yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
Artık yaz gelsinnn
Ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
Neyse barajlarımız dolsun kiiii
Gess canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak
Ellacım bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..amaya da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelll
buarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...
Prensesss bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor
Eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin
Amayaa topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen allah gönlüne göre versin inşallahh
Bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
Sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum ben
deniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum
Majorr başladın mıa raba kullanmaya?
Deva cumaya az kaldı dayan
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah