- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.981
huhuuuu tatlışkolaaarr
2de geldim yemeği hazırladım yemek yedik şimdi oturduk dinleniyoruz kuzucuklar pazartesi sendromuna böylelikle by by demiş n olduk
bu arada babam ameliyattan çıkmış iyiymiş ama narkozun etkisiyle uykuya dalmış:26: şükür ki ameliatı iyi geçmişş:26: dua eden etmeyen herkeslere teşekkür ederimm
cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yokalısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.
Kizlar benim bir derdim var((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm
cuma donecek cnm ınsallah omrum senı beklemekle mı gececek dedım yolcu ederken ıslerımız yoluna gırsın hıc yalnz bırakmycm senı dedı bnı sırtına attı kapıya kadar gotrd ıyı kı sevmısımselam gelincikler
canım çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin seninde aklın babanda şimdi doğal olarak işte mesafeleri bu yüzden sevmiyorum
deniz seferleri üstüne birde eğitimkeşke çabuk bitsede kocacın erkenden gelse.
tatlımm hemen karamsarlığa kapılma lütfen. benim eşimde epilepsi ilaçları kullandığı için aynı problem var aslında. sperm sayısını ve kalitesini etkiliyor malesef. ama ben yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum. iyi düşün iyi olsun tatlım mutlaka bir çaresi vardır. hem amaya ne güzel açıklama yapmış. umudunu kaybetmek yok.
cuma donecek cnm ınsallah omrum senı beklemekle mı gececek dedım yolcu ederken ıslerımız yoluna gırsın hıc yalnz bırakmycm senı dedı bnı sırtına attı kapıya kadar gotrd ıyı kı sevmısım
nerdensınız yas kac
sevgi başka bir şey çok başka
umarım hep mutlu oluruz eşlerimizle
Ankara'da oturuyorum 22 yaşındayım =)
Ev hanımıyım şimdilik ama bu durumdan inanılmaz sıkıldım.
Evde ders çalışıp hiç olmadı b kadrodan atanmanın hayallerini kuruyorum 0)
Sizler neler yapıyorsunuz.
cuma donecek cnm ınsallah omrum senı beklemekle mı gececek dedım yolcu ederken ıslerımız yoluna gırsın hıc yalnz bırakmycm senı dedı bnı sırtına attı kapıya kadar gotrd ıyı kı sevmısım
sevgi başka bir şey çok başka
umarım hep mutlu oluruz eşlerimizle
heheheh o da seni seviyooooo
amin tatlımmmmm inşallah hep hep hep musmutlu oluruz.... upuzun yıllarımız olur inşallahhhhh
Bende İstanbuldan geldimmm =)
sevsn ya yazık bana =)
:))) hoşgeldin şekerim öncelikle aramızaaa.... Ankarayı sevebildin mi bari azcık da olsa....
Sevcek tabeeeee
:))) hoşgeldin şekerim öncelikle aramızaaa.... ankarayı sevebildin mi bari azcık da olsa....:
Kizlar benim bir derdim var((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm
Merhaba bayanlar
7-9-13 de evlendim bende yeni sayılırım yani =)
merhabaa.. ewt yeni ewlisin ama bn senden önce ewlnmişim heheh :) bn balayımın son gününü yaşarkn sen ewlenmişsinn ahh ahhh
Balayına gittiniz demek aaaah aaaah
ııı ıheşimin işleri çok yoğundu maalesef yapamadık.
kış tatili yaptık bizde ama balayı gibi olmadı işte.
yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
artık yaz gelsinnn
ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
neyse barajlarımız dolsun kiiii
GESS canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak
ELLACIM bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..AMAYA da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelllbuarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...
PRENSESSS bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor
eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin
AMAYAA topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen Allah gönlüne göre versin inşallahh
bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum bendeniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum
MAJORR başladın mıa raba kullanmaya?
DEVA cumaya az kaldı dayan
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah
yağmurlu puslu soğuk bi günde merhaba kızçelerrrr
Artık yaz gelsinnn
Ben en çok ilkbaharla yazı seviyorum..aslında kar yağışını da severim ama yağmurla aramız pek yok..hele sabah işe koşarken yağıyorsa hiç sevmem
Neyse barajlarımız dolsun kiiii
Gess canım bu gün konuştun mu babanla?bence hergeçen gün daha iyi olucak gör bak
Ellacım bence bu devirde çözülmücek bi hastalık-sorun yok..amaya da çok güzel anlatmış ben daha önce yazmıştım ama yine senin için de yazayım benim bi arkadaşımın çikolata kisti vardı 1 sene denediler olmadı..doktorlar ameliyat olman gerek ama olmadan önce eşinin sperm değerlerine bakalım demişler ve sperm değerleri de düşük çıkmış..arkadaşım çok üzüldü...ama sonraa en olmaz diye düşündükleri zamanda hamiş olduuu hem de tam 1 snee sonra kendiliğinden....şimdi 20 haftalık hamiş oğlu olucak...yani sen de hiç stres yapma en kötü ihtimal tüp bebek olur.ikiz falan olur ne güzelllbuarada bence de eşinin yanında çok üzüldüğünü belli etme suçlu hissetmesin kendini...
Prensesss bence de o nasıl birinci oldu yaa..eşim de inanamadı şike var diyor
Eşine de geçmiş olsun...bence de erkeğin hastalıklı hali çekilmiyor...biran önce iyileşsin
Amayaa topiğimizin kadın doğum uzmanı süpersin ki sen allah gönlüne göre versin inşallahh
Bu arada benim kvlerde aralarında genelde gürcüce konuşuyorlar..bi de bana da öğretmeye çalışıyorlar ama niyetim yok gibi
Sen gittin mi hiç artvine..bu yaz eşim gitmek istiyor anneleriyle falan hep beraber ama iznimi kvlerle geçirmek istemiyorum bendeniz kum güneş 3lüsü ile başbaşa olalım diyorum
Majorr başladın mıa raba kullanmaya?
Deva cumaya az kaldı dayan
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler daim olsunlar inşallah