-
- Konu Sahibi ayprensesii
Gevezeeeeee nasıl heyecan yaptım bilemezsin..inşallah test pozitif çıkar..test yaparsan hemencik yaz buraya olur mu..ama negatif çıkarsa da üzülme daha 2 ay olmuş evleneli ilerleyen aylarda mutlaka olur...
inşallah annem inş hamile kalrsn :)) aynı zamanlar olr hamileliğimz inş :) bende gnm bugn ama bakalm bayadr belrtler varbi haftadr test yapmadm beklycem bi süre daha sonraya atmıştr sonra moralm bozlr felan die :44:[/QUOTinşallah kuzum ya ah bu bebişler herkez onları bekliyo anne annesi babannesi dedesi teyzeleri halaları amcaları :) nerde bu yaramazlaaarrr :) bende beklicem adet olmazsam bidahaki aya kadar beklicem zaten düzensiz oluyorum umutlanmıcam bu defa
inşallah annem inş hamile kalrsn :)) aynı zamanlar olr hamileliğimz inş :) bende gnm bugn ama bakalm bayadr belrtler varbi haftadr test yapmadm beklycem bi süre daha sonraya atmıştr sonra moralm bozlr felan die :44:[/QUOTinşallah kuzum ya ah bu bebişler herkez onları bekliyo anne annesi babannesi dedesi teyzeleri halaları amcaları :) nerde bu yaramazlaaarrr :) bende beklicem adet olmazsam bidahaki aya kadar beklicem zaten düzensiz oluyorum umutlanmıcam bu defa
benm regl düzenli ama benm hep 2 yada 3 gn öncesne kayardı.. geçen ay umtlandm nası amaaa 14 eyll olmştm 14 ekm oldu tık yok aha dedm hamleym kaymadı akşam oldu ki regl(( nası sinr olmştm ... 30 gne bi oldm ilk defa geçen ay.. bu ayda bugn olmam lazm bakalm ama bi haftadr ağrım var kasık karın değşk bi ağrı regl ağrısı değil midem yanıo göğslerm şişti ağrıo vede bakalım hayrlısı ama iyice hamle moduna girdm yaa umarm aksi olmaz :26:
inşallah canım benm yadaha erken ama yaşım 28 o yzden olsun istiyorum çalışıyorum ve sorun olcak biliyorum ama yinede istiyorum anne olmayı :26: belrtler çok fazla umarm hamleymdr ya :))
Kizzzz test yapsanaa merak ettim he nasil duruyosun senninşallah annem inş hamile kalrsn :)) aynı zamanlar olr hamileliğimz inş :) bende gnm bugn ama bakalm bayadr belrtler varbi haftadr test yapmadm beklycem bi süre daha sonraya atmıştr sonra moralm bozlr felan die :44:
bnmki kirli sepetini az çok tanıdı da dolabı henüz çözemedi . bi defa bütün çoraplarını yıkadm çorapsz kalınca kirli sepetini mecbur öğrendidolabı nasl tanıtsam henüz onu bulamadm :26::26:
benm regl düzenli ama benm hep 2 yada 3 gn öncesne kayardı.. geçen ay umtlandm nası amaaa 14 eyll olmştm 14 ekm oldu tık yok aha dedm hamleym kaymadı akşam oldu ki regl(( nası sinr olmştm ... 30 gne bi oldm ilk defa geçen ay.. bu ayda bugn olmam lazm bakalm ama bi haftadr ağrım var kasık karın değşk bi ağrı regl ağrısı değil midem yanıo göğslerm şişti ağrıo vede bakalım hayrlısı ama iyice hamle moduna girdm yaa umarm aksi olmaz :26:
ayy tatlım inşallahhhh yaabebiş geliyosa bize de söle teyzesi sayılırz :)
bnm de sankiimm midem bulanıyo yaavaryaa psikolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi yaratıyorum kendmee İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR canlarmmm
Kizzzz test yapsanaa merak ettim he nasil duruyosun senn
Guzel mantik :)) dolabi ogrenemicekler heraldr bnmki de henuz corap ve camasr cekmecesini ogrendidarisi dolaplarin basina )
ayy tatlım inşallahhhh yaabebiş geliyosa bize de söle teyzesi sayılırz :)
demez miyim teyzoşlarısınız tabi szler kızzahh bi kesnleşsn hemen dicem size
:)) kız üzülmek istemyorum kocişimde sürekli baskı yapıyoır test yap die yazık bana folik asit almş ovulasyon testlleri almışama beklemek istiyorum erken olrdm geçen ay tam 30 gne bi oldm ilk defa evllk sonrasından galiba.. bu seferde diyorum sonraya attysa bi htimal olr ya olmazda inş.. ama bende merak ediorum da bazen çıkmomş negatf çıkıomş ya beklemk lazmmş adet gnnden 5 6 gn sonrayı :44:
Eger adetin dedigin gibi duzenlyse cikar canim. Pozitif olursa sevinirizzz berabernegatif cikarsa da kirmizilar gelene kadar umit var demektirrr
sen blrsn bak ağrı oluyo kask karn mı oralarda işdeama bi haftadr böylee diyeblrm lavaboya gidiyorm regl yok ki böyle ağrımaz karnm hergn regl olncada.. göğsm şşmş ve ağrıo doknnca ama bulantı felan yok kızz sigarayı ble bıraktm hamleysem die allahım nası bakıom kendime var ya bi hamile olmayım çok üzülürüm ama
İlk basta bulanti olmaz zaten 5-6.haftada bulanti baslat. Cok sik tuvalete gidrsin gunluk akintin artabilir gögüsletde hassaslasiyo. İnsallah hamilesindr ama degilsen de uzulme sakin Allah verdkten sonra acisini gostermesn bak bn ilk ay kaldim da noldu sevincim yarim kaldi. Cok sukur smdi buldum tekrar insallah gder sonuna kadar.
Sen testini yap buraya fotosunu koy hadii)
hımm oda öyle haklısın Allah acısını göstermesn sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım benimşimdi işteyim test ne yapamam :))) hem herkesde her belrti olmayablrde demi iilla bende olan sende olcak die bişi yok galba herkesn vücut yapısı farklı neticede.. bakalım bugün olmazsa yarn sabah kalkar kalkmaz ilk işim test yapmak olcak
Ayy cok heycanliii. İnsallah gelmez de testte pozitifi gorursun yarinnnn )
Ayy cok heycanliii. İnsallah gelmez de testte pozitifi gorursun yarinnnn )