- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.021
Gunaydin kizlar.. pazar sabahları kocamla uymayı özledim Kağan bey saolsun uyutmuyor daha şimdiden:) dun gezdik gezdik aksm pertiz tabi:) kagan zamaninda gelir ins. Siviti teyZesi burcunuz ayni oluyor sanirim.huuhuuuu mutlu cumartesilerrrr:119:
sivitcan geldiiiiiiiiama bugün c.tesi geleneği pek bozulmamış ıssız kalmış topiğimiz
bu gün aslında eşimle geleneksel c.tesi gezmelerimize çıkıcaktık..annemi aradım napıyor diye..sesi mahzun geldi tek başına canı sıkılıyormuş tv karşısında oturuyorum boş boş dedi..kıyamadım kiiieşime dedim sen arkadaşlarınla çık da ben anneme süpriz yapayım gideyim onlara çarşıya çıkarız belki..
sonra vınnnnn annişkoma gitiim kıyamam nasıl sevindi..tam çarşıya çıkıcaktık kiii baskın yedikkomşu geldi kızıyla...
annem çayın yanına napsak diye düşünürkennn dedim sen geç içeri otur bana bırak..hemencik bi kurabiye yaptım-bunu da ilk kez denedim pudingli kurabiye bakınız google-bi de makarna salatası yaptım...yarım saatte hazırlayıverdim..annem şok..sen olmuşun dedi komşu da kurabiyeyi hazır zannetmiş..
6ya kadar oturdum iyi geldi özlemişim komşu dedikodularını
eve gelince de hazıe eşim yokken rahat rahat temizlik yaptım ortalığı topladım ve huzurla geçtim pc+tv keyfine...eşim de gelir birazdan...
gerçi evde kendi kendimi dinlemeyi de özlemişim...
benden bu kadaarrr nasıl da çenem düştü
PRENSES belki yapım tarihi nisandır onu hissetmişimdir
PLOJOO sizin aileye de valla hayranım sürekli bi atraksiyon var nişanlar nikahlar doğumlar
neyse yakında tüm odak noktası Sezen olucak kiii
ASOŞŞ gittin mi seminere uyukladın mı sen de
DAMLAÇİKOLATA bebişini gezdirmiş bu gün ne güzelll...bu arada Kağan geldikten 1 hafta sonra benim doğum günümm
herkesleri çok öptüm buraardayım ben gelin yahuu
mutlu haftasonları herkeseeee......
kocam sabah işten döndüğünde ben uyuyodum, öğleden kadar uyudum resmen... yaşasın haftasonuuuuu
sonra uzuuuunnnnn kahvaltı sofrası..... sonrasında çamaşır, ütü ve yemek hazırlama zamanı geldi bileeee..... bide çaylı kek yaptım arada..... keke ceviz koymak istedim kocam kırıyodu ama sürekli ceviz kıracağının kırılacak gibi durduğunu söylemişti, bi şey olmaz kır yaaaaaa dememle ikiye ayrılması bir olduuuukırılmış cevizlere baktımmmm hımmmm yeter zaten bu kadar diyip mutfağa koştum, kocam arkamdan şom ağızlı olduğumu böylelikle öğrendiğini söylüyodu sanırım ama duymadım kiiiiii
PLOJO kız bi otur evde ayol, hem pembe zarf geldi hemde ailede ne düğün ne nişan ne pasta yeme bitmiyo ayol; benim burda yüreğim ağzıma geliyo... dikkat edin kendinizeeee
DAMLAÇİKOLATA da kağanı gezdirmiş bugün ohhhh misssssbizde yarın annemlere gidiyoruz, yaşasın ailecek piknik keyfi diycezzzz
PRENSES canım bence senin sıkıntın çalışmaya başlamanla da alakalı olabilir, ama lütfen bu kadar sıkma kendiniiii:13:
ASOŞŞŞŞ seminerlerin ne kadar sürcek kiiiiiiii
SVİTYYYYYY pudingli kurabiye süper bi seçim olmuş, hem hızlı hem de hafif bence :))))) ben de sık sık yaparım onu....annen nasıl sevinmiştirrrr bak bunu bi izleyinnnn.... anammmmm gözlerim doldu izlerken; şaka gibi oldum
http://kadinheryerde.net/dunyanin-en-zor-meslegi-h13183.html
Herkess iyiii :) daha bi keyifli oluyor boyle okuyunca,seviniyorum :)
PRENSES
Öyle keyifli gecsin ki insallah ilk is gunun butun kafandaki sorular sikintilar gecsin..ilk gun biraz degisik olur ama olsun :)
Keyifle gecmesi en cok senin elinde unutma
Aksam 2de evdeydik :)
Bugünde 2 dugun birden var :)
Herkes kizima 'ayy bugun gelmesin,pazartesi gelsin' dedi aksam, alllaa alllaaa :) Pazarteside benim kizimin cani istemiyor dedim :)))
Bana hep Mayis 2 fln yakin geliyor ya,bakalim ne olacak :)
kocam sabah işten döndüğünde ben uyuyodum, öğleden kadar uyudum resmen... yaşasın haftasonuuuuu
sonra uzuuuunnnnn kahvaltı sofrası..... sonrasında çamaşır, ütü ve yemek hazırlama zamanı geldi bileeee..... bide çaylı kek yaptım arada..... keke ceviz koymak istedim kocam kırıyodu ama sürekli ceviz kıracağının kırılacak gibi durduğunu söylemişti, bi şey olmaz kır yaaaaaa dememle ikiye ayrılması bir olduuuukırılmış cevizlere baktımmmm hımmmm yeter zaten bu kadar diyip mutfağa koştum, kocam arkamdan şom ağızlı olduğumu böylelikle öğrendiğini söylüyodu sanırım ama duymadım kiiiiii
PLOJO kız bi otur evde ayol, hem pembe zarf geldi hemde ailede ne düğün ne nişan ne pasta yeme bitmiyo ayol; benim burda yüreğim ağzıma geliyo... dikkat edin kendinizeeee
DAMLAÇİKOLATA da kağanı gezdirmiş bugün ohhhh misssssbizde yarın annemlere gidiyoruz, yaşasın ailecek piknik keyfi diycezzzz
PRENSES canım bence senin sıkıntın çalışmaya başlamanla da alakalı olabilir, ama lütfen bu kadar sıkma kendiniiii:13:
ASOŞŞŞŞ seminerlerin ne kadar sürcek kiiiiiiii
SVİTYYYYYY pudingli kurabiye süper bi seçim olmuş, hem hızlı hem de hafif bence :))))) ben de sık sık yaparım onu....annen nasıl sevinmiştirrrr bak bunu bi izleyinnnn.... anammmmm gözlerim doldu izlerken; şaka gibi oldum
Svitt amaya plojo canlarım bnm sizi öpuyorum iyiki varsınız. ..
Haklısın amaya içim o yuzdn daralıyor sanırm stres yaptm becermezsem diye. ..
Svitt inş yapımı hissetmişsindir..biri de mayıs demişti major mu demişti yoksamm..
Bugun görümcemi form vermye götürdk yeşim fabrikasına.ordan da teyzme süprizz yaptık anneme de iyi geldi..ordn kv.gitik Sonra ewdeydk ama eşimdeydi pc şimdide teldn yazıyorm yattığım yerdn...
Yarnki plnm uyumak uyumak. kocamla olmk.kv gitmk yok belki annemlere gidriz yada onları davet ederim. ..
Yardn giremezsem nete p.tesi aksmı gelirm ilk günümü anlatmaya..inş iyi gecer
Plojoo sen ve sezen dua edin bnm için işm iyi gitsn...huzuru bulayım..
Öpüyorum sizi ve kocacığma sarılıyormmm
huhuuuuuuuuuu
günaydınlarrr olsun mutluuu bollll sendromlu pazarınız olsun inşşşallaaaah
beeen sabahın köründe seminere gittiğim içinn erkenden uyandım hocalarında sınavda görevi varmışş erkenden bıraktılaaar
şimdiii eve geldimmmm kocişkomaa kahvaltılarınn en güzelini hazırlıcaam:127::132:
öpüyorum kii bolcaa hepiciğiniiziii
Herkess iyiii :) daha bi keyifli oluyor boyle okuyunca,seviniyorum :)
PRENSES
Öyle keyifli gecsin ki insallah ilk is gunun butun kafandaki sorular sikintilar gecsin..ilk gun biraz degisik olur ama olsun :)
Keyifle gecmesi en cok senin elinde unutma
Aksam 2de evdeydik :)
Bugünde 2 dugun birden var :)
Herkes kizima 'ayy bugun gelmesin,pazartesi gelsin' dedi aksam, alllaa alllaaa :) Pazarteside benim kizimin cani istemiyor dedim :)))
Bana hep Mayis 2 fln yakin geliyor ya,bakalim ne olacak :)
Maykoo ana demek anammm demek :)yaşasınn cuma günü de bittiiii
yaşasın tatilllll
olsun seniki nazlı bebek olcak kiii
hem teyzeleri alır ona bisiklet
ahahah eşine çok güldüm nenaa
ne güzel hiçç beklemeden bebiş sahibi oldunuz...
annenlere kvlere nasıl söylediniz?ayyy nasıl sevinmişlerdir
kuzuuumm ben sana kırılırmıyım hiçççç :13:
hem haklısın valla bu akşam gidicek kapı bulamayınca dışarıda yicezz
sen yakın olaydın sana gelirdik
mayko neee diye düşünürkenn ikiniz de göçmen olduğu geldi aklımaaa
plojooo bence de pcyi bağlat da foto yükle bizeeee...
foto isteriz foto isteriz
ve sivittt öperekten giderrrr
Cok tesekkur edermcitircik sen bana daha cok gulersn eger formumdaysam kirar geciririm :))helloo kızlarBurda paskalya tatili var diye eşim işe gitmiyor bu nedenle pek giremiyorum.
ayyy çoook sevindimmm. Hadi bakalım Sezen hanım gel artık bereketinle kısmetinle. Pek heyecanlı günler sizin içinn
heeey harika haberler alıyoruz ne güzel. Çok sevindim minnoşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Diğer mesajlarına da çok güldüm nenacım
harikaaa. Ferrariyede halıyada bayıldımm.
haklısın ama bilmiyorumm kanlı dolunay yüzündenmi bu kdr tedirginim anlamadım...
Sezenin gelmesine daha 22 gün var yazıyor takvimdee.... acele etmesinn oranın tadını çıkarsınn...
plojocum sende dikkat et 2 düğün kolay değill ordan doğma gitmek de var allah korusun...
Mutlu huzurlu pazarlarınız olsunnnn
neyse ki çarşamba tatil de tam sendroma giremedim
ben de şom ağazlıyımdır amayacım...benim eşim olsa abratıp senin yüzünden kırıldı derdi
çok hamaratız biz yahuuu
huzurluuu bir ilk gün geçirirsin inşallah prenses..
yarın hemencik yaz bize ilk gününüü..
oo asoşcan çok şanslısın daha ilk haftadan yarım gün sürmüş seminer
vee süper bi kahvaltıyı haketmiş oldun kiii
üzerine bi de uyu ohh mis gibii..
bence Sezoş çok neşeli bi kız olucak..çünkü daha anne karnında benim ömrümce gitmediğim kadar düğün derneğe gitti
düğünler kadar şen-mutlu bi hayatı olsun inşallah ..
plojooo bi de oynuyorum de de ben de düşüp bayılatım
dışarıda hava ısındı ama evler soğuk gibi kışın giyinmediğim kadar kat kat giyindim nineler gibi oturuyorum
Günaydın kızlarrr,
hafta sonu yine AÖF sınavlarım vardı son 2 dersim btsede kurtulsam
Buarada arabamızla giderken birden çıt diye ses geldi ne olduğunu anlamadık derken bir 20 dk sonra baktımki arabanın ön camında çatlak varböylle oldum ben gördüğümde 10 cm kadardı git gide büyüdü şuan 30 cm kadar. sakınılan göze çöp batar diye boşuna dememişler. allah beterinden korusun ama çok üzüldüm yaa
ben izledim bunuu çok güzel yapmışlar bencede
Ayy cnm cok uzuldm size bsy olmasnda arabayaa cam taktrrsnz onemli dgil gerci size masraf cikio ama olsn dua ederk binin arabaya nazar degmis
Kizlar instagrami olanlar hesaplarni bana ozelden yazabilrlermi :)
kesin annemin nazarıdır o annem hep nazar değdirir bana eşime şimdide arabaya naar değdirdi.
cumartesi bize kahvaltıya gelmişlerdi biz sınava giderken annemleride eve bıraktık annem izledi baya bizi aradan yarım saat geçmedi çat
hayırdır kuzu ne yapacaksın instagramı :26:
Günaydııınn :)
MAJOR
Cok ilginc..
Gecmis olsun diyelim,Allah korusun daha da büyüyüp birden zararda verebilirdi..
Mal canin yongasi derler,dogru..insan üzülüyor elinde olmadan..
NENA
Ben kullanmiyorum canim..
Biz whatsapp grubuda olsak guzel olurr :)))))
Nasil gidiyor minikli gunler,sat ne zaman senin?
Günaydın kizlarr.. yogun güzel ve bol güneşli bi hafta sonundan sonra aksm pert olmusum belimde olusan agrida cabasi..sanirim hamileyim ben28 hafta bana nanik yapiyor sanırım etken dogum haberleri aldikca stresim son safhada. ..nedn hala bekliyorm hastane çantasını hazirlamak icin bılemıyorum.
Bu arada belirtmeden de geçemeyeceğim temizlik yemek utu vs tum ev işleri kadinlara verilmiş beddua tarzinda cezalar sanirim. Ve su an tum bu işler beni bekler. Yanaklari uzatin Teyzeler oğluşum öpücük konduracakkkk:)))