- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #9.001
ayy ne güzel anlatıyorsunuz siz ya off bende beiş istiyorum sizin yüzünüzden
Hemen yap major aninda:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da çok önemli tabi..... :)))) ama işe iyi yönünden bak şekerim, ben yapmak için bile 7,5-8 bin tl harcadım ama tık yok o kadar parayla tüm bebeklik ihtiyaçları giderilirdi herhalde... ama yazıyom ben bunları bi kenara, yarın öbür gün "bisikleeeeettttt!!!!" diye bağırdığında nazlanmadan geleydin bisikletin olurdu!!! diyebilirim...
Ya subatn kaciydi bn size bebegn olmicak dedm ortasi15i falandi snra korunmadk ben nisann ilk haftasi 1aylik hamile oldgmu grendm yani martn ilk haftasi hamile kalms oldum subat 15inden snra baya bi attm sevglmi yataga beni biliosnz azgn bsyim :)))oluverms.. esimde dioki askm munkun olmayan spermden bile hamile kalmayi becerdn tebrk edyrm dedi heheheh
huhuuuu
bir açtım kii nenanınnnn haberiyle ağzım kulaklarıma vardıııı
belki de ortamı sevip çıkmayacaksın kuzumm
röntgen zararlı sanırım ama tam da bilmiyorumm:44::44:
ohhh yemekleri de götürdün kuzum afferin saanaaa
bu akşam kimdesin şaka yaptım ha kırılma sakınn:18::18::18:
nenoooooooooşş çok sevindim kiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl gidiyor peki hamilelikk
allah tüm isteyenlere nasip etsinn
Amanııınnnn Nena maykoo oluyooorr :)
istemiyordun ama olunca tadi baska di mii senii senii :))
Hayirli olsun kizce,saglikla kucaginiza alin insallah..cok sevindim:)
Biz iyiyiz,gobis daha da kocaman oldu..tahmini 12 mayis ama Sezen hanim pembe zarf gonderdi,bakalim ne kadar bekleyecek :))
Bence bu haberi cok sık duyacaaz artiiiiik :))
Telefondanda ne zor yahu,ne fotografi yuklemeyi becerebildim,ne de Kagan pasanin ferrarisini gorebildim,aksama bilgisayari baglatmak farz oldu :))
ayyy çoook sevindimmm. Hadi bakalım Sezen hanım gel artık bereketinle kısmetinle. Pek heyecanlı günler sizin içinnGunaydınnn..
Ne yazacaktim bilemedim,alıntı yapmıstım alakasız..
DERBEDER
Allah yardimciniz olsun..Aglattın beni sabah sabah..'cok mutluyum ama annem' cumlesi cok oturdu icime..Rabbim hicbirimizin basindan eksik etmesin..
Kizlar galiba Sezen mesaj gönderdi..Pembe leke oldu,cok degil..Nisan dedikleri buysa 10 gun icinde misafirimiz var galiba :))
garip bir hüzün cöktü........
heeey harika haberler alıyoruz ne güzel. Çok sevindim minnoşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.Tatliskolar kizlarrr eşim in yaptrdgi test tirttttt cikti bi kounmayi biraktik alin size bebek 1.5aylik hamileym opuldnzzz kuslarrr hic olmicak kadin hamile kaldi ne kdr kolaymis bu meret yaaaa hy allammmm :)))bnde karalari baglamstm
harikaaa. Ferrariyede halıyada bayıldımm.Oglusumun ferrarisi nasil Teyzeleri halimizida babamiz begendi...
he ya mayko oluyom vayyy anasini yaaa cok duygulandm heheh kiz kanki olur bebeklermz hem hemseriler vay be :))amin insallah sende saglikla al kucgna bsy kalmadi ozlem gdrcksnz yakindaAmanııınnnn Nena maykoo oluyooorr :)
istemiyordun ama olunca tadi baska di mii senii senii :))
Hayirli olsun kizce,saglikla kucaginiza alin insallah..cok sevindim:)
Biz iyiyiz,gobis daha da kocaman oldu..tahmini 12 mayis ama Sezen hanim pembe zarf gonderdi,bakalim ne kadar bekleyecek :))
Bence bu haberi cok sık duyacaaz artiiiiik :))
Telefondanda ne zor yahu,ne fotografi yuklemeyi becerebildim,ne de Kagan pasanin ferrarisini gorebildim,aksama bilgisayari baglatmak farz oldu :))
:))cokkkkk merci canm allah herkese nasip etsn insallah:)))helloo kızlar Burda paskalya tatili var diye eşim işe gitmiyor bu nedenle pek giremiyorum.
ayyy çoook sevindimmm. Hadi bakalım Sezen hanım gel artık bereketinle kısmetinle. Pek heyecanlı günler sizin içinn
heeey harika haberler alıyoruz ne güzel. Çok sevindim minnoşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Diğer mesajlarına da çok güldüm nenacım
harikaaa. Ferrariyede halıyada bayıldımm.
yaşasınn cuma günü de bittiiii
yaşasın tatilllll
olsun seniki nazlı bebek olcak kiii
hem teyzeleri alır ona bisiklet
ahahah eşine çok güldüm nenaa
ne güzel hiçç beklemeden bebiş sahibi oldunuz...
annenlere kvlere nasıl söylediniz?ayyy nasıl sevinmişlerdir
kuzuuumm ben sana kırılırmıyım hiçççç :13:
hem haklısın valla bu akşam gidicek kapı bulamayınca dışarıda yicezz
sen yakın olaydın sana gelirdik
mayko neee diye düşünürkenn ikiniz de göçmen olduğu geldi aklımaaa
plojooo bence de pcyi bağlat da foto yükle bizeeee...
foto isteriz foto isteriz
ve sivittt öperekten giderrrr
helloo kızlar Burda paskalya tatili var diye eşim işe gitmiyor bu nedenle pek giremiyorum.
ayyy çoook sevindimmm. Hadi bakalım Sezen hanım gel artık bereketinle kısmetinle. Pek heyecanlı günler sizin içinn
heeey harika haberler alıyoruz ne güzel. Çok sevindim minnoşunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Diğer mesajlarına da çok güldüm nenacım
harikaaa. Ferrariyede halıyada bayıldımm.
he ya mayko oluyom vayyy anasini yaaa cok duygulandm heheh kiz kanki olur bebeklermz hem hemseriler vay be :))amin insallah sende saglikla al kucgna bsy kalmadi ozlem gdrcksnz yakinda
:))cokkkkk merci canm allah herkese nasip etsn insallah:)))
Haydi gozunaydin haftasonu kusu :) bol keyif,bol uyku,bol gezmek :))
Meraklanaraktanda gel :)
Amiin insallah :)
Valla esim meraktan catlayacak :)) her tlfnu heyecanla aciyor :))
Ne kadar kalsa kar diyorum ama artik gelsinde istiyorum :)
Gercekten öyle özledim ki göbegime sariliyorumm :))))
Topigi bizim cocuklara devredecez:))))
Ama olmaz butun yaramazliklari ogrenirler :))))
ayy ne güzeel benm bile durumum müsait olmamasına rağmen canım çektiiiSabredyrm az kaldi 2ay snra gecer bulantlarm :))
Huhuuuuu asoşummmmm naslsn ogretmenm kuzum :))hamilelik heyecanli gidio valla nasl olsun artk kocis aksama kadr iki kisiyi ozluo napioms bnm bebgm anneyi uzuyomu dio hahahah cilgin asik mide bulantm cok var zorluoda napalim :)))
yaşasınn cuma günü de bittiiii
yaşasın tatilllll
olsun seniki nazlı bebek olcak kiii
hem teyzeleri alır ona bisiklet
ahahah eşine çok güldüm nenaa
ne güzel hiçç beklemeden bebiş sahibi oldunuz...
annenlere kvlere nasıl söylediniz?ayyy nasıl sevinmişlerdir
kuzuuumm ben sana kırılırmıyım hiçççç :13:
hem haklısın valla bu akşam gidicek kapı bulamayınca dışarıda yicezz
sen yakın olaydın sana gelirdik
mayko neee diye düşünürkenn ikiniz de göçmen olduğu geldi aklımaaa
plojooo bence de pcyi bağlat da foto yükle bizeeee...
foto isteriz foto isteriz
ve sivittt öperekten giderrrr
Tatliskolar kizlarrr eşim in yaptrdgi test tirttttt cikti bi kounmayi biraktik alin size bebek 1.5aylik hamileym opuldnzzz kuslarrr hic olmicak kadin hamile kaldi ne kdr kolaymis bu meret yaaaa hy allammmm :)))bnde karalari baglamstm
tünaydın kızlaaarr ellacığıma heyecan ayptım tünaydın diyemedim...
bi de hayırlı cumalar olsun hepimize
dualarımız kabul olsun göbişler bebiş dolsunn
ahahhaa aynı belirtiler prenses mide bulantısı halsizlik ve bi de sırtım ağrıyo benim..
ama kim kendini dinlese bulur böyle belirtiler ...
bence de gün takip etmemek en iyisi...zaten benim günü belli olmadığı için istesem de takip edemiyorum..bi de benim koca sayesinde illa bi yumurtlama gününe denk gelir
ay cuma vakti neler konuşuyor öyle ben
canımm çok yorma kendinii...boşver yine kirlenicek nasıl olsa
,
huu huuu günaydın amayacıkkk eşinin vardiyesi bitti sanırım
nenaaaaa inanamıyorum şuan o kadar çok sevindimki anlatamam
nerdesin sen sana çok kızmıştım gelmiyorsun diye ama artık yiğenimizin hatrı için ceza vermekten vazgeçtim
kaç haftalık peki allahım bu kız tam sopalık çıktı
amayaa sıra sende artık inşallah tez zamanda tıbbi müdahale gerektirmeden bebişin olacak seninde
huhuuuu
bir açtım kii nenanınnnn haberiyle ağzım kulaklarıma vardıııı
belki de ortamı sevip çıkmayacaksın kuzumm
röntgen zararlı sanırım ama tam da bilmiyorumm:44::44:
ohhh yemekleri de götürdün kuzum afferin saanaaa
bu akşam kimdesin şaka yaptım ha kırılma sakınn:18::18::18:
nenoooooooooşş çok sevindim kiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl gidiyor peki hamilelikk
allah tüm isteyenlere nasip etsinn
Ayprensesi nerde bugun hc gelmedi
kızım biz bu istekle doğuyoruz zaten, sadece bi müddet bastırıyoruz.... tez vakitte senin de olsun inşallahhhhh nenanın haberi nası güzel geldi hepimize.... NENAAAA bana da bol bol dua et emi, svite de prensese deeeeeee
5.5 aylık evliyim merhaba