Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Svitt amaya plojo canlarım bnm sizi öpuyorum iyiki varsınız. ..
Haklısın amaya içim o yuzdn daralıyor sanırm stres yaptm becermezsem diye. ..
Svitt inş yapımı hissetmişsindir..biri de mayıs demişti major mu demişti yoksamm..

Bugun görümcemi form vermye götürdk yeşim fabrikasına.ordan da teyzme süprizz yaptık anneme de iyi geldi..ordn kv.gitik Sonra ewdeydk ama eşimdeydi pc şimdide teldn yazıyorm yattığım yerdn...
Yarnki plnm uyumak uyumak. kocamla olmk.kv gitmk yok belki annemlere gidriz yada onları davet ederim. ..

Yardn giremezsem nete p.tesi aksmı gelirm ilk günümü anlatmaya..inş iyi gecer
Plojoo sen ve sezen dua edin bnm için işm iyi gitsn...huzuru bulayım..

Öpüyorum sizi ve kocacığma sarılıyormmm

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.. pazar sabahları kocamla uymayı özledim Kağan bey saolsun uyutmuyor daha şimdiden:) dun gezdik gezdik aksm pertiz tabi:) kagan zamaninda gelir ins. Siviti teyZesi burcunuz ayni oluyor sanirim.

Amayaacim oleyyyy bizde piknige gitcez bu gun kaganin arkadaşıda gelecek gobus tokusyurcaz:) ayyy sabh sabh modumdayim sanki birazda uyuyabileydim iyiydi.
Herkese iyi gezmeler mutlu pazarlarrrr... Öpüyoruz oglumla..

huhuuuuuuuuuu
günaydınlarrr olsun mutluuu bollll sendromlu pazarınız olsun inşşşallaaaah
beeen sabahın köründe seminere gittiğim içinn erkenden uyandım hocalarında sınavda görevi varmışş erkenden bıraktılaaar
şimdiii eve geldimmmm kocişkomaa kahvaltılarınn en güzelini hazırlıcaam:127::132:
öpüyorum kii bolcaa hepiciğiniiziii

Herkess iyiii :) daha bi keyifli oluyor boyle okuyunca,seviniyorum :)

PRENSES
Öyle keyifli gecsin ki insallah ilk is gunun butun kafandaki sorular sikintilar gecsin..ilk gun biraz degisik olur ama olsun :)
Keyifle gecmesi en cok senin elinde unutma

Aksam 2de evdeydik :)
Bugünde 2 dugun birden var :)

Herkes kizima 'ayy bugun gelmesin,pazartesi gelsin' dedi aksam, alllaa alllaaa :) Pazarteside benim kizimin cani istemiyor dedim :)))
Bana hep Mayis 2 fln yakin geliyor ya,bakalim ne olacak :)

tünaydınn kızlarr...

pazar sabahına göre hareketli topik..

damlaçikolata allah kolaylık versin..uykusuz geceler ve sabahlarr..kolay geğill...

haklısın ama bilmiyorumm kanlı dolunay yüzündenmi bu kdr tedirginim anlamadım...

Sezenin gelmesine daha 22 gün var yazıyor takvimdee.... acele etmesinn oranın tadını çıkarsınn...
plojocum sende dikkat et 2 düğün kolay değill ordan doğma gitmek de var allah korusun...

Mutlu huzurlu pazarlarınız olsunnnn
neyse ki çarşamba tatil de tam sendroma giremedim

ben de şom ağazlıyımdır amayacım...benim eşim olsa abratıp senin yüzünden kırıldı derdi
çok hamaratız biz yahuuu

huzurluuu bir ilk gün geçirirsin inşallah prenses..
yarın hemencik yaz bize ilk gününüü..

oo asoşcan çok şanslısın daha ilk haftadan yarım gün sürmüş seminer
vee süper bi kahvaltıyı haketmiş oldun kiii
üzerine bi de uyu ohh mis gibii..

bence Sezoş çok neşeli bi kız olucak..çünkü daha anne karnında benim ömrümce gitmediğim kadar düğün derneğe gitti
düğünler kadar şen-mutlu bi hayatı olsun inşallah ..
plojooo bi de oynuyorum de de ben de düşüp bayılatım

dışarıda hava ısındı ama evler soğuk gibi kışın giyinmediğim kadar kat kat giyindim nineler gibi oturuyorum

Selm cilgin kizlarrrrr heyooo bugun cok zorlandm yahu mide hulantsndan hc bsy yiemedm aksam ustu canm zeytn yagli sarma ceki bizm buralarda hep meyhane oldgu icin bulmakta zorlanmadi aldi karisina ohh midem bayram etti ogle tum gun yattk bide esimle is yapamadm ,,,smdide cok yakn arkdsmn k.pderi vefat etti gecen hafta onlarn mevludune gtcez szler napysnzzz Maykoo ana demek anammm demek :)
Cok tesekkur edermcitircik sen bana daha cok gulersn eger formumdaysam kirar geciririm :))

Iyiyiz cok sukur :)
Kiz ya her kafadan bi tarih cikiyor :) insanlar iste :)
Bazi burclara etkisi daha fazlaydi,olabilir..

Oynadim :) tabi kii azicik ve sakin :) yoksa icimde kaldi,ozellikle payduska diye bi oyunumuz var o calarken icim icimi yedi :)))
insallah dedigin gb bi kizce olur,ya da alisacak herhalde,daha dügün cok :))

Günaydın kızlarrr,

hafta sonu yine AÖF sınavlarım vardı son 2 dersim btsede kurtulsam

Buarada arabamızla giderken birden çıt diye ses geldi ne olduğunu anlamadık derken bir 20 dk sonra baktımki arabanın ön camında çatlak var böylle oldum ben gördüğümde 10 cm kadardı git gide büyüdü şuan 30 cm kadar. sakınılan göze çöp batar diye boşuna dememişler. allah beterinden korusun ama çok üzüldüm yaa

ben izledim bunuu çok güzel yapmışlar bencede

Ayy cnm cok uzuldm size bsy olmasnda arabayaa cam taktrrsnz onemli dgil gerci size masraf cikio ama olsn dua ederk binin arabaya nazar degmis

Günaydııınn :)

MAJOR
Cok ilginc..
Gecmis olsun diyelim,Allah korusun daha da büyüyüp birden zararda verebilirdi..
Mal canin yongasi derler,dogru..insan üzülüyor elinde olmadan..

NENA
Ben kullanmiyorum canim..
Biz whatsapp grubuda olsak guzel olurr :)))))
Nasil gidiyor minikli gunler,sat ne zaman senin?

Günaydın kizlarr.. yogun güzel ve bol güneşli bi hafta sonundan sonra aksm pert olmusum belimde olusan agrida cabasi..sanirim hamileyim ben 28 hafta bana nanik yapiyor sanırım etken dogum haberleri aldikca stresim son safhada. ..nedn hala bekliyorm hastane çantasını hazirlamak icin bılemıyorum.
Bu arada belirtmeden de geçemeyeceğim temizlik yemek utu vs tum ev işleri kadinlara verilmiş beddua tarzinda cezalar sanirim. Ve su an tum bu işler beni bekler. Yanaklari uzatin Teyzeler oğluşum öpücük konduracakkkk:)))

Son düzenleme:
Ayy cnm cok uzuldm size bsy olmasnda arabayaa cam taktrrsnz onemli dgil gerci size masraf cikio ama olsn dua ederk binin arabaya nazar degmis

kesin annemin nazarıdır o annem hep nazar değdirir bana eşime şimdide arabaya naar değdirdi.
cumartesi bize kahvaltıya gelmişlerdi biz sınava giderken annemleride eve bıraktık annem izledi baya bizi aradan yarım saat geçmedi çat

Kizlar instagrami olanlar hesaplarni bana ozelden yazabilrlermi :)

hayırdır kuzu ne yapacaksın instagramı :26:

Eklicem napayim baska :))

Tmm whatsap olalim sennle hemserim :))minikli gunler fena gdio bol bulantili su bile icemyrm daha cok bulanio sabahlari peynir ekmekle gune basliyrm ve sut baska seyleri pek yiemiyrm her sy pis kokuo allah affetsn dun bezelye cekti cnm zor bela yaptm ama yiemedm cok zorlanyrm anlacgn napicm bilmyrm

tünaydın kızçelerrrr
çarşamba tatil diye sendroma girmiyim diyorum ama zorla sokuyorlar
çok yoğun yahu

PLOJOOO payduşkayı biliyorum çok yakın bi arkadaşımın eşi arnavuttu o yüzden tün adet ve oyunlarınıza hakimim.
bi ans enin payduşka oynarken düşündüm de
çok zor ama o oyun ben bi türlü öğrenememiştim habire dönüp duruyon zıp zıp

MAJOR cüm geçmiş olsun canım..Allah beterinden saklasın..
kem gözlere şişş

NENAAA yok benim instegramım
hatta whatsap bile yüklemedim insanlara işteyken cevap yazamıyorum diye...
bi facebookum var olur mu

canımm sakın stres yapma bizim topiğin bebişleri uslu ki son güne kadar beklicek vakitli gelicek Kağan
ev işlerini hiç sormaa bitmiyo kiii
hastane çantasını da yavaştan hazırla istersen için rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…