Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sabah servisi beklerken çok ıslandım
evden çıkarken bakmıştım yağmur yağmıyordu aşağı inene kadar atıştırmaya başladı sonrada hızlandı

hasta olmazsın inş..bu hafta yağmur varmıss şemsiyeni ayırma yanından...

hala yağıyorr...hafta sonuda yağcakmışş..
bugun ablm gelicektii...işlerim vardı onları heledeyim dedim ama ses yok.yağmur yağıyor diye erteledi sanrım...

kv.ler de hafta sonu piknik planlıyorlardıı ama bu havada olmayacakkk ancak balkonda mangal olurr

Ben de yemeğe çıkmıcak yemek bana gelicek
hiiç şemsiye açmayı sevmiyorumm
bence de piknik zor hava açsa bile toprak ıslak kalıyor..biz de çok hevesleniyoruz pikniğe ama havalar yüzünden gidemedik hiç

ne güzel ablan var prensess...ben de hep istemişimdir bi ablam olsunn...şanslısın sen..

vayy yemek ayağına geliyor demek iyimişşş

bnde sevmiyorum hele yerler ıslakken hiç sevmem yürümeyii...

maalesef piknik iptal olurr dedğin gibi toprak ıslak olur cocuklarda varr...inş mayıs sonu güzel olur hafa..eşimin fabrıkaksı piknik düzenliyor bilirsin belkiii

ablamı cok özlüyorm 2 gün sonra küsüyoruzz ama yinede hemn barısıyoruz :)) o mu abla benmi bazen şaşıyoruzz

her zamanki esnaf lokntamızdan verdim siparişş ki yedim dee
artıık fast food a hayır
kardeşler arasında küslük olmaz ki zatenn...
ama şanslı olduğunu unutmaa...yeğenin de var ne güzelll

o kurabiyede kabartma tozu vanilya falan yok mu canım?

normalde şemsiye taşımayı hiç sevmiyorum o yüzden almadım yanımda olunca hiç yağmaz. olmayınca yağar.
geçen sene nisan ayında hep taşıdım hiç yağmadı.
yağsa bile ben içerdyken yağardı.

Heyy bugün cuma! Tüm çalışan gelinciklere selam olsun! hepimiz eşlerimizle güzel keyifli bir haftasonu geçirelim işallah.

Haklısın arkadaşım kendini doğru anlatmak lazım. Ne istediğini söylemek lazım. Çoğu zaman istediğimizi söylemiyoruz ve onların anlamasını bekliyoruz. Erkekler de anlamıyor haliyle. Daha net olursak hayat bizim için de daha kolay olur. Ama sanırım hepimiz aynı delirmeleri ve aynı sakinleşmeleri yaşıyoruz. Yani illa evliliğin başında delirip sonrasında olayların bu şekilde çözülmediğini görüp sakinleşiyoruz.
offf o ne yahu.. Temizlik benim için yerleri süpürüp, silmek.. bir de tuvaletleri dezenfekte etmek. Tamam işte mis gibi yeter daha ne ? :)
üçüz müü aman tanrım çok zor ama bir o kadar da güzel olur. Valla herhalde miniklerken çok zorlar anneyi ama büyüyüncede ne keyifli. Ben de ikizim olsun çok isterim. Allah nasip eder işallah. Bir kerede 2 tane çıkıyor işte ohh. :)
hava burda güzel. Haberlerde izledim Türkiye'de sağanak varmış.. Burası güneşli ve ılık bir hava var. Buranın havasına dikkat etmek lazım. Sıcak gibi göründüğünde bile sonrasında serin olabiliyor.
bır haftaya fln cnm olmzsa bnde cok uzlcm
Hadi işallah güzel haberler alırsın. Ben de çok merak ettim ne olduğunu...
hmm önemli bir konu.. Çocuk yapmaya karar verince bu tetkikleri yapmakta fayda var. Çocuk yapıyoruz en sağlıklısı olsun. ne kadar bilinçli oldu artık hanımlar valla helal olsun.
ah be şekerim, ben ikinci kez soğanı yapcam... tabi nasip kısmet bekliyip görcez.... inşallah bi cücük de benden çıkar ne diyim :))))
soğan kürü mü? o ne ki? Bende hiçbir şey bilmiyorum yahu
maşallah eşin pek anlayışlı ve tatlıymış gerçekten.. Enişteye bravooo

sabah servisi beklerken çok ıslandım
evden çıkarken bakmıştım yağmur yağmıyordu aşağı inene kadar atıştırmaya başladı sonrada hızlandı
Orda hava nasıl? Yerleri su basmış falan diyorlar.. Doğru mu? Bir yağmur yağınca hayat duruyor canım memleketimde

tünaydınnnnnnn

çitircik..... innanbilme daha iyi, inşallah öğrenmek zorunda kalma emi miyom kist gibi şeyleri vücuttan atmaya yardımcı bitkisel kür.... yemeklik soğanı 4 veya 6ya bölerek kaynayan 1,5 bardak klorsuz suya salıyosun 5 dk kaynatıyosun altını kısıp kapağı kapalı şekilde, sonra altını kapatıyosun ocağın, ılışıncaya kadar bekleyip soğanları içinden çıkırıp suyu içiyosun, günde 2 defa; benim gibi çalışan isen akşam yemekten önce ve yatmadan önce şekilde kullanılabilir.... tadı önce iğrenç gelebilir ama bikaç gün sonra su gibi içiliyor genelde....

majorcum yazık ama sana ıslanmışsın yaaaaa

prenses bizde arkadaşlarımla annemlere gidecek bahçede mangal keyfi yapacaktık ama pazara kadar hava ne olur bilemiyorum.....

canım kabartma tozu yok oyüzden biraz top gibi yuvarla ben il yaptığımda köfte gibi olmuştu ince güzel olmamıştı
tarifte yoktu ama ekstradan vanilya koydum akşam güzeldi..sen de koy istersen..bi de geçen akşam ceviz kırmıştık içine ceviz de ufaladım..
uyduruk güzel bi kurabiye oldu..
bi deee baştan yoğururken toplanmıyor gibi gelebilir korkmaaa azimle yoğurr
afiyet olsun Kİİİİ

çıtırcıkk sana da iyi hafta sonları canımm
eşine de tatil mi yarın?
buraları valla çarşamabayı sel aldı
şu anda bile yağıyor...neyse yağmur berekettir..
bu arada ikimizin de temizlik anlayışı aynıymış ben de öyle süpür sil banyo wc tamam.hee bi de tv sehpamızı siyah cam alma gafletinde bulunduk onun tozlarıyla savaşıyorumm...
bi deee ben de ikiz isityorum..eşimle ikimizin de ailesinde var..hatta benim kv ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar

biraz önce en yakın arkadaşımla konuştuk o da hamiş 20.hafta bitmiş
kıskandırdı beni ve ben hergeçen gün daha istekli ve hazır hissediyorum kendimi bebişe....
Allah aratmasın kimseyi....

her zamanki esnaf lokntamızdan verdim siparişş ki yedim dee
artıık fast food a hayır
kardeşler arasında küslük olmaz ki zatenn...
ama şanslı olduğunu unutmaa...yeğenin de var ne güzelll

bncede fast food yapıyor ztn kilooo.....
şanslıyımm farkndayım canmm....yıllar önce ablam ölmüş görmüştüm rüyamdaaa...ne kdr üzülmüştüm rüyamda ağlamıstım...geçen yıl da yoğun bakımda o gördüğüm manzaraaa...hayatımın en yıkıcı anyıdı....
çok şükür kii iyi şimdi yeğenimdee büyüyor 4.dişi cıkıyorr yavrum yaaa

hep öylee olur majorr... lisedeyken cok yasardık arkdasımlaa...özellikle annesi şemsiyeni al dedğinde yağmur yağardıı... dinlemeyince annesini de ıslanrdı haahha
totem gibi bişi buuu

amayaaa sana biri üçüz demişti sanrım konuya pek dahil olmadım amaa. aklma gecn misafirliğe gitiğimiz kuznm geldi...5 yaşında kızı 2 yasında da ikizleri varr
kuzenim diyor kii birine beddua ediceksn ikizin olsun de yeter diyorrr eşi de ikiziniz olursa ilkinde olsun diyorr
belirtemek istedimm...cok sevmimliler ama çıldırtıyorlar insanı

Allah yardımcıları olsunnnn
valla çok zor işleri 5 yaşındaki de küçük daha..evde şenlik vardır
bence de ikizler zor ama çok tatlı oluyolarrrr
maddi olarak da zor en basitinden bez parası iki katı
bizim bi arkadaşın ablasının ikizleri oldu tedavi ile 7 sene sonra hamile kalmıştı..
arkadaşım anlatıyor baştan hevesliler ya primanın en iyi bezlerinden alıyorlarmış şimdi 3ay geçti -ayıp yazıcama ama-b.ka okadar para vermeye gerek yok deyip normal markalara geçmişler

güzelmiş valla.. Aslında arada bir yapmanın faydası olur.. İlla bebek için de değil. Hepimizde kist oluyor illaki yumurtalıklarda göğüslerde fln..
kurabiye tarifin harika.. Baya az malzemeli kolay bir şey.. Ben de tart ve kek kalıbı aldım ama henüz bir şey yapmışlığım yok. Belki yaparım. Burda tam buğday unu buldum onu aldım onlada ne kadar başarılı bir şey çıkar pek bilemiyorum.
Bebiş istiosanız işallah en yakın zamanda alalım güzel haberini
Ben de teyzeyim. Teyzelik harika bir şey. 2 dünya tatlısı yeğenim var. Ablamın canına okuyorlar ama kendilerini çokta sevdiriyorlar. İyi ki ablam varda iyi ki teyze olmuşum valla

Son düzenleme:

benim eşimin tarafında da hatta bizimde uzaklarda var ikizler ama bana da çok çok çok zor gelir diye düşünüyorum, çünkü bn çalışıyorum ve çocuğum olunca da işten ayrılmıycam... düşünsene tam biri uyuycak biri uyancak biri altını pisletcek biri acıkcak.... aman Allahım hele üçüz hiç hiç hiç düşünemiyorum.... Rabbim hayırlısını versin, ikizleri gördüğümde çokhoşuma gitse de bakımı çok zor... Rabbim tez zamanda sana da güzel haberler almayı nasip etsin canımcımmmm.....

kür kullanıyorum diye iş yerindeki arkadaş diyo, kürlerin sonu üçüze gider inşallah diyo; ben de her defasında adam gibi dua et, dua zamanı diye bi şey var, Allah kabul ederse yanarım ben diyorum şekerim ayyyy tahmin ediyorum zaten canım ya çıldırır insan bencede.... neyse hayırlısı diyelimmmm....

bu arada; dün regl oldum ve bugün hormon testlerimi tekrarlamak istedim, hem kürlerin etkisi olmuş mu görmüş olurum dedim, dün randevu aldım hastanede normalde 1 doktor vardı, sanırım göreve yeni başlamış ve ben onu hiç sevmemiştim; baktım listede 2 isim var diğerini seçtim..... sabah gittim devlet hastanesine, tonton ak saçlı çok hoş sohbet bi doktor vardı, belli ki tecrübeli yaptırmak istediğim testleri bi kağıda yazmıştım, azcık durumumdan bahsettim, doktor bi ultrasonla bakmak istedi karnımdan..... sonra bana dedi ki "erken menopoz riskini kim söyledi sana" dedim fsh amh değerlerim var doktor söyledi.... fsh canın sıkkınsa bile yüksek çıkabilir dedi, amh de çok vahim değilmiş zaten değil, ultrasonla da bakarken hiç öyle erken menopoz gibi durmuyosun burda en az 10-12 folikul görünüyor dedi.... böyle oldum ben tabi :)))) sonra kanımı verdim ve pazartesi öğlenden sonra ancak sonuçlarımı alıcam, doktor amca kesinlikle umutsuz olma senin yazdıkların dışında da bi kaç test istedim, sonucunu bana da getir, sakın moralini bozma dedi; eşimin değerlerini de sordu.... çok ilgilendi, ağzım kulaklarımda çıktım muayenehaneden..... inşallah sonuçlarda iyidir....

bncede teyze olmak harikaa birde ablam teyze olabilseydi iyidiii

hadı hayrılsırı cok sevindimmmm...sanrım senin iş de kv. durumuna benzemişş inş iyi sonuc alırsın belki baska bi tedavi uygulayacaak veee nisan ayında hamiş olcaksnnn

canım ben normal kadın doğum doktoruna gittim hastaneye, fakülteye gitmedim.... sadece kürlerin sonucunu görmek için hormon testlerimi tekrarlayacaktım, ama acayip hoş bi moral oldu.... hatta doktor bi şey mi içtin sen diye de sordu önemli olan sonuç doktor ey dedim bende güldü....

erken menopozla ilgli yorumlarına dedim canm...kv.de amelyat olcaktı sonraa tedavi bile görmedi yaa..ona benzettimm...
ama moralinin yükselmesi ve dr. iyi şeyler söylemesi cok sevindiriciiii
hayrılısı ile yakın zmnda inşş

ee harika bir haber bu. Çok sevindim.. Bilmiyorum daha öncede sana ''erken menopoz'' riskini söyleyen dr devlettemiydi ama özel hastane doktorları ekstra moral bozuyor. Çok kolay tedavi edilecek şeylerde bile korkutup ekstra tahlil isteyip insanı yoruyorlar. Çok başka bir konuda başıma geldi ve kanser oldum sandım. Devlet hastanesi doktoru antibiyotikle geçirdi!!! Şaka gibi...
Belki sizi ekstra masrafa sokmak için olumsuz konuşmuş olabilir mi?
bncede teyze olmak harikaa birde ablam teyze olabilseydi iyidiii
İşallah ablacığın da teyze olur Ama kendini üzme arkadaşım. Çocuk olduktan sonrada tüm hayatımız onun üstüne kurulu olacak.Biraz özgürlüğün tadını da çıkartmak lazım. Hazır bebek yokken gezip eşimizle keyif yapmak lazım. Sonrasında çocuk peşinde helak oluıcaz.

tamam canım bu önerilerin dikkate alınacak

benim kv'nin ikizi var
inşallah benimde ikizim olur ben çok çok çok çok ama çok istiyorum

canımm doktordan doktora fark ediyor işte hemen bir doktorla kestirip atmamak gerekmiş demek ki.
inşallah güzel şeyler olur allah gönlüne göre versin canım benim.
o kadar çok sevindimki anlatamam
umarım sonuçlarında güzel çıkar pazartesi günü merakla bekleyeceğim :81::81:

geçmiş olsun citircikk...cok haklısın ama kv. başınada devlette geldi...boşu boşuna onca test istediler vs..hastane değilde dr cok önemliii...ve sadece tek dr.la kalmamak lazm...

inş. hayrlısı ilee gelsin bebek ztn erteldk bebek planınını...olsa da sorun değil atarm anneme yada kv.ye gider gezerimm...
hayırlısı inş.

ne güzel ikiz iktimali yüksek sizde o zaman.. baya şanslısın. Olur işallah..
hmm o zaman evet dediğin gibi hastane değil dr önemli olan. ve dediğin gibi tek dr değil birkaç dr gezmek lazım. Tecrübe çok önemli sonuçta.

valla hem annene hem kv'ne yakınsın haklısın atar atar gezersiniz siz karı koca. Onlarında canına minnet torun geldi diye deli olurlar zaten sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…