Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
AMAYA gerçekten haklısın gelin el oluyor ama kendi kızı olunca el üstünde tutuluyor.
kızımı vermem evlendirmem gibi şeyler söylüyor hep.
bizde evlendik bizde ana kuzusuyduk.
benim annem olsa asla onun yaptığını yapmaz eşime.
art niyet aramayayım diyorum ama nasıl aramayayımki :KK50:
bugünde havuç getirdim :) elma ve salatalıkta var.
Muzuda eşime koydum diğerinide görümceme.

AMAYA gerçekten haklısın gelin el oluyor ama kendi kızı olunca el üstünde tutuluyor.
kızımı vermem evlendirmem gibi şeyler söylüyor hep.
bizde evlendik bizde ana kuzusuyduk.
benim annem olsa asla onun yaptığını yapmaz eşime.
art niyet aramayayım diyorum ama nasıl aramayayımki :KK50:
bugünde havuç getirdim :) elma ve salatalıkta var.
Muzuda eşime koydum diğerinide görümceme.

akşam eşimle sinemaya gidecektik, görümcem aradı tam yemeğe oturmak üzereydik ve eşim geldikten 45 dk sonra film başlayacaktı, zaman dar diye hızla hareket etmeye çalışıyorum, salata yaparken parmağımı kestim hatta.... neyse görümcem en son somestr da gitmiş annesine, bu akşam gitcem sen de gelsene dedi, ay gelemem dedim akşam sinemaya gitcez... neyse görüşürüz falan dedik kapattık... yemeğe oturduk kv aradı eşimi, balıkların yemi bitmiş almamış eşim ona söylendi azcık sanırım :))) sonra eşim "anne biz gelmiyomuyuz, haftasonu sizdeydik" falan dedi, yemeğini yarıda bıraktı yemedi, noldu tatlım dedim, yok bi şey :KK47: dedi, üstelemedim, biraz şebeklik yaptım ama hoşuma da gitmedi yani... nasıl ki ben her gittiğimde görümcem gelmiyorsa, benim de kendime göre planlarım olabilir, 2 görümcem var, hangisi giderse gitsin bizi de çağırır, ben takılmadım buna şimdiye kadar, diğerleri her zaman gidemiyor çünkü. ama yani akşam da kocam yemeğini bıraktı :KK43: üzüldüm

icim sisti okurken..Nedir bu insanların art niyeti ya,kabullen iste bu insan senin hayatında artık ailen,ne diye ugrasiyorsun ki..

SVNCY
Allah kolaylık versin..
Altta kalmaman iyi en azından..
Ama sunu unutma esin onlardan sorumlu degil,bunlar onun sucu degil..Aklına getirip getirip onun yüzüne vurma bence..Ne güzel farkında zaten..Sakın muhabbetlerini bile acma bence,huzuruna bak sen..
Görümcenede diyecek bisey yok aslında,saglıklı düsünemedigi belli..

MAJOR
Aglatacaktın beni inan ki..
İnsan yapamaz ya kıyamaz..
Ne demek böyle birsey..Gelin olmasını geciyorum birinin insan olması yeter ayrım yapmamak icin..

Annem der ki abin bigün evlenecek,yeri gelecek kıza bisey alacam sana almayacam,o üzülmesin..
Derim ki tabi önce o,cünkü ben anneme alınmam ama onun kalbi kırılabilir,yalnız hissetmesin kendini..
Cok üzüldüm inan ki eger gercekten kalbini bozup böyle birsey yaptıysa kv,onun icin üzüldüm..Böyle hayat mı gecer..

SWEAT
:) cok seker annen yaa..
Gecen misafir vardı ya anneme dedi ki heyecanlı mısın yenge dedi,annem gece uykularım yok dedi,güldüm saka yapıyor diye,bsktı öyle uyuyamıyorum dedi 2-3 e kadar :))Onlarında psikolojisi bi degisik oluyor :))
Sevindim begendigine,yapacak ustayı bulmak zor oldu ama güzel oldu olsun..

AMAYA
Sizin durumada ayrıca üzüldüm..
Tekrar aramaları bile garip olmus..
Bazı seyleri farklı halledebileceklerini düsünmüsler ama esin icin üzücü olmus..
Görüyorum ki genelde erkekleri karısına yönlendiren,bazı seylerle yüzlestiren aslında ailelerin kendileri oluyor..

akşam eşimle sinemaya gidecektik, görümcem aradı tam yemeğe oturmak üzereydik ve eşim geldikten 45 dk sonra film başlayacaktı, zaman dar diye hızla hareket etmeye çalışıyorum, salata yaparken parmağımı kestim hatta.... neyse görümcem en son somestr da gitmiş annesine, bu akşam gitcem sen de gelsene dedi, ay gelemem dedim akşam sinemaya gitcez... neyse görüşürüz falan dedik kapattık... yemeğe oturduk kv aradı eşimi, balıkların yemi bitmiş almamış eşim ona söylendi azcık sanırım :))) sonra eşim "anne biz gelmiyomuyuz, haftasonu sizdeydik" falan dedi, yemeğini yarıda bıraktı yemedi, noldu tatlım dedim, yok bi şey :KK47: dedi, üstelemedim, biraz şebeklik yaptım ama hoşuma da gitmedi yani... nasıl ki ben her gittiğimde görümcem gelmiyorsa, benim de kendime göre planlarım olabilir, 2 görümcem var, hangisi giderse gitsin bizi de çağırır, ben takılmadım buna şimdiye kadar, diğerleri her zaman gidemiyor çünkü. ama yani akşam da kocam yemeğini bıraktı :KK43: üzüldüm

neden böyle hepsi :KK50:
eminim aralarında iyi olanlarıda vardır ama ben en azından kardeşim evlenince ona karşı nasıl olacağımı biliyorum.
hem ne geçiyorki ellerine böyle yapınca. senin bir planın varmış buna saygı duyması gerekirdi hepsinin eşinde yemeğini yememiş arada kalıyorlar çok :KK50:

icim sisti okurken..Nedir bu insanların art niyeti ya,kabullen iste bu insan senin hayatında artık ailen,ne diye ugrasiyorsun ki..

MAJOR
Ne demek böyle birsey..Gelin olmasını geciyorum birinin insan olması yeter ayrım yapmamak icin..

Annem der ki abin bigün evlenecek,yeri gelecek kıza bisey alacam sana almayacam,o üzülmesin..
Derim ki tabi önce o,cünkü ben anneme alınmam ama onun kalbi kırılabilir,yalnız hissetmesin kendini..
Cok üzüldüm inan ki eger gercekten kalbini bozup böyle birsey yaptıysa kv,onun icin üzüldüm..Böyle hayat mı gecer..

evet değil mi nasıl yapıyorlar böyle bir ayrımı.
bir şeyden bir tane varsa eğer gerçekten vermek istersen paylaşırsın değil mi.
onu bile yapmıyor düşünsene :KK50:
bu sabah gerçekten bir taraftan kahvaltı hazırladım bi taraftan söylendim inanamadım böyle bir şeye
ve dedimki seninde kızın var o da evlenecek
çok soğudum kv'demden sabahtan beri aramadım bile ne yaptınız diye çünkü artık merak dahi etmiyorumki

neden böyle hepsi :KK50:
eminim aralarında iyi olanlarıda vardır ama ben en azından kardeşim evlenince ona karşı nasıl olacağımı biliyorum.
hem ne geçiyorki ellerine böyle yapınca. senin bir planın varmış buna saygı duyması gerekirdi hepsinin eşinde yemeğini yememiş arada kalıyorlar çok :KK50:

evet değil mi nasıl yapıyorlar böyle bir ayrımı.
bir şeyden bir tane varsa eğer gerçekten vermek istersen paylaşırsın değil mi.
onu bile yapmıyor düşünsene :KK50:
bu sabah gerçekten bir taraftan kahvaltı hazırladım bi taraftan söylendim inanamadım böyle bir şeye
ve dedimki seninde kızın var o da evlenecek
çok soğudum kv'demden sabahtan beri aramadım bile ne yaptınız diye çünkü artık merak dahi etmiyorumki

Ne desen haklısın canım..
Böyle insanların kızları evlense zaten önyargıdan kvleyle bastan anlasamazlar..
Allah akıl fikir versin ne diyeyim,merhamet versin azcık yüreklerine..

oleyyyy cuma gününü de bitirdik :KK9: :KK9:
yine haftanın en sevdiğim saatleri sonnn yarım saat sonra 2 gün özgürüm kiii :KK52:
bu akşam da annemlerdeyiz dayımlar gelicekmiş bahaneyle görüşücez..
yarın da annem kayınvalidene gidelim dedi..
bu sefer kv gelin diye aramadı ama ben aradım annemle gelelim size diye
Allahın sopası yok kiii :KK9: :KK9:

evet tatlım hatırlıyorum hatta havuçda yiyodun sanırım :KK1: ben anlıyorum ne demek istediğini mevzu elbette ki muz değil, tavır.... aynen yarın öbür gün onun da kızı evlenecek...
bi hikaye anlattılar geçenlerde, kadının birine gelini soruyorlar nasıldır diye, kadın "amaaannnn diyo, oğlumu çok masrafa sokuyor, eve yardımcı bile tutmuşlar çalışıyo diye, zaten oğlum da hep markete pazara onunla gidiyor, iki poşeti taşıyamıyor sanki!" sonra kızın ne yapıyo diye sormuşlarr... "aaa demiş damat bi tane, tabi kızım da çalıştığından herşeye yetişemiyor, herşeye yardım eder damadım, bir de yardımcı almış güzel kızım yorulmasın diye... aslında görevi(!) elbette ama yapmayan da yapmaz(!), damadım bir tanedir " demiş.... dünya sınav dünyası, küçük ayrıntılardır belki de ama kul hakkıdır, kendisine yazık ediyor böyle ufak tefek şeyler için....alacağın olsun tatlım:KK54: ayrıca sviti ye katılıyorum, bittiyse alalım diyiver bakalım nolcak :KK1:

svitiii ben sana özel mesaj attım görmedin mi ki acaba:KK34:

canım sen pek ağız dalaşına vs. girmemeye özen göster, eşin de farkında sonuçta.... ablasına da gereken cevabı vermiş, kendini eşinin yerine koy, sonuçta başka ne yapabilir ki??? söylenmesi gerekeni söylemiş zaten.... eşinle huzursuzluk yaşama, 3. şahıslar yüzünden.... bırak mesaj atıyosa atsın, cevap verme sen....

amayacım bazen düşüncesiz oluyor ki bu insanlar ..
özellikle de görümceler :KK9:
Biz de istanbulda gezerken 10 defa aramışlardı ya gelin diye...yanii bi kez hayır deyince ısrarı ben de anlamıyorum :KK50:
ama boşverrr bak burdan şanslı olduğumuz anlamalıyız amayaccıkk
eşlerimiz "tamam geliyoruz" demiyorlar ki plana aynen devam:KK34:
aferin bizim topiğin kocişlerine :KK9: :KK9:

bu arada dıt dıt dıttt bir mesaj alındıııı :KK34:

SVNCY
Allah kolaylık versin..
Altta kalmaman iyi en azından..
Ama sunu unutma esin onlardan sorumlu degil,bunlar onun sucu degil..Aklına getirip getirip onun yüzüne vurma bence..Ne güzel farkında zaten..Sakın muhabbetlerini bile acma bence,huzuruna bak sen..
Görümcenede diyecek bisey yok aslında,saglıklı düsünemedigi belli..

MAJOR

SWEAT
:) cok seker annen yaa..
Gecen misafir vardı ya anneme dedi ki heyecanlı mısın yenge dedi,annem gece uykularım yok dedi,güldüm saka yapıyor diye,bsktı öyle uyuyamıyorum dedi 2-3 e kadar :))Onlarında psikolojisi bi degisik oluyor :))
Sevindim begendigine,yapacak ustayı bulmak zor oldu ama güzel oldu olsun..

yatak tamamlansın onun da fotosunu at buraya kuzum..
Sezen ve eşyalarını takipteyizz :KK52:
bu arada anneler başka oluyor yaaa..kıyamam ki onlara...ben de hamile kalsam benden çok anne sevinicek:KK9:

bu arada annem de bana hep tembihler bak görümce olucaksın sakın görümcelik yapma geline diye-ki kardeşim daha 19 yaşında kadın bunun tasasına düştü :KK9: o da bizim kızımız olucak falan der..
ama bazı insanları anlamıyorum başkalarını üzmekten zevk mi alıyorlar :KK50:
MAJOR yaa bana da dert oldu valla..acaba muz mevzunu açsan uzar yanlış yerlere gider mi?yoksa içinde kalıcak senin :KK31:

oleyyyy cuma gününü de bitirdik :KK9: :KK9:
yine haftanın en sevdiğim saatleri sonnn yarım saat sonra 2 gün özgürüm kiii :KK52:
bu akşam da annemlerdeyiz dayımlar gelicekmiş bahaneyle görüşücez..
yarın da annem kayınvalidene gidelim dedi..
bu sefer kv gelin diye aramadı ama ben aradım annemle gelelim size diye
Allahın sopası yok kiii :KK9: :KK9:

amayacım bazen düşüncesiz oluyor ki bu insanlar ..
özellikle de görümceler :KK9:
Biz de istanbulda gezerken 10 defa aramışlardı ya gelin diye...yanii bi kez hayır deyince ısrarı ben de anlamıyorum :KK50:
ama boşverrr bak burdan şanslı olduğumuz anlamalıyız amayaccıkk
eşlerimiz "tamam geliyoruz" demiyorlar ki plana aynen devam:KK34:
aferin bizim topiğin kocişlerine :KK9: :KK9:

bu arada dıt dıt dıttt bir mesaj alındıııı :KK34:

yatak tamamlansın onun da fotosunu at buraya kuzum..
Sezen ve eşyalarını takipteyizz :KK52:
bu arada anneler başka oluyor yaaa..kıyamam ki onlara...ben de hamile kalsam benden çok anne sevinicek:KK9:

bu arada annem de bana hep tembihler bak görümce olucaksın sakın görümcelik yapma geline diye-ki kardeşim daha 19 yaşında kadın bunun tasasına düştü :KK9: o da bizim kızımız olucak falan der..
ama bazı insanları anlamıyorum başkalarını üzmekten zevk mi alıyorlar :KK50:
MAJOR yaa bana da dert oldu valla..acaba muz mevzunu açsan uzar yanlış yerlere gider mi?yoksa içinde kalıcak senin :KK31:

Kızlar görümceler yine iyidir de şu fesat eltileri ne yapmalı :KK70:

Sent from my GT-S5360 using Kadınlar Kulübü mobile app

AMAYA
Sizin durumada ayrıca üzüldüm..
Tekrar aramaları bile garip olmus..
Bazı seyleri farklı halledebileceklerini düsünmüsler ama esin icin üzücü olmus..
Görüyorum ki genelde erkekleri karısına yönlendiren,bazı seylerle yüzlestiren aslında ailelerin kendileri oluyor..

kv bizi aradığında muhtemelen görümcem henüz gitmemiştir ama aramıştır gelicem diye.... ben işten çıkarken biletleri almamış olsam hiç sorun olmaz ben derdim, sinemaya yarın gideriz gidelim gönülleri kırılmasın diye.... ki geçen hafta kocam konyaya giti, ben yemeğe kv ye gittim, zaten her zaman gidemiyoruz diyerek, 3-4 saat kalıp eve döndüm. ama anladığım mevzu ben değilim zaten, kocam... zaten görümceme de dedim, keşke 5 gibi arasaydın biletleri almazdım dedim.... hafta sonu gittiğimizde annesi evde değildi, o yok diye balıklara bakmaya diye gitmiştik. yani oğlunu 1 hafta 10 gündür falan görmüyo, normalde kahveye çıktığında uğrar, bu hafta çıkmadı da kahveye... mevzu benden değil gibi, üzüntüm kocamcımın canının sıkılması... neyse, oğlunu özlemiştir, başkaca bi şey olduğunu sanmıyorum...

huhuuu canlar napıyosunuz bakalımm:KK52::KK52::KK52:
yarın arkadaşıma misafir gelecekmişşş piyano kekle kurabiye yaptım da geldimm haftasonuna ulaştık ama çok çabuk bitiyoo hiçbir şey anlamıyorum kii:KK50::KK50::KK47:
farkında ama baya geç kaldı farkında olmak için. ailem ev konusunda çok uyardı susuz nasıl olucak diye önce bu konuları halledin sonra düğün olsun dedi ama bu bile yanlış yerlere çekildi annemin bizi ayırmaya çalıştığını dile getirdiler. özellikle görümce aman Allahım o tam bir bela herşeye karışmaya çalışıyor, şuan konuşmuyorum en son bana hakaret etti. 3,5 ay eşim ordan burda su taşıyınca tabi isyan etti artık senin annen çok haklıymış dedi onun düşündüğünü bizimkiler düşünmedi umursamadılar dedi böyle farkında oldu yani. ama onların yaptıklarını unutamıyorum hep içimde aklımda dile getirdiğimde eşimle huzursuz oluyorum :KK43: bazen aklıma geliyor yaptıkları inanın taammül edemiyorum sinirimden çok acayip insanlar... nişan alışverişinde küçük görümce tartışma çıkardı. niye kom dan iç çamaşırı alıyorum diye.. tutturdu sizde şimdi kardeşime alışveriş yapacaksınız biz de görücez aldıklarınızı ve nişanda eşimin giyeceği takım elbisesini ve ayakkabısını bize aldırmaya çalıştı halası ile birlikte. bizim yöremizde alınmaz aynı memleketten olmamıza rağmen farklı farklı şeyler uydurup çıkardı görümcem ve halası. ben alışverişte ağlamaya başladım artık onun bu yaptıkları karşısında nişan kıyafetimi bile düzgün beğenemedim hevesimi kaçırdı istediğim kıyafeti giyemedim onun yüzünden. sonra geldi özür diledi ama içi pislik özür dilesede eşimin korkusundan özür diledi. ha birde nişanımız 6 da başladı onlar 8de geldi misafir gibi babam sinir küpüne döndü gelen misafirmlerimiz eşimin ailesini göremeyince yanlış anlamışlar, nişan bozuldu mu diye babamda çok sinirlendi mahcup oldu misafirlerine karşı. babamın arkadasları tanısmak istemiş esimin babasıyla ama babam tanıştıramamış ve gitmişler.. sonra bir özür bile dilemediler.
çeyizim gidecekken kimse arayıp sormadı, kızım eksik bişeyin varmı nezaketende olsa sormadılar. zaten benim bir beklentim olmadı onlardan ama ailem çok rahatsız oldu bu durumlar karşısında onlar laf etmesinler diye sırf onlardan ilgi bekledim. düğünümüzdeki dans şarkımıza kadar karıştı kardeşimin istediği şarkı olsun diye en güzel günümde bile benim moralimi bozmayı başardı. 1 ay önce çok hastaydım evde su ve gaz olmadığı için işimde annemlere çok yakın eşime söyledim su gelene kadar ben annemde kalıcam dedim eşimde tamam dedi öyle yap haklısın zaten eve işim çok uzak kal orda dedi. ama görümce beni rahat bırakmadı. 1 hafta boyunca bana mesaj atıp arayıp baskı yaptı git evine diye bende ona su yok ve hastayım gitmiycem demiştim. en son beni aradığında sen artık genç bi kız değilsin evlisin evine gitmelisin ve anneleri karıştırmamak gerekir (yani annem beni yönlendiriyomuş) annenin sana karışmasına izin verme falan dedi. benim artık sabrım taştı önceki gibi düzgün konuşmadım ne sen ne de annem bana karışamaz dedim. anneminde beni zorla tuttuğu yok dedim. ben senin hayatına karışmıyorum rica ediyorum sende benim hayatıma karışma benim eşim karışabilir bana ve bende ona karışabilirim dedim kimseden akıl akılcak kapasitede ve yaşta değiliz dedim. sonra eşimi aradım saydım bu ne hakla karışıyor dedim bana sen ne anlatıyosun buna ki bu benimle konusuyor dedim eşim de kızdı ve ablasını aramış karışma sen uzak dur diye. neyse benim face den paylasımlarıma yorum yapıyo falan utanmadan sırf bana gıcıklık olsun diye. yine eşimi aramış annemize babamıza bakın nasıl bakıcaksınız ve bu sefer niye onun soyismi hala kızlık soyismi demiş :) esimde kendisi bilir benim baskımla soyismini değiştirse ben zaten hoşlanmam ve ben onun üstünde kendimi senin kadar karışmaya hak sahibi değilim. aklı basında zaten onun benim veya senin yönlendirmelerinle gidecek biri değil demiş. bende dayanamadım en son faceden ''herkes haddini ve duracağı yeri bilmeli'' yazdım duvarıma. bana özelden yazmış kardeşimle konuştum ben onun hatrına sana cevap vermiycem senin bunları kime yazdığn belli kimse salak değil kızım asıl haddiz saygısız duracagı yeri bilmeyen sensin, kardeşimin hatrı da olsa senin lafının altında kalmıycam sende çirkefliğinle kal seni sayfamdan siliyorum saygısız yazmış. bende senin sorunların var oyuzden ciddiye almıyorum söylediklerinde senin için makbuldür sildiğin içinde teşekkür ediyorum dedim. kızlar ben bu kadınla nasıl baş edicem ya yüzünü bile görmek istemiyorum Allahtan evli ama eşiyle de hep kavga ediyomuş kv ile de aynı şekilde. yüzüme nasıl bakacak bu kadın benim. ben alttan aldıkça tepeme çıktı. ben kendi halinde olan biriyim kimseye karışmam uğraşmam ama bu sürekli benimle uğraşıyor, şuan konuşmuyoruz. çok uzun oldu özür dilerim bu arada

en iyisi hiç bulaşmamak bence tatlım o görümceye:26: bulaşırsan sana patlar işin sonu çünkü, muhattap olma eşinle mutluysan gerisi boş:KK16:

benim kayınvalide dün öğlen köye gitti cenaze var diye.
Cenaze çarşamba günüydü eşimde işten izin almıştı öğleden sonra neyse.
bir ara bahsetmiştim burda işe giderken yanımda sebze meyve götürüyorum aralarda yiyorum diye hatırlayan vardır belki.

eşimde öyle götürüyor sabahları kv hazırlıyor bize işte evde ne varsa ona göre
eşim çarşamba günü erken çıkınca yiyememiş eve getirmiş buzdolabını açtım baktım muz, elma ve salatalık vardı poşette.
bana o gün sadece salatalık ve elma koymuştu.
acaba 1 tane mi muz vardı ondan mı böyle koydu diye düşündüm
sonra dün sabah yine eşim onları götürdü bana yine salatalıkla elma koymuştu.
bir şey düşünmedim gerçekten acaba evde muz var mı diye bakma gereği bile duymadım kocamın lokmasını sayacak değilim sonuçta.
kv burda olmadığı için bu sabahta ben hazırladım ve buzdolabında sebzeliği bir açtımki 2 tane muz var ve ben eminim görümcemede muz koymuştur o.
şok oldum sabah sabah öyle üzüldümki neden ayrımcılık yapıyor bakınca alt tarafı bir muz ama neden onlara var bana yok.
ama dedim onun kızıda evlenecek bunu hiç düşünmüyor mu :KK50:
yaptığı çok üzücü tatlım:KK50::KK50: bana da yapsa kv bende alınırdım hemde lafı söylerdim ben tutamazdım içimde :KK31::KK31:
ne desem bilemedim benim kv de hep oğluna sorar ne istersin sana ne yapayım diye:KK31: ben nasılsa eşimin yanında geziyorum herşey yerim :KK31: onun mantığına göre:KK31:

tünaydın tatlışkolarrrrr :KK16:
dün akşam kvlere gittik kp beni şaşırttı ..
ben burda adam için soğuk pek sevemedim vb derken o eşimle bize süpriz yapmış
eşimle ikimizin nişandan bi fotomuzu halı dokutmuş :KK52:
gerçi halı dediysem 70 cm falandır duvara asmalık çook güzel...
sepya tonları var ya fotoğrafta o tona çevrilmiş ve çook net çok güzel...
hiç beklemezdim böyle bi güzellik ama benim içim kötüymüş :KK9: :KK9: bundan sonra daha pozitif yaklaşmalıyım insanlara :KK17:

PLOJOO yatağa bayıldımmmm :KK52: çok kullanışlı ben de böyle bişey istiyorum kiii :KK52: iyi örnek oldu ben kaydediyim hatta bu fotoyu..
annemin de komşusunun oğlu 2 yaşında falan oldu onun park yatağı varmış pek kullanılmamış annem talip olmuş :KK9: annem alıcakmış evine yatağı da bizim bebiş ananesine gidince orda uyuyp oynıcakmış :KK9: doğmamış çocuğa don biçmek böyle bişey olsa gerek :KK9: :KK9:

MAJORRR: ben art niyet olduğunu düşünmek istemiyorum :KK53:
sonuçta muz da uzcuz artık elmayla arasında pek fark yok ki :KK31:
acaba sen laf arasında sorsan mı anne bana pek muz koymuyosun bittyse alallım falan diye...
böyle kendi kendini yersin :KK50:

SVCNY hoşgeldin aramıza :KK52:
neyse zor günleri bırakmışsın geride...su da gelmiş o bundan sonra her şey daha güzel olur ki :KK53:
zaten eşimizi biz seçiyoruz ama ailesini seçemiyoruz kiii :KK31:
bahtımıza ne çıkarsa :KK9:
takıları sizden habersiz bozmaları kötü olmuş ama sanırım eşin de kızgın onlara..huzurunu bozma hiç..sonuçta öyle ya da böyle ev sahibi olmuşsuzu ne güzel :KK52:

ooooo süper kuzumm hediyeler felan kp gayet ince düşünmüş belki aradaki buzlar erisin diyedir:KK9::KK9::KK9:
güle güle kullan :KK9:
kaçınılmaz son kv annen ve sen iyi oturmalarrr:KK9::KK9::KK3:

slm kızlar dün babamın doğum günüydü ablm ve yeğenim geldi bugunde ordaydımm...

yazıalnları okumuşş herkezin bi derdi var gerçekten..

svitt ne güzel süpriz yapmış kv. bncede artık daha pozitif olmalısın özellikle kv.ne karşı :)

svncy çok iyi anlıyorum..burdaki kızların bazıları bilir biz de ablamın eşiyle ve onun ailesiyle konuşmuyoruz..annem ve babam mecburen konusuyor ama bn eşim fln konusmuyorz sadece Allah'ın slmını alıyoruz...
yokmuş gibi davran faceden msj atıyorsa engelle..sonrada boşver gitsin..

major ters düşünme kendi kendini üzme..

kv bizi aradığında muhtemelen görümcem henüz gitmemiştir ama aramıştır gelicem diye.... ben işten çıkarken biletleri almamış olsam hiç sorun olmaz ben derdim, sinemaya yarın gideriz gidelim gönülleri kırılmasın diye.... ki geçen hafta kocam konyaya giti, ben yemeğe kv ye gittim, zaten her zaman gidemiyoruz diyerek, 3-4 saat kalıp eve döndüm. ama anladığım mevzu ben değilim zaten, kocam... zaten görümceme de dedim, keşke 5 gibi arasaydın biletleri almazdım dedim.... hafta sonu gittiğimizde annesi evde değildi, o yok diye balıklara bakmaya diye gitmiştik. yani oğlunu 1 hafta 10 gündür falan görmüyo, normalde kahveye çıktığında uğrar, bu hafta çıkmadı da kahveye... mevzu benden değil gibi, üzüntüm kocamcımın canının sıkılması... neyse, oğlunu özlemiştir, başkaca bi şey olduğunu sanmıyorum...

Hmm..O zmn bambaska olay..O da kendince haklı..
Sen tatlı dilinle enisteyi o psikolojiden cıkarmıssındır :))

SWEAT
Atarım canım gelince diger fotoyuda,meraktayım,ne umduk ne bulacaz bakalım :)
Valla kıyılmıyor annelere,hic durdurma gönlü kırılmasın..
Allah basımızdan eksik etmesin..

tünaydın kızçelerrrr :KK16:

PRENSES öncelikle babanın doğum günü kutlu olsunnn :KK9:
Nice mutlu yılları olsun..
Allah anne babalarımıza tüm sevdiklerimize uzun ömür versin ...

Bu sabah gittim doktora..Bursalı arkadaşlar için söyliyim Medikalde Özlem Oruç Şener'e gittim çok iyi bir doktor..
hem güler yüzlü hem her şeyi açıklıyor...
annemlerle kvye gidicez ya çok uzun yazamıcam kısacası PKO -polistik over-olabilirmişim :KK43:
benim aşırı tüylenmem yok ve her zaman gecikmiyor bu yüzden tam bi PKO tedavisine başlamadık...
Sadece ultrasonda yumurtalıklarımın dizilişinden fark etti..
yaza çocuk düşünmeseydik D.K hapı vericekti ama şimdi bi tedaviye başlamıyoruz..
kan testi yaptı gebelik olmadığından emin olmak için ptesi arayıp öğrenicem ama zaten zayıf bi ihtimal korunduğumuz için..
sonra da PRENSES gibi adet görmem için hap kullanıcam..
Çocuk olmasına engel mi diye sordum..her zaman gecikme olmadığı için değil ama hemen de olmayabilir ya da olabiir de dedi...
Yani yumurtalıklarımın sağlıklı çalıştığı aya rastlarsa olurmuş..
Allah korusun 6 ay denesek ve olmazsa çatlatma iğneleri mi ne varmış onunla olur dedi..
o zaman dedim biz korunmayalım tam belli değil yaaa..
yaşın küçük dedi acele etmene gerek yok çünkü denediğin ilk aydan da hamile kalabiirsin

aklım karıştııı :KK43:
muallak yani her şey olabilir de olmayabilir de....
eşim hiç takımadı...sana bir şey olmasın da çocuk her türlü olur diyor...
bi de kilo verdikçe hormona değişiceğinden bi kaç kilo verebilirsin faydası olur dedi...
yaza kadar kesin 5-6 kg vericem...

güya kısa yazıcaktım ama canlarımla paylaşayım her şeyi dedim...

öptüm hepinizi :KK54:

Son düzenleme:

Bu sabah gittim doktora..Bursalı arkadaşlar için söyliyim Medikalde Özlem Oruç Şener'e gittim çok iyi bir doktor..
annemlerle kvye gidicez ya çok uzun yazamıcam kısacası PKO -polistik over-olabilirmişim :KK43:
benim aşırı tüylenmem yok ve her zaman gecikmiyor bu yüzden tam bi PKO tedavisine başlamadık...
yaza çocuk düşünmeseydik D.K hapı vericekti ama şimdi bi tedaviye başlamıyoruz..
kan testi yaptı gebelik olmadığından emin olmak için ptesi arayıp öğrenicem ama zaten zayıf bi ihtimal korunduğumuz için..
Çocuk olmasına engel mi diye sordum..her zaman gecikme olmadığı için değil ama hemen de olmayabilir ya da olabiir de dedi...
Allah korusun 6 ay denesek ve olmazsa çatlatma iğneleri mi ne varmış onunla olur dedi..
yaşın küçük dedi acele etmene gerek yok çünkü denediğin ilk aydan da hamile kalabiirsin

bi de kilo verdikçe hormona değişiceğinden bi kaç kilo verebilirsin faydası olur dedi...

Erken teşhis edilmesine sevindim canım..En azından düşündüğün gb ilerlemezse izleyeceğin yolu biliyorsun ki inşallah tedavi fln gerektirmez gelir minik :)
Sakın kafana fln takma,beynine o sinyalleri gönderme :)
Allah gönlüne göre versin..

svitt ne güzel süpriz yapmış kv. bncede artık daha pozitif olmalısın özellikle kv.ne karşı :)

svncy çok iyi anlıyorum..burdaki kızların bazıları bilir biz de ablamın eşiyle ve onun ailesiyle konuşmuyoruz..annem ve babam mecburen konusuyor ama bn eşim fln konusmuyorz sadece Allah'ın slmını alıyoruz...

babanın doğum günü kutlu olsun canımmmnice mutlu yıllara inşallaah:KK16:

ttatlımm geçmiş olsuunn...
daha pko olup olmadığında tam belli değil sanırm ve üzülme sen bilfdiğim kadarıyla sürekli gecikmiyosun son 1-2 yadır bu şekilde. ve öyle bile olsa erken teşhis her zaman iyidir, pazartesi herşey belli olacak o zaman:26:
doktor öyle olumsuz da konuşmamış onun için seninde kafana takılmasın lütfeen:KK34:
inşallah hayırlısıyla hamilede kalırsın ama sen kendine stres yapma çünkü stres de etki ediyo regli:KK50:
kilo ver dediyse doktorr hemeenn yemeyi azaltıyosunn yaza fit giriyosun tatlışımmm:KK76::KK76::KK76:

Elinde mendil sallayan smile gönderiyorum halaybaşı :))))))
Eşimi bekliyorum masa hazır çok acıktım :KK56:
Burasıda rutin haftasonu sessizliğindeEn Büyük KK
Yarın bende yokum Bilecik'te düğün var,teyy teyyy:118:

:80::82:

kimsecikler gelmemiş kiii :KK19:

PLOJOCUM ve GESCİM sağolun desteğiniz için..şimdi netten de araştırdım iyice..
bu PKO kilo aldırıyormuş hatta kilo aldıkça PKO ilerliyormuş ..
ben zaten anlamıştım bişey olduğunu çünkü hiç bu kadar kilo almadım ki ben :KK50:
kilo vermem de zoraşıyor dolayısıyla ama yarın eşimle kondisyon aleti bakıcaz hai maraton diyorlar ya kol bacak ayak aynı anda çaıştırıyor bi de bisiklet çevirebiliyorsun..ondan alıcaz ki kilo vermem kolaylaşsın...
moralim bozuk tabi biraz ama stres yapmıcam bebişler stresi sevmez ki :KK34:

bu arada PLOJOCUM düğünde iyi eğlenceler sana :KK76:
sen valla halay başı bile olursun :KK66:
Sezenimiz de kıpır kıpı olucak..

GESSS yazmayı unuttum benim hamarat arkadaşım piyano keklere kesintisiz vanda da devam En Büyük KK
herkese seni gibi arkadaş lazım :KK34:

ben gideyim de biraz daha PKO araştırıyım ...AMAYAA gelse o konuda da bilgisi vardır kesin kız AMAYAA çık ortayaaaa :KK9: :KK9:

Kiyamam sanaaa nerde kaldi esinn:KK9:
Bugunde dugun var sezosla halay basi olursunuz:KK9: dikkat et de sezos halayi girunce gelmeye kalkmasin kuzum:KK9: iyi yolculuklar sizeee:KK16:

kimsecikler gelmemiş kiii :KK19:

PLOJOCUM ve GESCİM sağolun desteğiniz için..şimdi netten de araştırdım iyice..
bu PKO kilo aldırıyormuş hatta kilo aldıkça PKO ilerliyormuş ..
ben zaten anlamıştım bişey olduğunu çünkü hiç bu kadar kilo almadım ki ben :KK50:
kilo vermem de zoraşıyor dolayısıyla ama yarın eşimle kondisyon aleti bakıcaz hai maraton diyorlar ya kol bacak ayak aynı anda çaıştırıyor bi de bisiklet çevirebiliyorsun..ondan alıcaz ki kilo vermem kolaylaşsın...
moralim bozuk tabi biraz ama stres yapmıcam bebişler stresi sevmez ki :KK34:

bu arada PLOJOCUM düğünde iyi eğlenceler sana :KK76:
sen valla halay başı bile olursun :KK66:
Sezenimiz de kıpır kıpı olucak..

GESSS yazmayı unuttum benim hamarat arkadaşım piyano keklere kesintisiz vanda da devam En Büyük KK
herkese seni gibi arkadaş lazım :KK34:

ben gideyim de biraz daha PKO araştırıyım ...AMAYAA gelse o konuda da bilgisi vardır kesin kız AMAYAA çık ortayaaaa :KK9: :KK9:

Kuzunm tabiki arastir ama cok da kendini kaybetme arastirirkenn:KK50: iyi dusunmussunuz kondisyon bisikleti almayi:KK9: kilolar gider yaza kadar bebis gelir insallahhh:KK16:
Kiyamammm sende cok iyi arkadassin tatliss sendende lazim vana bi tanee:KK16:
Topiktekiler topkasip vana tssinsaniz ya :KK9:
Bak bura guzel haa havada guzel bugun:KK9:

Arkadaslardan biri mesaj atti piknige gutcekmisiz ki biizz:KK52: opuuorumki hepinizi bolcaaa:KK54::KK54:

herkese mutlu pazarlarrrr:KK16::KK16::KK16:

babanın mutlu mutlu yılların olsun inşallahhhh.... sevdikleriyle upuzunnnnn yıllara:KK16::KK16::KK16:

tatlım öncelikle geçmiş olsun, anladığım kadarıyla herşey "ihtimal" henüz.... tam kesinleşmiş bir teşhis yok gibi, ama elbetteki tedbirli olmakta fayda var... PKO konusunda uzun uzun anlatabileceğim bi bilgim yok, sadece şunu söyleyebilirim, pkolu olup tedavi gören çok arkadaş var, aynı şekilde tedaviye gerek kalmadan veya tedaviye karar verip kendiliğinden hamile kalan da var.... kilo normal gebelikte de çok önemli, kendi sağlığımız açısından da.... o sebeple egzersiz yapmaya karar vermen mantıklı olmuş tatlım... Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönderir inşallah meleğini:KK16:

iyi eğleceler PLOJOOOOO... sezen şimdiiden teyyyy teyyyy :KK64::KK64::KK64:

Slm kızlar c.tesi görümcem kv. Cocuklar hep beraber hayvanat bahcesine gittik cok yorulmuşuz dun kvler ile geçti bugunde eşimleyiz kimsye gitmedk..

Babamın dogum gunununu kutladıgınız için teşekkürler kızlar...
Telden yazıyorum alıntılayamadım.

Svittt cok gecmiş olsun inş yarın iyi sonuc alırsın.bizede hemen habr vr.pko ne acba merk ettm pcyi alınca eşimden arştırcm bnde.
Medical bize uzak cnm.ama sen iyi dr denk gelmişsin nmmki hıc yumurtalıklara fln bakmadı dzilişine fln bndede olma ihtimali varmıdır acba..??
Kilo vermek lazm ztn iyi yapmışsınız ama rejimede başlamak lazm bn tam ne kdr sütrede bilmiyorum ama 1.5 kg vrmişim berabrr yapalım rejim...
Sakın stres yapa enişte hKlı sana bişi olmasın...

X