- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.921
Ellaaa hoşgeldiiinnnn
Özlettin ki kendiiiniii
Hoş buldum bnde cok ozledim habire sifremi kaybediourm kknin verdgi sfreyle griorum da yeni buldum napiosnz sagliklar sihatlrt nasil topikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellaaa hoşgeldiiinnnn
Özlettin ki kendiiiniii
Hoş buldum bnde cok ozledim habire sifremi kaybediourm kknin verdgi sfreyle griorum da yeni buldum napiosnz sagliklar sihatlrt nasil topikte
biz bıraktığın gibiyiz ellacan ..çok şükür sağlığımız sıhatimiz iyi
yani ben grip olmuşum onun dışında sıkıntı yok
sen neler yapıyorsun yediğin içtiğin senin olsun anlatt işin nasıl eşin nasıl?
yağmurlu iç karartıcı bi günden mutlu pazarlaaaarrr
ben hala hastayım
bu gidişle iyileşemem de..
dün sabah 10 da kalktım eşim uyanana kadar banyo mutfak temizledim..sonra uyanınca süpürge--toz ama vb
öğleden sora kv ile beraber o soğukta 3 saat perde baktık..prenses sen bilirsin cumhuriyet caddesindeki perdeciler var ya heralde 5 kez gidip geldik caddede..neyse sonunda aldık şükürler olsun
bu gün hedefitm oturduğum yerden kalkmamak kii...
cuma gelmişti amaa bu gün pazar oldu bileee bitttiiii
bayıldım şiireeee bravo ki enşteyeee
benimki göya edebiyat öğretmeni ama odunluk baki kaldı
aynen plojocum haftasonun böyle yağışlı olmasına ben de tepkiliyim
neyse olumlu bakalım barjlarımız doluyo kiiii
geç oldu ama ben de kadınlar günümüzü kutlarım kiiii
ben geldiiimmm ama bugun pazar kimseler gelmemişş svit ve ella dısında :)
bugun bizde gezdık hassta ziyertleri fln...
svit söyleseydin tavsiye ederdşm bizim perdeciyi :)
bnmde yarınki planım temizlik yapmak eşim yok rahat rahat yaparım temizliğimi...
ella hoşgeldinnn
Ne guzeeeel bayada guzel yazmis enisteeaşkımm bna şiiir yazmıs
Adını dağlara yazdımYatağına güller serptim
Şelalede mangal yaptım
Elektriği kaçak kullanmadım
Merdivenleri teker teker çıktım
Aklımı başımdan aldın
Yokluğunda ben yoktum
Şansım seninle doğdu
Ebedi mutluluğum oldun.
Mutluluktan uçuyorum. ..
yağmurlu iç karartıcı bi günden mutlu pazarlaaaarrr
ben hala hastayım
bu gidişle iyileşemem de..
dün sabah 10 da kalktım eşim uyanana kadar banyo mutfak temizledim..sonra uyanınca süpürge--toz ama vb
öğleden sora kv ile beraber o soğukta 3 saat perde baktık..prenses sen bilirsin cumhuriyet caddesindeki perdeciler var ya heralde 5 kez gidip geldik caddede..neyse sonunda aldık şükürler olsun
bu gün hedefitm oturduğum yerden kalkmamak kii...
cuma gelmişti amaa bu gün pazar oldu bileee bitttiiii
bayıldım şiireeee bravo ki enşteyeee
benimki göya edebiyat öğretmeni ama odunluk baki kaldı
aynen plojocum haftasonun böyle yağışlı olmasına ben de tepkiliyim
neyse olumlu bakalım barjlarımız doluyo kiiii
geç oldu ama ben de kadınlar günümüzü kutlarım kiiii
Hellolarrrrrr :)))
Amin cumlemize kuzumm neyseki 2 bos dersim vardiii ogretmenler odasinda takilmaktayim pazqrtesi icin iyi bi baslangicaydın günlerimiz olsun kızlaaarrr
ella demek yeniden döndün aramıza, kaybetme şu şifreni artık yaaaa
Ges can sana da sendromsuz pazartesilerrr... nası olcaksa o
tünaydın kızlarr... bi garibim bugün hiç uyanasım yoktu.. 3kez yattım uyandım...
major,deva,amaya..günaydınlarr bnde öpuyorum sizii....
deva hayırlı olsun..gelince ekle bizde görlm...
svittt...gelmeden yazmam iyi olmus cvp verirsin gelince...bişi sormak istiyorumm...
bnkya para yatırıyorsun ya hani faiz işliyor sürekli artıyor paran?? onun adı ne tap bilmiyorum ama en az ne kdr paran olması gerekiyor hesap acmak için..bankadan bankaya değişir elbet ama bn en azından bi tanesinin kesin bilmek istedim[/QUV
VADELİ MEVDUAT HESABI HESAPOLMASI LAZIM OLABILIR HAZINE BONOSU GECEN SENELERDE DAHA FAZLA FAİZ GETİRİYODU 1.500 FALAN OLMASI LAZIM PARANIN
iyi canım nolsun....sabah sabah burdaki bir konumun kapandığını gördüm azcık ona üzüldüm onun dışında bi aksilik yok....Amin cumlemize kuzumm neyseki 2 bos dersim vardiii ogretmenler odasinda takilmaktayim pazqrtesi icin iyi bi baslangic
Sen nasilsin kuzucum nasil gidoyo
tamam tatlım daha gelmedıler glsnlerde koyarımhayırlı cumalar kızlarr..
Bi yandan burnumu silip bi yandan size yazıyorum grip olmuşum
Kesşn yorgunluktan oldu
Neyse allah dermansız hastalık vermesin...
Majorumm odanızda bilgisayarda film izleseydiniz keşke daha romantik olurdu hem...
çok tatlısın kiiiii
Foto bekliyoruz canım..
Hemen anlatayım canım..hesabın adı vadeli hesap..en az 500 tl ile açılıyor ..bankaların çoğunda böyledir diye tahmin ediyorum..
Zaten sakın vadesiz yatırma hesap işletim ücreti kesiyorlar..bizde ayda 5,25 tl kesiyor...gıcık oluyorum valla
500 tl yatırırsan ayda 2 tl falan getirir .. Ama birikim için süper..olsa da biriktirsekk
Plojoo seni alıntılamamışım yaw
Demek doğum çantasını düşnmeye başladım ayhh çok heyecanlıı
Ben eminim çok kolay bir doğum olucak seni bi avazda hem de
Bi de benim de miniğim doğsa onla da giderim tatile ama hamileliğim sıkıntılı olursa mide bulantıları falan ondan korkuyorum..
Gerçi senin sezen hiç üzmemişti seni tatilde ..benimki de sezen ablası gibi olsun inşallah..
Hapşuuuuuuuuuuuuuuuu
anladım canm cok saol..eşime daha bahsetmedim dee inş. Yapıcam biraz para biriktireyim..çalışmaya başlayınca ztn maaşımı koyucam kenara..
Bnde cok merk ediyorum bu bireysel emeklillik seyini...ama basvurmadım...
Bnm merk etiğim.. Ssk'lı olark çalışsanda ödeme yapabilyorumusun peki o günler doldugunda 2 yerdenmi emekli olunuyor ahaah
slm hos buldum fistik bugün bnmde temzlik günüm parlatcm evimi :)
iyi canım nolsun....sabah sabah burdaki bir konumun kapandığını gördüm azcık ona üzüldüm onun dışında bi aksilik yok....
Slm hos buldum fistik bugün bnmde temzlik günüm parlatcm evimi :)
Gunaydin tatliskolar sendromsuz pazartesi dileklerimlee
Dersim bostuu otururken neler yazmissiniz okuyayim dedimm
Bu arada bu siralar babam ameliyata girecel bol bol dua edermisiniz sorunsuz ciksin :26:
Ne guzeeeel bayada guzel yazmis enistee
Bizde lisedeyken mektuplasirdik sonra yalan oldu
Kuzucan ruzgar gibi gecti yine haftasonu
Yine geldik pazartesiye
Buarada yazik sana daha gribi atlatamadan 3 saat solaklardaymissim
Ellacaaaaan nireDesin kuzum sen yahuu
Merhaba sevgili canlar :)
nasılsınız bakalım...
Ella gelmiş bir ara çok boşluyorsun bizi ELLAA
Prensesin eşide akrostiş şiir yazmış bak helee
Bende bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum en azından 50 yaşından sonra bir gelirimiz olur.
emekli olmak hayal zaten o yaştan sonrada bizi kimse işe almaz.
eğer kendi işimizide kuramazsak nasıl geçiniriz.
bence bireysel emeklilik şart olmuş artık zaten devletin bütün yasaları bankalar para kazansın diye çıkıyor sanki
Cumartesi günü annelere buket yaptırdık Kadınlar günü için buketi yaptırırken çiçekçiye lilyum olsun, gerbera olsun, şebboyda koyalım güzel kokar falan diye söyleyince isimlerini biliyorum diye şaşırdı meğer bayan eleman arıyorlarmışta aradıkları elemanı bulduklarını sanmışlar. işsiz olsam belkide çalışırdım değişik bir deneyim olurdu