- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.941
Dualarim babiskonla kuzum hic sikilmayn super olcak babisinGunaydin tatliskolar sendromsuz pazartesi dileklerimlee
Dersim bostuu otururken neler yazmissiniz okuyayim dedimm
Bu arada bu siralar babam ameliyata girecel bol bol dua edermisiniz sorunsuz ciksin :26:
Ne guzeeeelbayada guzel yazmis enistee
Bizde lisedeyken mektuplasirdik sonra yalan oldu
Kuzucan ruzgar gibi gecti yine haftasonu
Yine geldik pazartesiye
Buarada yazik sana daha gribi atlatamadan 3 saat solaklardaymissim
Ellacaaaaan nireDesin kuzum sen yahuu
yesss dondum ve ozledim hepiniziaydın günlerimiz olsun kızlaaarrr
ella demek yeniden döndün aramıza, kaybetme şu şifreni artık yaaaa
Ges can sana da sendromsuz pazartesilerrr... nası olcaksa o
Heheh ozletim kndimi dedim ozlednzmi :))ozlemedysenz gderim heeeehatun nerelere kayboldun sen yha
Merhaba sevgili canlar :)
nasılsınız bakalım...
Ella gelmiş bir ara çok boşluyorsun bizi ELLAA
Prensesin eşide akrostiş şiir yazmış bak helee
Bende bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum en azından 50 yaşından sonra bir gelirimiz olur.
emekli olmak hayal zaten o yaştan sonrada bizi kimse işe almaz.
eğer kendi işimizide kuramazsak nasıl geçiniriz.
bence bireysel emeklilik şart olmuş artık zaten devletin bütün yasaları bankalar para kazansın diye çıkıyor sanki
Cumartesi günü annelere buket yaptırdık Kadınlar günü için buketi yaptırırken çiçekçiye lilyum olsun, gerbera olsun, şebboyda koyalım güzel kokar falan diye söyleyince isimlerini biliyorum diye şaşırdımeğer bayan eleman arıyorlarmışta aradıkları elemanı bulduklarını sanmışlar. işsiz olsam belkide çalışırdım değişik bir deneyim olurdu
mutlu olun da kuzumm çiçeğiydi böceğiydi heps hikaye huzur olsun evinizde gerisi boştünaydın kızlarrr bn daha yeni uyandım. nasl yapıcam bilmiyorum geç yatıyorum geç kalkıyorum..gece eşimi bekliyorum sabh yolcu ediyorum altüst oldu uykum..6ay sonra ilk kez küstürdü bni beklemedim yattım üzülmüşş beklemedim diye..:26:
maşallah sabahın köründe kalmışsın kıss sen bitirmişsindir temizliğii ben daha yeni balşıcam
aslında eşim daha romantikdi deee geçim sıkıntısı var şimdi taksitler fln..yoksa çiçeği böceği eksik olmazdıı
yan yana sağlıklı olalımda gerisi mühim değil...
allahım acil şifalar versin inş.sorunsuz bir amlyat geçirecek. daha iyi olucak inş. dualarımız sizinle..dualarınızla kv.o dr hast.den kurtuldu oh be dedik.. inş. sizde tez zmnda iyi olucaksınız merk etme..
aynen mojorr..aileme bakıyorum ve mutlaka bi gelir kapısı açmak lazım şimdiden...:44:
svit ve plojoo uğramamış henüz gelin hemencik.. :)
plojoo hafta sonuda yoktuuu yoksaamm 32.haftada geliyormu sezenn :18:
bn şimdi gidiyorum geldiğimde ewim tertemiz olmuş olucak o zmna kdr öpüyorum sizi ve umarım herkezler gelirr
tünaydın kızlarrrr
pazartesilerin en sendromlusunu yaşıyorum
arkadaş izinde onun yerine bakıyorum burası daha da yoğun
aslında alıntılamıştım hepiciğinizi ama 1:30a yetiştiremem diye sadece selam vereyim dedim....
akşama yazarım ki tek tek..
öptüm şimdilik
Dualarim babiskonla kuzum hic sikilmayn super olcak babisin
yesss dondum ve ozledim hepinizi
Heheh ozletim kndimi dedim ozlednzmi :))ozlemedysenz gderim heeee
Artk boslamicam ki hep burdayim yihuuu
dualarim babiskonla kuzum hic sikilmayn super olcak babisin
yesss dondum ve ozledim hepinizi
heheh ozletim kndimi dedim ozlednzmi :))ozlemedysenz gderim heeee
artk boslamicam ki hep burdayim yihuuu
Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallahellacaan anlat bakalım görüşmeyeli neler yaptın kuzumm
Bnde ozledm devosss canim :)))ozlemem mı annemmmmmm
ben geldimmmm pazartesi bitttii kiiii
öğleden önce okumuştum tün yazılanları ama yazamadan müşteriler gelmişti..şimdi hatuırladığım kadarıyla yazıcam tek tek unuttuklarım olursa affetsinleryeniden okusam yazamadan işten çıkmam gerekicek yine başa sarıcam
GESS kuzumm çok dua ettim baban için..inşallah çok daha iyi olucak ki...
geçmiş olsun tekrardan...
bu arada evet p.tesiyi atlattık gerisi gelir kiii
AMAYAAAA sizde mi gürcüsünüz yoksamm?benim eşim gürcüüüü..ki o da sizin oralardandı galibaaakraba da çıkarız belkii
PRENSESS dediğin gibi geçim sıkıntısı o bu derken romantiklik pek olmuyor ama zaten öncesinde de pek yoktu bizde
yine de sarılışı ömre bedel valla
bu arada kv'yi bizim perdeciye de götürdük hatta girmediğimiz perdeci kalmadı ama aklı karıştı bi yerde beğendiğini başka yerde beğenmez oldu neyseki aldık sonunda...
MAJOR ben de şuanda başka arkadaşın bölümüne bakıyorum..ama sen bi yandan da kendi işlerini yapıyorsun dimi?
kıyamam ben sanaaa.
neyse sayılı gün çabuk geçer..
ELLAM mis gibi olmuştur evin PRENSES de temizlemişti sanırım ohh ne güzel....ben de bi dip bucak temizlesem....
ellacık bu arada sağlık durumun iyi dimi?
PLOJOO gelmemiş ben de merak ettim....
çok şükür bitti bu gün de...halla hastayımdün çok kötüydüm yattım hep..eşim sağolsun çok iyi baktı..ben de bol bol naz yaptım
ıhlamur yapıyor mesela içimicem diye tepiniyorum falan çok eğlenceliydi
akşama da hazır pizza yicez mecbur..eşim fırında patates yapıcak bide...bak hazır pizza deyince aklıma BEAUTY geldi nerde kiii merak ettim
nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah
bnde ozledm devosss canim :)))
hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh
ben geldimmmm pazartesi bitttii kiiii
öğleden önce okumuştum tün yazılanları ama yazamadan müşteriler gelmişti..şimdi hatuırladığım kadarıyla yazıcam tek tek unuttuklarım olursa affetsinleryeniden okusam yazamadan işten çıkmam gerekicek yine başa sarıcam
GESS kuzumm çok dua ettim baban için..inşallah çok daha iyi olucak ki...
geçmiş olsun tekrardan...
bu arada evet p.tesiyi atlattık gerisi gelir kiii
AMAYAAAA sizde mi gürcüsünüz yoksamm?benim eşim gürcüüüü..ki o da sizin oralardandı galibaaakraba da çıkarız belkii
PRENSESS dediğin gibi geçim sıkıntısı o bu derken romantiklik pek olmuyor ama zaten öncesinde de pek yoktu bizde
yine de sarılışı ömre bedel valla
bu arada kv'yi bizim perdeciye de götürdük hatta girmediğimiz perdeci kalmadı ama aklı karıştı bi yerde beğendiğini başka yerde beğenmez oldu neyseki aldık sonunda...
MAJOR ben de şuanda başka arkadaşın bölümüne bakıyorum..ama sen bi yandan da kendi işlerini yapıyorsun dimi?
kıyamam ben sanaaa.
neyse sayılı gün çabuk geçer..
ELLAM mis gibi olmuştur evin PRENSES de temizlemişti sanırım ohh ne güzel....ben de bi dip bucak temizlesem....
ellacık bu arada sağlık durumun iyi dimi?
PLOJOO gelmemiş ben de merak ettim....
çok şükür bitti bu gün de...halla hastayımdün çok kötüydüm yattım hep..eşim sağolsun çok iyi baktı..ben de bol bol naz yaptım
ıhlamur yapıyor mesela içimicem diye tepiniyorum falan çok eğlenceliydi
akşama da hazır pizza yicez mecbur..eşim fırında patates yapıcak bide...bak hazır pizza deyince aklıma BEAUTY geldi nerde kiii merak ettim
Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah
Bnde ozledm devosss canim :)))
Hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh
cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yokalısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.
tatlışımm babamla konuştum şimdiii:26: şükür ki iyiiyemek yiyomuş ama birbirimizin sesini duyunca ağlamaya başladık annemaldı telefonu elinden iyi olsunda konuşmayayım
dikkat et kuzum kendine ve ilaç al mutlakayoksa geçmiyo bu grip ben 2 haftadır giribim atlatamadım
bu arada bende beauty imerak ediyoruum yaa gelmiyo artık:44:
Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah
Bnde ozledm devosss canim :)))
Hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh
kıskandım valla
ama ben de haftasou mis yapıcam kiiiii
güle güle kirlet canımmm...
Allah kavuştursun devacım..
canımmm çok sevindim iyi olmasına..
uzaktasınız ya duygusallık vardır tabi..
yaza kadar çok daha iyi olur...bak vana gideli 1 ay oldu bile..zaman çabuk geçiyor kiiii
prenses sivit ve gess survivior başınaaaaa
isteyen varsa katılsın bize
huhu sizi survivorcular siziiiiherkes tv başında dimi
örgü örmek istiyorum ben yaa canım sıkılıyo akşamlarıı
öremeyi bilmiyorum da nasılolacak o iş bilmem
alıştım kuzucummm arkadaş buldum kafa dengi 3-4 tane onlarla takılıyoruzz
oku tatlışım okuuuune okuyosun şuan bende bişiler okusam yada örgü mü örsem:13:niye böyle bi ikilemdeyi bilemedim
herkze merhaba arkdaşlar bende 1.5 yıllık evliyim ben daha öncesinde çalışıyordum evlenmeden önce ama şimdi farklı bir şehirdeyim yani eşimin yaşadıgı yerdeyim yazdan sonra bebek sahibi olmak istiyoruz rabbim nasip ederse ama ben kararsız kalıyor ve böle giderse uzayacak çünkü ilk 1 yıl çalışmdım eşimle öyle anlaşmıştık gecen kasımda girdim işe ama otel iflas ettiönümde iki secenek vardı ama biri çocuk yaparsak olmaz kendi dükkanımı acıcaktım cünkü kapatmk gerekir iş yüzünden yada iş bulcam yine fakat çalışacagım ay belli size sorum iş yüzünden çocuk ertelemek dogurumu tecrübeleri olanlar yardım edermi?bebeğim olunca hemen birine veriyim baksın çalışıyım asla diyemem benimki ihtiyactan degil sadece bunca yıl okudum cocukla tamamen körelirmi iş hayatım diyorum
bnde pek örgü öremiyorm..ama bn goblen işleme fln yapıyorum..elimdeki iş biterse bnde örgüye başlamayı düşünüyor
hoşgeldin aramıza... öncelikle yaşın kaç onu merk ettim e 1.5 yıl da olmuşş yaş önemli sanrım
merhaba ocakta 25 bitti yani rabbim nasip ederse eylülden sonra düşünüyoruz