Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydın kızlarrr :KK16:
acıkmış bir sivit geldiiii:KK56:

işe başlaman iyi olucak bence prenses bi de yaza çıkıcaksın ya muhtemelen..
daha zevkle çalışırsın..herkes iş ne olursa olsun ilk günler heyecanlanıyor stres oluyor ama ilk günden itibaren azalır..
alıştıkça güzel geliyor çalışmak belki ayrılmak istemezsin :KK53:
inşallah iş yerindeki arkadaşların çok iyi olur gerisi boş bence...

PLOJOOOM çok yoğunsun kuzum ya okurken yoruldum :KK37:
bence bu akşam tanışma faslının gündemi sen olucaksın :KK52:
Sezen çok ilgi toplıcak bu akşam :KK52:
şımarıp yanınıza gelmek istemese bari :KK9: :KK9:

dinlenerek yap canım..çok yorma kendini...
senin hamileliğin ilk aylarında bulantın olmuşmuydu?bizim plojo maşallah pek rahattı :nazar:

ben de aynı uyumayı ve evimi çok seviyorum ama olsun para kazanmak da güzel ::KK52:

noldu kiiiiiii ? gerçi şimdi evlerimizde kahvelerimizi yudumluyor olsaydık hiç fena olmazdı :KK31:

haklısın oda güzel :KK1::KK1:

Valla sanirim kiz olck oyle hissedyrm ruyamdada kiz gormstm ama erkek olursa cok sevnrm erkek bebegni daha cok sevyrm allah saglikli versnde ne verirse versn ...:))

evet canım görüyoruz bebişler geliyor arka arkaya :KK9::KK9::KK9:

Insallh kizin olurda kaynanasi olurum. Bu topik bebiş dolacak....Ferrarisini goremedinZ mi oglumun yaaa.. heaa leylek getirck bizim oglani haber saldik leylege:)))

nenaaaaa inanamıyorum şuan o kadar çok sevindimki anlatamam :KK52::KK52:
nerdesin sen sana çok kızmıştım gelmiyorsun diye ama artık yiğenimizin hatrı için ceza vermekten vazgeçtim:KK52::KK52:
kaç haftalık peki allahım bu kız tam sopalık çıktı :KK4:

amayaa sıra sende artık inşallah tez zamanda tıbbi müdahale gerektirmeden bebişin olacak seninde

ay inşallah diyim şekerim, o konu bende zor ama olsun :KK1: nenaya çookkkk sevindim, eve ağzım kulaklarımda vardım, kocam da işten gelince uyumamıştı, hayırdır dedi nena hamileymiş dedim... kim kim??? dediiiii..... sonrada anladım dedi senin netten arkadaşlar :)))))

Oglusumun ferrarisi nasil Teyzeleri:p halimizida babamiz begendi...

güle güle kullansın, ferrariyi de, ama halı süpermişşşşş:KK54:

Insallh kizin olurda kaynanasi olurum. Bu topik bebiş dolacak....Ferrarisini goremedinZ mi oglumun yaaa.. heaa leylek getirck bizim oglani haber saldik leylege:)))
Haha dunur olcaz desene nerde oturysn dunurm yakinmzyz bari ay sanki kiz olckms gbi bide erkek olsa ne gulerm :))
ay inşallah diyim şekerim, o konu bende zor ama olsun :KK1: nenaya çookkkk sevindim, eve ağzım kulaklarımda vardım, kocam da işten gelince uyumamıştı, hayırdır dedi nena hamileymiş dedim... kim kim??? dediiiii..... sonrada anladım dedi senin netten arkadaşlar :)))))

Enisteye selamlar saygilarrr :)) hemende netten arkdsn oldgunu bildi garibim bnmkide hep derdi bsy olurdu anlatrdm he su sizin topiktekiler derdi:)))

güle güle kullansın, ferrariyi de, ama halı süpermişşşşş:KK54:

Tşk ederiz teyzesi.. laf aramizda haliyida cok ekonomik aldik... :))

Gule gule kullansn esyalrni insallah :))

Tşk ederiz teyzesi.. laf aramizda haliyida cok ekonomik aldik... :))
o da çok önemli tabi..... :)))) ama işe iyi yönünden bak şekerim, ben yapmak için bile 7,5-8 bin tl harcadım ama tık yok :KK1: o kadar parayla tüm bebeklik ihtiyaçları giderilirdi herhalde... ama yazıyom ben bunları bi kenara, yarın öbür gün "bisikleeeeettttt!!!!" diye bağırdığında nazlanmadan geleydin bisikletin olurdu!!! diyebilirim... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Haha dunur olcaz desene nerde oturysn dunurm yakinmzyz bari ay sanki kiz olckms gbi bide erkek olsa ne gulerm :))

Erkek olursa almayiz canim :)) konyadayiz su an ama memuruz iate göçebe hesabı bakarsiniz seneye siz nerde bi orda:))

Saol canim
o da çok önemli tabi..... :)))) ama işe iyi yönünden bak şekerim, ben yapmak için bile 7,5-8 bin tl harcadım ama tık yok :KK1: o kadar parayla tüm bebeklik ihtiyaçları giderilirdi herhalde... ama yazıyom ben bunları bi kenara, yarın öbür gün "bisikleeeeettttt!!!!" diye bağırdığında nazlanmadan geleydin bisikletin olurdu!!! diyebilirim... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Canim dur sakin ol bebiş az nazliymis illaki gelecek o zaman poposunu isirir annesi odesirsiniz:)
arkadaslar yenı evlıyım ve bende aranıza gırmek ıstıyorum

Hoşgeldin canim kimsin kimlerdenain anlat bakalim :))

Erkek olursa almayiz zatn canim:)) kanka oluruz o zmn. Su an konyadayiz ama memuruz iate göçebe hesabı bu gun burda seneye bakışın sizin orda:)

Hahahah cok alemsn yaaa bnce bebis gelsin hepimz onun totosunu isiralm sen nerelerdeydn die :)))
arkadaslar yenı evlıyım ve bende aranıza gırmek ıstıyorum
Buyursunlarrrr
Erkek olursa almayiz zatn canim:)) kanka oluruz o zmn. Su an konyadayiz ama memuruz iate göçebe hesabı bu gun burda seneye bakışın sizin orda:)

:))dogru diosn memurluk oyle bsy allah kolaylk versn adaptasyn sorunu yasamiosnzdr heralde gocebelie alistnzmi bnm nevrim donerdi sanirim :))

Hahahah cok alemsn yaaa bnce bebis gelsin hepimz onun totosunu isiralm sen nerelerdeydn die :)))

Buyursunlarrrr

:))dogru diosn memurluk oyle bsy allah kolaylk versn adaptasyn sorunu yasamiosnzdr heralde gocebelie alistnzmi bnm nevrim donerdi sanirim :))

Memur kiziyim ben birde.esimle daha tasinmadik buraya gelin geldim. Ama aliskinim yani sorun yok:))

huhuuuu:KK52::KK52::KK52::KK52:
bir açtım kii nenanınnnn haberiyle ağzım kulaklarıma vardıııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
iyi aksamlar kızlarrr....

eşinin iyi olmasına sevindim cnm...
yarın gezip tozucammm c.tesi deee eşimlee gezerizz :KK66:

bncee biraz kurcalaa teldenn belki yaparsınn...
merk ediyorummm

hadi hayırlısı plojoommm inş. sağlıkla alırsın inş kucağınaa....

saol canmm...hayırlısı 1-2 ay çalışsam yine yeter bizzee...

bugunn sağlık raporu almaya gittim...röntgene girdim bi tuhaf oldumm..acbaa hamile olsam ne olurrr daha 1haftalıkdır amaa içim bi garip olduuu...

belki de ortamı sevip çıkmayacaksın kuzumm:KK16::KK16:
röntgen zararlı sanırım ama tam da bilmiyorumm:44::44:

gece nöbtine geldiiimmmm:KK55:

kızz sorma gittik yemek yedik tıka basa sonraaaa ayıptır söylemesi yarım saat sonra falan çay faslında kv bana süpriz yapıp en sevdiğim böreği yapmış :KK14: o tokluğun üzerine ayıp olmasın diye bi de börek yedim...şu an mide ağrım sırtlarıma vuruyor göbüşüm Plojo ile yarışır halde :KK9: :KK9:

plojom da burdaymışşşş:KK9:
nikahta foto falan çekindiysen ekleseneeee sezenin son halini görelimmm :KK52:

sorma prenses inan 2 haftadır bisikletime binemiyorum bebiş varsa diye..
kahve içerken bi tuhaf oluyorum..eşim ağır taşıtmıyo....ah ahhh psikopata bağlandık yeminle :KK51:
o yüzden çok iyi anlıyorum seniii...
ohhh yemekleri de götürdün kuzum afferin saanaaa:KK9::KK9::KK9:
bu akşam kimdesin :KK9::KK9::KK9::KK9: şaka yaptım ha kırılma sakınn:18::18::18:

Tatliskolar kizlarrr eşim in yaptrdgi test tirttttt cikti bi kounmayi biraktik alin size bebek 1.5aylik hamileym opuldnzzz kuslarrr hic olmicak kadin hamile kaldi ne kdr kolaymis bu meret yaaaa hy allammmm :)))bnde karalari baglamstm

nenoooooooooşş çok sevindim kiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmm:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:
nasıl gidiyor peki hamilelikk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:
allah tüm isteyenlere nasip etsinn:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Valla canim Allh yardimcin olsun mide bulantısı cok kotu ben cok cektim oyle boyle diil. 4 ay surundum resmen. Geciyo ama mrk etme sabret.
Sabredyrm az kaldi 2ay snra gecer bulantlarm :))
huhuuuu:KK52::KK52::KK52::KK52:
bir açtım kii nenanınnnn haberiyle ağzım kulaklarıma vardıııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

belki de ortamı sevip çıkmayacaksın kuzumm:KK16::KK16:
röntgen zararlı sanırım ama tam da bilmiyorumm:44::44:

ohhh yemekleri de götürdün kuzum afferin saanaaa:KK9::KK9::KK9:
bu akşam kimdesin :KK9::KK9::KK9::KK9: şaka yaptım ha kırılma sakınn:18::18::18:

nenoooooooooşş çok sevindim kiiiii allahımmmmmmmmmmmmmmmmm:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:
nasıl gidiyor peki hamilelikk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:
allah tüm isteyenlere nasip etsinn:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Huhuuuuu asoşummmmm naslsn ogretmenm kuzum :))hamilelik heyecanli gidio valla nasl olsun artk kocis aksama kadr iki kisiyi ozluo napioms bnm bebgm anneyi uzuyomu dio hahahah cilgin asik mide bulantm cok var zorluoda napalim :)))

Sabredyrm az kaldi 2ay snra gecer bulantlarm :))

Huhuuuuu asoşummmmm naslsn ogretmenm kuzum :))hamilelik heyecanli gidio valla nasl olsun artk kocis aksama kadr iki kisiyi ozluo napioms bnm bebgm anneyi uzuyomu dio hahahah cilgin asik mide bulantm cok var zorluoda napalim :)))

ayy ne güzel anlatıyorsunuz siz ya off bende beiş istiyorum sizin yüzünüzden :KK35::KK35::KK35:

X