Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bende çalışan bir bayanım 4 yıl cıktık 3 ay nişanlı kaldık ve evlendik ama inanın bu tarz sorunlar her evde yaşanıyor özelliklede evliliğin ilk 3 ayında (
bende evlendiğim ilk aylarda herseyi söylenerek yapıyordum çamaşır asarken söyleniyordum bulasık yıkarken söyleniyordum eee haliyle tartışmalar başlıyordu sonra baktım eşim hiç rahatını bozmuyor kendi kendime bir karar verdimmm artık eve temizlikçi geliyor ütüleri ütücüye gönderiyorum eşimde parasını ödüyor ahahaha :)) şaka bir yana takma böyle şeyleri hayatta hiç bir sey evinin huzurundan önemli değil

sevindim tatlımm inşallah güzel arkadaşlıklar kurarsınnn vee koşa koşa gidersiin

kuzummm yolla özelden instagram hesabını kiiiiiiiiiiiiiii

bendende iyiik kuzum ne olsuunn

SİVİTOŞŞŞŞ tabi hazırladım kuzum amaaa yarın kutlamayacakmışızz cumaya alındı programmmm 2 boırç daha yaz bana 2 gün bize tatill
ehehe bana cuma geldi yaniii
bu arada banyoya altın top küpelerimi çıkarmıştım eşimde dişlerini fırçalamak için fırçasını alırken küpenin biri hoooop lavaboya düşüp kaybolmuşş
gitti küpeem çok üzüldüümm

Ayy iste en korktugm sey be nmde oyle cok kupem kaybolmstr bide sennki altnmis gtti canim kupe valla gecms olsn diyim bn daha hic brakmiyrm c.makinasnn uzerine ole seyler :))

Ahh canım yaa bende hep korkmuşumdur küpem lavaboya düşecek diye o yüzden lavabonun başında hiç takılarımı çıkarmam ya da takmaya uğraşmam.

Öyle heyecanlı ki :)
iyi hatirladim suan hastaneye alinacak cikolatalarida secelim esimle :))
Bence yeterli 4 taane surekli biseyler yikanirken onlarda yikanacak yetmemezlik olmaz..Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin :)

hu huuuu aynı saatte aynı yerdeeee sivit yine sizlerleeeeeeeeeeee 24:

plojooom nedense her öğün de iştahla yerken kahvaltıda cıksss canım bir şey istemiyor
küçüklüğümden beri böyle sabah mide kötü oluyor bazen bisküvi falan yiyorum..
ama sağlıksız olduğunun farkındayım kiii
haftasonları eşimle kahvaltı yapıyoruz ama keyiflee..erken kalkmak mideme dokunuyor heralde

bu arada ne güzel heyecanlarınız var sizin damlaçikolata ile...
arada sizin mayıs annelerinin hazırlıkarına da bakıyorum ve bayılıyorum yaa..
Allah en hayırlı zamanda bize de nasip etsinn:26:

biz buı gidişle göbek fotoğrafı yerine bebek fotoğrafı görücez ki o da süper olurrr

kıyamam kuzum yaaa...
hani snele taa topiğin başında konuşmuştuk ya hatırlarmısın bilmem hiççç küpeler çift kalmaz kaybederiz diye bu da o geleneğe uymuş
altın olmayaymış iyiymiş ama olsun kuyumcuda bulursun aynısını çok da tutmaz heralde minicik bir şey
ya daa tekini bozdur ye afiyetle

bu aradaa haftasonu seminerler olduğu için bu tatiller benden sana armağan olsunnn

yarın tatil olduğu için gece otururum uğrarım buraya da buyrun siz de gelin

Alışkanlıksa birşey diyemem :) Bende kalktığım gb kahvaltı edemedim hiç,bi şu hamilelikte aç uyandığımdan yiyorum :)
Amin canım en kısa zamanda güzel haberler verin inşallah :)
Valla hazırlıklar tam gaz,bebişler gelmeye başladı topikte 6-7 tane oldu :)
Okumakta bi heyecanlı oluyor,normal olanlar süpriz ya :) Ha 1 tane cıkacak diye :)

fotograf konusunda haklısın valla :)))

Kizlar napiosnz yarin hepinize tatil mi ben calsyrm amalesef belki 1mayista calismam :))kociskoda evde ama ben degilim (

Ayy iste en korktugm sey be nmde oyle cok kupem kaybolmstr bide sennki altnmis gtti canim kupe valla gecms olsn diyim bn daha hic brakmiyrm c.makinasnn uzerine ole seyler :))
Ayy valla nenoss offf diye bi ses geldi banyodan dusuemus akilli koca :/bu evde tam bi duzenim yokki resmen ogrenci evi kurduk:))))
Ahh canım yaa bende hep korkmuşumdur küpem lavaboya düşecek diye o yüzden lavabonun başında hiç takılarımı çıkarmam ya da takmaya uğraşmam.
Valla bende artik koymam kuzuuum ne takarimm ne birakirim tovbeee(

Evet tatliskom yaaa:) bizdurayim en iyisiiii :)))
Digeri olmayinca takilmaz ki:) bi kupem Vardiiii o da gitti :)))
Sagol kuzumm armaganlarin iciiin:)) sizin icin kullancam bu iki gunu :)

Eee topikteki canlaaarr ne yapiyosunuz kiiii:)

iyi gecelerrrr kızlaarrrrr

keyifler yerinde galibaaa damlaçikolata ve plojo tatlı heyecanlardalar.... artık nena da.... umarım miden seni uzun zaman zorlamaz nenacıkkk....

prenses tekrardan hayırlı olsun kuzu, ikinci günü de atlatmış oldun böylece yarın sana da tatil mi? ben de yatanlardan olcam yarın ama kocam özel sektör amelesi olarak işe gitcek tabiki

asen canım geçmiş olsun gitmiş küpecik, sağlık olsun şekerim ya.... daha güzelini hediye etsin kocan sana bence

svitiiiii işlerim bu ara oldukça yoğun, ne zaman yoğunlaşsam aklıma sen geliyosun tatlım.... en azından insanlarla muhattab olmuyorum çoğu zaman.... sizin işiniz oldukça zor.... Allah yardımcın olsun...

tatlım aramıza hoş geldin.... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere.... doktora gittiniz mi, ne dedi??? ben de çok isteyen ama Rabbimin "ol!" demesini bekleyenlerdenim senin gibi.... bizde 1,5 yıldır evliyiz ve hiç, bi kez bile korunmadık...

gece kuşu geldiiiiii
yarın tatil ya hakkını veriyoruz gece yeni başlıyor bizeee
haftasonu uyumadan film izleyebildiğim için kociş ödüllendirdi beni yine film izlicez
bu arada yemekten sonra annemlere çaya gittik sonraa biraz gezindik şimdi geldik evee...
şimdi dee aman sabahlar olmasın

canımm bazen diyorum ki verseler günde 1000 tane hesap açarım ama bana dokunmasınlar..
müşterilerle uğraşmak bi yana iş arkadaşlarım da yoruyor bazen beni..
mesela biz de pazarlama operasyon çatışması var ben operasyon kısmındayım işin pazarlamacı müşteri memnuniyeti için bize kurallara uygun olmayan şeyler yaptırmaya çalışıyor..genelde bunun çatışması yoruyor beni..
sizin iş ortamı nasıl?işleriniz bağlı mı birbirine iş arkadaşlarınla?

Uykum geldiiii siziyoruuumm
Ama sizmak istemiyoruuuuuummm

asoş sızdıııııııı

Sız yahuu ne guzel iste :)
Yat boyle dön dur yatakta,yıldız gb yat,yüzüstü tek bacak yukarda fln yat benim icin :))))))
kıyamamm kuzum inşallah bi dahaki ay bu zamanlarda sen yatağında sezen beşiğide döne döne yatıyor olucaksınızzz

bu arada 3 tane ziyaretçimiz vardı bu saatte..pek bi popüleriz

:))) bugun herkes yatista baksana kinseckler yok bi ben amele anasini satayim :))

kocam da senden şekerim, özel sektör amelesi diyorum ben kendısıneeeee.....

ayyyy şekerim ben de yatardım da temizlik yapmalıyım, haftasonları evde durmuyorum bi zamandır, e baharda geliyo, bi cam falan silsem fena olmayacak yaniiii; de acayip üşeniyorum yaaaa.....

bi de görsen 2 minicik civcivimiz var evde kututnun içinde yaşatmaya çalıştığımız; sabah gittim yem aldım onlara sonra sıcak su torbası koydum kutularına.... minicikler yaaaa.... nası yaşatıcaz hiç bi fikrim yok.... hayvansever bi kocam var da annemde köy de oturduğundan "ona götürürüz" mantığında sürekli.... bu şekilde 1 köpek, 3 tavuk götürdük zaten, ama bunlar minicik, annem hayatta uğraşmaz bunlarla.... büyütmek lazım azcık, napcağımı bilmiyorum.....

Ayycnm civciv mi ben cok severm cocukken kardeslermle bana alodu annemler jiz yazin balkona gunesin altna birakioduk pitir pitir yuruolardi kuslar kapmasn die baslarnda beklerdk hep nasl bakilir bilmem biz yem su verrdk bide dolastrrdik balkonda bahce ole buyurlerdi extra caba sarf etmedk bakimlari icin

Bana trmzlik deme ben ise basladgmdan beri hic dern temzlik yapmadm ev derli toplu ama toz icinde masayi silcek halim yok hafta sonlarida totomu gezdryrm iyice tembel oldum ama ay basi kadin gelcek camlar mutfak dolaplari dip bucak silincek halilar yikanicak ozaman rahatlcm bn hic bsye elimi suremiyrm her yer pis nerden baslicgmi bilmiyrm ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…