Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kizlaaar :)
Uzandim ama canim patlamis misir istiyor :KK66:
Yersem uyuyamam ,yok olmaz diye diye icimdeki sese cevap veriyoorum :)

SWEAT
Bazen gercekten insan evden cikmak istemiyor..O gunlerde de illa ki boyle bisey oluyor :)

Ben bu yatagi hakettigi gb kullanmak istiyorum,artik hayaller kuruyorum resmen yaa..off :KK43:

Yarin size fotolari yukleyecem,cibinlik yok ama :))

3günde pes etmiş gibi görünebilirm ama durabildğim kadr durmayı planlıyorum..sayı alıyorlar saat başı bni cıkarırlarmı bilmiyorum ama biraz rahtlasak o zmn düşünücem..fabrika bna göre değil..ayaklarım ve boynum felakett biz bebek nasıl yapcaz yaa:26::KK17:
zamanla alışırsın işallah arkadaşım. İşin fiziksel efor isteyen bir iş sanırım dimi? Tam olarak ne yapıyorsun
civciv miiiiii :KK1: beni küçüklüğüme götürdün amayaaa bi duygusallaştım..kardeşimle hep civciv alırlardı bize evin içine salardık onlar da koltuk arkalarına kaçardı hep onları arardık...küçükken güzeldi ki her şey...velhasıl civcivleri çok severim ben hayatımda yeri büyüktür
O zaman bir civciv hikayesi de benden gelsin. Ama benim ki korku filmi tadında:KK47:

Biz küçükken babam da bize civciv aldı. Bizim ev zaten hayvanat bahçesi gibiydi. Köpeğimiz, kuşumuzi balığımız vardı bir de civciv eklendi. Balkonda bakıyorduk civcivlere. Tam hatırlamıyorum ama 3 4 ay bakmışısızdır tahminen. Baya büyüdüler ve tavuk kıvamına geldiler. Babamda ''çocuklar artık balkonda bakılmaz ben onları arkadaşımın çiftliğine vericem'' dedi. Aradan biraz zaman daha geçti ve biz babamın arkadaşına misafirliğe gittik. Adam ''size neler pişirdim neler ellerinizi yiyceksiniz'' diyerekten bizim!! tavukları önümüze koydu.:KK53::KK43:
evet civciv şekerim... nerdeyse tüm günüm onlarla geçti, sonunda bi lamba takıp onları ısıttık kocam geldikten sonra.... tüm gün boyunca sıcak su torbası koydum kutularına, çok çok çok küçükler, yaklaşık 1 haftalık falan.... ölmeden büyüseler çok sevinicem... pazartesi gününden beri bizimleler.... ama 6 tane ile başladık sadece 2 tane kaldılarrrr :KK43:(((((((
yaaa kıyamamm. çok küçükler herhalde :KK43: Biraz büyüynce bakımı daha kolay oluyor.
Günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün :KK16::KK16:
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi :KK53:
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee :KK52::KK52::KK52:
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi
Dilek dilemeye Aya Yorgi'ye mi gidiyorsunuz? Onun günü geldi. Gerçekten oraya dilediğim dilekler oluyor. Ben de her sene giderdim bu sene gidemiyorum ama işallah İstanbul'a gelince enfes deniz kokusuyla adaya gideriz.:KK52:
majorcum inanması güç ama ben gözümle gördüm bunu, annem zehirlendiğini düşündüğü tavuğumuzu önce bi güzel traşladı bogaz kısmından, sonra kesti, yem torbasını çıkardı ikiye böldü tazikli suyla yıkadı, hepsini iğne iplikle dikti veeee o tavuk yaşadı canım......evet canım bildiğin tavuğu boynundan göğsüne doğru önce kesti sonra dikti :KK1: ben gördüğüm halde anlamamıştım senin okuyunca anlamaman gayet doğal canım :KK1:
:))) veterinerden de fazlasıdır sağolsun....

bi defasında da bi ineğimiz doğum yapamadı, sezeryanla dananın alınması gerekiyo... biz bi veteriner çağırdık. annem babam ben ahırdayız, bi de veteriner.... ben biraz meraklıyımdır böyle olaylara bakmam seyretmem lazım.... neyse veteriner tam ineğin sol tarafından karnını kesmek üzere, annem itiraz etti "dana sağ karında olur solda olmaz" dedi, veteriner solda annem sağda diye bayaaa bi zaman karşılıklı atıştılar; en son rahmetli babam müdahale etti "ondan iyi mi bilcen" diye ve annemi dışarı gönderdi....
adam kesti soldan karnı; soktu elini karnına dana yok, veee elini sol taraftaki kesikten sokup karnının altından sağ tarafa geçirdi dananın gözünün kenarına bi çengel bağladı(dağcıların tırmanma ipi gibi bi şey) sonra danayı ordan sol tarafa çekiştire çekiştire geçirdi ve danayı aldı.... onu da öldü zannetti bahçeye bi kenara koydu... tabi annem durur mu "beni dinleseydiniz..." diye bi başladı; sonunda da dana da nefes alıyo zaten soğuk su dökün başına kendine gelir diye bitirdi.....:KK9::KK9::KK9: ama ben koptum diğer yanda, saydırdı saydırdııı.... ve evet o dana da kocaman inek oldu, bi sürü de yavrusu oldu.... o kadar yaşıyo yani.....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK9::KK9::KK9: süper anne. Tavuğu kesip dikmesine gerçekten çok şaşırdım. Ama veterinerle iddalaşıp haklı çıkmasına daha çok şaşırdım. Okulunu okumamış ama o kadar çok yapmış ve deneyim sahibi olmuş ki okul bitirenleri cebinden çıkarıyor:KK76:
of yaa bazen keşke ayrı bi şehirde olsaydık diyorum..
dün zaten bütün gün kv ile beraberdik..bu akşam yemeğe çağırmış.gündüz misafirler falan varmış da börek vb.yicekmişiz ...
ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaaa
Haklısın switcim uzak kv zırt pırt göremiyorsun. ilişkin müdahaleden uzak başbaşa yaşamak cabası. Ama annelerin mis sofrasından da mahkum kalınıyor böyle.:KK34:
:KK1: benim annem pek baz alınacak türden değil canım benim zaten..... dedim ya köyde yaşıyoruz, yani yaşıyoduk annem 70 yaşında bu arada... cep telefonu aldım anneme, sebebi ne biliyomusun kestane toplamak aşkıyla ormana gidiyo ama eve dönmeyi bilmiyo, hava kararıyo falan annem yok, nerde ormanda..... feciiii çok feciiii, yüreğimiz ağzımızda sürekli. şükürki yaşlanmış kestane ağaçlarını kesip yeni fidanlar dikti orman ve köy işleri.... o fidanlar büyüyene kadar rahatız :KK1: benim annem ev sevmiyo, ev işleri yemek falan hiç haz etmez ama tarla bağ bahçe orman hayvan hepsine bayılır

:KK9::KK9::KK9::KK9: bayıldım annene yaaa. Kesin sohbeti muhabbeti acayip eğlencelidir. Öyle bir imajı oldu bende.

:KK1: benim annem pek baz alınacak türden değil canım benim zaten..... dedim ya köyde yaşıyoruz, yani yaşıyoduk annem 70 yaşında bu arada... cep telefonu aldım anneme, sebebi ne biliyomusun kestane toplamak aşkıyla ormana gidiyo ama eve dönmeyi bilmiyo, hava kararıyo falan annem yok, nerde ormanda..... feciiii çok feciiii, yüreğimiz ağzımızda sürekli. şükürki yaşlanmış kestane ağaçlarını kesip yeni fidanlar dikti orman ve köy işleri.... o fidanlar büyüyene kadar rahatız :KK1: benim annem ev sevmiyo, ev işleri yemek falan hiç haz etmez ama tarla bağ bahçe orman hayvan hepsine bayılır

Aman ne degisik kadinmis alah uzun omur versn :)))sen anlatrken cok guldum

Günümüz aydin olsun hatunlar. Güneş konyaya küsmüş gibi aman icim daraldi vallaha... dun aksm zAtn cok korkuttu kagan bey bizi... yaklasik 3 saat fala hareket etmedi nerdeyse gidiyordum doktora. Neyse ki uyandi sipa rahatladik. Ne uykuymus yahuuu pehhh bi gelsin butlarini isircam :) sizler nassiniz bakem seslenin bize bu boğucu günde tanliz birakmayin bizi...:)

Son düzenleme:
Günümüz aydin olsun hatunlar. Güneş konyaya küsmüş gibi aman icim daraldi vallaha... dun aksm zAtn cok korkuttu kagan bey bizi... yaklasik 3 saat fala hareket etmedi nerdeyse gidiyordum doktora. Neyse ki uyandi sipa rahatladik. Ne uykuymus yahuuu pehhh bi gelsin butlarini isircam :) sizler nassiniz bakem seslenin bize bu boğucu günde tanliz birakmayin bizi...:)

Guanydn cnmmm tembel bebis uyuyomuymusss korkuttu sizi :))geldgnde bence butlari dil direkt popoya yumul cunku ben oyle yapicam popoyu koparcm snra el ve ayaklrni ohh misss :)

napıyor benim güzel arkidişlerimmm :KK52:
bu gün yine çok yoğun ama cumaaa :KK76:
PRENSES bak bu Gün cuma diren :KK9:

Acele cevap.. canim tavugu hasla bence en kotu zamnin yoksa dolaba koy sogukta bişi olmaz bir gun. Fazla kalmasin ama. Sivitticim telasesiz yemek ohh mis sesini cikarmada yiyiver işte yavrum.. banada biri yapsa keske :)
artık ben de öyle yaptım damlaçikolatacım yemek telaşın yok işte şükret diye tüm polyanna ruhumla gittim neyseki 9a doğru kalktık :KK52:
tavuk da buzdolabında sabah elledim de buzları yeni çözülüyor zaten akşama eşim yapıcak :KK53:

Kizlaaar :)
Uzandim ama canim patlamis misir istiyor :KK66:
Yersem uyuyamam ,yok olmaz diye diye icimdeki sese cevap veriyoorum :)

SWEAT
Bazen gercekten insan evden cikmak istemiyor..O gunlerde de illa ki boyle bisey oluyor :)

Ben bu yatagi hakettigi gb kullanmak istiyorum,artik hayaller kuruyorum resmen yaa..off :KK43:

Yarin size fotolari yukleyecem,cibinlik yok ama :))

Ayenen plojocum zaten sorun benim evden çıkmak istememdi.
bütün gün tv karşısında keyif hayali kurunca hayal kırıklığı olmuştu geçti bitti canımız sağolsun yeter geçiyor her şey :KK52:
mısrı yidin miiiiiiiiiii :KK52:
zamanla alışırsın işallah arkadaşım. İşin fiziksel efor isteyen bir iş sanırım dimi? Tam olarak ne yapıyorsun

O zaman bir civciv hikayesi de benden gelsin. Ama benim ki korku filmi tadında:KK47:

Biz küçükken babam da bize civciv aldı. Bizim ev zaten hayvanat bahçesi gibiydi. Köpeğimiz, kuşumuzi balığımız vardı bir de civciv eklendi. Balkonda bakıyorduk civcivlere. Tam hatırlamıyorum ama 3 4 ay bakmışısızdır tahminen. Baya büyüdüler ve tavuk kıvamına geldiler. Babamda ''çocuklar artık balkonda bakılmaz ben onları arkadaşımın çiftliğine vericem'' dedi. Aradan biraz zaman daha geçti ve biz babamın arkadaşına misafirliğe gittik. Adam ''size neler pişirdim neler ellerinizi yiyceksiniz'' diyerekten bizim!! tavukları önümüze koydu.:KK53::KK43:

yaaa kıyamamm. çok küçükler herhalde :KK43: Biraz büyüynce bakımı daha kolay oluyor.

Dilek dilemeye Aya Yorgi'ye mi gidiyorsunuz? Onun günü geldi. Gerçekten oraya dilediğim dilekler oluyor. Ben de her sene giderdim bu sene gidemiyorum ama işallah İstanbul'a gelince enfes deniz kokusuyla adaya gideriz.:KK52:

:KK9::KK9::KK9: süper anne. Tavuğu kesip dikmesine gerçekten çok şaşırdım. Ama veterinerle iddalaşıp haklı çıkmasına daha çok şaşırdım. Okulunu okumamış ama o kadar çok yapmış ve deneyim sahibi olmuş ki okul bitirenleri cebinden çıkarıyor:KK76:

Haklısın switcim uzak kv zırt pırt göremiyorsun. ilişkin müdahaleden uzak başbaşa yaşamak cabası. Ama annelerin mis sofrasından da mahkum kalınıyor böyle.:KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9: bayıldım annene yaaa. Kesin sohbeti muhabbeti acayip eğlencelidir. Öyle bir imajı oldu bende.

ay canım senin civciv hikayen çok acıklıymış :KK5:
kıyamam kiiii :KK8:
o adamı tebrik ederim pek açık sözlüymüş :KK9:
senin kv'ler de sizinle aynı ülkede mi?yoksa kimse yok mu orda Türkiye'den?bi deee ayzın geliyor musunuz?

uykucu olucak bizim paşaa :KK52:
normalde hep hareket ediyor muu?
ahh süper vallaa :KK49:

tünaydınlaarrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16: pazartesi salı günü sınav var okullarda bende öğretmen görevlendirmelerini yaptım vs, onlarla uğraşıyorum acayip yoğun... bi selam dyemedim sabahtannnnn.....

sorma şekerim artık civcivlerimiz yok.... akşamda kocama bi daha civciv almayı yasakladım.... duygusal bağım olmuştu benim onlarla ama... elimi uzatınca üstüne çıkıyodu bi tanesi... ki en son onu kaybettik zaten:KK43::KK43::KK43: anahtar sesini suyunca viyaklayan bi şeydi, diğerlerine de üzüldüm ama en çok ona üzüldüm yaaaa:KK43::KK43::KK43:

benim annem evet süperdir, birazda değişiktir dediğim gibi.... yaşam şartları yapcak bi şey yok.... ben de yapamam onun bir çok yaptığı şeyi, daha iki civcivi yaşatamadım baksana...... Allah uzun ömürler versin anneme, annelerimize...... veeee evet bi sürü de hikayesi vardır...

Aman ne degisik kadinmis alah uzun omur versn :)))sen anlatrken cok guldum

ah nenacık, işte bazen çok korkutuyo, ormana gittiğinde.... evin yolunu unutuyo kadın ayol :KK1: hani normalde tersi olur ya, anneler kızlarına kızar hava kararmadn gel, fazla gecikme diye; hah işte o bizde tam tersi oluyo.... tamam anne çok gitmek istiyosan git ama hava kararmadan gel lütfen, bi de al şu telefonu en azından sana ulaşabilelim :KK1: şeklinde oluyo bizim sohbetler.... zaten şehirde yaşadığını düşünemiyorum annemin, mümkün değil.... :KK1:

Kizlar ogluma ogluma ferrarisi icin diz ortusu oruyorum kenarlarina Kurdela yapacam ama ne renk olsun karar veremedim arabamiZ kirmizi buda örgüm..yardim edinnn :what:

Eklentiler

• $1398430628769.jpg
    $1398430628769.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Huhu canlaaar feciiii yorgunum 23 nisani bugun kutladik benim cocuklarinda dansi vardi stres kosusturma 3 te eve geldim yeni uyandim kafa hala bi milyon bendee:KK5:

Yine guzel bi cuma gunundeyizzzz:KK53:
Sivitosum cuma geldiii guzel haftasonuu yuppii yarin uyku vaar tabi size ben yine seminerdeyim:KK14:
Amayaa tatlisimm gercekten annen cok hos :KK16: masallaj diyelim de nazar degmesinn:nazar:
Kaganin battaniyesi cok guzel olmus annesiii size bide saka yapmis heralde kereta:KK9: uykusu agir olacak heralde:KK9:
Prenses kuzuuum alistinmi kiii:KK55:
Plojommm ne alemdesinnn ses veeer:KK8::KK8:
Majorcaan iyi gezdin herhal ne guzell bende buyuk adayi cok merak ediyorum kiii:KK55::KK19:

Günaydıııınnnnnn :KK52:
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor :KK9:

$dnnc.jpg

Kuşlar bitti kızımın dönencesi hazırrr :))

Aynı zamanda diğer fotoları yüklüyorum albüme :)

$8.jpg

Bunu coook önceden söylemiştim,Derya Köroğlu'nu cok severim :) Buraya geldiklerinde gidememiştim ortamdan dolayı amaaa minişimin defterini imzalattırmıştıımmm:KK9:
İsmi belli değildi o zaman :) Hatta cinsiyeti bile :)
'Dünyaya hoşgeleceksin bebek,uğur getireceksin.Yeni Türkü' yazıyor :)

$7.jpg

Bunlarda şerbet için minik bardaklarımız :)

Diğer fotolar albümdee :)) bişyde kalmadı ama :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=88&p=35040399#post35040399

Diğer sayfaya cicilere yükledim ama albümde buralarda olmayan fotolar var:)
Karışık oldu ama olsunn:KK9:

Son düzenleme:
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor :KK9:

Eki Görüntüle 1088316

Sen mi yaptnnn ellerine saglik annesi cok cici olmusss o kuslari nasil kestin nasil yaptn merakli hatun elinden her is gelio valla senin becerikli :))bide renkli kece mi onlat kumasmi anlayamadim....
Eki Görüntüle 1088320

Bunu coook önceden söylemiştim,Derya Köroğlu'nu cok severim :) Buraya geldiklerinde gidememiştim ortamdan dolayı amaaa minişimin defterini imzalattırmıştıımmm:KK9:

Eki Görüntüle 1088321

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681126&page=88&p=35040399#post35040399

Bardak larin cok cici valla gelsn artk fistikkkk

Sen mi yaptnnn ellerine saglik annesi cok cici olmusss o kuslari nasil kestin nasil yaptn merakli hatun elinden her is gelio valla senin becerikli :))bide renkli kece mi onlat kumasmi anlayamadim....

Bardak larin cok cici valla gelsn artk fistikkkk

Keçe canım,ama kumaşlada olabilir ya da ikiside karıstırılabilir :KK66:
teşekkür ederiimm :)
Benim kızçenin uyku setindeki kuşlardan perşomene cıkardım küçük kalıp,onunla yaptım :)

Çok süs sevmiyorum ama azcıkta olması gerekiyor,bardaklarıda öyle sade yaptım :)

tatlım aramıza hoş geldin.... Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere.... doktora gittiniz mi, ne dedi??? ben de çok isteyen ama Rabbimin "ol!" demesini bekleyenlerdenim senin gibi.... bizde 1,5 yıldır evliyiz ve hiç, bi kez bile korunmadık...[/QUOTE]

Gitmez mıyım cnm ya kac hastaneye gittim ne tetkıkleri kaldı ne emarı herseyı yaptırdım.rahim gfilmine kadar cekıldım hersey tertemız sorun yok esımdede bır sorun yok.bizde cnm hiç korunmadık . ilk bi hastaneye gıttım ordakı doktor bana progestronun dusuk dedı progestron kullancan hamıle kalsan da 9 ay dedı.ben bır ay kullandım progestronu sinir oluyorum .doktora ne bısey sorabılıyodum nede senın sıkıntın ne dıyodu bırsey konusulamıyordu.6 ay bole bu doktorda zamn kaybm var.en son regl oldumda artık gözyaslarım benı ele gecırdı o sınırle uzuntuyle ozele gıttım .o nasıl bı doktordur yaa oturuyorum sıkıntımı anlatıp bu konu uzerıne sorular sorup cvp alabılıyorm.daha ılk gıttımde dedıkı senın progestron sıkıntın yok..gayet olması gerektıgı gıbı dedı.ve ultrasonla karnımdan baktı.kissler gördu kucuk kucuk.emar cekıldım boyutlarını ogrendım 2 aylık bı tedavı sonucu kurtuldum onlardan ama şuan hıc sorun olmamasına karsın hala bebısımız olmadı.uzuluyorum her ay artık esımde benımle bırlıkte bebısın yolunu gozluyo.ama ben regl oldumda ona bunu nasıl soylucem dıye dusunuyorum o daha cok uzuluyor.ALLAH IM bu ay yuzumuzu guldurur inş.Anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş bu ay..Annelık duygusunu bızlerde tadalımmm.bebişlerimiz annelerının kollarında olsun.Ama hersey hayırlı zamnda hayırlı ve saglıklı evlatlar olsunlar...

Gitmez mıyım cnm ya kac hastaneye gittim ne tetkıkleri kaldı ne emarı herseyı yaptırdım.rahim gfilmine kadar cekıldım hersey tertemız sorun yok esımdede bır sorun yok.bizde cnm hiç korunmadık . ilk bi hastaneye gıttım ordakı doktor bana progestronun dusuk dedı progestron kullancan hamıle kalsan da 9 ay dedı.ben bır ay kullandım progestronu sinir oluyorum .doktora ne bısey sorabılıyodum nede senın sıkıntın ne dıyodu bırsey konusulamıyordu.6 ay bole bu doktorda zamn kaybm var.en son regl oldumda artık gözyaslarım benı ele gecırdı o sınırle uzuntuyle ozele gıttım .o nasıl bı doktordur yaa oturuyorum sıkıntımı anlatıp bu konu uzerıne sorular sorup cvp alabılıyorm.daha ılk gıttımde dedıkı senın progestron sıkıntın yok..gayet olması gerektıgı gıbı dedı.ve ultrasonla karnımdan baktı.kissler gördu kucuk kucuk.emar cekıldım boyutlarını ogrendım 2 aylık bı tedavı sonucu kurtuldum onlardan ama şuan hıc sorun olmamasına karsın hala bebısımız olmadı.uzuluyorum her ay artık esımde benımle bırlıkte bebısın yolunu gozluyo.ama ben regl oldumda ona bunu nasıl soylucem dıye dusunuyorum o daha cok uzuluyor.ALLAH IM bu ay yuzumuzu guldurur inş.Anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş bu ay..Annelık duygusunu bızlerde tadalımmm.bebişlerimiz annelerının kollarında olsun.Ama hersey hayırlı zamnda hayırlı ve saglıklı evlatlar olsunlar...

Allah en kısa zamanda nasip etsin canım,sevinmeni,sevdiğin adama müjde vermeni..
Kuzenimde aynı anlattığın gb..Hiç sıkıntı yok herşey normal görünüyor..Ama vakitleri çok gectiği için artık tüp bebek yapacaklar sanırım..12 yıllık evliler..

Son düzenleme:
amin cnm .benımde bu ay bole geccekk kendılıgınden olursursa gebelık dıye .eger olusmazsa konumuzdekı aya klomenle devam edıcez.eger bu seferde olmazsa daha sonrakı ay asılamaya gecıcez

Günaydın kiLar... hafta sonu geldi gene ailecek gezmelr bizi bekler. Havada misss:KK66:
Plojocummmm hepsi harika bayildim masallah donencede cok sirin olmuş ellerine saglik. Eksik bitek minis kalmış sanirim. Bu arada dikkatimi cekti citcitli badiniz ne çokmua oyle yaaa ben az daha alayim bari :)) Güle güle kullanin canim.

Günaydın kiLar... hafta sonu geldi gene ailecek gezmelr bizi bekler. Havada misss:KK66:
Plojocummmm hepsi harika bayildim masallah donencede cok sirin olmuş ellerine saglik. Eksik bitek minis kalmış sanirim. Bu arada dikkatimi cekti citcitli badiniz ne çokmua oyle yaaa ben az daha alayim bari :)) Güle güle kullanin canim.

Sağol canım :)
Askılı,kısa kollu,uzun kollu,bacaklı,1-2 de gezmelik derken kalabalık duruyorlar :) Çoğuda hediye,aldanma derim :) Ben hep dogduktan sonra almayı yeğledim..Daha keyifli olacak sanırım elime aldığım seye 'bu olur' demek :)) İnşallah..

günaydın kızçelerrrr :KK16: :KK16:
yağmurlu bir bursa sabahında öpüyorum hepiniziiii :KK54:

Kizlar ogluma ogluma ferrarisi icin diz ortusu oruyorum kenarlarina Kurdela yapacam ama ne renk olsun karar veremedim arabamiZ kirmizi buda örgüm..yardim edinnn :what:

canım çok güzel olmuşş...galatasaraylıysanız sarı kurdele koy sarı kırmızı olsun :KK9: :KK9:
Huhu canlaaar feciiii yorgunum 23 nisani bugun kutladik benim cocuklarinda dansi vardi stres kosusturma 3 te eve geldim yeni uyandim kafa hala bi milyon bendee:KK5:

Yine guzel bi cuma gunundeyizzzz:KK53:
Sivitosum cuma geldiii guzel haftasonuu yuppii yarin uyku vaar tabi size ben yine seminerdeyim:KK14:
Amayaa tatlisimm gercekten annen cok hos :KK16: masallaj diyelim de nazar degmesinn:nazar:
Kaganin battaniyesi cok guzel olmus annesiii size bide saka yapmis heralde kereta:KK9: uykusu agir olacak heralde:KK9:
Prenses kuzuuum alistinmi kiii:KK55:
Plojommm ne alemdesinnn ses veeer:KK8::KK8:
Majorcaan iyi gezdin herhal ne guzell bende buyuk adayi cok merak ediyorum kiii:KK55::KK19:

kuzuummm alnının akıyla çıktın demek 23nisandan :KK9:
ne güzel yaa dans falan..çok güzel mesleğin var tatlış :KK16:
e artık çalışmalar da bitti ihmal etmezsin bizi :KK34:

Eki Görüntüle 1088320

Eki Görüntüle 1088321

canımmmm kuşlar,bardaklar,ciciler her şey ama her şey çoook güzell...çok marifetlisin ki sennnn :KK52:
ayakkabılarına da bayıldım hele dantelli elbsesi....hepsini tek tek yazasım var...
içimdeki bebiş aşkını sen alevlendiriyosun plojooooooooo :KK9:

amin cnm .benımde bu ay bole geccekk kendılıgınden olursursa gebelık dıye .eger olusmazsa konumuzdekı aya klomenle devam edıcez.eger bu seferde olmazsa daha sonrakı ay asılamaya gecıcez

canım inşalah bu ay süpriz yapar da gelir bebişin ...
benim bi arkadaşım da çikolata kisti,eşinde de kaliteli sperm sıkıntısı vardı ama 1 yııl sonra kendiliğinden oldu bebişleri..
Allah size de nasip etsin...

o mis havadan ben de istiyorummmmmm :KK51:
iyi gezmeler sizeeee :KK36:

bu günde annemin doğum günüüüüü :KK52:
akşama ordayız...
öğleden sonra da hediye bakmaya çıkıcaz eşimle....
ama zamana kadar buralardayım çıkın çıkın gelin :KK52:

huhu kızlarrrrr günaydınlaaar olsunnnnnn bir cumartesi günündenn burada hava mükemmeeel:KK16::KK16:

Eki Görüntüle 1088316

kuzummm bayıldımm çok güzel maşallaahh sezoş çok şanslı kiii böyle becerikli annesi olduğu içinn :KK16:
şimdi demet akalının bebişi var tv de nasıl canım istiyo yaa:KK5::KK5:
ama çok var bana daha:KK31::KK31:

Eki Görüntüle 1088320

Eki Görüntüle 1088321

nasıl duygulandım yaa :2: Allah'ım güzel günler göstersin miniğe :nazar::emir_bebek::KK43:
her şeyin süper olmuş tatlımm:KK16::KK16:

günaydın kızçelerrrr :KK16: :KK16:
yağmurlu bir bursa sabahında öpüyorum hepiniziiii :KK54:

canım çok güzel olmuşş...galatasaraylıysanız sarı kurdele koy sarı kırmızı olsun :KK9: :KK9:

kuzuummm alnının akıyla çıktın demek 23nisandan :KK9:
ne güzel yaa dans falan..çok güzel mesleğin var tatlış :KK16:
e artık çalışmalar da bitti ihmal etmezsin bizi :KK34:

canımmmm kuşlar,bardaklar,ciciler her şey ama her şey çoook güzell...çok marifetlisin ki sennnn :KK52:
ayakkabılarına da bayıldım hele dantelli elbsesi....hepsini tek tek yazasım var...
içimdeki bebiş aşkını sen alevlendiriyosun plojooooooooo :KK9:

canım inşalah bu ay süpriz yapar da gelir bebişin ...
benim bi arkadaşım da çikolata kisti,eşinde de kaliteli sperm sıkıntısı vardı ama 1 yııl sonra kendiliğinden oldu bebişleri..
Allah size de nasip etsin...

o mis havadan ben de istiyorummmmmm :KK51:
iyi gezmeler sizeeee :KK36:

bu günde annemin doğum günüüüüü :KK52:
akşama ordayız...
öğleden sonra da hediye bakmaya çıkıcaz eşimle....
ama zamana kadar buralardayım çıkın çıkın gelin :KK52:

kuzucumm annişinin doğum günü kutlu olsunn, allah başınızdan eksik etmesin inşallaahh:KK16::KK16::KK16:
ne alacaksınız bakayımmm:KK8::KK8:
ayy atlattık bitti şükür kuzum baya tatil oldu bu aralar konuları nasıl yetiştirecem diye düşünüyorum kara kara:KK31:
amaannn hava güzel çıkın gezinn oh miss bende öğle arasına geldim kocikoyla kahvaltı yaptık 1 de derse gitcem pöff:KK31::KK31::KK31:

X