-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.081
sevindim tatlımmTeşekkür ederim asenn...inş. alışıcam hem zayıflarım belkiii hamile kalmak için rejime gerk kalmaz
ilk gün stresi başka bişi yaaa...hele 300 kişilik bi yere çalışıyorsaaaamannn neyse kii atlattımm
plojo ve sezenin duaları kabul oldu sanrım....
herşey bi yana Allahıma yalvardım içten gelen dualarımla cok sukur kabul ettii..
kuzummm yolla özelden instagram hesabını kiiiiiiiiiiiiiiiGünaydınn kızlarr günaydınnnn
arabanın kaskosuyla değiştireceğiz uzadı gitti kocaman bir çatlak oldu
yaa benide ekleyin instagramdan bende istiyorummm bananekii
PLOJOOOOOO hani sezoşun yatağının fotoğrafı nerde ama eklemiyosun olmuyor böyle
canımm hayırlısı olsun artık send yeniden iş kadını oldun
bak hayatın düzene girecek hem daha güzel kafan rahat olsun huzurlu ol.
işe alışınca daha rahatlayacaksın hem.
eminim o zaman bebişte sana merhaba diyecek
Iyiyiiimm senden nabeer :))
Cok sevindim canim :) sen ise alisacaksin bebis gelecek,sonrada isten ciktigina sıkılacaksın :))
Haftasonu kinalar dugunler malum kizce,evde napiyorsun desen hicbisy :) aksam eve gidince esime diyordum ohh evimi ozledim diye :)
Yalniz birakmiyorlar ya durmuuyorum evde simdide anneme aldilar sabahtan..
Ancak evde oldugumuz bi gece esime pcyi baglatip halledecem,aklimda :)
Hem suan son gordugunuz haliyle duruyor,cibinlikte bitmis olur ekledigimdee :)
sevindim tatlımminşallah güzel arkadaşlıklar kurarsınnn vee koşa koşa gidersiin
kuzummm yolla özelden instagram hesabını kiiiiiiiiiiiiiii
bendende iyiik kuzum ne olsuunn
SİVİTOŞŞŞŞ tabi hazırladım kuzum amaaa yarın kutlamayacakmışızz cumaya alındı programmmm 2 boırç daha yaz bana 2 gün bize tatill
ehehe bana cuma geldi yaniii
bu arada banyoya altın top küpelerimi çıkarmıştım eşimde dişlerini fırçalamak için fırçasını alırken küpenin biri hoooop lavaboya düşüp kaybolmuşş
gitti küpeem çok üzüldüümm
SİVİTOŞŞŞŞ tabi hazırladım kuzum amaaa yarın kutlamayacakmışızz cumaya alındı programmmm 2 boırç daha yaz bana 2 gün bize tatill
bu arada banyoya altın top küpelerimi çıkarmıştım eşimde dişlerini fırçalamak için fırçasını alırken küpenin biri hoooop lavaboya düşüp kaybolmuşş
Plojocum valla aynen benim eşim de izni ona gore ayarlayim ne zmn dogurcan doktora bi sor diyor yahu kadin nerdn bilsin senin oglunun keyfini sezeryan mi bu hey allahim saf mi oluyor bu kocalar bazen :) hastane icin bende cikolata dusundum. Sekeri eve gelene hediye getiriler falan ya yaninda kurabiye ve serbet bizimde.. hayırlısıyla gelsin kizin da babasida catlamasin:) ayyy bende bu gun penye battaniyelerini ve agiz bezlerini yikadim. Sana sorayim penye battaniye 4 tane aldim ben azmi almışım. .??
plojooom nedense her öğün de iştahla yerken kahvaltıda cıksss canım bir şey istemiyorGelmedi,dunden beri daha bi garibim ama bilemiyorum,esim soruyor ya doktor gun veremiyor mu diye,dedim normal doguma nasil gun versin kizinin keyfine bagli :))
Paylasirim canim en kisa zmnda size bol foto gonderecem..
Hastaneye cikolata olacak cok kisi gelecek cunku biliyorum ancak cikolata kurtarir :)
Eve gelenler icinde lohusa serbeti ikram edilecek,bardaklari susledim :)
Mevlut icinde sabun ya da anahtarlik istiyordum ama en son bi lavanta kesesini begendim,ilk kez fikrim degisti o olacak gb simdilik :)
Kendim yapacaktim ama sayi fazla olacak gb,sadece cok yakinlarima yine 30 adet kadar anahtarlik yapiyorum kuşlu :)
Kapi susum ve tac vs kaldi yapacagim..
Telefonuna ceksen,cikarttiracagin yerden ayarlayamazlar mi ki etiketi?
Neden kahvalti yapmiyorsuuuun?
En onemlisi kahvalti onu yap sonrakileri azalt kizcee..
Sezen tabir edemedigim seyler yapiyor bilemiyorum :) göbegim öyle asagidaki artik dun bayanin biri annesine beni gostererek anne bak onlarin bebis gelmek istiyor galiba dedi :)))) grrcekten gobegime bakmaktan alamadim kendimi :)
Fotolarida yukleyecem..
Bu gidisle dogumhaneden yukleyecem gbde dusunmuyor degilim :)))
hu huuuu aynı saatte aynı yerdeeee sivit yine sizlerleeeeeeeeeeee 24:
plojooom nedense her öğün de iştahla yerken kahvaltıda cıksss canım bir şey istemiyor
küçüklüğümden beri böyle sabah mide kötü oluyor bazen bisküvi falan yiyorum..
ama sağlıksız olduğunun farkındayım kiii
haftasonları eşimle kahvaltı yapıyoruz ama keyiflee..erken kalkmak mideme dokunuyor heralde
bu arada ne güzel heyecanlarınız var sizin damlaçikolata ile...
arada sizin mayıs annelerinin hazırlıkarına da bakıyorum ve bayılıyorum yaa..
Allah en hayırlı zamanda bize de nasip etsinn:26:
biz buı gidişle göbek fotoğrafı yerine bebek fotoğrafı görücezki o da süper olurrr
kıyamam kuzum yaaa...
hani snele taa topiğin başında konuşmuştuk ya hatırlarmısın bilmem hiççç küpeler çift kalmaz kaybederiz diye bu da o geleneğe uymuş
altın olmayaymış iyiymiş ama olsun kuyumcuda bulursun aynısını çok da tutmaz heralde minicik bir şey
ya daa tekini bozdur ye afiyetle
bu aradaa haftasonu seminerler olduğu için bu tatiller benden sana armağan olsunnn
yarın tatil olduğu için gece otururum uğrarım buraya da buyrun siz de gelin
Ayy valla nenoss offf diye bi ses geldi banyodan dusuemus akilli koca :/bu evde tam bi duzenim yokkiAyy iste en korktugm sey be nmde oyle cok kupem kaybolmstr bide sennki altnmis gtti canim kupe valla gecms olsn diyim bn daha hic brakmiyrm c.makinasnn uzerine ole seyler :))
Valla bende artik koymam kuzuuumAhh canım yaa bende hep korkmuşumdur küpem lavaboya düşecek diye o yüzden lavabonun başında hiç takılarımı çıkarmam ya da takmaya uğraşmam.
Evet tatliskom yaaa:) bizdurayim en iyisiiii :)))hu huuuu aynı saatte aynı yerdeeee sivit yine sizlerleeeeeeeeeeee 24:
plojooom nedense her öğün de iştahla yerken kahvaltıda cıksss canım bir şey istemiyor
küçüklüğümden beri böyle sabah mide kötü oluyor bazen bisküvi falan yiyorum..
ama sağlıksız olduğunun farkındayım kiii
haftasonları eşimle kahvaltı yapıyoruz ama keyiflee..erken kalkmak mideme dokunuyor heralde
bu arada ne güzel heyecanlarınız var sizin damlaçikolata ile...
arada sizin mayıs annelerinin hazırlıkarına da bakıyorum ve bayılıyorum yaa..
Allah en hayırlı zamanda bize de nasip etsinn:26:
biz buı gidişle göbek fotoğrafı yerine bebek fotoğrafı görücezki o da süper olurrr
kıyamam kuzum yaaa...
hani snele taa topiğin başında konuşmuştuk ya hatırlarmısın bilmem hiççç küpeler çift kalmaz kaybederiz diye bu da o geleneğe uymuş
altın olmayaymış iyiymiş ama olsun kuyumcuda bulursun aynısını çok da tutmaz heralde minicik bir şey
ya daa tekini bozdur ye afiyetle
bu aradaa haftasonu seminerler olduğu için bu tatiller benden sana armağan olsunnn
yarın tatil olduğu için gece otururum uğrarım buraya da buyrun siz de gelin
Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...
Uykum geldiiii siziyoruuumm
Ama sizmak istemiyoruuuuuummm
iyi gecelerrrr kızlaarrrrr
keyifler yerinde galibaaadamlaçikolata ve plojo tatlı heyecanlardalar.... artık nena da.... umarım miden seni uzun zaman zorlamaz nenacıkkk....
prenses tekrardan hayırlı olsun kuzu, ikinci günü de atlatmış oldun böyleceyarın sana da tatil mi? ben de yatanlardan olcam yarın ama kocam özel sektör amelesi olarak işe gitcek tabiki
asen canım geçmiş olsun gitmiş küpecik, sağlık olsun şekerim ya.... daha güzelini hediye etsin kocan sana bence
svitiiiiiişlerim bu ara oldukça yoğun, ne zaman yoğunlaşsam aklıma sen geliyosun tatlım.... en azından insanlarla muhattab olmuyorum çoğu zaman.... sizin işiniz oldukça zor.... Allah yardımcın olsun...
tatlım aramıza hoş geldin.... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere.... doktora gittiniz mi, ne dedi??? ben de çok isteyen ama Rabbimin "ol!" demesini bekleyenlerdenim senin gibi.... bizde 1,5 yıldır evliyiz ve hiç, bi kez bile korunmadık...
Uykum geldiiii siziyoruuumm
Ama sizmak istemiyoruuuuuummm
kıyamamm kuzum inşallah bi dahaki ay bu zamanlarda sen yatağında sezen beşiğide döne döne yatıyor olucaksınızzzSız yahuu ne guzel iste :)
Yat boyle dön dur yatakta,yıldız gb yat,yüzüstü tek bacak yukarda fln yat benim icin :))))))
olsun vallahi nenacık...... nice bayramlaraaaaGunqydinlarrr mutlu gunlerr CANIM PASAM MUSTAFA KEMAL'IN HEPIMIZE TUM DUNYA COCUKLARINA ARMAGAN ETTI BUGUNUMUZ BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN NICE BAYRAMLARAAAA
olsun vallahi nenacık...... nice bayramlaraaaa
:))) bugun herkes yatista baksana kinseckler yok bi ben amele anasini satayim :))
kocam da senden şekerim, özel sektör amelesi diyorum ben kendısıneeeee.....
ayyyy şekerim ben de yatardım da temizlik yapmalıyım, haftasonları evde durmuyorum bi zamandır, e baharda geliyo, bi cam falan silsem fena olmayacak yaniiii; de acayip üşeniyorum yaaaa.....
bi de görsen 2 minicik civcivimiz var evdekututnun içinde yaşatmaya çalıştığımız; sabah gittim yem aldım onlara sonra sıcak su torbası koydum kutularına.... minicikler yaaaa.... nası yaşatıcaz hiç bi fikrim yok.... hayvansever bi kocam var da annemde köy de oturduğundan "ona götürürüz" mantığında sürekli.... bu şekilde 1 köpek, 3 tavuk götürdük zaten, ama bunlar minicik, annem hayatta uğraşmaz bunlarla.... büyütmek lazım azcık, napcağımı bilmiyorum.....