Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydınlarr kızlarrr maşallah kaynatmışsınızz....aksm 4-9 arasında annem bizdeydi giremedim sonrada hesap kitap yaptık eşimle geç oldu uyuduk :KK17:

aynen mojor..bnde eşimi göndermeyi düşünüyorum...bazen ağrısı fln oluyor:26:
amaya yine aydınlattı biziii ürolojiye gitmemiz gerekiyormuş :KK28:

svittt sen yinemi geciktin kızzz git dr. bnm gibi olma amannn aynsını bnde yaşadım..10-15gün gecikmeyle gitmiştim..intihaplanma var demişti kontrol iyi olur

eşime salı gününe randevu aldık bakalım. bende gitmeli miyim acaba eşimle?? :26::26:

siz kaynanıza gitmemek için yakınıyorsunuz ben ne yapayım pekii??
bütün hafta bütün ay onunlayız yetmiyormuş gibi hafta sonu bizim yerimize planlar yapıyor :KK47:

AMAYA kocanı karşılama seromonine bayıldım :KK34:

SİVİT bir an önce doktor yolu sana göründü ayrıca fitillerden korkmana gerek yok hissetmiyorsun bile içinde ufacık bir şey yani ilk gecenden korktuğun gibi korkman gerekmez :KK52::KK52:

DEVA bende gezi olayları sırasında bir şeyler yazmıştım benide banlamışlardı çok üzülmüştüm.
yanlış bir şey söylememiştim aslında ama bazıları söylemlerimi çekemeyip şikayet etti sanırım.

MAJOR
İnsallah iyi haberler alırsınız canım..

PRENSES
Kıyamam sagol :) Valla cok yardımcı oldu kuzenler sagolsunlar..

Bugünde çatt diye misafir geldi kahveye,bu tarafa hastaneye geliyorlarmıs :)
iyi ki aksamkileri gecirince mutfagı toparlayıp,evide öyle cerez yendi diye süpürmüsüm :)
Ne bu sans bu hafta anlamadım :)

ben susarsambaskası konusr ıllakı bırı cıkar cokbuyuk kayıp degıl hayatm sen nasılsın

iyim canm dalmışım dizi izledim survivor izlerken arka sokakları izlyememiştim...pek izleyen yok ama bn seviyorum her bölümde başka bişi oluyor :)) ayrıca o dizi de gündemi yakından takip ediyor aslında devlet içinde devlet var işler nasıl dönüyor acıklıyor cok can sıkıcı...

eşime salı gününe randevu aldık bakalım. bende gitmeli miyim acaba eşimle?? :26::26:

bütün hafta bütün ay onunlayız yetmiyormuş gibi hafta sonu bizim yerimize planlar yapıyor :KK47:

SİVİT bir an önce doktor yolu sana göründü ayrıca fitillerden korkmana gerek yok hissetmiyorsun bile içinde ufacık bir şey yani ilk gecenden korktuğun gibi korkman gerekmez :KK52::KK52:

DEVA bende gezi olayları sırasında bir şeyler yazmıştım benide banlamışlardı çok üzülmüştüm.
yanlış bir şey söylememiştim aslında ama bazıları söylemlerimi çekemeyip şikayet etti sanırım.

sende haklısın canm allahtan bnm kv. ile görümcemin ağzı var dili yok buna rağmen burun kıvırıyormm senii düşünemiyorummm..
kendimi suclu hissettim bak bu akşam gitsek mi:KK30:

inş. eşinde sorun cıkmaz hayırlısı...

fitil dedğin gibi ama bn beceremedim sanrım daha cok canımı yaktı yanma hissi oluştu bnde idrar yollarına fln dağıldı sanrım eşimde kullanma dedi içinde 7 tane vardı 3ü kaldı

Son düzenleme:
MAJOR

PRENSES

iyi ki aksamkileri gecirince mutfagı toparlayıp,evide öyle cerez yendi diye süpürmüsüm :)

doğumdan önce bi uğrayalım diyorlar sanrım plojooo

tatlım direkt seninle ilgili bir durum olmayacak, destek olabilirsin yanında sadece tatlımmm....

kocamcım canım yarim, o mutlu olursa ben daha mutlu olurum kiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16: şımartıyom azcık farkındayım ama; amaaannnnn 3 günlük dünya sevelim sevilelim mutlu mesut olalımmm.....

MAJOR

PRENSES

ay canım ama yazık artık sana, ne misafiri ayol.... ıııı ben gudubet, nalet bi şiiyim galiba, çekilmesiz galiba....

gesim çok sevindim babanın iyi olmasına :KK52:

ya bişey dicem kızlar..benim kv ve kp yalnızlar görümcemler istanbulda burda pek akrabaları da yok...o yüzden heralde sürekli bizi çağrıyorlar..veçen perşembe onlardaydık..ctesi kv ile çarşıya çıktık ya dönüşte bi akrabalarına uğrayıp kvyi eve bıraktık illa oturun diyorlar akşam saat 10dan 11e kadar oturduk..daha 3 gün oldu kv arıyor yarın gelin diye...yok dedim yarına yemeğimiz var perşembe gideriz...gittik mi de en erken 11e doğru kalkıyoruz yok biraz daha oturun yatıya kalın ..ama ben çalışıyorum ki çook yorgun oluyorum :KK50:
annemler de yalnız kaldı kardeşim bu sene ünv kazanınca ama hiç ısrar etmezler..hep derler kapımız açık isterseniz her akşam gelin..hep bize bırakırlar zamanlamayı...
eşim de beni hiç kırmaz annemlere ne zaman istesem gideriz ya da o der annenleri gezmeye çıkaralım diye..o yüzden ona bişey diyemiyorum....
karışık oldu ama bu kvye gitme sıklığını nasıl ayarayabilirim?ya da ben mi abartıyorum....

karışık oldu ama kocişten gizli hızlıca yazdım :KK52:

kırılsın istemiyorum kiiii :KK50:
Kuzuuum biliyosunn bende muzdsriptim bu durumdan:KK31:
Kiz tarafi genelde kendini cekiyo sanirim ben vana geldim rahatladim valla geri donuncede ayar cekcem bi duruma.sende acikca cok yoruldugunu gidemeyecegini belirt:KK31: yoksa sen daja cok sinir olursun:KK31: bide bi annene git bi oraya git cok yoruluuo insan:KK31:

Kısa kolluyla bile yanıyorum kızce,olmam insallah hasta fln :)
Misafir dediklerimde hep kuzen olunca sagolsunlar,kenara oturtuyorlar beni ısrarla :)
inan tabi ki Rabbimin bi bildigi vardır..
Farklı birine danısmanıda öneririm,fikir acısından,gitmediyseniz..

SWEAT
Haber vermeye calısırım kızce :)
Kv isinide cok dert etme bence,sonucta size bırakıyorlar..Sadece dengeyi koru kendini zorlama derim,simdi cok sık gidip birden arayı acarsan garip olur..Onlarda keyif alıyorlar demek ki birlikte olmaktan :) Kendine göre ayarla :KK66:

GELDİMSONUNDA
Firar ettim :) Ama nasıl özlemisimm..
Gitme kuzum oyle dogurdun saniyoruz:KK9:

sende 17 olmak gbı ıhtımal var mı bebegım :) plaka 17 canakkale beya :)

Ahaha seni 17lik citir sandim kuzum ysaa:KK9::KK9:

haklısın valla majorcümm :KK52:
hem de çoook haklısın...peki kvnin yanında uzanabiliyormusun tv karşısında?
rahat mısın yani?

MAJOR

PRENSES

Koca göblşle süpürge zor oluyo mu plojocuk?
çok da yorma kendinii...

iyim canm dalmışım dizi izledim survivor izlerken arka sokakları izlyememiştim...pek izleyen yok ama bn seviyorum her bölümde başka bişi oluyor :)) ayrıca o dizi de gündemi yakından takip ediyor aslında devlet içinde devlet var işler nasıl dönüyor acıklıyor cok can sıkıcı...

sende haklısın canm allahtan bnm kv. ile görümcemin ağzı var dili yok buna rağmen burun kıvırıyormm senii düşünemiyorummm..
kendimi suclu hissettim bak bu akşam gitsek mi:KK30:

inş. eşinde sorun cıkmaz hayırlısı...

fitil dedğin gibi ama bn beceremedim sanrım daha cok canımı yaktı yanma hissi oluştu bnde idrar yollarına fln dağıldı sanrım eşimde kullanma dedi içinde 7 tane vardı 3ü kaldı

annemler de arka sokaklara bayılırlar..hatta her akşamüstü tekrarını 500.ye izliyor babam :KK9:
ama survivor başka tutku babamda c.tesi survivior izliyor bi sonraki hafta özetten takip ediyor arka sokakları..
bu arada turabiyle sahranın arasında bişey mi var prenses kaçırmışım ben :KK31:
sen yazmıştın yaa...

tatlım direkt seninle ilgili bir durum olmayacak, destek olabilirsin yanında sadece tatlımmm....

kocamcım canım yarim, o mutlu olursa ben daha mutlu olurum kiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16: şımartıyom azcık farkındayım ama; amaaannnnn 3 günlük dünya sevelim sevilelim mutlu mesut olalımmm.....

ay canım ama yazık artık sana, ne misafiri ayol.... ıııı ben gudubet, nalet bi şiiyim galiba, çekilmesiz galiba....

yalnız değilsin amayaa felsefemiz aynı senle :KK52:
o yüzden küs kalamıyoruz ikimizde-sen ve ben-
amaan 3 günlük dünya diyorum surat asıcak kadar uzun değil kiii :KK52:

Kuzuuum biliyosunn bende muzdsriptim bu durumdan:KK31:
Kiz tarafi genelde kendini cekiyo sanirim ben vana geldim rahatladim valla geri donuncede ayar cekcem bi duruma.sende acikca cok yoruldugunu gidemeyecegini belirt:KK31: yoksa sen daja cok sinir olursun:KK31: bide bi annene git bi oraya git cok yoruluuo insan:KK31:

sen rahatsın tabi vandaan:KK8:
ohh ne güzel :KK8:
aslında bi de şu sorun belki aramasalar aklıma gelicek hadi gidelim dicem eşime sonuçta sevmiyor değilim...ama böyle yok gelin yok kalın diye ısrar edince sıkılıyorum kii :KK31:

baban nasıl kuzum çıktı mı hastaneden?

Sende haklısın canm allahtan bnm kv. Ile görümcemin ağzı var dili yok buna rağmen burun kıvırıyormm senii düşünemiyorummm..
Kendimi suclu hissettim bak bu akşam gitsek mi:KK30:

Inş. Eşinde sorun cıkmaz hayırlısı...

Fitil dedğin gibi ama bn beceremedim sanrım daha cok canımı yaktı yanma hissi oluştu bnde idrar yollarına fln dağıldı sanrım eşimde kullanma dedi içinde 7 tane vardı 3ü kaldı

aynen oyle cnm ıyı seyırler:21:

kuzuuum biliyosunn bende muzdsriptim bu durumdan:KK31:
Kiz tarafi genelde kendini cekiyo sanirim ben vana geldim rahatladim valla geri donuncede ayar cekcem bi duruma.sende acikca cok yoruldugunu gidemeyecegini belirt:KK31: Yoksa sen daja cok sinir olursun:KK31: Bide bi annene git bi oraya git cok yoruluuo insan:KK31:

ah keske cnm ya:KK31::KK55::KK55::KK55::KK55:

doğumdan önce bi uğrayalım diyorlar sanrım plojooo
Hic gelmemislerdi,dogumdan sonra utanmamak icin geliyolar galiba :)))

Gecen haftasonu anneme hazırlıklardan konusurken,nasılsa artık misafir kabul etmem demistim :) büyük konustum galiba :) Şaka bi yana yakınlarım Allahtan..Zaten kabul etmem artık öyle cok alakasız gelmek isteyen olsa..
Buarada tatlı dilin icin tebrik ediyorum :) cok seviyorum tatlıdilli olmayıda,olanlarıda..

rahat mısın yani?

çok da yorma kendinii...

annemler de arka sokaklara bayılırlar..hatta her akşamüstü tekrarını 500.ye izliyor babam :KK9:
ama survivor başka tutku babamda c.tesi survivior izliyor bi sonraki hafta özetten takip ediyor arka sokakları..
sen yazmıştın yaa...

aslında bi de şu sorun belki aramasalar aklıma gelicek hadi gidelim dicem eşime sonuçta sevmiyor değilim...ama böyle yok gelin yok kalın diye ısrar edince sıkılıyorum kii :KK31:

Oluyor canım :) Daha yavas yapıyorum..Zaten ittir cek fln yok hicbiseyi :) Düsünsene fisi takmak icin oturup önce fisi cekiyorum makinanın icinden kalkıp takıyorum sonra,yalnızsam :)
Tatlı bi caresizlik :)
Garip bir yüzlesme kendinle :)

GESS
Alıstın mı? Nasıl geciyor görevin?
Ben hic kendimi baska yerde düsünemiyorum..Ama basa gelince öyle olmuyor sanırım.

rahat mısın yani?

çok da yorma kendinii...

sen yazmıştın yaa...

rahatım kuzum da ben de senin gibiyim.. bende seviyorumama ısrardan ve düşüncesizlikten hiç hoşlanmıyorum. onlar bana biraz daha düşünceli olsa ben de haftada 2 kere seve seve giderim ama bana da ısrar ettiklerinde hiç gidesim gelmiyodu. sen de çok yorulduğunu yorgun olmadığın zamanlarda elbette çıkığ geleceğini belirt bence :KK50: açık açık söylemezsen anlamazlar ki şaka yollu söyleyebilirsin :KK34:
aynıyız kuzum bence hatta bütün gelinler mi aynı ki:KK9::KK9:

amann kuzum bizde genceciğiz ne yapalım:KK9::KK9:

GESS
Alıstın mı? Nasıl geciyor görevin?
Ben hic kendimi baska yerde düsünemiyorum..Ama basa gelince öyle olmuyor sanırım.

plojommm ben seni nasıl atlamışım yahuu:KK14::KK14: görmemişim senin yazdığını kiii:KK14:
alıştım tatlıı arkadaş felan da buldum ama insanın kendi memleketi gbi olmuyo ki :KK31::KK25:
hani ömrümce burda kalabileceğimi düşünemiyorum :KK25:
ama şehir olarak kötü değil hele zorunlu hizmet için güzel diyebilirizz:KK8::KK8:
bu arada çocuklarıma da alıştım okuluma da mesleğime de :KK16: baya bi başlarda zorlandım ama şimdi şülkür geçtii:KK16:

rahat mısın yani?

çok da yorma kendinii...

sen yazmıştın yaa...

kv.lere gittik geldikk hafta sonuna kdr rahatız sanrım (inş.)
sviitt turabi ile sahra sürekli dip dibe..yiğit sahrayı yazdı diye turabi elemeye çıkardı turabiyi..ünlüler de farkında..tolga karel onlar için "karanlıklar prensi ile karanlıklar prensesi tarafından ada yönetiliyor" demişti hahah:KK9:

Merhamet final yahu..
Birileri ölecek ama bakalım..

plojommm ben seni nasıl atlamışım yahuu:KK14::KK14: görmemişim senin yazdığını kiii:KK14:
alıştım tatlıı arkadaş felan da buldum ama insanın kendi memleketi gbi olmuyo ki :KK31::KK25:
hani ömrümce burda kalabileceğimi düşünemiyorum :KK25:
ama şehir olarak kötü değil hele zorunlu hizmet için güzel diyebilirizz:KK8::KK8:
bu arada çocuklarıma da alıştım okuluma da mesleğime de :KK16: baya bi başlarda zorlandım ama şimdi şülkür geçtii:KK16:

cok sevindim,geçirdiğin zaman keyifli olur bari :) Yoksa bitmek bilmezdi

Merhamet final yahu..
Birileri ölecek ama bakalım..

cok sevindim,geçirdiğin zaman keyifli olur bari :) Yoksa bitmek bilmezdi

ewt cnm bnde onu izliyorumm normalde izlemem ama bu sezon dizi takip etmiyorum finalleri izliyorum resmen:KK9:
sermet vurulucak ama ölüyormu bilmiyorum

Ayyy kizlar gcmisi okuyauim ddm son 2-3 sayfayi okudum karman corman yazismissnz cok guldum
günaydın kızçeler akşam herkesler burdaymışkii bi ben eksikmişim.
ben Berkin için sokaklardaydım sonrada eve gelince duş falan aldım.

Ama Ella dün gelip eşimin sperm sayısı düşükmüş gibi şeyler söyleyince benimde aklıma dank ettiki bu önemsenmeyecek bir şey değil.
eşim epilepsi ilaçlarını kullandığı için ilacın yan etkilerinde böyle şeyler yazıyor.
bende akşam eşime bu konuyu açtım önemsenmeyecek bir şey değil bu ölçüm yapmalıyız dedim.
tamam dedi eşimde ama hangi doktora gideceğimizi ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Ne yapmamız gerek kızlar?
cNim urolojiye gtmesi gerekio ozellern cogu yapiyr o testi biz ist. Devlt hast bulamadk her laboratuar yapmiio ama bir arastrn deerim kuzum

tünaydın kızçelerrrr :KK16:
şemsiye açmadan geldim bugün işe yuppiii :KK52:

PLOJOCUM artık dediğin gibi bizimle olmaktan keyif alıyorlar deyip ben de o keyfe ulaşmaya çalışıcam :KK9:
ama AMAYACIMIN dediği gibi işten çok yorgun çıkıyorum..tamam bütün gün oturuyoruz ama sabah 9dan akşam 7ye kadar oturmak bile vücudu yoruyor dediğin gibi yuvarlanmak istiyor insan :KK1: napalım zaten bebiş olursa çok sık gidemeyiz istesek de..

bu arada c.tesi kadın doğuma gidiyorum..hala regl olmadım :KK43: 15 gün gecikti..test yaptım ama negatif..belirtiler var ama gelmedi ...
hem bi kontrolden geçmiş olurum ...

eee daha daha nasılsınız :KK52:
acıktım ben :KK53:
Ay sivitos beni cok güldüruosun bnce esinle
Acikca konus hayatm cok yoruluyrm annenleeere sadece haftada 1 gdlm o da hafta sonuna denk gelrse iyu olur dier gunler evmde uzanip dinlnmk istyrm de bunda bsy yk bnce bn 3haftada bir gdyrm bazen 2hafta bazen ayda bir çünkü orda raht deilim sklyrm esimde bldgnden ses cikarmz bn gdelmmi die sora rsam olur der bazen hyr gtmk istemyrm der ama bn en basndan alistrdm az gtmye o yuzden yadrgamazlar

ewt cnm bnde onu izliyorumm normalde izlemem ama bu sezon dizi takip etmiyorum finalleri izliyorum resmen:KK9:
sermet vurulucak ama ölüyormu bilmiyorum

Fragmanları flnda izlememiştim hiç..
Süpriz oldu :)
Sadece Merhamet'i izliyordum,bari doğurana kadar sürseydi :)))

Buarada ben Mayıs Anneleri sayfasınada bakıyorum ya,6 Mart'ta ilk miniş gelmiş dünyaya :) Dualarınızı eksik etmeyin kızlar..Minik hastanede annesi süt götürüyor,kavuşmak için gün sayıyorlar..

Günaydın yavruşlar?

bugün herkes nasıl bakalım???

biriniz bana kv yanında uzanabiliyor musun diye sormuştu hızlı hızlı okuduğum içiin hatırlamıyorum şuan :26:
evet uzanıyorum çünkü kocam öyle istiyor. hatta bazen o benim dizime bazen ben onun göğsüne ya da dizine uzanıyorum.
bunlarıda yapamayacaksak hiç evlenmeseydik yani :KK9::KK9:

PLOJO sen kendini çok yorma tatlım bak dikkat et tamam mı..

Benim KV bugün köye gidiyor cenaze var eşimin yengesinin abisi vefat etti.
adamcağız kaç aydan beri kanser yüzünden yataklardaydı.
3 haftadır Edirne Tıp Fakültesinde yatıyordu.
Cenazeyi köye götürecekler. Kızları çok ağlıyordu çok üzüldüm dün akşam onlara :KK50: :KK50:

X