Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

haklısın oda güzel

Valla sanirim kiz olck oyle hissedyrm ruyamdada kiz gormstm ama erkek olursa cok sevnrm erkek bebegni daha cok sevyrm allah saglikli versnde ne verirse versn ...:))

evet canım görüyoruz bebişler geliyor arka arkaya

Insallh kizin olurda kaynanasi olurum. Bu topik bebiş dolacak....Ferrarisini goremedinZ mi oglumun yaaa.. heaa leylek getirck bizim oglani haber saldik leylege:)))

ay inşallah diyim şekerim, o konu bende zor ama olsun nenaya çookkkk sevindim, eve ağzım kulaklarımda vardım, kocam da işten gelince uyumamıştı, hayırdır dedi nena hamileymiş dedim... kim kim??? dediiiii..... sonrada anladım dedi senin netten arkadaşlar :)))))

Oglusumun ferrarisi nasil Teyzeleri halimizida babamiz begendi...

güle güle kullansın, ferrariyi de, ama halı süpermişşşşş

Insallh kizin olurda kaynanasi olurum. Bu topik bebiş dolacak....Ferrarisini goremedinZ mi oglumun yaaa.. heaa leylek getirck bizim oglani haber saldik leylege:)))
Haha dunur olcaz desene nerde oturysn dunurm yakinmzyz bari ay sanki kiz olckms gbi bide erkek olsa ne gulerm :))

Tşk ederiz teyzesi.. laf aramizda haliyida cok ekonomik aldik... :))

Gule gule kullansn esyalrni insallah :))

Tşk ederiz teyzesi.. laf aramizda haliyida cok ekonomik aldik... :))
o da çok önemli tabi..... :)))) ama işe iyi yönünden bak şekerim, ben yapmak için bile 7,5-8 bin tl harcadım ama tık yok o kadar parayla tüm bebeklik ihtiyaçları giderilirdi herhalde... ama yazıyom ben bunları bi kenara, yarın öbür gün "bisikleeeeettttt!!!!" diye bağırdığında nazlanmadan geleydin bisikletin olurdu!!! diyebilirim...

arkadaslar yenı evlıyım ve bende aranıza gırmek ıstıyorum

Saol canim
Canim dur sakin ol bebiş az nazliymis illaki gelecek o zaman poposunu isirir annesi odesirsiniz:)

Hoşgeldin canim kimsin kimlerdenain anlat bakalim :))

Haha dunur olcaz desene nerde oturysn dunurm yakinmzyz bari ay sanki kiz olckms gbi bide erkek olsa ne gulerm :))

Gule gule kullansn esyalrni insallah :))

Erkek olursa almayiz zatn canim:)) kanka oluruz o zmn. Su an konyadayiz ama memuruz iate göçebe hesabı bu gun burda seneye bakışın sizin orda:)

Hahahah cok alemsn yaaa bnce bebis gelsin hepimz onun totosunu isiralm sen nerelerdeydn die :)))
Buyursunlarrrr
Erkek olursa almayiz zatn canim:)) kanka oluruz o zmn. Su an konyadayiz ama memuruz iate göçebe hesabı bu gun burda seneye bakışın sizin orda:)

:))dogru diosn memurluk oyle bsy allah kolaylk versn adaptasyn sorunu yasamiosnzdr heralde gocebelie alistnzmi bnm nevrim donerdi sanirim :))

Memur kiziyim ben birde.esimle daha tasinmadik buraya gelin geldim. Ama aliskinim yani sorun yok:))

Iyi bari alismis olman onemli yoksa yasamani zor idame ettirirsn sevndm :))bbeebege isim dusundnzmu kac aylik hamilesn

Oglusumun ismi Kağan olacak insallh son anda bi değişiklik olmazsa :) 7 aylik hamileyim canim oo çok var ya daha ne zmn dogurcam ben pehhhb

huhuuuu
bir açtım kii nenanınnnn haberiyle ağzım kulaklarıma vardıııı

belki de ortamı sevip çıkmayacaksın kuzumm
röntgen zararlı sanırım ama tam da bilmiyorumm:44::44:

ohhh yemekleri de götürdün kuzum afferin saanaaa
bu akşam kimdesin şaka yaptım ha kırılma sakınn:18::18::18:

Tatliskolar kizlarrr eşim in yaptrdgi test tirttttt cikti bi kounmayi biraktik alin size bebek 1.5aylik hamileym opuldnzzz kuslarrr hic olmicak kadin hamile kaldi ne kdr kolaymis bu meret yaaaa hy allammmm :)))bnde karalari baglamstm

nenoooooooooşş çok sevindim kiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl gidiyor peki hamilelikk
allah tüm isteyenlere nasip etsinn

Valla canim Allh yardimcin olsun mide bulantısı cok kotu ben cok cektim oyle boyle diil. 4 ay surundum resmen. Geciyo ama mrk etme sabret.
Sabredyrm az kaldi 2ay snra gecer bulantlarm :))
Huhuuuuu asoşummmmm naslsn ogretmenm kuzum :))hamilelik heyecanli gidio valla nasl olsun artk kocis aksama kadr iki kisiyi ozluo napioms bnm bebgm anneyi uzuyomu dio hahahah cilgin asik mide bulantm cok var zorluoda napalim :)))

ayy ne güzel anlatıyorsunuz siz ya off bende beiş istiyorum sizin yüzünüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…