Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Dualarim babiskonla kuzum hic sikilmayn super olcak babisin
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrr

ella demek yeniden döndün aramıza, kaybetme şu şifreni artık yaaaa

Ges can sana da sendromsuz pazartesilerrr... nası olcaksa o
yesss dondum ve ozledim hepinizi

hatun nerelere kayboldun sen yha
Heheh ozletim kndimi dedim ozlednzmi :))ozlemedysenz gderim heeee

Artk boslamicam ki hep burdayim yihuuu

huhuuuu tatlışkolaaarr
2de geldim yemeği hazırladım yemek yedik şimdi oturduk dinleniyoruz kuzucuklar pazartesi sendromuna böylelikle by by demiş n olduk
bu arada babam ameliyattan çıkmış iyiymiş ama narkozun etkisiyle uykuya dalmış:26: şükür ki ameliatı iyi geçmişş:26: dua eden etmeyen herkeslere teşekkür ederimm

mutlu olun da kuzumm çiçeğiydi böceğiydi heps hikaye huzur olsun evinizde gerisi boş
sağol tatlım güzel dileklerin içinn

kuzummm en büyük pazartesi sendromu sende kabull
bütün amcalar teyzeler ne yapsak da sivitin şu pazartesi sendromunu tavan yaptırsak ditye düşünüyolar

ben geldimmmm pazartesi bitttii kiiii

öğleden önce okumuştum tün yazılanları ama yazamadan müşteriler gelmişti..şimdi hatuırladığım kadarıyla yazıcam tek tek unuttuklarım olursa affetsinler yeniden okusam yazamadan işten çıkmam gerekicek yine başa sarıcam

GESS kuzumm çok dua ettim baban için..inşallah çok daha iyi olucak ki...
geçmiş olsun tekrardan...
bu arada evet p.tesiyi atlattık gerisi gelir kiii

AMAYAAAA sizde mi gürcüsünüz yoksamm?benim eşim gürcüüüü..ki o da sizin oralardandı galibaa akraba da çıkarız belkii

PRENSESS dediğin gibi geçim sıkıntısı o bu derken romantiklik pek olmuyor ama zaten öncesinde de pek yoktu bizde
yine de sarılışı ömre bedel valla
bu arada kv'yi bizim perdeciye de götürdük hatta girmediğimiz perdeci kalmadı ama aklı karıştı bi yerde beğendiğini başka yerde beğenmez oldu neyseki aldık sonunda...

MAJOR ben de şuanda başka arkadaşın bölümüne bakıyorum..ama sen bi yandan da kendi işlerini yapıyorsun dimi?
kıyamam ben sanaaa.
neyse sayılı gün çabuk geçer..

ELLAM mis gibi olmuştur evin PRENSES de temizlemişti sanırım ohh ne güzel....ben de bi dip bucak temizlesem....
ellacık bu arada sağlık durumun iyi dimi?

PLOJOO gelmemiş ben de merak ettim....

çok şükür bitti bu gün de...halla hastayım dün çok kötüydüm yattım hep..eşim sağolsun çok iyi baktı..ben de bol bol naz yaptım
ıhlamur yapıyor mesela içimicem diye tepiniyorum falan çok eğlenceliydi

akşama da hazır pizza yicez mecbur..eşim fırında patates yapıcak bide...bak hazır pizza deyince aklıma BEAUTY geldi nerde kiii merak ettim

ellacaan anlat bakalım görüşmeyeli neler yaptın kuzumm
Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah
ozlemem mı annemmmmmm
Bnde ozledm devosss canim :)))

Hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh

cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.

Son düzenleme:

tatlışımm babamla konuştum şimdiii:26: şükür ki iyii yemek yiyomuş ama birbirimizin sesini duyunca ağlamaya başladık annemaldı telefonu elinden iyi olsunda konuşmayayım

dikkat et kuzum kendine ve ilaç al mutlaka yoksa geçmiyo bu grip ben 2 haftadır giribim atlatamadım

bu arada bende beauty imerak ediyoruum yaa gelmiyo artık:44:

kıskandım valla
ama ben de haftasou mis yapıcam kiiiii
güle güle kirlet canımmm...

cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.

Allah kavuştursun devacım..

canımmm çok sevindim iyi olmasına..
uzaktasınız ya duygusallık vardır tabi..
yaza kadar çok daha iyi olur...bak vana gideli 1 ay oldu bile..zaman çabuk geçiyor kiiii

prenses sivit ve gess survivior başınaaaaa
isteyen varsa katılsın bize

huhu sizi survivorcular siziiii herkes tv başında dimi
örgü örmek istiyorum ben yaa canım sıkılıyo akşamlarıı
öremeyi bilmiyorum da nasılolacak o iş bilmem

alıştım kuzucummm arkadaş buldum kafa dengi 3-4 tane onlarla takılıyoruzz

oku tatlışım okuuuu ne okuyosun şuan bende bişiler okusam yada örgü mü örsem:13:niye böyle bi ikilemdeyi bilemedim

herkze merhaba arkdaşlar bende 1.5 yıllık evliyim ben daha öncesinde çalışıyordum evlenmeden önce ama şimdi farklı bir şehirdeyim yani eşimin yaşadıgı yerdeyim yazdan sonra bebek sahibi olmak istiyoruz rabbim nasip ederse ama ben kararsız kalıyor ve böle giderse uzayacak çünkü ilk 1 yıl çalışmdım eşimle öyle anlaşmıştık gecen kasımda girdim işe ama otel iflas etti önümde iki secenek vardı ama biri çocuk yaparsak olmaz kendi dükkanımı acıcaktım cünkü kapatmk gerekir iş yüzünden yada iş bulcam yine fakat çalışacagım ay belli size sorum iş yüzünden çocuk ertelemek dogurumu tecrübeleri olanlar yardım edermi?bebeğim olunca hemen birine veriyim baksın çalışıyım asla diyemem benimki ihtiyactan degil sadece bunca yıl okudum cocukla tamamen körelirmi iş hayatım diyorum

valla aynen öyle survivor izliyorum ama deli oldum ya o gıcık nasıl 1.olmuşş :)) sevgilisi 9.olmuş ama ahaha
sırf sıralama için girdim nete..
eşimde hasta ya nazlanıyor..

bnde pek örgü öremiyorm..ama bn goblen işleme fln yapıyorum..elimdeki iş biterse bnde örgüye başlamayı düşünüyorm

hoşgeldin aramıza... öncelikle yaşın kaç onu merk ettim e 1.5 yıl da olmuşş yaş önemli sanrım

merhaba ocakta 25 bitti yani rabbim nasip ederse eylülden sonra düşünüyoruz

merhaba ocakta 25 bitti yani rabbim nasip ederse eylülden sonra düşünüyoruz

bnde 25 yaşındaym...bnde bebek düşünüyorum bizim daha 6 ay oldu ama 3 aydır deniyoruz olmadı..allah hayırlı zmnda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inş.
bize takılırsan hele hamişimiz gelince (plojo) hemen karar verirsin özendiriyor insanı
sende bnden ol başla çalışmalara

Geso kralicenin kizi die tarih kitabi okuyrm fena sayilmaz cok cekmedi beni ama bitsin **** melek bebek icin is ertele niyetlendi ysenz bebek bi yasa geldktn snra calsrsnz bosuna okumadn hytn boyunca calismasan bile çocuğunun ile riki yasamlrnda cok yardmci olucksn egtmli annenin hali baska herkes cocuk yapio ve ayni zamnda calisio sen bebek 2-3yasna gelene kdr bak snra calis eger kariyer planin yoksa

Kizlar benim bir derdim var ((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…