- 3 Kasım 2013
- 70
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
ilgilenelim canm da nerdesin seenn??
slm kızlar yazcam yazcam sayfa artıyo anca yetiştim..
nasılsınız bakalım ??
kızlar siz nasıl korundunuz yaff neden olmuyo neden bu kdr stres yapıyosunuz anlamadım.olmuyosa da sıkmayın Allah onun zamnı gelince verir.stres yapmayın. o zmn daha da zorlasır.
dilerken bebek istiyorum diye istemeyin sağlıklı bebek isityorum diye dileyin sağlık daha önemli.
nasl korunduznu onu da deyin bakalm
nenacım bnce söyle uzatma sonra derlerse 15gun daha diye 1aya cıkar işten ayrılman niye korkuyosun neden cekiniyosun ki.patronun senden memnunsa ztn bırkmaman için herseyi söyler. saatinden maaşımdan memnun değilim yetmiyo artık ewliyim dersin[/QUO ben hiç d.kontrol hapı almadm eşim korundu ilk aylar şimdi korunmuyoruuz hayırlısı bakalım nasip ne zamansa o zamn olur ama hemn olsa da fena olmaz
patron 1 tane dilki 4 tane şimdi hepsni bir araya toplamam lazm durumu anlatnca hepsi ayrı bi soru soracak benden memnun olsalar nolcak ben memnun dılım hem ders calısamıorm bı kac ay evde oturmak ıstıorum eşim ay sonu burun amelıyatı olucak 10 gün raporlu dedm o amelıyat olucgı zamn cıkaymda hem kocama bakarm evde
ben hiç d.kontrol hapı almadm eşim korundu ilk aylarşimdi korunmuyoruuz hayırlısı bakalım nasip ne zamansa o zamn olur ama hemn olsa da fena olmaz
:)) tmm ya evet pazar sabah yaparım testihahaha az daha merak edelim demi anladm haklısın canım bende istemmiyorum çalışmayı yoruluosn ediosn bide ev sorumluluığu zor ama işde mecburen napalım ya yoksa olmuyor zor geçim
hmmmanaldm bnmde olmustu öyle bi durum bni alan partonuma deilde diğerine söylemiştim.helaleştim paramı aldım c.tesi cıktım digerinin p.tesi işe gitmyince haberi olmustuama sen öyle yapma o zmn memnun deilm de tek tek git söyle ne olcak amaan madem menun deilsin sallama
tamam pazar yap bakalım
ben 26 yasndaym 10 yıldr calısıorum üniv. acıktan okudum bu zamana kadar kendıme hıc vakıt ayırmadm öyle aman aman da para almadım hıc bı zamn eşimde daha iyi şartlarda bi iş bulana kadar calısma hem boyle cok yoruluosun dedi... borçsuz evlndk bız cok az taksıt odememız var eşimnde maaşı iyi oldgu ıcın bı kac ay ara verıcem
ya off bilemedm aslında tutuk deilimdr böyle şeylerde ama hangisiyle muhattap olucgmı bılemedm hepsnı toplayıpmı soylesem kalabalıklar böyle bı zorlandm bu sefer dilim tutuk suretımda asık bsy sorsalar dalacam konuyada suratıma bakıp bakıp gecıolar ayy sınır oldum
en iyisini edersn canım ya valla bende diyorum bazen çıkcam die hayırlısı bizm borç var işde ev kira.. nası çıkayım ki.. hayırlısı allahtan bakalım
heh oylee bakıp geiverirken deyiver 1dk konuslımmı diye 1tanesine söyle ztn diğerlerinin de haberi olur merk etme en anlayıslı hangisiyse onunla konus gerci bu devirde anlayıslı patron yok amaaa..
bizde kiradayz cnm hemde 2 yıl kontratmz var eve gırdkten 1 ay sonra yaptk kontratı yerlestk falan ıtıraz edemedk eşim dedi ev sahbne kontrat 1 yıl yapılr 1 yıl sonra yenılenr bızım onmzdekı sene ev alma nıyetmz var sız bu dayatmayı yapamassnz ımzalıcam ama erken ev alma durumum olursa anlasmalı cıkarım die söz aldı... ev sahıbnnde 6 dairesi var herkese 2 yıl yaptm dıo gerızekalı bızdende sey dememızı beklıo heralde aaa herkes 2 yıl oturuosa bızde otururuz ama eşim verdi ayarı kibarca
dierlernn illaki haberi olcakta diemiyorum en gec yarın sölemem lazm aslnda cazgır bsyım lafımıda esırgememde bunlarn kalabalık olusu benı cekımser kıldı... sinir oldum kendıme ben eskı patronumun ortgnı şirketten kovmuş kadnım aaaaa bu sus pus tavırlar bnm gibi cimcimeye yakışmıo
bencedeee kalk soyleee ne duruyon valla derler niye haber vermedin diye söyle bncede neden cekiniyosunkii sanki izin isticen de vermezler diye korkuyosun işi bırakcam diceksın altı üsttüü
ya evet ne uyuz bsy dımı tutuk kaldm anlamıs deılım bırakıorum dıcem altı üstü de alla alla dur az dua okuyayım kendme noluo yaaa gerildim bi heyecan bastı titreme geldi bu nedir ya bişy derlerse vurur kapıyı cıkarım maaslarıda onlarn olsun dımı yaaa
yok maaşı bırakma maaşı yarımda olsa al sonra alırm de cıkarken
yok bırakmcm olduda ters bsy derlerse die öle dedm calısıcm ay sonuna kadar yerıme bırını bulsunlar dıe beklıcem ama erken konusım dıorum neyse en gec yarın bu olayı noktalıcam
bugunki işini yarına bırakma demişler bnce konus bakk saat 4 olmuşş iş cıkısına da az kalmış bnce konuss
Ayy o daginiklik beni sinir ediyooorr yatak odasinda minik bi sandigim var esimin cikarip cikarip onun ustune biriktrdigi pantolon gomleklerden sandim kayboldu gitti zavallim :))) bn de bi kac gundur inadina kaldrmiyorum bakalm ne zaman rahatsz olcak
Amanınnnnnnn daha çok erken değil mi bebek için yaaa
anne adaylarıı nerdelerr ne yapıyolarr??
bncede erken daha ama bazıları kaza ile bazıları da yaştan dolayı oluyor sende yeni ewlisin yenimisin topiğimizdee
Buralardayimm bennmide bulantisindan yatiyorum ha bire . Sen nasilsinnn canim
bnmde miğdem agrıyo sanki..tatlı mı yesem diye düşünüyorum
Buralardayimm bennmide bulantisindan yatiyorum ha bire . Sen nasilsinnn canim
ne zordur senın için ama bebiş için her şeye değer bence eger cok fazla bulantn varsa ıhlamur ıç iyi gelirmi bilmem