- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.001
saol svitt inş geçer iğne fln vurdurusun işte kendine ya dinlemiyor beni sonra hasta oluyor cocuk gibi :)
twitterden yorumlara baktım da kimse sevmiyormuss herkez şoktaa millet kesin yanlış anladı gitsin die oy attılar yada acun yaptı ahah
bncede deniz kum güneş...ilk tatiliniz kvlerle başlarsaaa mazallahh hep öyle giderrr
bu arada plojoo yok ne oldu acba yoksa teyzemi olduk ??
Ankarayı sevdim tabi ama alışmadım henüz. sizde mi Ankara dasınız.
yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
neyse barajlarımız dolsun kiiii
GESS canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak
ELLACIM bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..AMAYA da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelllbuarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...
PRENSESSS bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor
eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin
AMAYAA topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen Allah gönlüne göre versin inşallahh
bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum bendeniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum
MAJORR başladın mıa raba kullanmaya?
DEVA cumaya az kaldı dayan
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah
ahhaha çok güldüm prenses :9millet yanlış anlayıp mı oy gönderdi demişsiin ya bayıldım
bence kesin öyle yoksa çok antipatik yaaa
bence de bi de bütün tatillerde hep beraber oluruz ay Allah korusunnn ..
benim de aklım hep plojoda valla...plojo bi ses ver kuzuuuu....teyze olduk mu meraklardayız kiiii
aaa 800 lü sayfalara gelmişiz 8000 ini de görürüz inşallahh
yok kuuzu bn demedim twitter da öyle yorumlar.. ama kesin ya öyle ya şike var...rreyting için..
ewttt sayenizdeee...
en son 500'lerdeyiz demiştik ahh ahh zmn geçiyor..
kocam gelince kanal değişti ben kaçırdım kim birinci oldu, sevgilisi kim... turabi mi yoksa
yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
ewt turabi 1.oldu sahra 9.olduekrem elendi
bencede yaz gelsin artık ben soğukları hiç sevmiyorum
ehliyeti nisanda alacağım ondan öncede ne olur ne olmaz korkusuyla araba kullanmayı istemiyorum canım.
sonra zaten bir ömür ben kullanırım heralde eşimin uzun yolda araba kullanmaması gerek çünkü.
Turabi'de artistin önde gideni yani çok gıcık ama oyunlarda da çok iyi
Tamm gulucem soz veriyorum :)senı elıme bır alırsan hıc sana yakısmıyo clvelı sazıye:)
gul bakım
Yahu sen nasil bir kadinsin yeminle psikologmsn kadın dogummusun hem psikolojmi duzrltiosun hemde bilgi veriosun tabi smdilik söyledi gn terimler yabanci ama bnde zamnla ogrencmben bursanın ilçesindeyim, geçen yıl mayıs ayın son haftasında tatile gidecektik, hiç korunmadık bu arada biz... tatil dönemimiz regl dönemimle denk geldi ben de geciktirici kullanacaktım reglim gelmesin diye, daha regle 1 hafta vardı.... kullanmadan önce test yaptım pozitif çıktı.... nası sevindim anlatamam, sonra doktora gittim değerim 13 tü, çok ara bir değer haftaya tekrar bakalım dedi, haftaya kalmadan yola çıktığımız gün regl oldum, tatilden dönünce de bi kadın doğumcuya gittim. muayene de rahimle ilgili bir sorun olmadığını söyledi, kan aldı. sonra bana tel açtı ve "hemen tüp bebek yaptırmalısınız erken menopoz riskiniz var" dedi.... evde yalnızdım. ben normalde ağlayamam.... teli nası kapattığımı hatırlamıyorum bile, olduğum yere çöküp kalmışım... kaç zaman sonra ablamın aramasıyla kendime geldim. ablam noldu sesin kötü falan dedi, yok uyuyodum da ondan diyip geçiştirdim... eşim işten gelmek üzereydi. toparlandım, giyindim makyaj falan yaptım, geldi yemeğimizi yedik... nası söyleyeceğimi bilemedim :) kv evde yoktu, kocaman bi akvaryumu var eşimin kv evinde, balıklara yem vermeye gidecektik orda söylerim dedim söyleyemedim geri dönerken yolda aniden "bakkala gidip ekmek aldım" der gibi lab diye söyleyiverdim... kocam gayet iyi karşıladı, napmamız gerekiyormuş peki dedi.... ben başka bir doktora daha gitmek istedim, emin olmak için :))) yediremedim, konduramadım, kabullenemedim.... sonuçta tazeciktim
1 ay sonraki test sonuçlarım daha kötü(fsh 12,37 den 19,04 e çıktı) çıkınca hemen bi merkezle anlaştım. o sebeple sana araştırma yap diyorum, ben yanlış bi merkezle anlaştım çünkü.... hemen o gün görüştüğümüz bi yer bizi alenen paketledi, kan testlerinizi yapalım, spermiogramınıza da bakalım derken.... sen iyice araştır, lab durumu, emriyolog bunlar çok önemli, tüp bebek için kullanılan yöntemler... şimdi biliyorum
tüp bebeğin ilk adımı sakin olmak, stres yapmamak... %15 oranında etkili olduğu ortaya çıkmış araştırmalarda, o kadar söyliyeyimsonrası güvendiğin ve rahat hissettiğin bir doktorla tedavi.... sorun erkektede olsa, iğneleri malesef kadın yiyo, kendine iğne yapmanın aslında ne kolay olduğunu öğrendim bu dönemde.... belki de sorun bende olduğu için bir de kendimi suçlu da hissettim, hatta tutmazsa boşanırım bile dedim o sebeple eşin sana sağlam da dursa senin duruşun onu çok etkiler.... her daim yanında olduğunu hissettir kocana.
Karamsar deilimde dr cok olumsuz konusunca bnde umudumu kaybettmselam gelincikler
canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum
deniz seferleri üstüne birde eğitimkeşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.
tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.
dogru diyosun kv nasil oldu iyimi?bnm esimde sorun var bnde yok cnm harektli sperm sayisi yok denecek kdr azmistünaydın kızlarr...
ellacım okuyunca cok üzüldüm ama amayaa cok haklı gerçekten...iyi araştır bak drlara kalsa bnm kv.nin yumurtalıkları alıcaklardı belkide simdi yatıyo olcaktı..her şeyde bi hayır vardır..iyi araştır iyi düşün..
şimdi bu durum bebek planınızı önemi almış oldu :) hayırlısı...Rabbim çok bekletmeden verir iinşallah bebeğinizi...
sende sorun yok dimi bn yanlış anlamadım sadece eşinde var... %50 demiş..şans var bnde..sorun sende olsaydı o zmn belki daha zor olabilirdi içini ferah tut..
merhabaa.. ewt yeni ewlisin ama bn senden önce ewlnmişim heheh :) bn balayımın son gününü yaşarkn sen ewlenmişsinn ahh ahhh
Çözülür dimi benim sorunum ay kizlar cok kyfm yeribe geldi çok sağol un kuzum ikiz olursa artk onada sevnrm inanilmaz keyflndrdnz beni cok sağolunyağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
GESS canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak
ELLACIM bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..AMAYA da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelllbuarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...
eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin
AMAYAA topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen Allah gönlüne göre versin inşallahh
bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum bendeniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum
Cee ee..Ben gelebildimm sonundaa
Yeni gelenler hoşgeldiniiiizzz
Ellaa Hoşgelmişsinn,gitme yinee :) özlettin..Çok çok bilgim yok konuyla alakalı ama herşeyin başı umudunuz ve moralinizz hiç unutma..Rabbim yardımcınız olsun..
Çok detaylı okuyamadım kızlar,herkes iyidir inşallah..Merak etmişsiniz,sağolun,tabii teyze olmadınız daha :) Sadece Pazar girdi aaya,sonra da dün kahvaltı ve akşam yemeğinde misafirlerim vardı,bu akşamda misafirlerim var nişanlı olan kuzenler toplanacak bizde :) Biri benimle zaten dünden beri sağolsun..
Çok özlediimmm
Bende herşey aynı gb..Az daha büyüdük..Düzenli uykusuzlukların yerini aralıksız uykular aldı bu hafta,ve kısakollu yanar bi halde dolanıyorum :) Çok şükür..
Şimdilik bu kadar,arayı açmadan koşacam sizeee
İyi ki varsınızz kiiiiiii
Kizlar benim bir derdim var((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm
canım benimyesss ben gürcüyüm sen de bizim gelinsin az buçuk dil de bilirim hani
kız adam sana ıhlamur yapıyo da sen içmicemmmmm diye tepiniyon mu??? yazık bizim delikanlıya...
Allah kavuştursun devacıkkkk
tatlım o birazda narkozdan oluyo, ben de ameliyat olduğumda abimle konuşurken ağlamaya başlamıştım, kocamı görünce ağladım.... hep ağladım :))))) çok geçmiş olsun, her gün daha iyi olsun babacığın inşallah
tatlım hoşgeldinnnMerhaba bayanlar
7-9-13 de evlendim bende yeni sayılırım yani =)
selam gelincikler
canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum
deniz seferleri üstüne birde eğitimkeşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.
tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.
17 oldum bea ya=) bnde calsym mayısda 1 senelık evlı olcm ıstnbldn gldm buraya zor gunlerım oldu kızlar cok destek oldu eksık olmasınlar vs vs hadı ıns atanırsın
sivitoşşş iyiymiş babişş konuştuk bugün bayaa yarın eve çıkartıcaklar inşallaahyağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
inşallah kuzumaaa 800 lü sayfalara gelmişiz 8000 ini de görürüz inşallahh
Cee ee..Ben gelebildimm sonundaa
Yeni gelenler hoşgeldiniiiizzz
Ellaa Hoşgelmişsinn,gitme yinee :) özlettin..Çok çok bilgim yok konuyla alakalı ama herşeyin başı umudunuz ve moralinizz hiç unutma..Rabbim yardımcınız olsun..
Çok detaylı okuyamadım kızlar,herkes iyidir inşallah..Merak etmişsiniz,sağolun,tabii teyze olmadınız daha :) Sadece Pazar girdi aaya,sonra da dün kahvaltı ve akşam yemeğinde misafirlerim vardı,bu akşamda misafirlerim var nişanlı olan kuzenler toplanacak bizde :) Biri benimle zaten dünden beri sağolsun..
Çok özlediimmm
Bende herşey aynı gb..Az daha büyüdük..Düzenli uykusuzlukların yerini aralıksız uykular aldı bu hafta,ve kısakollu yanar bi halde dolanıyorum :) Çok şükür..
Şimdilik bu kadar,arayı açmadan koşacam sizeee
İyi ki varsınızz kiiiiiii
Oyoy plojom hemserm nerelrdsn canim bnde hepnzi okdr cok özledim ki gtmm daha biyere prensesmz iyimis masallah cok sevndm,misafrlern vok yorma kndni cnm kisa kollularlada usutme grip olursun,bnm icin iyi dileklrde bulunmussn saolsan allahtAn umut kesilmz bizi uzmez bebismz cok bekltmz inaniyrm
günaydın kızçeler akşam herkesler burdaymışkii bi ben eksikmişim.
ben Berkin için sokaklardaydım sonrada eve gelince duş falan aldım.
Ama Ella dün gelip eşimin sperm sayısı düşükmüş gibi şeyler söyleyince benimde aklıma dank ettiki bu önemsenmeyecek bir şey değil.
eşim epilepsi ilaçlarını kullandığı için ilacın yan etkilerinde böyle şeyler yazıyor.
bende akşam eşime bu konuyu açtım önemsenmeyecek bir şey değil bu ölçüm yapmalıyız dedim.
tamam dedi eşimde ama hangi doktora gideceğimizi ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Ne yapmamız gerek kızlar?