- 7 Nisan 2014
- 150
- 61
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.101
Atamızın armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!!!
baktım internetten harika bir tarif! hemen deniycemmmbu gün aslında eşimle geleneksel c.tesi gezmelerimize çıkıcaktık..annemi aradım napıyor diye..sesi mahzun geldi tek başına canı sıkılıyormuş tv karşısında oturuyorum boş boş dedi..kıyamadım kiii eşime dedim sen arkadaşlarınla çık da ben anneme süpriz yapayım gideyim onlara çarşıya çıkarız belki..
sonra vınnnnn annişkoma gitiim kıyamam nasıl sevindi..tam çarşıya çıkıcaktık kiii baskın yedik komşu geldi kızıyla...
annem çayın yanına napsak diye düşünürkennn dedim sen geç içeri otur bana bırak..hemencik bi kurabiye yaptım-bunu da ilk kez denedim pudingli kurabiye bakınız google-bi de makarna salatası yaptım...yarım saatte hazırlayıverdim..annem şok..sen olmuşun dedi komşu da kurabiyeyi hazır zannetmiş..
valla çok güldüm o gün yazıklarına devamını bekliyoruummmCok tesekkur edermcitircik sen bana daha cok gulersn eger formumdaysam kirar geciririm :))
Allah beterinden saklasın. Nazarlık alınBuarada arabamızla giderken birden çıt diye ses geldi ne olduğunu anlamadık derken bir 20 dk sonra baktımki arabanın ön camında çatlak var böylle oldum ben gördüğümde 10 cm kadardı git gide büyüdü şuan 30 cm kadar. sakınılan göze çöp batar diye boşuna dememişler. allah beterinden korusun ama çok üzüldüm yaa
Benim arkadaşım da ilk başta 5 kilo verdi. 7. aydada erken doğum yaptı. İlk hamile kaldığı kilosunda şu anda.Plojo da dedi ya kuzum ben de öyle duymuştum bebek ilk 3 ay depodan yiyormuş..
geçen gün de yazmıştım benim bi arkadaşım 3 ayda 7 kilo verdi
şimdi 5 aylık falan hamile maşallahı var topladı biraz..o yüzden hiiç üzülme sen..
Ohh hadi gözün aydın. Çok sevindim mutlu olmana. Ki bunlar en zor günler. Alışınca çok daha kolay gelicekkiyi aksmlar kızlarr...
dualarınız için teşekkür ederimm...
günüm güzel ve rahat geçtiii..zorlanmadım işlerdee ama hep ayaktaydımmm ayaklarım koptu resmen hemen yatmayı planlıyorumm...
sizinlee bütün gün olmayı cok özlüyorum...
içimdeki sıkntı biraz hafifledii su hafta bitse alışsam işee başka bişi istemiyorumm...
öpüyorum sizi
Aslında her erkek aynı. İlgiyi buldularmı herşeyi yaparlar valla :) Hemen kedi gibi oluyorlar. ama biz söylendikmide daha çok söyleniyorlar. Ben de dün dışardaydım gezdim. Akşamda eve o gelmeden biraz önce geldim. Yorgundum biraz diye ''senin niye yüzün asık beni sevmiyormusun artık'' diye saçma sapan şeyler söyledi. Ki alakası bile yok ama hep güleryüz tatlı dil bekliyorlar işte..Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...
Sviticim aman dikkat et sabah kahvaltı etmemek en büyük kilo alma sebeplerinden. Çünkü sabah ağzına lokma koymadan uyuyan metabolizma uyanamıyor ve metabolizma yavaş çalışıyor. Sonrasında öğlen yemeğine acıkıp abanınca kilocuklar olarak geri dönüyor.ben geldimmmm
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm
harikasın. en güzel yolu bulmussun valla. Zaten çalırken ev işleri çok zor. Bi tatil günündede temizlik ütü ev işlerine yetişmek çok zor. Madem yardım etmiyor parasını versin.bende çalışan bir bayanım 4 yıl cıktık 3 ay nişanlı kaldık ve evlendik ama inanın bu tarz sorunlar her evde yaşanıyor özelliklede evliliğin ilk 3 ayında (
bende evlendiğim ilk aylarda herseyi söylenerek yapıyordum çamaşır asarken söyleniyordum bulasık yıkarken söyleniyordum eee haliyle tartışmalar başlıyordu sonra baktım eşim hiç rahatını bozmuyor kendi kendime bir karar verdimmm artık eve temizlikçi geliyor ütüleri ütücüye gönderiyorum eşimde parasını ödüyor ahahaha :)) şaka bir yana takma böyle şeyleri hayatta hiç bir sey evinin huzurundan önemli değil
aman neyseki kadın geldimi dip bucak güzel temizler. Sen hiç yorma kendini hamiş hamiş..Bana trmzlik deme ben ise basladgmdan beri hic dern temzlik yapmadm ev derli toplu ama toz icinde masayi silcek halim yok hafta sonlarida totomu gezdryrm iyice tembel oldum ama ay basi kadin gelcek camlar mutfak dolaplari dip bucak silincek halilar yikanicak ozaman rahatlcm bn hic bsye elimi suremiyrm her yer pis nerden baslicgmi bilmiyrm ki (
Son düzenleme: