- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.981
selam gelincikler
canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum
deniz seferleri üstüne birde eğitim keşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.
tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.
huhuuuu tatlışkolaaarr
2de geldim yemeği hazırladım yemek yedik şimdi oturduk dinleniyoruz kuzucuklar pazartesi sendromuna böylelikle by by demiş n olduk
bu arada babam ameliyattan çıkmış iyiymiş ama narkozun etkisiyle uykuya dalmış:26: şükür ki ameliatı iyi geçmişş:26: dua eden etmeyen herkeslere teşekkür ederimm
canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum
cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.
deniz seferleri üstüne birde eğitim keşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.
Kizlar benim bir derdim var ((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm
tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.