Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

hmmmanaldm bnmde olmustu öyle bi durum bni alan partonuma deilde diğerine söylemiştim.helaleştim paramı aldım c.tesi cıktım digerinin p.tesi işe gitmyince haberi olmustu ama sen öyle yapma o zmn memnun deilm de tek tek git söyle ne olcak amaan madem menun deilsin sallama

ben hiç d.kontrol hapı almadm eşim korundu ilk aylar şimdi korunmuyoruuz hayırlısı bakalım nasip ne zamansa o zamn olur ama hemn olsa da fena olmaz

hmm bn balayı için 1ay kullanmıstım ablm rahatsızlasınca bidaha almadm elime korktum

tamam pazar yap bakalım

ben 26 yasndaym 10 yıldr calısıorum üniv. acıktan okudum bu zamana kadar kendıme hıc vakıt ayırmadm öyle aman aman da para almadım hıc bı zamn eşimde daha iyi şartlarda bi iş bulana kadar calısma hem boyle cok yoruluosun dedi... borçsuz evlndk bız cok az taksıt odememız var eşimnde maaşı iyi oldgu ıcın bı kac ay ara verıcem

ya off bilemedm aslında tutuk deilimdr böyle şeylerde ama hangisiyle muhattap olucgmı bılemedm hepsnı toplayıpmı soylesem kalabalıklar böyle bı zorlandm bu sefer dilim tutuk suretımda asık bsy sorsalar dalacam konuyada suratıma bakıp bakıp gecıolar ayy sınır oldum

en iyisini edersn canım ya valla bende diyorum bazen çıkcam die hayırlısı bizm borç var işde ev kira.. nası çıkayım ki.. hayırlısı allahtan bakalım

heh oylee bakıp geiverirken deyiver 1dk konuslımmı diye 1tanesine söyle ztn diğerlerinin de haberi olur merk etme en anlayıslı hangisiyse onunla konus gerci bu devirde anlayıslı patron yok amaaa..

en iyisini edersn canım ya valla bende diyorum bazen çıkcam die hayırlısı bizm borç var işde ev kira.. nası çıkayım ki.. hayırlısı allahtan bakalım

bizde kiradayz cnm hemde 2 yıl kontratmz var eve gırdkten 1 ay sonra yaptk kontratı yerlestk falan ıtıraz edemedk eşim dedi ev sahbne kontrat 1 yıl yapılr 1 yıl sonra yenılenr bızım onmzdekı sene ev alma nıyetmz var sız bu dayatmayı yapamassnz ımzalıcam ama erken ev alma durumum olursa anlasmalı cıkarım die söz aldı... ev sahıbnnde 6 dairesi var herkese 2 yıl yaptm dıo gerızekalı bızdende sey dememızı beklıo heralde aaa herkes 2 yıl oturuosa bızde otururuz ama eşim verdi ayarı kibarca

heh oylee bakıp geiverirken deyiver 1dk konuslımmı diye 1tanesine söyle ztn diğerlerinin de haberi olur merk etme en anlayıslı hangisiyse onunla konus gerci bu devirde anlayıslı patron yok amaaa..

dierlernn illaki haberi olcakta diemiyorum en gec yarın sölemem lazm aslnda cazgır bsyım lafımıda esırgememde bunlarn kalabalık olusu benı cekımser kıldı... sinir oldum kendıme ben eskı patronumun ortgnı şirketten kovmuş kadnım aaaaa bu sus pus tavırlar bnm gibi cimcimeye yakışmıo

bencedeee kalk soyleee ne duruyon valla derler niye haber vermedin diye söyle bncede neden cekiniyosunkii sanki izin isticen de vermezler diye korkuyosun işi bırakcam diceksın altı üsttüü

bencedeee kalk soyleee ne duruyon valla derler niye haber vermedin diye söyle bncede neden cekiniyosunkii sanki izin isticen de vermezler diye korkuyosun işi bırakcam diceksın altı üsttüü

ya evet ne uyuz bsy dımı tutuk kaldm anlamıs deılım bırakıorum dıcem altı üstü de alla alla dur az dua okuyayım kendme noluo yaaa gerildim bi heyecan bastı titreme geldi bu nedir ya bişy derlerse vurur kapıyı cıkarım maaslarıda onlarn olsun dımı yaaa

yok maaşı bırakma maaşı yarımda olsa al sonra alırm de cıkarken

yok bırakmcm olduda ters bsy derlerse die öle dedm calısıcm ay sonuna kadar yerıme bırını bulsunlar dıe beklıcem ama erken konusım dıorum neyse en gec yarın bu olayı noktalıcam

bugunki işini yarına bırakma demişler bnce konus bakk saat 4 olmuşş iş cıkısına da az kalmış bnce konuss

anne adaylarıı nerdelerr ne yapıyolarr??

Amanınnnnnnn daha çok erken değil mi bebek için yaaa

bncede erken daha ama bazıları kaza ile bazıları da yaştan dolayı oluyor sende yeni ewlisin yenimisin topiğimizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…