Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
selam gelincikler

canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum

cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.

deniz seferleri üstüne birde eğitim keşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.

tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.

cuma donecek cnm ınsallah omrum senı beklemekle mı gececek dedım yolcu ederken ıslerımız yoluna gırsın hıc yalnz bırakmycm senı dedı bnı sırtına attı kapıya kadar gotrd ıyı kı sevmısım

Son düzenleme:

sevgi başka bir şey çok başka
umarım hep mutlu oluruz eşlerimizle

17 oldum bea ya=) bnde calsym mayısda 1 senelık evlı olcm ıstnbldn gldm buraya zor gunlerım oldu kızlar cok destek oldu eksık olmasınlar vs vs hadı ıns atanırsın

heheheh o da seni seviyooooo

sevgi başka bir şey çok başka
umarım hep mutlu oluruz eşlerimizle

amin tatlımmmmm inşallah hep hep hep musmutlu oluruz.... upuzun yıllarımız olur inşallahhhhh

tünaydın kızlarr...

ellacım okuyunca cok üzüldüm ama amayaa cok haklı gerçekten...iyi araştır bak drlara kalsa bnm kv.nin yumurtalıkları alıcaklardı belkide simdi yatıyo olcaktı..her şeyde bi hayır vardır..iyi araştır iyi düşün..
şimdi bu durum bebek planınızı önemi almış oldu :) hayırlısı...Rabbim çok bekletmeden verir iinşallah bebeğinizi...

sende sorun yok dimi bn yanlış anlamadım sadece eşinde var... %50 demiş..şans var bnde..sorun sende olsaydı o zmn belki daha zor olabilirdi içini ferah tut..

Merhaba bayanlar

7-9-13 de evlendim bende yeni sayılırım yani =)

merhabaa.. ewt yeni ewlisin ama bn senden önce ewlnmişim heheh :) bn balayımın son gününü yaşarkn sen ewlenmişsinn ahh ahhh

ııı ıh eşimin işleri çok yoğundu maalesef yapamadık.

kış tatili yaptık bizde ama balayı gibi olmadı işte.

ııı ıh eşimin işleri çok yoğundu maalesef yapamadık.

kış tatili yaptık bizde ama balayı gibi olmadı işte.

hmm...bnmde eşim yeni başlamıstı yeni dedğim 10 ay fln olmustu izni yoktuu ama 3 gün nikah izni 3günde rapor izni aldı 1haftacık yapıverdik...kesinlikle o tadı vermezz eminim..eşimde ertelemek istemişti bn istemedm

yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
neyse barajlarımız dolsun kiiii

GESS canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak

ELLACIM bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..AMAYA da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelll buarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...

PRENSESSS bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor
eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin

AMAYAA topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen Allah gönlüne göre versin inşallahh
bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum ben deniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum

MAJORR başladın mıa raba kullanmaya?

DEVA cumaya az kaldı dayan

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah

saol svitt inş geçer iğne fln vurdurusun işte kendine ya dinlemiyor beni sonra hasta oluyor cocuk gibi :)
twitterden yorumlara baktım da kimse sevmiyormuss herkez şoktaa millet kesin yanlış anladı gitsin die oy attılar yada acun yaptı ahah

bncede deniz kum güneş...ilk tatiliniz kvlerle başlarsaaa mazallahh hep öyle giderrr

bu arada plojoo yok ne oldu acba yoksa teyzemi olduk ??

Son düzenleme:

diren deva =):18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…