-
- Konu Sahibi ayprensesii
canımmm bakıcak mısın teste :) yap yap vardır inşlhhh
şimdi işteyim mümkünatı yok :))yarın sabah yapcam bakalım hayırlısı Allahtan
ay bak bak bende haftaya bakıcam ayın 22 sinde flan :)
ayyy beni ne güldürdün sabah sabahHohohoho öldm yahu allah seni de güldürsn emiii demek sağlk ocağndan arıolar ha bide sen iştesn soruolar allahtan ilk şıkta cevabı blmşsnz :)))) Hayırlısı olsn hakkınızda annem yaa Ben sanırsam galiba hamile gibiyim ya bugn gnm ama olmadm ve belrtler var bakalm test yapmıom negatf çıkar die :))) üzülüom sonra bide hayırlısı allahtan
günaydın şekerm nolsn işteym sen naslsınMaşallah diyelim kız Değmesn hayrdr neden keyiflsin bkalım
sen blrsn bak ağrı oluyo kask karn mı oralarda işde :d ama bi haftadr böylee diyeblrm lavaboya gidiyorm regl yok ki böyle ağrımaz karnm hergn regl olncada.. Göğsm şşmş ve ağrıo doknnca ama bulantı felan yok kızz sigarayı ble bıraktmhamleysem die allahım nası bakıom kendime var ya bi hamile olmayım çok üzülürüm ama
inşallah sende bende hamiş kalırız berabercene kızzz ne iyi olur haa
ayyyy çok heyecan yaptım ya ben :)))) hep seni alıntılamışım baksanaaaaa...... Meraksız tazeAy yarim bana boşuna meraklı taze demiyo demkki bunu da öğrenmiş oldum böyleceeeee.... Merakla bekliyorum şekerim, sende ben de bizde, hepimiz gebiş olalım inşallahhh.... Ve bi arkadaş demiş ya, bu kadar zormu ben hemen olur diye düşünüyom diyo, inşallah senin ki zor olmaz ama işte ben gibi uğraşanlar var işte... :)
vallahi korununca daha zorlaşıyor diyorlar hç korunmadık biz akışına bıraktk istedkde hem.. İnşallah annem Rabbim isteyen herkese sana bana hepimize versin inş.. en sağlıklısından en hayırlısından
demez miyim teyzoşlarısınız tabi szler kızzahh bi kesnleşsn hemen dicem size
canm rabbmn iznyle işallah sağlıklı minnoşlarımz oluurr . iyi haberlerini bekliyorum
haklısın canım yaaa..ben de bi evden iğrendiysem susuzluktan ölsem su bile içemem...arada sen yap dicem ama dediğin gibi nerey kadar yaparsın ki kendi evimize zor yetişiyoruz...
benim de annem yapmış akşama gidicez birazıcık yesem olur dimi nena :))
ye tabi kuzucum afiyet olsun ama fazla kaçırma aşureyi döverimmmbenmde annem boşnak mantısı yapmıs bızı cagrdı bnde 2-3 tane atcm agzma kacamak yapıcam bugun neler yedın bakım:44:
geçmiş olsun canım...az su içmekten olabilr ben de içmiyorum hiç..
bu aradaaa bu gün beni sağlık ocağından aradılar..yeni evlemişsiniz hamilelik var mı dediler ben şokkkk ...yok dedim henüz yok..oluncaa mutlaka bizi bu numaradan arayın dedi tatlı hemşire..bi de neyle korunuyosunuz diye sordu..odada 4 kişiyiz önümde 5 de müşteri ne diyim ben kadına.dedim çalışıyorum ben müsait değilim nasıl cevaplıyım..dedi ben sayayım siz evet hayır diyin ama ilk şıkta doğru cevabı yakaldık
bu gün canım aşure isteyince herkes acabaaa falan oldu ama yok hastayım bi de ...
ama çocuk fikirine de yavaş yavaş alışıyorum..yaza başlarız artık çalışmalara..
teşekkür ederim canm.bakalm görcez ne var ne yok.idrarda yanma da var rahatısz ediyo ztn onuda söyledim inş. geçer.
geçmiş olsun ayprensesim noldu :26:
bizde yaza yada kışa diyoruz :)) kısmet
bende kolay diye dşnüyordm halyle yaşmz geçmesn diye biz hiç korunmadık hemen olsun dedk aman olsun diyoz ya bu olmuo :))) gnm gelio regl oluyorm yine beceremedk diyorum :))) bakalım bu sefer sanırsam hamileym test yapmycam :))) bi süre bekleym de yaparmkocşim ölüo ısrarla yap dio ama yapmycam
inşallah sende bende hamiş kalırız berabercene kızzz ne iyi olur haa
aynen canım vallahi sorma... bende hiç korunmadım, e zaten 31 yaşında evlenince ne korunucan dimi yasonra benimde hiç şaşmaz olan 28 günde bir gelen regllerim 2.-3. ayda otuzu düşmedi. ama hep negatif hep negatif.... ama sen beni örnek belleme, benim yumurtam azmış zaten, hem çatlamıyolarmış da bakalım 2. tüp bebek denememdeyim, ilaçlarımın ilk haftası bitti gibi.... bugünlerde regl olmam lazım. sonra 2-3 hafta daha ilaçlara devam ve yumurta toplatma, bebişi göbişe alma işlemleri derken, sonuç bekleme... ve inşallah bu defa pozitifi yakalarız, çok masraflı ayol.....
amannnnn kızım ya ne meraksız bsysın hadi meraklı deilsind ebizi neden burda merakta bırakıosunsabah hemen yapıosun ve bızede söyluosun aaa çatladikosss
kızlar ya bugun hıc keyfm yok dun aksam bıraz usuttum kocişim bana corba yaptı saolsun koltuga yatrdı ustumu orttu corba içirtti sonra doymadgmı dusundu yesıllık salatası yaptı boll lımonlu onuda yedırdı butun evı topladı mutfagı temzledı kıyamam iş kıyafetlerıyle yaptı hepsnı sonra oturdu kendı 2 lokma bsyler yedı ıcım cızz etti bana hizmet etmesi zoruma gitti baktm sabah o da keyfszdı bogazı şişmiş
bide içim sıkılıo işi bırakmam lazm ama söyleyemedm patronlara bir türlü napıcam bilemiyorum 2 hafta sonra cıkmam gerekıo smdıden soylemem lazm da cesaret edemedm içim sıkıldı 5 karış suratla oturuom ofiste
sen blrsn bak ağrı oluyo kask karn mı oralarda işdeama bi haftadr böylee diyeblrm lavaboya gidiyorm regl yok ki böyle ağrımaz karnm hergn regl olncada.. göğsm şşmş ve ağrıo doknnca ama bulantı felan yok kızz sigarayı ble bıraktm hamleysem die allahım nası bakıom kendime var ya bi hamile olmayım çok üzülürüm ama
tmm kız yapcam sölicem benide itelionuz haaa ben kocişn gazına gelmycem dedm ısrar etti adam yok beklycem dedm üzlmycem dedm ama siz itelionz haaaaa negatf çıkarsa yarn gelr size çatarım valaaaanie çıkıosn işten annem sen
bnde bıraktım sigarayı hamile kalırda blmezsem zarar veririm bebişime die ahh şu annelik psikolojisi ne garip ya daha hamile olmadan sarıyo insanıı
içme şu pis kokmuş şeyi yasen hep hamile farzet kendını içme tamam mı??
bende kolay diye dşnüyordm halyle yaşmz geçmesn diye biz hiç korunmadık hemen olsun dedk aman olsun diyoz ya bu olmuo :))) gnm gelio regl oluyorm yine beceremedk diyorum :))) bakalım bu sefer sanırsam hamileym test yapmycam :))) bi süre bekleym de yaparmkocşim ölüo ısrarla yap dio ama yapmycam
bnm de sankiimm midem bulanıyo yaavaryaa psikolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi yaratıyorum kendmee İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR canlarmmm
biri benle ilgilenebilirmi:))))
amannnnn kızım ya ne meraksız bsysın hadi meraklı deilsind ebizi neden burda merakta bırakıosunsabah hemen yapıosun ve bızede söyluosun aaa çatladikosss
kızlar ya bugun hıc keyfm yok dun aksam bıraz usuttum kocişim bana corba yaptı saolsun koltuga yatrdı ustumu orttu corba içirtti sonra doymadgmı dusundu yesıllık salatası yaptı boll lımonlu onuda yedırdı butun evı topladı mutfagı temzledı kıyamam iş kıyafetlerıyle yaptı hepsnı sonra oturdu kendı 2 lokma bsyler yedı ıcım cızz etti bana hizmet etmesi zoruma gitti baktm sabah o da keyfszdı bogazı şişmiş
bide içim sıkılıo işi bırakmam lazm ama söyleyemedm patronlara bir türlü napıcam bilemiyorum 2 hafta sonra cıkmam gerekıo smdıden soylemem lazm da cesaret edemedm içim sıkıldı 5 karış suratla oturuom ofiste
tamam pazar a kadar torpil gecıorum pazar gunu rahat rahat bak söle ayy bide cok bekleynce ıkızın oluomus ne gulerımmm
işten cıkıorum bekarken gııdp gelmek zorlamıodu maasıda öyle böyle götüürüodu bıde iş sorumlulugumu dahada arttırdılar zam yapmadılar o sebeple cıkıcam eşim istemio kpss ye calıs evde daha ii bir şirket bulursan öle girersn dio seni her aksam dusunuorum o trafkte bınbır ezıyetle gelıosn aldgn zaten sana yetmıo vs vs işte o sebele cıkıcam zaten evlılık tazmınatı alma hakkımda var cok bsy almam ama en azından kredı kartlarmı kapatır bı kac ay evde otururum napim...hem kocısıme bır sure yemek hazrlama fırsatm olur
tamam pazar a kadar torpil gecıorum pazar gunu rahat rahat bak söle ayy bide cok bekleynce ıkızın oluomus ne gulerımmm
işten cıkıorum bekarken gııdp gelmek zorlamıodu maasıda öyle böyle götüürüodu bıde iş sorumlulugumu dahada arttırdılar zam yapmadılar o sebeple cıkıcam eşim istemio kpss ye calıs evde daha ii bir şirket bulursan öle girersn dio seni her aksam dusunuorum o trafkte bınbır ezıyetle gelıosn aldgn zaten sana yetmıo vs vs işte o sebele cıkıcam zaten evlılık tazmınatı alma hakkımda var cok bsy almam ama en azından kredı kartlarmı kapatır bı kac ay evde otururum napim...hem kocısıme bır sure yemek hazrlama fırsatm olur
ilgilenelim canm da nerdesin seenn??
slm kızlar yazcam yazcam sayfa artıyo anca yetiştim..
nasılsınız bakalım ??
kızlar siz nasıl korundunuz yaff neden olmuyo neden bu kdr stres yapıyosunuz anlamadım.olmuyosa da sıkmayın Allah onun zamnı gelince verir.stres yapmayın. o zmn daha da zorlasır.
dilerken bebek istiyorum diye istemeyin sağlıklı bebek isityorum diye dileyin sağlık daha önemli.
nasl korunduznu onu da deyin bakalm
nenacım bnce söyle uzatma sonra derlerse 15gun daha diye 1aya cıkar işten ayrılman niye korkuyosun neden cekiniyosun ki.patronun senden memnunsa ztn bırkmaman için herseyi söyler. saatinden maaşımdan memnun değilim yetmiyo artık ewliyim dersin