Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Arkadasimin cok bulantisi cok kusmasi arti dusuk tehlikesi vardi mutfagin kapisina bile yanasmiyordu,annesi geldi taa ankaralardan bakti..simmdi Asya'siyla beraberler,cok mutlu :)
Hersey geciyor kuzum..
Sen sadece insanlara takilma yeter :) Bu olmayinca hersey guzel

Kizlar oglusumun ilk olaeak alt acmasini ve battaniyesini yikadimmmm mia olduuuu mis koktuu.. bi yerdn basladim işte yasasinnnnn:)) hepinizi optuk..

Hadi Allah tamamina erdirsinn :)
Hersey hazirlanincada sabir gerekiyor :)

Ne düsünürsen o geliyor galiba biraz :)
Istiyorsun ya o mide bulantisi sana bi isaret ya simdi,beyin garip bisy hemen veriyor komutlari galiba :)
Yine de hicbisy herkeste ayni degil tabii..

iyi aksmlar kızlarr...

dualarınız için teşekkür ederimm...
günüm güzel ve rahat geçtiii..zorlanmadım işlerdee ama hep ayaktaydımmm ayaklarım koptu resmen hemen yatmayı planlıyorumm...

sizinlee bütün gün olmayı cok özlüyorum...

içimdeki sıkntı biraz hafifledii su hafta bitse alışsam işee başka bişi istemiyorumm...

öpüyorum sizi

Prensessss hayrli ugurlu olsub isin tatlim bol kazanclar insallah kisa zamanda alisman dilegiyle

Kuzuu cok sevindimmm hayirli olsun zamanla ayakta durmayada alisirsin zaten ilk gunu atlattin yaa gerisi geliiir:)))

Kuzuu cok sevindimmm hayirli olsun zamanla ayakta durmayada alisirsin zaten ilk gunu atlattin yaa gerisi geliiir:)))

Teşekkür ederim asenn...inş. alışıcam hem zayıflarım belkiii hamile kalmak için rejime gerk kalmaz

ilk gün stresi başka bişi yaaa...hele 300 kişilik bi yere çalışıyorsaaa amannn neyse kii atlattımm
plojo ve sezenin duaları kabul oldu sanrım....

herşey bi yana Allahıma yalvardım içten gelen dualarımla cok sukur kabul ettii..

Günaydınn kızlarr günaydınnnn

arabanın kaskosuyla değiştireceğiz uzadı gitti kocaman bir çatlak oldu
yaa benide ekleyin instagramdan bende istiyorummm bananekii

PLOJOOOOOO hani sezoşun yatağının fotoğrafı nerde ama eklemiyosun olmuyor böyle

canımm hayırlısı olsun artık send yeniden iş kadını oldun
bak hayatın düzene girecek hem daha güzel kafan rahat olsun huzurlu ol.
işe alışınca daha rahatlayacaksın hem.
eminim o zaman bebişte sana merhaba diyecek

plojoommm naberrr

Iyiyiiimm senden nabeer :))

Cok sevindim canim :) sen ise alisacaksin bebis gelecek,sonrada isten ciktigina sıkılacaksın :))

Haftasonu kinalar dugunler malum kizce,evde napiyorsun desen hicbisy :) aksam eve gidince esime diyordum ohh evimi ozledim diye :)
Yalniz birakmiyorlar ya durmuuyorum evde simdide anneme aldilar sabahtan..
Ancak evde oldugumuz bi gece esime pcyi baglatip halledecem,aklimda :)
Hem suan son gordugunuz haliyle duruyor,cibinlikte bitmis olur ekledigimdee :)

Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...

Günaydın kizlar...
PLOJOO cadi kizin gelmedi mi daha :)) bence ne var ne yok at fotolarini bana da fikir olsun. Hiii şeker yaptin mi onuda sorayım?
PRENSES isin hayırlı olsun canım mutlu gunlet gecir orda ins.
NENA kac haftalik oldun cnm midn nasil?
Himmm aklima gelenler bunlar hiii bide
SIVITI nerelerdesin işler cok mu yogun
Ee kizlar herkes nasil? Bende kagan a kusum anneye vurulmaz ama benim oglum catir çatır tepiniyor. .. bebek sekerlerimin etiketlerine kafayi takmis durumdayım iaint icindn cikamadm ppfffy.. işte boyle. Gidip bide hamur mayalayim bari yemekde yok zatn

ben geldimmmm
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm

canım çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna..
zamanla ayakların da sen de alışırsınız
ben de günde 10 saat otururak popo büyütüyorum sırtlarım ağrıyor artık
annemin hep dediği gibi kolay iş yok sanırım
bu gün 2.günün daha da iyidir bence..
hatta cuma tamamdır daha da çıkmamdersin

kıyamam sana 23 nisana mı hazırlıyon çocuklarıııı?
neler yaptırıyosun bakalım?
e o zaman yarın tören için okula mı gidiceksin?neyse vanın kurtuluşundan 1 gün alacaklıydım senden

kasko varsa hiiç sıkıntı yok..nazar çıkmış diyelim
biz de her ay ödüyoruz kaskoyu
bi de 10 taksite böldürdük 2 ay boşluk hooop yenisi
zaten araba demek valla masraf demek..

plojooooo Sezen'in exit'e doğru kaçışları devam ediyor muuu
evet evett cibinlikli foto bekliyoruzz

canım Allah en yakın-hayırlı zamanda bi bebiş nasip etsin sana..
doktora gittiniz mi hiç?

burdayım kiii işler yoğun ama bide işyerinde 12-2 arası bidee 6dan sonra açılıyor internet çook gıcıkk
yoksa iki ara bi derede yazarım ben size
şekerlerin etiketine niye takıldın canım?şekerleri nasıl yaptırıosunuz foto varsa atsanaaa?
çok meraklıyız topikçekk

Son düzenleme:
Sekerlerimz biberon icine badm şekeri ve cakil tasi koyacagim. Etikette internette bi aite var millet ordn yapti bendr pirint screen konusuna takildim olmuyor benim pc de off deli olcm valla.

Eklentiler

• $1398159300087.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 43

Gelmedi,dunden beri daha bi garibim ama bilemiyorum,esim soruyor ya doktor gun veremiyor mu diye,dedim normal doguma nasil gun versin kizinin keyfine bagli :))

Paylasirim canim en kisa zmnda size bol foto gonderecem..
Hastaneye cikolata olacak cok kisi gelecek cunku biliyorum ancak cikolata kurtarir :)
Eve gelenler icinde lohusa serbeti ikram edilecek,bardaklari susledim :)
Mevlut icinde sabun ya da anahtarlik istiyordum ama en son bi lavanta kesesini begendim,ilk kez fikrim degisti o olacak gb simdilik :)
Kendim yapacaktim ama sayi fazla olacak gb,sadece cok yakinlarima yine 30 adet kadar anahtarlik yapiyorum kuşlu :)
Kapi susum ve tac vs kaldi yapacagim..

Telefonuna ceksen,cikarttiracagin yerden ayarlayamazlar mi ki etiketi?

Neden kahvalti yapmiyorsuuuun?
En onemlisi kahvalti onu yap sonrakileri azalt kizcee..
Sezen tabir edemedigim seyler yapiyor bilemiyorum :) göbegim öyle asagidaki artik dun bayanin biri annesine beni gostererek anne bak onlarin bebis gelmek istiyor galiba dedi :)))) grrcekten gobegime bakmaktan alamadim kendimi :)
Fotolarida yukleyecem..
Bu gidisle dogumhaneden yukleyecem gbde dusunmuyor degilim :)))

Plojocum valla aynen benim eşim de izni ona gore ayarlayim ne zmn dogurcan doktora bi sor diyor yahu kadin nerdn bilsin senin oglunun keyfini sezeryan mi bu hey allahim saf mi oluyor bu kocalar bazen :) hastane icin bende cikolata dusundum. Sekeri eve gelene hediye getiriler falan ya yaninda kurabiye ve serbet bizimde.. hayırlısıyla gelsin kizin da babasida catlamasin:) ayyy bende bu gun penye battaniyelerini ve agiz bezlerini yikadim. Sana sorayim penye battaniye 4 tane aldim ben azmi almışım. .??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…