine acıkıp abanınca kilocuklar olarak geri dönüyor.

:KK9::KK9::KK9: harikasın. en güzel yolu bulmussun valla. Zaten çalırken ev işleri çok zor. Bi tatil günündede temizlik ütü ev işlerine yetişmek çok zor. Madem yardım etmiyor parasını versin.En Büyük KK

:KK9::KK9: aman neyseki kadın geldimi dip bucak güzel temizler. Sen hiç yorma kendini hamiş hamiş..:KK34:

Çıtır cik kendimi yormak mesele deil de ben 4ay evdeydm evin bal dok yala ole diyim sana hep bi vernel hep bivyer deterjani kokusu eve gren sen neyle temzliosn derdi smdi ise basladm 1ay oldu usten sldim bi kac defa yine toz camlar les okadr kotu olduki cesaret edip baslayamiyrm dedm nisanda bi ciksin yagmurlar btsn kadin gelsn de adam gbi cam perde ne varsa temzlsn hem havasz oldgndan garipte bi koku var zaten hamileym burnum hassas salondan mutfaktaki copun kokusunu aliyrm sanki esinde abartma ev kokmuo dio ama bilnyrm siki bi temzlk iyi gelicek

Selam kizlar dundn beri yazamadim ara sıra girip baktim ama fırsat olmadi misafir vs.... bu gun oglumun ilk bayrami seneye torene gidip bayrak sallayacagiz ins. Sekerin etiket isini hallettik bu gun babamiZ evdeydi. Cok guzel oldu sekerlerini de koyduk buyuk keyifle... mutluyuz. .. darısı isteyenlere isimler tam aklima gelmedi ama siviti amayaa.... gibi.. uzatin yanaklari Teyzeler oglum opecek:))

Bunlarda sekerlerimiz :)))

Eklentiler

• $1398267357084.jpg
    $1398267357084.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $1398267373840.jpg
    $1398267373840.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
Çıtır cik kendimi yormak mesele deil de ben 4ay evdeydm evin bal dok yala ole diyim sana hep bi vernel hep bivyer deterjani kokusu eve gren sen neyle temzliosn derdi smdi ise basladm 1ay oldu usten sldim bi kac defa yine toz camlar les okadr kotu olduki cesaret edip baslayamiyrm dedm nisanda bi ciksin yagmurlar btsn kadin gelsn de adam gbi cam perde ne varsa temzlsn hem havasz oldgndan garipte bi koku var zaten hamileym burnum hassas salondan mutfaktaki copun kokusunu aliyrm sanki esinde abartma ev kokmuo dio ama bilnyrm siki bi temzlk iyi gelicek
oo sen baya titizmişsin o zaman çalışmadan önce güzel temizlik yapıyormuşsun. Bende seviorumda evin güzel kokmasını haftada 1 temizlik yapıyorum. Ama hamilesin koku hassasiyetinde varsa zor işin arkadaşım. Ama neyseki kadın gelip bir güzel temizler.Mis mis oturursun bebişinle.:KK49:
Selam kizlar dundn beri yazamadim ara sıra girip baktim ama fırsat olmadi misafir vs.... bu gun oglumun ilk bayrami seneye torene gidip bayrak sallayacagiz ins. Sekerin etiket isini hallettik bu gun babamiZ evdeydi. Cok guzel oldu sekerlerini de koyduk buyuk keyifle... mutluyuz. .. darısı isteyenlere isimler tam aklima gelmedi ama siviti amayaa.... gibi.. uzatin yanaklari Teyzeler oglum opecek:))

Ayy işallah.. Seneye elindeki bayrakla oynasın minnoşEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

şekerler şahane olmuş ellerine sağlık

Son düzenleme:
iyi aksmalar kızlarr dün giremedim..yok yorgun oluyorumm...bugunde yorgunum ama aklm size kaldı bi görüneyim dedim...

Günaydınn kızlarr günaydınnnn :KK16::KK16::KK16:

arabanın kaskosuyla değiştireceğiz uzadı gitti kocaman bir çatlak oldu :KK50::KK50:
yaa benide ekleyin instagramdan bende istiyorummm bananekii :KK52::KK52:

PLOJOOOOOO hani sezoşun yatağının fotoğrafı nerde ama eklemiyosun olmuyor böyle :KK20:

canımm hayırlısı olsun artık send yeniden iş kadını oldun :KK52:
bak hayatın düzene girecek hem daha güzel kafan rahat olsun huzurlu ol.
işe alışınca daha rahatlayacaksın hem.
eminim o zaman bebişte sana merhaba diyecek :KK9::KK9:

bnde şaşıyrorm kendimee..uzun zmndır ewdeyim cok gerip geliyor sabh 6da ewden cıkmk..
işe alışıyorum ama zmn gectikce zorlasıyor saat başı kac tane yaptın diyorlar..:KK43:( maalesef bn isteneni yapamıyorumm..
kovulursam şaşırmayın:KK1: fabrika bana göre deil yaa :)
bebek kısmett hasterle bakıyorum yeğenlere inş Rabbim en hayırlı zmnda nasip ederr...

Iyiyiiimm senden nabeer :))

Cok sevindim canim :) sen ise alisacaksin bebis gelecek,sonrada isten ciktigina sıkılacaksın :))

Haftasonu kinalar dugunler malum kizce,evde napiyorsun desen hicbisy :) aksam eve gidince esime diyordum ohh evimi ozledim diye :)
Yalniz birakmiyorlar ya durmuuyorum evde simdide anneme aldilar sabahtan..
Ancak evde oldugumuz bi gece esime pcyi baglatip halledecem,aklimda :)
Hem suan son gordugunuz haliyle duruyor,cibinlikte bitmis olur ekledigimdee :)

inş.. plojoo bebek gelsin de ben sıkılmam.özlenilecek bi yer değil...
sen naslsın iyisindir inş. sezenin daha zmnı varmı?

Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...

allah huzur ve mutluluk versin..
ben geldimmmm :KK52:
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim :KK56:
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm :KK31:

canım çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna..
zamanla ayakların da sen de alışırsınız :KK52:
ben de günde 10 saat otururak popo büyütüyorum sırtlarım ağrıyor artık :KK31:
annemin hep dediği gibi kolay iş yok sanırım:KK37:
bu gün 2.günün daha da iyidir bence..
hatta cuma tamamdır daha da çıkmamdersin :KK52:

kıyamam sana 23 nisana mı hazırlıyon çocuklarıııı?
neler yaptırıyosun bakalım?
e o zaman yarın tören için okula mı gidiceksin?neyse vanın kurtuluşundan 1 gün alacaklıydım senden :KK9:

kasko varsa hiiç sıkıntı yok..nazar çıkmış diyelim:nazar:
biz de her ay ödüyoruz kaskoyu :KK31:
bi de 10 taksite böldürdük 2 ay boşluk hooop yenisi :KK31:
zaten araba demek valla masraf demek..

plojooooo Sezen'in exit'e doğru kaçışları devam ediyor muuu :KK9: :KK9:
evet evett cibinlikli foto bekliyoruzz :KK52:

canım Allah en yakın-hayırlı zamanda bi bebiş nasip etsin sana..
doktora gittiniz mi hiç?

burdayım kiii :KK3:işler yoğun ama bide işyerinde 12-2 arası bidee 6dan sonra açılıyor internet çook gıcıkk :KK31:
yoksa iki ara bi derede yazarım ben size :KK52:
şekerlerin etiketine niye takıldın canım?şekerleri nasıl yaptırıosunuz foto varsa atsanaaa?
çok meraklıyız topikçekk:KK51:

ahh svitt işinin kıymetini bil...butun gün oturuyorsunn...kk ya girebiliyorsun..ewine yakın..öğlen çarşıya bile gidebliyorsun...
3.gün ama ayaklarım hala ağrıyor vee suanda ellerim karıncalanıyor.. off off

sevindim tatlımm:KK8::KK8: inşallah güzel arkadaşlıklar kurarsınnn vee koşa koşa gidersiin:KK16::KK16:

kuzummm yolla özelden instagram hesabını kiiiiiiiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9:

bendende iyiik kuzum ne olsuunn:KK6::KK6::KK6:

SİVİTOŞŞŞŞ tabi hazırladım kuzum amaaa yarın kutlamayacakmışızz cumaya alındı programmmm 2 boırç daha yaz bana 2 gün bize tatill:KK9::KK9::KK9:
ehehe bana cuma geldi yaniii:KK9::KK9:
bu arada banyoya altın top küpelerimi çıkarmıştım eşimde dişlerini fırçalamak için fırçasını alırken küpenin biri hoooop lavaboya düşüp kaybolmuşş:KK5::KK5::KK5:
gitti küpeem çok üzüldüümm:KK14::KK14::KK14:

arkaslar güzel cnm herkez aynıı ama iş yorucu yaa koşa koşa gidemiyorum ama gidiyorm elimiz mahkumm...

alıştıkca zorlasıyor cnm ya alıştın artık daha cok yap diyorlar..:KK50:

3günde pes etmiş gibi görünebilirm ama durabildğim kadr durmayı planlıyorum..sayı alıyorlar saat başı bni cıkarırlarmı bilmiyorum ama biraz rahtlasak o zmn düşünücem..fabrika bna göre değil..ayaklarım ve boynum felakett biz bebek nasıl yapcaz yaa:26::KK17:

Bana trmzlik deme ben ise basladgmdan beri hic dern temzlik yapmadm ev derli toplu ama toz icinde masayi silcek halim yok hafta sonlarida totomu gezdryrm iyice tembel oldum ama ay basi kadin gelcek camlar mutfak dolaplari dip bucak silincek halilar yikanicak ozaman rahatlcm bn hic bsye elimi suremiyrm her yer pis nerden baslicgmi bilmiyrm ki :KK43:(
Nenacim temizligi bende cok severim ama evi öyle vernel nasil kokutuyorsun kopya ver banada benim ev hoc korkmuyor sanki deterjanlardami sorun var acaba :))
slm kızlar bende evleneli 2 ay oldu

Hoşgeldin canim aramiza...

selam kızçelerrrr :KK16:
fark ettim ki tatil günleri ben daha çok yoruluyorum :KK9:
bu gün giremedim hiç ama aklım hep sizdeydi bağımlılık yaptınız yahu :KK16:
sabah 9buçukta yataktan fırladım panik içinde tatil olduğunu unutmuşum :KK9:sonra kendimi sakinleştirip 12yekadar uyudum kii :KK52:
kahvaltıdan sonra annemi kvyi alıp gezmeye gittik sonra bize geldik çay falan içtik poğaça mayaladım 2 dakkada :KK52:
sonra kvyi eve bıraktık anca geldik eve....
bu arada çıkmadan temizlik yaptım demek ev hanımlarının ondan işi bitmiyor ne kadar evdesin o kadar temizlikk:KK37:

kocam da senden şekerim, özel sektör amelesi diyorum ben kendısıneeeee..... :KK9::KK9:

ayyyy şekerim ben de yatardım da temizlik yapmalıyım, haftasonları evde durmuyorum bi zamandır, e baharda geliyo, bi cam falan silsem fena olmayacak yaniiii; de acayip üşeniyorum yaaaa.....

bi de görsen 2 minicik civcivimiz var evde :KK1: kututnun içinde yaşatmaya çalıştığımız; sabah gittim yem aldım onlara sonra sıcak su torbası koydum kutularına.... minicikler yaaaa.... nası yaşatıcaz hiç bi fikrim yok.... hayvansever bi kocam var da :KK1: annemde köy de oturduğundan "ona götürürüz" mantığında sürekli.... bu şekilde 1 köpek, 3 tavuk götürdük zaten, ama bunlar minicik, annem hayatta uğraşmaz bunlarla.... büyütmek lazım azcık, napcağımı bilmiyorum.....

civciv miiiiii :KK1: beni küçüklüğüme götürdün amayaaa bi duygusallaştım..kardeşimle hep civciv alırlardı bize evin içine salardık onlar da koltuk arkalarına kaçardı hep onları arardık...küçükken güzeldi ki her şey...velhasıl civcivleri çok severim ben hayatımda yeri büyüktür :KK9:

nenacımmm üzülme çalışan kadının kaderi bu..benim de ev pek derin temizlik gömüyor...silip süpürdüm mü tamam işte..
arada bulaşıktan sonra derin mutfak temizliği yapıyorum ellerimi yıkarken lavoba ovuyorum ya da banyodan sonra duşakabin temizliyorum hep iki ara bi derede bi yer olurken diğer yer pisleniyor :KK31: bu arada 6 ay sonra falan hamişlik iznine çıkıcan ne güzelllll:KK36:

aminnnn canım...şekerlerinize bayıldımmm...sepet de çok güzel olmuş..elinize sağlık :KK52:

iyi aksmalar kızlarr dün giremedim..yok yorgun oluyorumm...bugunde yorgunum ama aklm size kaldı bi görüneyim dedim...

bnde şaşıyrorm kendimee..uzun zmndır ewdeyim cok gerip geliyor sabh 6da ewden cıkmk..
işe alışıyorum ama zmn gectikce zorlasıyor saat başı kac tane yaptın diyorlar..:KK43:( maalesef bn isteneni yapamıyorumm..
kovulursam şaşırmayın:KK1: fabrika bana göre deil yaa :)
bebek kısmett hasterle bakıyorum yeğenlere inş Rabbim en hayırlı zmnda nasip ederr...

inş.. plojoo bebek gelsin de ben sıkılmam.özlenilecek bi yer değil...
sen naslsın iyisindir inş. sezenin daha zmnı varmı?

allah huzur ve mutluluk versin..

ahh svitt işinin kıymetini bil...butun gün oturuyorsunn...kk ya girebiliyorsun..ewine yakın..öğlen çarşıya bile gidebliyorsun...
3.gün ama ayaklarım hala ağrıyor vee suanda ellerim karıncalanıyor.. off off

arkaslar güzel cnm herkez aynıı ama iş yorucu yaa koşa koşa gidemiyorum ama gidiyorm elimiz mahkumm...

alıştıkca zorlasıyor cnm ya alıştın artık daha cok yap diyorlar..:KK50:

3günde pes etmiş gibi görünebilirm ama durabildğim kadr durmayı planlıyorum..sayı alıyorlar saat başı bni cıkarırlarmı bilmiyorum ama biraz rahtlasak o zmn düşünücem..fabrika bna göre değil..ayaklarım ve boynum felakett biz bebek nasıl yapcaz yaa:26::KK17:

canım özledik seni..bu ilk hafta ya daha çok yorulursun..sonra yavaş yavaş yorgunluğa da alışıyor insan..
bi de işe koşa koşa giden biri olduğunu sanmıyorum hiç :9
bence sizden saatte yapmanız gerekeni hep fazla söylüyorlardır ki daha çok yapın..az deseler az yaparsınız..
hem 3.gün de bekleneni yapman şaşırtıcı olurdu...zaten yapma boşver yaparsan hedefi arttırırlar :KK9:

PLOJO gelmemiş bu gün yoksaaaaaaa:18::18:
ASEN de firarda....ses ver asoşşşş:KK33:

bu arada Çocuk bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEiçimizde hala bi çocuk var ki....

ohhhh missssss:KK54::KK54: teyzeleri de kağanı öpsünnnnnnnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: uzat göbeğiiiiii :KK1:

çok güzeller ellerinize sağlık şekerimmmmm:KK16::KK16:

civciv miiiiii :KK1: beni küçüklüğüme götürdün amayaaa bi duygusallaştım..kardeşimle hep civciv alırlardı bize evin içine salardık onlar da koltuk arkalarına kaçardı hep onları arardık...küçükken güzeldi ki her şey...velhasıl civcivleri çok severim ben hayatımda yeri büyüktür :KK9:

bu arada Çocuk bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEiçimizde hala bi çocuk var ki....

evet civciv şekerim... nerdeyse tüm günüm onlarla geçti, sonunda bi lamba takıp onları ısıttık kocam geldikten sonra.... tüm gün boyunca sıcak su torbası koydum kutularına, çok çok çok küçükler, yaklaşık 1 haftalık falan.... ölmeden büyüseler çok sevinicem... pazartesi gününden beri bizimleler.... ama 6 tane ile başladık sadece 2 tane kaldılarrrr :KK43:(((((((

bu gün giremedim hiç ama aklım hep sizdeydi bağımlılık yaptınız yahu :KK16:
sabah 9buçukta yataktan fırladım panik içinde tatil olduğunu unutmuşum :KK9:sonra kendimi sakinleştirip 12yekadar uyudum kii :KK52:
kahvaltıdan sonra annemi kvyi alıp gezmeye gittik sonra bize geldik çay falan içtik poğaça mayaladım 2 dakkada :KK52:
sonra kvyi eve bıraktık anca geldik eve....
bu arada çıkmadan temizlik yaptım demek ev hanımlarının ondan işi bitmiyor ne kadar evdesin o kadar temizlikk:KK37:

nenacımmm üzülme çalışan kadının kaderi bu..benim de ev pek derin temizlik gömüyor...silip süpürdüm mü tamam işte..
arada bulaşıktan sonra derin mutfak temizliği yapıyorum ellerimi yıkarken lavoba ovuyorum ya da banyodan sonra duşakabin temizliyorum hep iki ara bi derede bi yer olurken diğer yer pisleniyor :KK31: bu arada 6 ay sonra falan hamişlik iznine çıkıcan ne güzelllll:KK36:

aminnnn canım...şekerlerinize bayıldımmm...sepet de çok güzel olmuş..elinize sağlık :KK52:

canım özledik seni..bu ilk hafta ya daha çok yorulursun..sonra yavaş yavaş yorgunluğa da alışıyor insan..
bi de işe koşa koşa giden biri olduğunu sanmıyorum hiç :9
bence sizden saatte yapmanız gerekeni hep fazla söylüyorlardır ki daha çok yapın..az deseler az yaparsınız..
hem 3.gün de bekleneni yapman şaşırtıcı olurdu...zaten yapma boşver yaparsan hedefi arttırırlar :KK9:

PLOJO gelmemiş bu gün yoksaaaaaaa:18::18:
ASEN de firarda....ses ver asoşşşş:KK33:

aynen öyle svitt ne kdr yaparsn o kdr arttırıyorlar ama yapamayıncada gözler senin üzerinde oluyor stres yanii:18:
bn yatıyorum öpüyorum hepinizi... beni unutmayın topiği boş bırakmayın size emaner burasıı :KK5:

ohhhh missssss:KK54::KK54: teyzeleri de kağanı öpsünnnnnnnn:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: uzat göbeğiiiiii :KK1:

çok güzeller ellerinize sağlık şekerimmmmm:KK16::KK16:

evet civciv şekerim... nerdeyse tüm günüm onlarla geçti, sonunda bi lamba takıp onları ısıttık kocam geldikten sonra.... tüm gün boyunca sıcak su torbası koydum kutularına, çok çok çok küçükler, yaklaşık 1 haftalık falan.... ölmeden büyüseler çok sevinicem... pazartesi gününden beri bizimleler.... ama 6 tane ile başladık sadece 2 tane kaldılarrrr :KK43:(((((((

yaaa öldü mü diğerleriiiiiiii:KK53:
şu an nedense bi duygusalık var üzerimde civcivler için de gözlerim dolduu :KK25:
inşallah o 2 tanesi yaşar vee kocaman olurrrlarrr:KK9:

aynen öyle svitt ne kdr yaparsn o kdr arttırıyorlar ama yapamayıncada gözler senin üzerinde oluyor stres yanii:18:
bn yatıyorum öpüyorum hepinizi... beni unutmayın topiği boş bırakmayın size emaner burasıı :KK5:

unutur muyuz ki hiç seni...ama sen de akşamları gel 2 satır yaz bize arada...
ben de yatarım birazdan..
yarın iş günüüü :KK31:
amaaa öbür gün cumaaaa:KK37:

iyi geceler kknn en güzel hatunlarııı :KK54::KK54:

Aydın günlerimiz olsun gelinciklerrrrr:KK16::KK16::KK16:

Svityyy evet öldü diğerleri, o kadar küçükler ki ısıtma sorunu yaşıyoruz.... Biri daha gidici :KK43:((( ben de çok üzülüyorum, keşke almasaydık bu kadar küçük. Az büyümüşlerinden olaydı iyiydi....

Günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün :KK16::KK16:
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi :KK53:
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee :KK52::KK52::KK52:
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi :KK50::KK50:

slm kızlar bende evleneli 2 ay oldu

hoşgeldin canım aramıza katıldın bile yeterki sık sık uğra :13:

Aydın günlerimiz olsun gelinciklerrrrr:KK16::KK16::KK16:

Svityyy evet öldü diğerleri, o kadar küçükler ki ısıtma sorunu yaşıyoruz.... Biri daha gidici :KK43:((( ben de çok üzülüyorum, keşke almasaydık bu kadar küçük. Az büyümüşlerinden olaydı iyiydi....

ayy canımm nasıl bakıyorsunuz civcivlere yazık olmuş onlara :KK50:
bizimde iki muhabbet kuşumuz var çiftleşmelerini istiyoruz artık ama nasıl olacak bilmiyoruz.
yuva falan almamız gerek galiba.

Gunaydiinn :)
Hastaneye gidiyorum kontrole :)
Doguma demek isterdim :))))

Herkesler iyiiiiii :) mi? :))

MAJOR
yaz yagmuru yaz,bozma moralini :) tadini cikar :KK66:

Gecmis bayraminiz kutlu olsun,yuregi cocuk gelinlerr :))

Günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün :KK16::KK16:
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi :KK53:
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee :KK52::KK52::KK52:
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi :KK50::KK50:

hoşgeldin canım aramıza katıldın bile yeterki sık sık uğra :13:

ayy canımm nasıl bakıyorsunuz civcivlere yazık olmuş onlara :KK50:
bizimde iki muhabbet kuşumuz var çiftleşmelerini istiyoruz artık ama nasıl olacak bilmiyoruz.
yuva falan almamız gerek galiba.
çok küçük oldukları için üşüyorlar tatlım, yoksa yem su tamam.... üşüdükleri için de ölüyorlar, çok küçük olduklarından çok da dayanıksızlar... lamba koydum kutuya dün gece, öncesinde de kutunun altına sıcak su torbası koyduk, içine kavanozla sıcak su koyduk...ısınsınlar diye ama yetmiyo işte..... dün biri hastaydı zaten diğeri iyiydi... hasta olanı nası kurtarcağımızı bilmiyorum :KK43:(((( çocuk aspirinini eritip ağzına döksem mi ki????

Son düzenleme:
Gunaydin canlar..calisanlara kolay gelsin.. ev hatunlari size daha çok kolay gelsin cunku evde iş hic bitmiyor en azından benim oyle arkadas nr zmn dinlenecegim ben. Ne zmn bitecek bu işler. Tam okumadım geçmişi ama herkes iyidir ins. Bu gun gezmeye gidiyoruz. Gezmemiz de bitmiyor:) gozum üstünüzde Öpüyorum; ))

çok küçük oldukları için üşüyorlar tatlım, yoksa yem su tamam.... üşüdükleri için de ölüyorlar, çok küçük olduklarından çok da dayanıksızlar... lamba koydum kutuya dün gece, öncesinde de kutunun altına sıcak su torbası koyduk, içine kavanozla sıcak su koyduk...ısınsınlar diye ama yetmiyo işte..... dün biri hastaydı zaten diğeri iyiydi... hasta olanı nası kurtarcağımızı bilmiyorum :KK43:(((( çocuk aspirinini eritip ağzına döksem mi ki????

yazıkk yavrulara :KK43: işte böyle olunca insan çok üzülüyor keşke almasaydım diyor dimi canım.
insanlarda kullanılan ilaçlar hayvanlara nasıl etki eder bilemiyorum valla canım.

şimdi bir forumdan okudum aspirini eritip vermişler civciv iyileşmiş.
gagasıyla ayaklarınada batikon sürüyorlarmış dezenfektan için :KK52:

yazıkk yavrulara :KK43: işte böyle olunca insan çok üzülüyor keşke almasaydım diyor dimi canım.
insanlarda kullanılan ilaçlar hayvanlara nasıl etki eder bilemiyorum valla canım.

şimdi bir forumdan okudum aspirini eritip vermişler civciv iyileşmiş.
gagasıyla ayaklarınada batikon sürüyorlarmış dezenfektan için :KK52:

majorcum inanması güç ama ben gözümle gördüm bunu, annem zehirlendiğini düşündüğü tavuğumuzu önce bi güzel traşladı bogaz kısmından, sonra kesti, yem torbasını çıkardı ikiye böldü tazikli suyla yıkadı, hepsini iğne iplikle dikti veeee o tavuk yaşadı canım......

X