Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Atamızın armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!!!

baktım internetten harika bir tarif! hemen deniycemmm
Cok tesekkur edermcitircik sen bana daha cok gulersn eger formumdaysam kirar geciririm :))
valla çok güldüm o gün yazıklarına devamını bekliyoruummm
Allah beterinden saklasın. Nazarlık alın

Benim arkadaşım da ilk başta 5 kilo verdi. 7. aydada erken doğum yaptı. İlk hamile kaldığı kilosunda şu anda.

Ohh hadi gözün aydın. Çok sevindim mutlu olmana. Ki bunlar en zor günler. Alışınca çok daha kolay gelicekk
Aslında her erkek aynı. İlgiyi buldularmı herşeyi yaparlar valla :) Hemen kedi gibi oluyorlar. ama biz söylendikmide daha çok söyleniyorlar. Ben de dün dışardaydım gezdim. Akşamda eve o gelmeden biraz önce geldim. Yorgundum biraz diye ''senin niye yüzün asık beni sevmiyormusun artık'' diye saçma sapan şeyler söyledi. Ki alakası bile yok ama hep güleryüz tatlı dil bekliyorlar işte..

ben geldimmmm
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm
Sviticim aman dikkat et sabah kahvaltı etmemek en büyük kilo alma sebeplerinden. Çünkü sabah ağzına lokma koymadan uyuyan metabolizma uyanamıyor ve metabolizma yavaş çalışıyor. Sonrasında öğlen yemeğine acıkıp abanınca kilocuklar olarak geri dönüyor.
harikasın. en güzel yolu bulmussun valla. Zaten çalırken ev işleri çok zor. Bi tatil günündede temizlik ütü ev işlerine yetişmek çok zor. Madem yardım etmiyor parasını versin.

aman neyseki kadın geldimi dip bucak güzel temizler. Sen hiç yorma kendini hamiş hamiş..

Son düzenleme:

Çıtır cik kendimi yormak mesele deil de ben 4ay evdeydm evin bal dok yala ole diyim sana hep bi vernel hep bivyer deterjani kokusu eve gren sen neyle temzliosn derdi smdi ise basladm 1ay oldu usten sldim bi kac defa yine toz camlar les okadr kotu olduki cesaret edip baslayamiyrm dedm nisanda bi ciksin yagmurlar btsn kadin gelsn de adam gbi cam perde ne varsa temzlsn hem havasz oldgndan garipte bi koku var zaten hamileym burnum hassas salondan mutfaktaki copun kokusunu aliyrm sanki esinde abartma ev kokmuo dio ama bilnyrm siki bi temzlk iyi gelicek

Selam kizlar dundn beri yazamadim ara sıra girip baktim ama fırsat olmadi misafir vs.... bu gun oglumun ilk bayrami seneye torene gidip bayrak sallayacagiz ins. Sekerin etiket isini hallettik bu gun babamiZ evdeydi. Cok guzel oldu sekerlerini de koyduk buyuk keyifle... mutluyuz. .. darısı isteyenlere isimler tam aklima gelmedi ama siviti amayaa.... gibi.. uzatin yanaklari Teyzeler oglum opecek:))

Bunlarda sekerlerimiz :)))

Eklentiler

• $1398267357084.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $1398267373840.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 32
oo sen baya titizmişsin o zaman çalışmadan önce güzel temizlik yapıyormuşsun. Bende seviorumda evin güzel kokmasını haftada 1 temizlik yapıyorum. Ama hamilesin koku hassasiyetinde varsa zor işin arkadaşım. Ama neyseki kadın gelip bir güzel temizler.Mis mis oturursun bebişinle.

Ayy işallah.. Seneye elindeki bayrakla oynasın minnoş

şekerler şahane olmuş ellerine sağlık

Son düzenleme:
iyi aksmalar kızlarr dün giremedim..yok yorgun oluyorumm...bugunde yorgunum ama aklm size kaldı bi görüneyim dedim...

bnde şaşıyrorm kendimee..uzun zmndır ewdeyim cok gerip geliyor sabh 6da ewden cıkmk..
işe alışıyorum ama zmn gectikce zorlasıyor saat başı kac tane yaptın diyorlar..( maalesef bn isteneni yapamıyorumm..
kovulursam şaşırmayın fabrika bana göre deil yaa :)
bebek kısmett hasterle bakıyorum yeğenlere inş Rabbim en hayırlı zmnda nasip ederr...

inş.. plojoo bebek gelsin de ben sıkılmam.özlenilecek bi yer değil...
sen naslsın iyisindir inş. sezenin daha zmnı varmı?

allah huzur ve mutluluk versin..

ahh svitt işinin kıymetini bil...butun gün oturuyorsunn...kk ya girebiliyorsun..ewine yakın..öğlen çarşıya bile gidebliyorsun...
3.gün ama ayaklarım hala ağrıyor vee suanda ellerim karıncalanıyor.. off off

arkaslar güzel cnm herkez aynıı ama iş yorucu yaa koşa koşa gidemiyorum ama gidiyorm elimiz mahkumm...

alıştıkca zorlasıyor cnm ya alıştın artık daha cok yap diyorlar..

3günde pes etmiş gibi görünebilirm ama durabildğim kadr durmayı planlıyorum..sayı alıyorlar saat başı bni cıkarırlarmı bilmiyorum ama biraz rahtlasak o zmn düşünücem..fabrika bna göre değil..ayaklarım ve boynum felakett biz bebek nasıl yapcaz yaa:26:

Nenacim temizligi bende cok severim ama evi öyle vernel nasil kokutuyorsun kopya ver banada benim ev hoc korkmuyor sanki deterjanlardami sorun var acaba :))
slm kızlar bende evleneli 2 ay oldu

Hoşgeldin canim aramiza...

selam kızçelerrrr
fark ettim ki tatil günleri ben daha çok yoruluyorum
bu gün giremedim hiç ama aklım hep sizdeydi bağımlılık yaptınız yahu
sabah 9buçukta yataktan fırladım panik içinde tatil olduğunu unutmuşum sonra kendimi sakinleştirip 12yekadar uyudum kii
kahvaltıdan sonra annemi kvyi alıp gezmeye gittik sonra bize geldik çay falan içtik poğaça mayaladım 2 dakkada
sonra kvyi eve bıraktık anca geldik eve....
bu arada çıkmadan temizlik yaptım demek ev hanımlarının ondan işi bitmiyor ne kadar evdesin o kadar temizlikk

civciv miiiiii beni küçüklüğüme götürdün amayaaa bi duygusallaştım..kardeşimle hep civciv alırlardı bize evin içine salardık onlar da koltuk arkalarına kaçardı hep onları arardık...küçükken güzeldi ki her şey...velhasıl civcivleri çok severim ben hayatımda yeri büyüktür

nenacımmm üzülme çalışan kadının kaderi bu..benim de ev pek derin temizlik gömüyor...silip süpürdüm mü tamam işte..
arada bulaşıktan sonra derin mutfak temizliği yapıyorum ellerimi yıkarken lavoba ovuyorum ya da banyodan sonra duşakabin temizliyorum hep iki ara bi derede bi yer olurken diğer yer pisleniyor bu arada 6 ay sonra falan hamişlik iznine çıkıcan ne güzelllll

aminnnn canım...şekerlerinize bayıldımmm...sepet de çok güzel olmuş..elinize sağlık

canım özledik seni..bu ilk hafta ya daha çok yorulursun..sonra yavaş yavaş yorgunluğa da alışıyor insan..
bi de işe koşa koşa giden biri olduğunu sanmıyorum hiç :9
bence sizden saatte yapmanız gerekeni hep fazla söylüyorlardır ki daha çok yapın..az deseler az yaparsınız..
hem 3.gün de bekleneni yapman şaşırtıcı olurdu...zaten yapma boşver yaparsan hedefi arttırırlar

PLOJO gelmemiş bu gün yoksaaaaaaa:18::18:
ASEN de firarda....ses ver asoşşşş

bu arada Çocuk bayramımız kutlu olsun içimizde hala bi çocuk var ki....

ohhhh missssss teyzeleri de kağanı öpsünnnnnnnn uzat göbeğiiiiii

çok güzeller ellerinize sağlık şekerimmmmm

evet civciv şekerim... nerdeyse tüm günüm onlarla geçti, sonunda bi lamba takıp onları ısıttık kocam geldikten sonra.... tüm gün boyunca sıcak su torbası koydum kutularına, çok çok çok küçükler, yaklaşık 1 haftalık falan.... ölmeden büyüseler çok sevinicem... pazartesi gününden beri bizimleler.... ama 6 tane ile başladık sadece 2 tane kaldılarrrr (((((((

aynen öyle svitt ne kdr yaparsn o kdr arttırıyorlar ama yapamayıncada gözler senin üzerinde oluyor stres yanii:18:
bn yatıyorum öpüyorum hepinizi... beni unutmayın topiği boş bırakmayın size emaner burasıı

yaaa öldü mü diğerleriiiiiiii
şu an nedense bi duygusalık var üzerimde civcivler için de gözlerim dolduu
inşallah o 2 tanesi yaşar vee kocaman olurrrlarrr

unutur muyuz ki hiç seni...ama sen de akşamları gel 2 satır yaz bize arada...
ben de yatarım birazdan..
yarın iş günüüü
amaaa öbür gün cumaaaa

iyi geceler kknn en güzel hatunlarııı

Aydın günlerimiz olsun gelinciklerrrrr

Svityyy evet öldü diğerleri, o kadar küçükler ki ısıtma sorunu yaşıyoruz.... Biri daha gidici ((( ben de çok üzülüyorum, keşke almasaydık bu kadar küçük. Az büyümüşlerinden olaydı iyiydi....

Günaydın cancağızlarım nasılsınız bakalım bugün
bende dün evdeydim ama sevgili kv ile geçirdim günümü çünkü kocişkom işteydi
annemde çalışıyordu dün o yüzden akşam kociş geldikten sonra gittik anneme.
yarın büyükadaya gidiyoruzkii yuppiiee
ama sanki yağmurlu olacak her şey burnumuzdan gelecek gibi

slm kızlar bende evleneli 2 ay oldu

hoşgeldin canım aramıza katıldın bile yeterki sık sık uğra :13:

ayy canımm nasıl bakıyorsunuz civcivlere yazık olmuş onlara
bizimde iki muhabbet kuşumuz var çiftleşmelerini istiyoruz artık ama nasıl olacak bilmiyoruz.
yuva falan almamız gerek galiba.

Gunaydiinn :)
Hastaneye gidiyorum kontrole :)
Doguma demek isterdim :))))

Herkesler iyiiiiii :) mi? :))

MAJOR
yaz yagmuru yaz,bozma moralini :) tadini cikar

Gecmis bayraminiz kutlu olsun,yuregi cocuk gelinlerr :))

çok küçük oldukları için üşüyorlar tatlım, yoksa yem su tamam.... üşüdükleri için de ölüyorlar, çok küçük olduklarından çok da dayanıksızlar... lamba koydum kutuya dün gece, öncesinde de kutunun altına sıcak su torbası koyduk, içine kavanozla sıcak su koyduk...ısınsınlar diye ama yetmiyo işte..... dün biri hastaydı zaten diğeri iyiydi... hasta olanı nası kurtarcağımızı bilmiyorum (((( çocuk aspirinini eritip ağzına döksem mi ki????

Son düzenleme:
Gunaydin canlar..calisanlara kolay gelsin.. ev hatunlari size daha çok kolay gelsin cunku evde iş hic bitmiyor en azından benim oyle arkadas nr zmn dinlenecegim ben. Ne zmn bitecek bu işler. Tam okumadım geçmişi ama herkes iyidir ins. Bu gun gezmeye gidiyoruz. Gezmemiz de bitmiyor:) gozum üstünüzde Öpüyorum; ))

yazıkk yavrulara işte böyle olunca insan çok üzülüyor keşke almasaydım diyor dimi canım.
insanlarda kullanılan ilaçlar hayvanlara nasıl etki eder bilemiyorum valla canım.

şimdi bir forumdan okudum aspirini eritip vermişler civciv iyileşmiş.
gagasıyla ayaklarınada batikon sürüyorlarmış dezenfektan için

majorcum inanması güç ama ben gözümle gördüm bunu, annem zehirlendiğini düşündüğü tavuğumuzu önce bi güzel traşladı bogaz kısmından, sonra kesti, yem torbasını çıkardı ikiye böldü tazikli suyla yıkadı, hepsini iğne iplikle dikti veeee o tavuk yaşadı canım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…