Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ahhaha çok güldüm prenses :9 millet yanlış anlayıp mı oy gönderdi demişsiin ya bayıldım
bence kesin öyle yoksa çok antipatik yaaa

bence de bi de bütün tatillerde hep beraber oluruz ay Allah korusunnn ..

benim de aklım hep plojoda valla...plojo bi ses ver kuzuuuu....teyze olduk mu meraklardayız kiiii

Ankarayı sevdim tabi ama alışmadım henüz. sizde mi Ankara dasınız.

yok ben bursadayım da, ankara bana hep gri bi şehir havası estirir.... ve genelde benim sonradan giden arkadaşlarım hiç sevmedi o açıdan sordum canım...

kesinlikle ella nın henüz endişeye kapılması için çok erken, ayrıca Rabbim dermansız dert vermesin... insanlar neler neler yaşıyo, Rabbim bugünlerimizi aratmasın.... kabul et rahatla.... süper bi mantıktır....

tüm gürcüler etrafına dil öğretmeye çalışır, ben konuşamıyorum, annemse ne kadar dikkat ederse etsin ağzından bir kaç tane kelime de olsa kaçıyo eşimin yanında da, ilk zamanlar çeviri yapıyodum ama sonradan baktım eşim alınmıyo sorun kalmadı ben hiç gitmedim ama gidenlerin videoları bile muhteşem, hele yayla zamanları süper, keşke gidebilsem ama sen kv ile gitme, size deniz güneş kum üçlüsü harika

yok kuuzu bn demedim twitter da öyle yorumlar.. ama kesin ya öyle ya şike var...rreyting için..

aaa 800 lü sayfalara gelmişiz 8000 ini de görürüz inşallahh

ewttt sayenizdeee...
en son 500'lerdeyiz demiştik ahh ahh zmn geçiyor..

bencede yaz gelsin artık ben soğukları hiç sevmiyorum
ehliyeti nisanda alacağım ondan öncede ne olur ne olmaz korkusuyla araba kullanmayı istemiyorum canım.
sonra zaten bir ömür ben kullanırım heralde eşimin uzun yolda araba kullanmaması gerek çünkü.

bnde yazları seviyorum kış çocugu olmama rağmen...bnm ehliyetim var ama 1.5yıl önce eşimin arabasını öncedn azıcık çarptım o zmn sözlüydük sanrım yada nişanlı.. o günden sonra kullanamadım şimdi tekrardan başlıcam inş. kullanmaya...
Turabi'de artistin önde gideni yani çok gıcık ama oyunlarda da çok iyi

aynen öyle ama cok gıcık yaa..ünlülerinde kızları gıcık

Canlarrrr hrpinize cok tesekkur efiyorum birazda olsa olumlu olmya calisicam
senı elıme bır alırsan hıc sana yakısmıyo clvelı sazıye:)
gul bakım
Tamm gulucem soz veriyorum :)
Yahu sen nasil bir kadinsin yeminle psikologmsn kadın dogummusun hem psikolojmi duzrltiosun hemde bilgi veriosun tabi smdilik söyledi gn terimler yabanci ama bnde zamnla ogrencm
Karamsar deilimde dr cok olumsuz konusunca bnde umudumu kaybettm ama duzelicm
dogru diyosun kv nasil oldu iyimi?bnm esimde sorun var bnde yok cnm harektli sperm sayisi yok denecek kdr azmis

Çözülür dimi benim sorunum ay kizlar cok kyfm yeribe geldi çok sağol un kuzum ikiz olursa artk onada sevnrm inanilmaz keyflndrdnz beni cok sağolun

Cee ee..Ben gelebildimm sonundaa

Yeni gelenler hoşgeldiniiiizzz

Ellaa Hoşgelmişsinn,gitme yinee :) özlettin..Çok çok bilgim yok konuyla alakalı ama herşeyin başı umudunuz ve moralinizz hiç unutma..Rabbim yardımcınız olsun..

Çok detaylı okuyamadım kızlar,herkes iyidir inşallah..Merak etmişsiniz,sağolun,tabii teyze olmadınız daha :) Sadece Pazar girdi aaya,sonra da dün kahvaltı ve akşam yemeğinde misafirlerim vardı,bu akşamda misafirlerim var nişanlı olan kuzenler toplanacak bizde :) Biri benimle zaten dünden beri sağolsun..

Çok özlediimmm

Bende herşey aynı gb..Az daha büyüdük..Düzenli uykusuzlukların yerini aralıksız uykular aldı bu hafta,ve kısakollu yanar bi halde dolanıyorum :) Çok şükür..
Şimdilik bu kadar,arayı açmadan koşacam sizeee
İyi ki varsınızz kiiiiiii

Oyoy plojom hemserm nerelrdsn canim bnde hepnzi okdr cok özledim ki gtmm daha biyere prensesmz iyimis masallah cok sevndm,misafrlern vok yorma kndni cnm kisa kollularlada usutme grip olursun,bnm icin iyi dileklrde bulunmussn saolsan allahtAn umut kesilmz bizi uzmez bebismz cok bekltmz inaniyrm

çok şükür PLOJOM ses verdiiii
valla teyze olduk sandık yav yüreğimiz ağzımızda
kuzu uzun yazmasan da bi selam doğurmadım de çık

ELLACIMMM umutsuzluk yokki bizim topiğimizde...

sayenizde ben de hep daha pozitifim vee kendimi hiç yalnız hissetmiyorum kiiii

kuzummm hiç takılma bunlara amayaa daha iyi bilir ama artık olmayan birşey yok tıp ilerledikii eskisi gibi değil ayrıca Allah sağlık versin her sorunun üstesinden gelirsiniz ki siz

sağol kuzucumm bugün daha iyiymiş kiii şükür atlattık

Merhaba bayanlar

7-9-13 de evlendim bende yeni sayılırım yani =)
tatlım hoşgeldinnn yenisin ki dahaa

teşekkür ederim tatlışım iyi dileklerin içinn

17 oldum bea ya=) bnde calsym mayısda 1 senelık evlı olcm ıstnbldn gldm buraya zor gunlerım oldu kızlar cok destek oldu eksık olmasınlar vs vs hadı ıns atanırsın

tatlışş sen 17 yaşındamısınnn

sivitoşşş iyiymiş babişş konuştuk bugün bayaa yarın eve çıkartıcaklar inşallaah

aaa 800 lü sayfalara gelmişiz 8000 ini de görürüz inşallahh
inşallah kuzum 10.yılımızıda beraber kutlarız inşalah

kızzz nerdesin sen bakayımmm heralde plojo doğurdu dedik
merak ettik ki çokkk

gesım cokk tesekkuler hepınız bana moral verıosunz gercekten tıp ılerledı olumsuzluk yok artıkkkbelkı gelır kuzummm

gesim çok sevindim babanın iyi olmasına

ya bişey dicem kızlar..benim kv ve kp yalnızlar görümcemler istanbulda burda pek akrabaları da yok...o yüzden heralde sürekli bizi çağrıyorlar..veçen perşembe onlardaydık..ctesi kv ile çarşıya çıktık ya dönüşte bi akrabalarına uğrayıp kvyi eve bıraktık illa oturun diyorlar akşam saat 10dan 11e kadar oturduk..daha 3 gün oldu kv arıyor yarın gelin diye...yok dedim yarına yemeğimiz var perşembe gideriz...gittik mi de en erken 11e doğru kalkıyoruz yok biraz daha oturun yatıya kalın ..ama ben çalışıyorum ki çook yorgun oluyorum
annemler de yalnız kaldı kardeşim bu sene ünv kazanınca ama hiç ısrar etmezler..hep derler kapımız açık isterseniz her akşam gelin..hep bize bırakırlar zamanlamayı...
eşim de beni hiç kırmaz annemlere ne zaman istesem gideriz ya da o der annenleri gezmeye çıkaralım diye..o yüzden ona bişey diyemiyorum....
karışık oldu ama bu kvye gitme sıklığını nasıl ayarayabilirim?ya da ben mi abartıyorum....

karışık oldu ama kocişten gizli hızlıca yazdım

kırılsın istemiyorum kiiii

Kısa kolluyla bile yanıyorum kızce,olmam insallah hasta fln :)
Misafir dediklerimde hep kuzen olunca sagolsunlar,kenara oturtuyorlar beni ısrarla :)
inan tabi ki Rabbimin bi bildigi vardır..
Farklı birine danısmanıda öneririm,fikir acısından,gitmediyseniz..

SWEAT
Haber vermeye calısırım kızce :)
Kv isinide cok dert etme bence,sonucta size bırakıyorlar..Sadece dengeyi koru kendini zorlama derim,simdi cok sık gidip birden arayı acarsan garip olur..Onlarda keyif alıyorlar demek ki birlikte olmaktan :) Kendine göre ayarla

GELDİMSONUNDA
Firar ettim :) Ama nasıl özlemisimm..

günaydın taptazecik gelincikleeerrrr

plojooooo çok özledik ki seniiiii

svitiiii valla şekerim ben de kp de yok,kv tek ama biz 1-2 hafta da bir gidiyoruz.... üstelik 10-15 dk lık yürüme mesafesinde.... ben işten çıkınca koşturarak eve gidiyorum ve 18.30 dan önce yemeği hazırlamaya çalışıyorum. 18.30 da kocamcım glir yemek yeriz, biraz sofra muhabbeti olur, sonra sofra toplanır ve yat yuvarlan bölümüne geçilir... akşam saat 10 gibi uyudu kocam misal.... yoruluyo, bazen de ben hiç kendimde olmuyorum, evde bazen ütü yapıyorum... hiç bi şey yapmasam bile oturmak değil uzanmak istiyorum.ama bizim baştan beri böyle, ilk zamanlar hep beklediğini söyledi kv, eşim de ben çok yorgun oluyom uyuyup kalıyom dedi konu kapandı.... gece oturması çok çok çok seyrek, hafta sonları da işte 2 haftada bire tekabül ediyo.... o sebeple nasıl azaltcağın konusunda pek fikrim yok şekerim...

Son düzenleme:
günaydın kızçeler akşam herkesler burdaymışkii bi ben eksikmişim.
ben Berkin için sokaklardaydım sonrada eve gelince duş falan aldım.

Ama Ella dün gelip eşimin sperm sayısı düşükmüş gibi şeyler söyleyince benimde aklıma dank ettiki bu önemsenmeyecek bir şey değil.
eşim epilepsi ilaçlarını kullandığı için ilacın yan etkilerinde böyle şeyler yazıyor.
bende akşam eşime bu konuyu açtım önemsenmeyecek bir şey değil bu ölçüm yapmalıyız dedim.
tamam dedi eşimde ama hangi doktora gideceğimizi ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Ne yapmamız gerek kızlar?

tatlım bazı devlet hastanelerinde dahi yapılabiliyor spermiogram... özel hastanelerde de yapılıyor... tüp bebek merkezlerinin tamamı yapıyor bütçenize göre karar verin tatlım. inşallah bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…