- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.061
Ben dr a sordun psikolojkmdr die o da bulantmn normal oldgnu kiminn cok erken baslayip erken biterms bulantsi kimnnde bi kac ay snra baslayip sn aylara kadr devam ederms.. birde hassasiyetmnde normal oldgnu soyledi mumkun oldgnca yemek pisirme pisirilen ortamda durma dedi bol bol kraker ye dedi....yiebldgm syler sadece peynr ekmek bide bazen cnmcektgi seyler dun mesela z.yagli sarma cekti onu hapur hupur yedm hc midrm bulanmadi... gunune gore dgisio yiebldgm syler oyle iste
Kizlar oglusumun ilk olaeak alt acmasini ve battaniyesini yikadimmmm mia olduuuu mis koktuu.. bi yerdn basladim işte yasasinnnnn:)) hepinizi optuk..
bu gün de bittiii
yarın da cuma gibi bi salı
aaa benim de arkadaşlarımı düşündüğmde planlı hamiş kalanların bulantısı pek olmadı süpriz olanların çok bulandı...
acaba tesadüf mü
gerçi ben de kendimi dinleyince midem bi tuhaf
şu reglim gelse de yeni çalışmalara başlasak
bence de yavaş yavaş başla canım..ağırlaşmadan zevkle yaparsın..
bi eksiğiniz kaldı mı?
veee gün biter sivit giderrrrr
plojoommm naberrr
Gwldimikiii geldimikiiiiTatlim msj atamadm sen atsana ozelden bn eklim :))
Gwldimikiii geldimikiiii
Geldi geldi kabul ettm
Bende eymek istiom seni takip amaaa sen kabul etmedin daha yavruu
iyi aksmlar kızlarr...
dualarınız için teşekkür ederimm...
günüm güzel ve rahat geçtiii..zorlanmadım işlerdee ama hep ayaktaydımmm ayaklarım koptu resmen hemen yatmayı planlıyorumm...
sizinlee bütün gün olmayı cok özlüyorum...
içimdeki sıkntı biraz hafifledii su hafta bitse alışsam işee başka bişi istemiyorumm...
öpüyorum sizi
Prensessss hayrli ugurlu olsub isin tatlim bol kazanclar insallah kisa zamanda alisman dilegiyle
iyi aksmlar kızlarr...
günüm güzel ve rahat geçtiii..zorlanmadım işlerdee ama hep ayaktaydımmm ayaklarım koptu resmen hemen yatmayı planlıyorumm...
içimdeki sıkntı biraz hafifledii su hafta bitse alışsam işee başka bişi istemiyorumm...
öpüyorum sizi
Kuzuu cok sevindimmm hayirli olsun zamanla ayakta durmayada alisirsin zaten ilk gunu atlattin yaa gerisi geliiir:)))
ölüyorummmm canlaarrrr
23 nisan hazırlıkları beni öldürüyoo
geçsede kurtulsaam
eveeet sivitoşuuum seminerin yoklamadan sonra bitmesi süper oldu yaa benim içinn
kuzumm size bişi olmadı yaa geçmiş olsunn:26: inşallah pahalı bişey değildir arabanın camı:26::26:
benim var nenoşşşş sen bana at eklim instagramdan senii
Arkadasimin cok bulantisi cok kusmasi arti dusuk tehlikesi vardi mutfagin kapisina bile yanasmiyordu,annesi geldi taa ankaralardan bakti..simmdi Asya'siyla beraberler,cok mutlu :)
Hersey geciyor kuzum..
Sen sadece insanlara takilma yeter :) Bu olmayinca hersey guzel
Hadi Allah tamamina erdirsinn :)
Hersey hazirlanincada sabir gerekiyor :)
Ne düsünürsen o geliyor galiba biraz :)
Istiyorsun ya o mide bulantisi sana bi isaret ya simdi,beyin garip bisy hemen veriyor komutlari galiba :)
Yine de hicbisy herkeste ayni degil tabii..
iyi aksmlar kızlarr...
öpüyorum sizi
plojoommm naberrr
iyi aksmlar kızlarr...
öpüyorum sizi
Günaydınn kızlarr günaydınnnn
arabanın kaskosuyla değiştireceğiz uzadı gitti kocaman bir çatlak oldu
yaa benide ekleyin instagramdan bende istiyorummm bananekii
PLOJOOOOOO hani sezoşun yatağının fotoğrafı nerde ama eklemiyosun olmuyor böyle
canımm hayırlısı olsun artık send yeniden iş kadını oldun
bak hayatın düzene girecek hem daha güzel kafan rahat olsun huzurlu ol.
işe alışınca daha rahatlayacaksın hem.
eminim o zaman bebişte sana merhaba diyecek
hayırlı olsun canm az kalmış düğünune.ewlenince erkeklerin %90'ı değişiyor ama biraz da eşlerine bağlı bu durum.en başta annelere bağlı anneleri öyle yetiştiriyo ewlenincede eşlerinden aynısını bekliyolar. maalesefff
iyi aksmlar kızlarr...
öpüyorum sizi
ölüyorummmm canlaarrrr
23 nisan hazırlıkları beni öldürüyoo
geçsede kurtulsaam
eveeet sivitoşuuum seminerin yoklamadan sonra bitmesi süper oldu yaa benim içinn
kuzumm size bişi olmadı yaa geçmiş olsunn:26: inşallah pahalı bişey değildir arabanın camı:26::26:
benim var nenoşşşş sen bana at eklim instagramdan senii
Günaydınn kızlarr günaydınnnn
arabanın kaskosuyla değiştireceğiz uzadı gitti kocaman bir çatlak oldu
yaa benide ekleyin instagramdan bende istiyorummm bananekii
PLOJOOOOOO hani sezoşun yatağının fotoğrafı nerde ama eklemiyosun olmuyor böyle
canımm hayırlısı olsun artık send yeniden iş kadını oldun
bak hayatın düzene girecek hem daha güzel kafan rahat olsun huzurlu ol.
işe alışınca daha rahatlayacaksın hem.
eminim o zaman bebişte sana merhaba diyecek
Iyiyiiimm senden nabeer :))
Cok sevindim canim :) sen ise alisacaksin bebis gelecek,sonrada isten ciktigina sıkılacaksın :))
Haftasonu kinalar dugunler malum kizce,evde napiyorsun desen hicbisy :) aksam eve gidince esime diyordum ohh evimi ozledim diye :)
Yalniz birakmiyorlar ya durmuuyorum evde simdide anneme aldilar sabahtan..
Ancak evde oldugumuz bi gece esime pcyi baglatip halledecem,aklimda :)
Hem suan son gordugunuz haliyle duruyor,cibinlikte bitmis olur ekledigimdee :)
canım Allah en yakın-hayırlı zamanda bi bebiş nasip etsin sana..Buna cok katılıyorummm.benimde 2 yıla yaklasıyor kızlar evlenelı.ılk bır sene boyunca bızımde böleydi..benım yaptıgım yemeklere hep ben sende göruom bu yemegın bole yapıldını derdı.herzaman annesı nasıl yaparsa ole olsun ısterdı..her seferınde kızardım ben senın annen degılım .annenın devrı bııttı benım devrım basladı.. :) bunlara alıs derdim.yapacak bısey yok elı mahkum alıstı...her erkek ılk basta her evlılıkte ıplerı elıne almaya calısır..benım esımde bunu yapmaya cok calıstıı..baslarda kavga etmıyelım dıye her dedıne tmm dedım..e işlerınde oda yardımcı cok olmaz ama bazen de cok sasırtır.yemek yapar ortalıgı toparlar..hazırlar..ben calısan bır bayanım ısten gelınce sadece uzerımi değiştir otur bugun herseyı ben yapcam der.her zamn olmasada arada olması bıle ısıme gelır.bizde kavga ederdık hemde cok şimdi ise uysal kedı gıbı... işe geliyorum aksam eve gelınce once ona sarılayım ıstıyor. hemen mutfaga gırıp once onu görmezzsem sen benı özlemeıssın diyor :)bende kocişimin karnı ac once karnını dusunuyorum dıyorummm:) kzılar bızımde bebısımız olmuyor...1,5 yıl oldu hıc korunmasız sebeb yok Allah ne zamn nasip edıcek bılmıyrum ama cok ıstıyoruz...
Günaydın kizlar...
PLOJOO cadi kizin gelmedi mi daha :)) bence ne var ne yok at fotolarini bana da fikir olsun. Hiii şeker yaptin mi onuda sorayım?
PRENSES isin hayırlı olsun canım mutlu gunlet gecir orda ins.
NENA kac haftalik oldun cnm midn nasil?
Himmm aklima gelenler bunlar hiii bide
SIVITI nerelerdesin işler cok mu yogun
Ee kizlar herkes nasil? Bende kagan a kusum anneye vurulmaz ama benim oglum catir çatır tepiniyor. .. bebek sekerlerimin etiketlerine kafayi takmis durumdayım iaint icindn cikamadm ppfffy.. işte boyle. Gidip bide hamur mayalayim bari yemekde yok zatn
Günaydın kizlar...
PLOJOO cadi kizin gelmedi mi daha :)) bence ne var ne yok at fotolarini bana da fikir olsun. Hiii şeker yaptin mi onuda sorayım?
PRENSES isin hayırlı olsun canım mutlu gunlet gecir orda ins.
NENA kac haftalik oldun cnm midn nasil?
Himmm aklima gelenler bunlar hiii bide
SIVITI nerelerdesin işler cok mu yogun
Ee kizlar herkes nasil? Bende kagan a kusum anneye vurulmaz ama benim oglum catir çatır tepiniyor. .. bebek sekerlerimin etiketlerine kafayi takmis durumdayım iaint icindn cikamadm ppfffy.. işte boyle. Gidip bide hamur mayalayim bari yemekde yok zatn
ben geldimmmm
her zamanki gibi acıkmış bi halde geldim
çünküü sabahları kahvaltı yapmıyorummm
canım çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna..
zamanla ayakların da sen de alışırsınız
ben de günde 10 saat otururak popo büyütüyorum sırtlarım ağrıyor artık
annemin hep dediği gibi kolay iş yok sanırım
bu gün 2.günün daha da iyidir bence..
hatta cuma tamamdır daha da çıkmamdersin
kıyamam sana 23 nisana mı hazırlıyon çocuklarıııı?
neler yaptırıyosun bakalım?
e o zaman yarın tören için okula mı gidiceksin?neyse vanın kurtuluşundan 1 gün alacaklıydım senden
kasko varsa hiiç sıkıntı yok..nazar çıkmış diyelim
biz de her ay ödüyoruz kaskoyu
bi de 10 taksite böldürdük 2 ay boşluk hooop yenisi
zaten araba demek valla masraf demek..
plojooooo Sezen'in exit'e doğru kaçışları devam ediyor muuu
evet evett cibinlikli foto bekliyoruzz
canım Allah en yakın-hayırlı zamanda bi bebiş nasip etsin sana..
doktora gittiniz mi hiç?
burdayım kiiiişler yoğun ama bide işyerinde 12-2 arası bidee 6dan sonra açılıyor internet çook gıcıkk
yoksa iki ara bi derede yazarım ben size
şekerlerin etiketine niye takıldın canım?şekerleri nasıl yaptırıosunuz foto varsa atsanaaa?
çok meraklıyız topikçekk