- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.501
huhuuu ben hafta sonuna adım attım kiiiiiatamayanlara selam olsunnn :82::82::82::82: hava atıyorum ki sizeee
hayırlı olsun kuzummm aktif araba kullanırsın inşallaaahhh
kazasız belasız kullan inşallaahhh
bu arada hakikaten 1 sene de 3 ev döşedimmmanyak mıyım ne bi aksilk çıkmadığı sürece daha da kımıldamam
ben bitirdim ki cumayıııııehehe şaka yapıyorum haa alınma bebişimm
bu arada çok sevindimmm korunmayı bırakmanızaa hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallaah
bu arada farkettimde ilk geceden hamile kalsan 2 gün sonra doğumdaymışsın kuzum
bacakları dikmek de mi gerekiyo öyle şeylerde duymuştumm:18:
hoşgeldin tatlımm
bu arada siz tam denememişsiniz ki kuzum ohoo sen ne korkuyosun kiiidaha 1 ay ne ki kuzum bozma sakın moraliniii
canımm nasılsınnn aynen hoşgeldinnnasıl gidiyo hamilelikk
İyiyim canim buyuyoruz istesen nasilsinn
Hosbuldum prensess
keyifler nasıl herşey yolunda mı ? snin bebeğin erkekmiydi??
keyifler nasıl herşey yolunda mı ? snin bebeğin erkekmiydi??
Seni de takip ediyorum uzaktan. Daha yeni basladiniz ama ara vercem demeye baslamissinen hayrli zamanda gelcek insallah minigin. Oluruna birak
bebegim gunaydınnnnnnnnnn :) nasılsın
Sen yarın sabah söyle canım:78:
Bak bana,sabaahhlaarr uzaaaak:82:
Kizlaaaarr hosgeldimmmnasilsiniz ne var ne yokk
huhuuu ben hafta sonuna adım attım kiiiiiatamayanlara selam olsunnn :82::82::82::82: hava atıyorum ki sizeee
bidee netten bebek arabaların yataklarına bakmaya başlaa...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700531
gel geell buraya gelll
amin canım rabbim tez zamanda nasip etsin
hayırlı olsun kuzummm aktif araba kullanırsın inşallaaahhh
kazasız belasız kullan inşallaahhh
bu arada hakikaten 1 sene de 3 ev döşedimmmanyak mıyım ne bi aksilk çıkmadığı sürece daha da kımıldamam
ben bitirdim ki cumayıııııehehe şaka yapıyorum haa alınma bebişimm
bu arada çok sevindimmm korunmayı bırakmanızaa hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallaah
bu arada farkettimde ilk geceden hamile kalsan 2 gün sonra doğumdaymışsın kuzum
bacakları dikmek de mi gerekiyo öyle şeylerde duymuştumm:18:
hoşgeldin tatlımm
bu arada siz tam denememişsiniz ki kuzum ohoo sen ne korkuyosun kiiidaha 1 ay ne ki kuzum bozma sakın moraliniii
canımm nasılsınnn aynen hoşgeldinnnasıl gidiyo hamilelikk
yaşasınnn cuma günü de bittiii
ASOŞŞŞ benimki de bitti kiiii
bu akşam da annemlerdeyiz..ben evimiz özledim yaaa
şimdi o kadar istemiyorum ya umudumuz ağustos grubuna katılırım
ya da mayıs anneleri falan ayhh ne heyecanlı
siz de bebiş düşünüyor musunuz canım ?
beklenen gün geldi asoşkom tatil bizimdirrr :119:
bence de daha da kımıldama sen...neyseki boludaki kendi eviniz..özledin mi eviniiii?
gerçi insanın evi kocasınınn yanı
bak asencim de neler bilirmiş
evet kuzum ayakları da dikmek lazımmış ama ağustosa kadar ı ıh denemicem bu yöntemleri...
hatta çok rezilce olucak ama wc ye koşup onlara savaş açıyorum
ama çok hızlılarmışşşş
ben bu gün hep +18 im yahu
birazdan çıkarız heralde..bu arada müdürümüz ödev verdi bize....etkin maliyet yönetimi hakkında kompozisyon yazıcakmışız
şaka gibi...
bu gece uzunnn cuma gecesi olduğundan uğrarım gece...
en iyi ihtimalle asoş prenses ve ben oluruz...
başka gelen olmaz
arada plojom tv den bağlanırdı bize önceleri
evlimutluu
Hoşgeldiinn :) Nasılsınız miniğinlee?
Herkescikler nerede :) Haftasonu ya tabii ohh :)
Buarada ben hala tvye bağlanıyorum :) Hiç umurumuzda olmadı ama yaptırmak gerek hemen pcyi,süpriz olursa size nasıl yazacam,evde kalabalık olur şimdi,kısıp gözlerini uzaktan okumaya çalışan 1-2 kişi düşününce komik geldi
Yarın akşam İzmit'e teyzeme gidiyorum..İşin garip yanıda bugün hastane ve insanlar korkumu düşünüp keşke başka bir şehirde olsamda sadece annemle eşim olsa,ne benm kafamı şişirseler ne eşimin,uzunca sessizce kızımızla başbaşa kalsak diye düşünmüştüm..
Akşamüstüde karar verdik İzmit'e gitmeye sonra yemek yerken kafamda şimşekler çaktı ayy tamda istediğim buydu gb
Tırstım azcık Sezen süpriz yapar mı diye
Annemede dedim ki hastane çantasını arabaya koyalım bagajda dursun işte,hem yanımızda olmuş olur hem evde durmasına gerek yok dedim
ÇAktırmıyorumda
Süpriz olmaz di mi
Bunda ufaklığında payı var ama dünden beri bir değişik,duruş hareketler fln,aşağıda bir kazı çalışması var,ara ara yakınlaştığımızı hissettiryor
geldimkiiiii
sokaklara attık kocamla kendimiziii haftasonunun gelişini ve muhtemelen gidişini kutladıkkçünkü pazartesinin geleceği cumadan belli olurmuşş
naparsınız bakalım canlaaar
nerdesinizzz yahuuuu :44::44:
haniii bu gece uzun uzun kalamayı planlayanlar nerdee
evlimutluu
Hoşgeldiinn :) Nasılsınız miniğinlee?
Herkescikler nerede :) Haftasonu ya tabii ohh :)
Buarada ben hala tvye bağlanıyorum :) Hiç umurumuzda olmadı ama yaptırmak gerek hemen pcyi,süpriz olursa size nasıl yazacam,evde kalabalık olur şimdi,kısıp gözlerini uzaktan okumaya çalışan 1-2 kişi düşününce komik geldi
Yarın akşam İzmit'e teyzeme gidiyorum..İşin garip yanıda bugün hastane ve insanlar korkumu düşünüp keşke başka bir şehirde olsamda sadece annemle eşim olsa,ne benm kafamı şişirseler ne eşimin,uzunca sessizce kızımızla başbaşa kalsak diye düşünmüştüm..
Akşamüstüde karar verdik İzmit'e gitmeye sonra yemek yerken kafamda şimşekler çaktı ayy tamda istediğim buydu gb
Tırstım azcık Sezen süpriz yapar mı diye
Annemede dedim ki hastane çantasını arabaya koyalım bagajda dursun işte,hem yanımızda olmuş olur hem evde durmasına gerek yok dedim
ÇAktırmıyorumda
Süpriz olmaz di mi
Bunda ufaklığında payı var ama dünden beri bir değişik,duruş hareketler fln,aşağıda bir kazı çalışması var,ara ara yakınlaştığımızı hissettiryor
geldimkiiiii
sokaklara attık kocamla kendimiziii haftasonunun gelişini ve muhtemelen gidişini kutladıkkçünkü pazartesinin geleceği cumadan belli olurmuşş
o ben oluyorum galibaaaa
ama geldim kiiiii
PLOJOOO heyecan yaptım bennnnn
doğum yeri Bilecik yazmadı ama İzmit yazmasın
En hayırlı zamanda gelsin kiii
Sezen uslu bi melek en iyisini bilir kiiii
biz de annemlerdeydik...10:30 gibi kalktık bi dolaştık tophaneye gittik...Bursanın apartman manzarasına karşı oturduk
aşağılarda asencikimi de görüyorummmm
kızççee tam ewde oturman gereken zmnda nereyee:26::26:
kaç gün kalıcaksın sadece hafta sonu içinmii ?
inş Sezen izmiti görmek istemezzşaka bi yana inş gider gelirsiniz biraz daha zmn var ama belli olmaz heran tetikte olmak lazm
bagaja at diyee taaaa ne zmn demiştim bn sanaa
geldimkiiiii
o ben oluyorum galibaaaa
ama geldim kiiiii
PLOJOOO heyecan yaptım bennnnn
doğum yeri Bilecik yazmadı ama İzmit yazmasın
En hayırlı zamanda gelsin kiii
Sezen uslu bi melek en iyisini bilir kiiii
biz de annemlerdeydik...10:30 gibi kalktık bi dolaştık tophaneye gittik...Bursanın apartman manzarasına karşı oturduk
aşağılarda asencikimi de görüyorummmm