Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlım bazı devlet hastanelerinde dahi yapılabiliyor spermiogram... özel hastanelerde de yapılıyor... tüp bebek merkezlerinin tamamı yapıyor :KK1:bütçenize göre karar verin tatlım. inşallah bi sorun yoktur:KK16::KK16:

yani ne doktoru yapıyor canım? randevulu falan gitmek gerek sonuçta hangi bölümden alacağız randevuyu?
şuan bulunduğumuz ilçede tüp bebek merkezi yok.

yani ne doktoru yapıyor canım? randevulu falan gitmek gerek sonuçta hangi bölümden alacağız randevuyu?
şuan bulunduğumuz ilçede tüp bebek merkezi yok.
pardon canım ben yanlış anladım soruyu, üroloji bölümü yapar tatlım, eğer hastanenin uygun lab.ı varsa...

Son düzenleme:
tünaydın kızçelerrrr :KK16:
şemsiye açmadan geldim bugün işe yuppiii :KK52:

PLOJOCUM artık dediğin gibi bizimle olmaktan keyif alıyorlar deyip ben de o keyfe ulaşmaya çalışıcam :KK9:
ama AMAYACIMIN dediği gibi işten çok yorgun çıkıyorum..tamam bütün gün oturuyoruz ama sabah 9dan akşam 7ye kadar oturmak bile vücudu yoruyor dediğin gibi yuvarlanmak istiyor insan :KK1: napalım zaten bebiş olursa çok sık gidemeyiz istesek de..

bu arada c.tesi kadın doğuma gidiyorum..hala regl olmadım :KK43: 15 gün gecikti..test yaptım ama negatif..belirtiler var ama gelmedi ...
hem bi kontrolden geçmiş olurum ...

eee daha daha nasılsınız :KK52:
acıktım ben :KK53:

PLOJOCUM artık dediğin gibi bizimle olmaktan keyif alıyorlar deyip ben de o keyfe ulaşmaya çalışıcam :KK9:
ama AMAYACIMIN dediği gibi işten çok yorgun çıkıyorum..tamam bütün gün oturuyoruz ama sabah 9dan akşam 7ye kadar oturmak bile vücudu yoruyor dediğin gibi yuvarlanmak istiyor insan :KK1: napalım zaten bebiş olursa çok sık gidemeyiz istesek de..

bu arada c.tesi kadın doğuma gidiyorum..hala regl olmadım :KK43: 15 gün gecikti..test yaptım ama negatif..belirtiler var ama gelmedi ...

bencede doktora gitmelisin artık reglinin düzeni girmesi iyi olur.

bencede doktora gitmelisin artık reglinin düzeni girmesi iyi olur.

ben kendimi bildim bileli yılın en az 6 ayında gecikir...hep doktora gittim ama ayrıntılı bakamadıklarından bilmem hiç bişey yok stres vb dediler..
bu sefer detaylı baksın bakalım :KK34:
bayan doktorları sevmem ama bayandan aldım randevuyu..komşumuz onda doğum yapmıştı hep tecrube olur beğenirsem bebişte de giderim
eve 5 dk yürüyerek :KK52:

AMAYAA bu arada benim annem de karacabey doğumlu ama dedem annem 3 yaşındayken vefat edince bursaya dönmüşler...senle illla bi yerden tanıdık çıkıcaz :KK9: :KK9:

tünaydınlarr kızlarrr maşallah kaynatmışsınızz....aksm 4-9 arasında annem bizdeydi giremedim sonrada hesap kitap yaptık eşimle geç oldu uyuduk :KK17:

Canlarrrr hrpinize cok tesekkur efiyorum birazda olsa olumlu olmya calisicam
Tamm gulucem soz veriyorum :)

Yahu sen nasil bir kadinsin yeminle psikologmsn kadın dogummusun hem psikolojmi duzrltiosun hemde bilgi veriosun tabi smdilik söyledi gn terimler yabanci ama bnde zamnla ogrencm

Karamsar deilimde dr cok olumsuz konusunca bnde umudumu kaybettm :KK43:ama duzelicm
dogru diyosun kv nasil oldu iyimi?bnm esimde sorun var bnde yok cnm harektli sperm sayisi yok denecek kdr azmis

Çözülür dimi benim sorunum ay kizlar cok kyfm yeribe geldi çok sağol un kuzum ikiz olursa artk onada sevnrm inanilmaz keyflndrdnz beni cok sağolun

tabiki çözülür cnm.kv de cok moralini bozdu 2 ay hep oflayım pofladı...ama tek dr. ne kdr yanlış olduunu öğrendk... twlerde diyorlar ya araştırn hemen bıcak altına yatmayın başka dr diye aynen öyle...kv. iğne bile vurmadılar 3 ay sonra kontrole gidicek..
dr çook öenmli ama moral daha çoook önmlii:KK34:

:KK3: Cee ee..Ben gelebildimm sonundaa:KK52:

Yeni gelenler hoşgeldiniiiizzz:KK34:

Ellaa Hoşgelmişsinn,gitme yinee :) özlettin..Çok çok bilgim yok konuyla alakalı ama herşeyin başı umudunuz ve moralinizz hiç unutma..Rabbim yardımcınız olsun..

Çok detaylı okuyamadım kızlar,herkes iyidir inşallah..Merak etmişsiniz,sağolun,tabii teyze olmadınız daha :) Sadece Pazar girdi aaya,sonra da dün kahvaltı ve akşam yemeğinde misafirlerim vardı,bu akşamda misafirlerim var nişanlı olan kuzenler toplanacak bizde :) Biri benimle zaten dünden beri sağolsun..

Çok özlediimmm:KK19:

Bende herşey aynı gb..Az daha büyüdük..Düzenli uykusuzlukların yerini aralıksız uykular aldı bu hafta,ve kısakollu yanar bi halde dolanıyorum :) Çok şükür..
Şimdilik bu kadar,arayı açmadan koşacam sizeee:KK52:
İyi ki varsınızz kiiiiiii:KK71:

ahh ahh nerdesin kızçeee merk ettirmee sen 2 kişisin :)) bizler merk ediliyorz ama sen 2 kez merk ediiliyorsunnn:KK20:
iyi olmana sevindim misafirlerin gelsin kendileri yapsınlar yormasınlar senii...

gesim çok sevindim babanın iyi olmasına :KK52:

ya bişey dicem kızlar..benim kv ve kp yalnızlar görümcemler istanbulda burda pek akrabaları da yok...o yüzden heralde sürekli bizi çağrıyorlar..veçen perşembe onlardaydık..ctesi kv ile çarşıya çıktık ya dönüşte bi akrabalarına uğrayıp kvyi eve bıraktık illa oturun diyorlar akşam saat 10dan 11e kadar oturduk..daha 3 gün oldu kv arıyor yarın gelin diye...yok dedim yarına yemeğimiz var perşembe gideriz...gittik mi de en erken 11e doğru kalkıyoruz yok biraz daha oturun yatıya kalın ..ama ben çalışıyorum ki çook yorgun oluyorum :KK50:
annemler de yalnız kaldı kardeşim bu sene ünv kazanınca ama hiç ısrar etmezler..hep derler kapımız açık isterseniz her akşam gelin..hep bize bırakırlar zamanlamayı...
eşim de beni hiç kırmaz annemlere ne zaman istesem gideriz ya da o der annenleri gezmeye çıkaralım diye..o yüzden ona bişey diyemiyorum....
karışık oldu ama bu kvye gitme sıklığını nasıl ayarayabilirim?ya da ben mi abartıyorum....

karışık oldu ama kocişten gizli hızlıca yazdım :KK52:

kırılsın istemiyorum kiiii :KK50:

svitt seni cok ii anlıyorum bi bnde anlatayım...daha iyi anlatabilmem için..
eşim 1 hafta aksam calıştıgı için genelde pazarlar kv.lerde geçiyor..bn bundan bazen rahatsız oluyorum.. mesela pazar hasta ziyaretleri vardı...sabah gulaç yapıcam kahvaltıya gelin dedi gittik sonra ziyertelere gittik..kv sordu aksma gelcenizmi balık cıkaralm diye..eşimde tmm dedi...yaniii tam gün ordaydık...dun aksm arıyorlar yine napıyosunuz fln eşimde annem geldi dedi...kesin gelin diceklerdiii...
bnm ailem de hep gelin gelin demzlerr aramalar fln olmaz...
görümcemin cocukları fln oldugu için bazen bn diyorum gidelim diye teklif bnden geliyor ama 1 onlarlaydık 1 gün geçti hemen aramaları bni daraltıyo..gidesim gelimiyor...
bizim arayı acma gibi bi olayımız olmuyor malesef 1hafta hiç gitmiyoruz yani 5 gün 2.hafta da gitmezsek 3hafta gitmemiş olucaz fln ayy neyse...bnde aynı durumdayım yaniii:KK31:

günaydın kızçeler akşam herkesler burdaymışkii bi ben eksikmişim.
ben Berkin için sokaklardaydım sonrada eve gelince duş falan aldım.

Ama Ella dün gelip eşimin sperm sayısı düşükmüş gibi şeyler söyleyince benimde aklıma dank ettiki bu önemsenmeyecek bir şey değil.
eşim epilepsi ilaçlarını kullandığı için ilacın yan etkilerinde böyle şeyler yazıyor.
bende akşam eşime bu konuyu açtım önemsenmeyecek bir şey değil bu ölçüm yapmalıyız dedim.
tamam dedi eşimde ama hangi doktora gideceğimizi ne yapacağımızı bilmiyoruz.
Ne yapmamız gerek kızlar?

aynen mojor..bnde eşimi göndermeyi düşünüyorum...bazen ağrısı fln oluyor:26:
amaya yine aydınlattı biziii ürolojiye gitmemiz gerekiyormuş :KK28:

svittt sen yinemi geciktin kızzz git dr. bnm gibi olma amannn aynsını bnde yaşadım..10-15gün gecikmeyle gitmiştim..intihaplanma var demişti kontrol iyi olur

tünaydınlarr kızlarrr maşallah kaynatmışsınızz....aksm 4-9 arasında annem bizdeydi giremedim sonrada hesap kitap yaptık eşimle geç oldu uyuduk :KK17:

tabiki çözülür cnm.kv de cok moralini bozdu 2 ay hep oflayım pofladı...ama tek dr. ne kdr yanlış olduunu öğrendk... twlerde diyorlar ya araştırn hemen bıcak altına yatmayın başka dr diye aynen öyle...kv. iğne bile vurmadılar 3 ay sonra kontrole gidicek..
dr çook öenmli ama moral daha çoook önmlii:KK34:

ahh ahh nerdesin kızçeee merk ettirmee sen 2 kişisin :)) bizler merk ediliyorz ama sen 2 kez merk ediiliyorsunnn:KK20:
iyi olmana sevindim misafirlerin gelsin kendileri yapsınlar yormasınlar senii...

svitt seni cok ii anlıyorum bi bnde anlatayım...daha iyi anlatabilmem için..
eşim 1 hafta aksam calıştıgı için genelde pazarlar kv.lerde geçiyor..bn bundan bazen rahatsız oluyorum.. mesela pazar hasta ziyaretleri vardı...sabah gulaç yapıcam kahvaltıya gelin dedi gittik sonra ziyertelere gittik..kv sordu aksma gelcenizmi balık cıkaralm diye..eşimde tmm dedi...yaniii tam gün ordaydık...dun aksm arıyorlar yine napıyosunuz fln eşimde annem geldi dedi...kesin gelin diceklerdiii...
bnm ailem de hep gelin gelin demzlerr aramalar fln olmaz...
görümcemin cocukları fln oldugu için bazen bn diyorum gidelim diye teklif bnden geliyor ama 1 onlarlaydık 1 gün geçti hemen aramaları bni daraltıyo..gidesim gelimiyor...
bizim arayı acma gibi bi olayımız olmuyor malesef 1hafta hiç gitmiyoruz yani 5 gün 2.hafta da gitmezsek 3hafta gitmemiş olucaz fln ayy neyse...bnde aynı durumdayım yaniii:KK31:

aynen mojor..bnde eşimi göndermeyi düşünüyorum...bazen ağrısı fln oluyor:26:
amaya yine aydınlattı biziii ürolojiye gitmemiz gerekiyormuş :KK28:

svittt sen yinemi geciktin kızzz git dr. bnm gibi olma amannn aynsını bnde yaşadım..10-15gün gecikmeyle gitmiştim..intihaplanma var demişti kontrol iyi olur

yaşasınn benle aynı durumda olan bi kızçe buldum :KK76:
beni en iyi sen anlarsın prenses..benim de ailem sık boğaz etmediği için onlar ikide bir çağırınca daralıyorum...
yani sorun onlar değil kendi ailem de haftada 2 kez çağırsa onlara derim çok yoruluyorum falan ama kvlere denmiyor kiii :KK31:
bi de diyorlar ki yatıya da kalın ya arabayla 20 dk aramız niye yatıya kalayım sonra wc falan sıkıntı evimi özlüyorum zaten...
neyse prensescan çok şükür ikimizde bi kötülüklerini görmedik bu kadar da kusur olsun dicez heralde :KK52:

bu arad bana da ilaç verir belki ama gerildi tüm vücudum nefes alamıyorum sanki :KK50:

yaşasınn benle aynı durumda olan bi kızçe buldum :KK76:
beni en iyi sen anlarsın prenses..benim de ailem sık boğaz etmediği için onlar ikide bir çağırınca daralıyorum...
yani sorun onlar değil kendi ailem de haftada 2 kez çağırsa onlara derim çok yoruluyorum falan ama kvlere denmiyor kiii :KK31:
bi de diyorlar ki yatıya da kalın ya arabayla 20 dk aramız niye yatıya kalayım sonra wc falan sıkıntı evimi özlüyorum zaten...
neyse prensescan çok şükür ikimizde bi kötülüklerini görmedik bu kadar da kusur olsun dicez heralde :KK52:

bu arad bana da ilaç verir belki ama gerildi tüm vücudum nefes alamıyorum sanki :KK50:

bizimde yürüyerk 20dk mesafe kalın demzler.. bnce sen sıraya koya cnm..mesela sen eşinle konuş en son kv.deydık annemlere gidelm gibiii

ayy bna bi hap birde fitil verdi ama fitili 4kez fln kullandım bi işe yaramadı.. hapı kullandım ama 8 saat arayla demişti bn 12 saat arayla kullandm..oda işe yaramadı..kv iyi sonucunu alınca kendiliğinden geldi resmen stress....

kız çekcem kulağını ama haaa....:KK20::KK20::KK20: 15 gün geçmiş tatlım yaaa:KK30::KK30: herşeyin başı sağlık.... hele ki biz kadınlar için... ki bak bi kaç ay sonra bebiş de düşünmeye başlayacaksınızdır muhtemelen, yaz tatil sonrası falan.... sakın sakın aksatma, bir an evvel bir kadın doğumcuya görün.... bu korkutma amaçlı değil. yumurta kapıya dayanmadan doktora gitme olayımız olmuyo millet olarak :KK1: ancak bu pek de doğru bi davranış değil aslında. sanırım sen genelde gecikme yaşıyorsun, bu da pek normal değil.... bir an evvel git, regl olmana yardımcı bi ilaç falan verirler(-ki belki de vermezler- :KK1:) en azından rahatlarsın....:KK54::KK54::KK54:

bu arada dün akşam eşim işten geldiğinde, genelde "dünyanın 1 numaralı kocası, yuvana hoşgeldin", "ışığım, dünyamı aydınlattın, seni dünyanın en iyi yaari ilan ediyorum" :KK1:gibi söylemlerle karşılarım kocacımı.... dün geldiğinde "dünyanın en iyi babası hoşgeldin" dedim adama:KK17: bi anlık sessizlikten sonra "kocaların süperisin sen varyaaaa" diye şımarıklıklarıma devam ettim....

bizimde yürüyerk 20dk mesafe kalın demzler.. bnce sen sıraya koya cnm..mesela sen eşinle konuş en son kv.deydık annemlere gidelm gibiii

ayy bna bi hap birde fitil verdi ama fitili 4kez fln kullandım bi işe yaramadı.. hapı kullandım ama 8 saat arayla demişti bn 12 saat arayla kullandm..oda işe yaramadı..kv iyi sonucunu alınca kendiliğinden geldi resmen stress....

Canım aslında sorunum onlara gittik annemlere gittik değil de çok yorgun olduğum için evimde olmayı daha çok seviyorum..
haftada 1 annemlere 1 günde kvlere gitmek yeterli bence...
neyseki eşime bazen nazlanıyorum yorgunum diye de gitmiyoruz yoksa haftada 3 gitcez heralde :KK9:

fitil den korkarım bennn :KK53: :KK9:

kız çekcem kulağını ama haaa....:KK20::KK20::KK20: 15 gün geçmiş tatlım yaaa:KK30::KK30: herşeyin başı sağlık.... hele ki biz kadınlar için... ki bak bi kaç ay sonra bebiş de düşünmeye başlayacaksınızdır muhtemelen, yaz tatil sonrası falan.... sakın sakın aksatma, bir an evvel bir kadın doğumcuya görün.... bu korkutma amaçlı değil. yumurta kapıya dayanmadan doktora gitme olayımız olmuyo millet olarak :KK1: ancak bu pek de doğru bi davranış değil aslında. sanırım sen genelde gecikme yaşıyorsun, bu da pek normal değil.... bir an evvel git, regl olmana yardımcı bi ilaç falan verirler(-ki belki de vermezler- :KK1:) en azından rahatlarsın....:KK54::KK54::KK54:

haklısın kiii :26:
söz aksatmadan gidicem doktora :26:

bu arada dün akşam eşim işten geldiğinde, genelde "dünyanın 1 numaralı kocası, yuvana hoşgeldin", "ışığım, dünyamı aydınlattın, seni dünyanın en iyi yaari ilan ediyorum" :KK1:gibi söylemlerle karşılarım kocacımı.... dün geldiğinde "dünyanın en iyi babası hoşgeldin" dedim adama:KK17: bi anlık sessizlikten sonra "kocaların süperisin sen varyaaaa" diye şımarıklıklarıma devam ettim....

süpersin ki sennnnn :KK16:
bizde de eşim beni karşılıyor maalesef :KK50:
o 1de okula gidiyor en geç 6 da evde ben en erken 7 de evdeyim :KK43:

ama ben eve gelince senin taktikle dünyanın en iyi kocasına geldim ben diye bağırabilirim :KK9:

yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr :KK16:
Artık yaz gelsinnn :KK50:
Ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem :KK52:
Neyse barajlarımız dolsun kiiii :KK53:

Gess canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak :KK8:

Ellacım bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..amaya da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelll :KK52:buarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...

Prensesss bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor :KK9: :KK9:
Eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin :KK52:

Amayaa topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen allah gönlüne göre versin inşallahh :KK52:
Bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi :KK9:
Sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum ben :KK34:deniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum :KK69:

Majorr başladın mıa raba kullanmaya?

Deva cumaya az kaldı dayan :KK52:

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah :KK34:
dayanıyom bebegım :):21:

canlarrrr hrpinize cok tesekkur efiyorum birazda olsa olumlu olmya calisicam
tamm gulucem soz veriyorum :)

yahu sen nasil bir kadinsin yeminle psikologmsn kadın dogummusun hem psikolojmi duzrltiosun hemde bilgi veriosun tabi smdilik söyledi gn terimler yabanci ama bnde zamnla ogrencm

karamsar deilimde dr cok olumsuz konusunca bnde umudumu kaybettm :KK43:ama duzelicm
dogru diyosun kv nasil oldu iyimi?bnm esimde sorun var bnde yok cnm harektli sperm sayisi yok denecek kdr azmis

çözülür dimi benim sorunum ay kizlar cok kyfm yeribe geldi çok sağol un kuzum ikiz olursa artk onada sevnrm inanilmaz keyflndrdnz beni cok sağolun

gul bebegım aman salla gıtsn allahdan ıyı mı bılcez bız ne olacagını vardır bır bıldıgı :21:

kuzummm hiç takılma bunlara amayaa daha iyi bilir ama artık olmayan birşey yok tıp ilerledikii eskisi gibi değil ayrıca allah sağlık versin her sorunun üstesinden gelirsiniz ki siz:KK16::KK16:

Sağol kuzucumm bugün daha iyiymiş kiii:KK16: şükür atlattık:KK16::KK16:

Tatlım hoşgeldinnn:KK3::KK3: Yenisin ki dahaa:KK16:

Teşekkür ederim tatlışım iyi dileklerin içinn:KK16::KK16:

Tatlışş sen 17 yaşındamısınnn:KK8::KK8:

Sivitoşşş iyiymiş babişş konuştuk bugün bayaa yarın eve çıkartıcaklar inşallaah:KK16:

Inşallah kuzum :KK16: 10.yılımızıda beraber kutlarız inşalah:KK30::KK9::KK9::KK9:

Kızzz nerdesin sen bakayımmm:KK53: Heralde plojo doğurdu dedik:KK9::KK9::KK9:
Merak ettik ki çokkk:KK9::KK9:

sende 17 olmak gbı ıhtımal var mı bebegım :) plaka 17 canakkale beya :)

X