- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.741
amin şekerim, cümlemizin mutluluğu daim olsun inşallahhhhh..... bursa il sınırları içindeyim ama merkezde oturmuyoruz
kızlar kızlar kızlarrrr gü-nay-dınnnn
topiğe bir hareketlenme gelmiş ayrıca aramıza GULOS katılmış.
hoşgeldiniz biz sanki yavaştan eskimeye başladık
GES ve Beauty sevgili öğretmenlerim gelecek sizin eseriniz olacak
Sivitim paralara iyi sahip çık malum sıfırlamaya çalışanlar var bu ara
Plojocum sen Sezenimize iyi bak meyvesini, sebzesini ihmal etme yürüyüş yeterli
Amaya'cım göbişine totiş ısırmalık bebiş gelene kadar sık dişini :18:
Prenses başınız sağolsun canım benimde eniştemin annesi vefat etmiş gece
Deva arada görünüp kayboluyorsun sanırım eşin gidince aramıza geri döneceksin
Ella'da iş bulunca bizi unuttu bu ara uğramaz oldu
kızlar görümcemle abisinin arasndaki ilişkiye ben karışmıyorum.
Eşim düşünebilir bunları
keşke daha yüksek maaşım olsaydı bunlara hiç gerek kalmayacaktı
aaa canm sendemi bursadaydınn?? sen hangi hastenye gidiyorsun???
saol majorrr sninde başın sağ olsun..allah rahmet eylesin...
kızlarrr bn geldim bu sabah teyzem gitti...artık annemlere gitmem şubat ayım annmlerde geçtii sizletim inş. artık
herkez umarım iyidirr..üstten üstten okudum ama maşallah kaynetmışsınz dyanamdım...
svit ve deva sizin regl ne olduu?? geldimii?? bnm hala gelmdi...
svit kendini hazırlıyorsun sanrım alışmaya başlamışsın... :)
plojoo o devtl hastnelerii yokmuuuuilgisizlerrrr ama senin hersey yolundaymıs sevindm :)
yenii gelen arkdasımm... hoşgeldin...
arkdaslar haklı dısarıya cıkın bol bol gezin müsait olmadığınızı belirtin..ewin düzeni konusunda da rahatsız oldugunu acık acık belli etmelisn...yada eşin konuşsun daha münasip olur...
______________________________________________________________________________________________________________________________
moralimiz cok bozuk..biliyorsunuz uludağ üniversitesi tıp fakültesi'ne gitmiştik onkoloji bölümünden kadın hastalıklarına göderdi tmör varmı diye bakmaları için...şubat ayının başında şefket yılmaz hastanesinden patolojiden sonucunu istediler incelediler..soncunda konsey toplandı yumurtalıklar alınmayabilir dediler. preşmbe 9.30da gel dedi prf...kv. kan tomografi röntegn vs.tahliller yapıtır dediler...çarsmba günü anesteziye gitti (amlyt günü belli olmadan randevu alamıyorsun) perşbe günü gittik bekledik yine konsey toplanmış...saat 2 de kvme ilk nerde amlyat olduysan oraya git dediler...dalga geçer gibi...sinirlendim girdim..içeri nasıl dedim sakin sakin sordum neden diye uzman ertaç sanrım adı..dedi ki hacam başkanının didiklediği şeyin sorumluluğunu almak istemedi dedi.....
biz 2aydır burdayız boşuna zmn kaybettik dedim
2kez gelmişsiniz dedi ukla bi şekilde...
ne 2kez deedimm biz kaç gündür saatlerce dısarda bekledik testler yaptırdık. madem yapmıcak nedn anesteziye gönderdiniz dedimm..
eğer hocam kabul ederse herşey hazır olsun diye dedi....
testleri yaptrısın alın parayı iyice öğrenin sonra gönderdin dedim çıktım...söylene söylene....
allah aşkına nedir bu kızlarr yazık günah değilmii o kadının yaşadıgı acı stres...kanser teşhisi konmuş boşuna zmn kaybı değilmii...bn bile stres yaptım reglm kesldi resmen...yazınca yine ellerim titremeye başladı sinirden..
canım çok geçmiş olsun tekrardan.... sonuç olarak noldu kv nin durumu???
ben de fakülteye gidiyorum, tüp bebek bölümüne... ilgileri iyi her giden de memnun, tek sıkıntı zaman.... tek doktor var çünkü orda. ben rapor çıkarmaya çalışıyorum. sgk lıyım normalde, ancak tüp bebek için ayrıca sgk raporu çıkarmam gerekiyor, tüp bebek yapılması uygundur diye... ben de çok merak ediyorum, zaten herhangi bir sorun yoksa, kadın doğal yolla gebe kalıyosa tüp bebek yaptırmak istermi ki? onca ilaç, iğne, zaman.... rapor çıkınca da fakülteye gitmem gerek, çünkü bursa da sgk anlaşmalı tüp bebek merkezi yok.... raporsuz da geçen defa 5500 tl vermiştik, 2000 tl de ayrıca ameliyat olduğumda verdik.... dolayısıyla özel merkezlere yeniden gitmem mümkün değil.... düşün işte 15 ocak da dosyamı açtırdım sadece, elimdeki tahlil sonuçlarını verdim, benden kan ve smeer testi için doku aldılar ve 3 nisana randevu verdiler..... :)))
Amin canım..Doğru diyorsun Allah korusun..kuzucanlarr huhuuuu
plojocaaannn böyle anlatma ama yaaa hem bebiş istemeye başlıyorum böylee ve beni de ağlatacaksın
Allah sezoşuuu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinnn inşallaahamin
dee bide bu duygularının hepsini buraya dökme nazara inanırım ve bizim topişcanlarımız dışındanda okuyanlar varrnazar değmesin sezoşumuzaa
aaa canm sendemi bursadaydınn?? sen hangi hastenye gidiyorsun???
saol majorrr sninde başın sağ olsun..allah rahmet eylesin...
kızlarrr bn geldim bu sabah teyzem gitti...artık annemlere gitmem şubat ayım annmlerde geçtii sizletim inş. artık
herkez umarım iyidirr..üstten üstten okudum ama maşallah kaynetmışsınz dyanamdım...
svit ve deva sizin regl ne olduu?? geldimii?? bnm hala gelmdi...
svit kendini hazırlıyorsun sanrım alışmaya başlamışsın... :)
plojoo o devtl hastnelerii yokmuuuuilgisizlerrrr ama senin hersey yolundaymıs sevindm :)
yenii gelen arkdasımm... hoşgeldin...
arkdaslar haklı dısarıya cıkın bol bol gezin müsait olmadığınızı belirtin..ewin düzeni konusunda da rahatsız oldugunu acık acık belli etmelisn...yada eşin konuşsun daha münasip olur...
______________________________________________________________________________________________________________________________
moralimiz cok bozuk..biliyorsunuz uludağ üniversitesi tıp fakültesi'ne gitmiştik onkoloji bölümünden kadın hastalıklarına göderdi tmör varmı diye bakmaları için...şubat ayının başında şefket yılmaz hastanesinden patolojiden sonucunu istediler incelediler..soncunda konsey toplandı yumurtalıklar alınmayabilir dediler. preşmbe 9.30da gel dedi prf...kv. kan tomografi röntegn vs.tahliller yapıtır dediler...çarsmba günü anesteziye gitti (amlyt günü belli olmadan randevu alamıyorsun) perşbe günü gittik bekledik yine konsey toplanmış...saat 2 de kvme ilk nerde amlyat olduysan oraya git dediler...dalga geçer gibi...sinirlendim girdim..içeri nasıl dedim sakin sakin sordum neden diye uzman ertaç sanrım adı..dedi ki hacam başkanının didiklediği şeyin sorumluluğunu almak istemedi dedi.....
ne 2kez deedimm biz kaç gündür saatlerce dısarda bekledik testler yaptırdık. madem yapmıcak nedn anesteziye gönderdiniz dedimm..
testleri yaptrısın alın parayı iyice öğrenin sonra gönderdin dedim çıktım...söylene söylene....
allah aşkına nedir bu kızlarr yazık günah değilmii o kadının yaşadıgı acı stres...kanser teşhisi konmuş boşuna zmn kaybı değilmii...bn bile stres yaptım reglm kesldi resmen...yazınca yine ellerim titremeye başladı sinirden..
en mantıklısını yapmışsınız canım.... onkoloji hastanesi sizin için en mantıklısı olmuş....kv. aliosaman sönmz onkoloji hast. gidicek sanrım...
senin işinde zor yaa fakülte öyle işte hep bekle uğraş inş. sen doğal yolla hamile kalabiliğrsin hiç uğraşmazsınız...çok zor koşturmak.. alsında tanıdk fln bulsan daha erkene alabilirsin randevuyu..
kuzucanlarr huhuuuuBen geldimmm
Ama muhabbete nerden dahil olsam bilemedim accık geriye gittim alıntıya başladım
Atladığım varsa affolaaa
Hoşgeldin tatlım
Benim eşimin aileside iç içe olmayı neredeyse hergün görüşmeyi seven insanlar benim ailemde aynı senin ailen gibi nasıl rahatsız etmesek çocukların diyen insanlar
Ben şuan annemle kv lerin olduğu ilden taşındım ama ondan önce 2 günde 1 birisindeydim tabi bunda benim o zaman çalışmamamın etkisi de vardı. Bu insanların ayağını yavaş yavaş çekebilirsin bence birden çekersen hem tepki alırsın hem de çok dikkat çekersin her hafta geliyolarsa başta 2 haftada 1 e indirmeye çalış sonra türlü bahanelerle yavaş yavaş çek ayağını
Bi de çalışıyosun sanırım çok daha zorBen yeni başladım ama hafta sonunu iple çekiyorum ki çalışırken misafir ağırlamak gerçekten çok zormuş onu anladım:26:
Ama sakın birden ayağı çekeyim deme o zaman sonucu kötü olur
Cicimmmm görümcenin hatta görümcelerinin olayını okudum veee şoka girdimNe münasebet ya sana öyle bir söz söyleyebiliyo
Amannn iyi ki aynı şehirde değilsinizz onu dşüünn :119: :119:
Plojocaaannn böyle anlatma ama yaaa hem bebiş istemeye başlıyorum böylee ve beni de ağlatacaksın
Allah sezoşuuu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinnn inşallaahamin
Dee bide bu duygularının hepsini buraya dökme nazara inanırım ve bizim topişcanlarımız dışındanda okuyanlar varrNazar değmesin sezoşumuzaa
Allah seni amayaacan yahuuDemek çömelemedinn
Bir de pizza yemende ayrıca manidarrBizde geçen sene fitness a gidiyoduk sonra pilavcıda karnımızı doyuruyoduk sonuçta ne oldu Hiç kilo veremedikk
Anomm enişteye bak beeeValla getirde eşini acccık eşime bulaştırsın bu hamaratlığı tatlışım
Tatlımmm hayırlı olsunnnBayadır yoktum topikte ev işini halletmişsinizzz eşin gelmiş hatta tekrar gitmişşş hayırlı olsunn kuzum
Beklediğine değdi şükür kii
Anommm majorcaannUtandımm Kıyamam tatlışıma şöyle düşünn sen 3-5 seneye yenisini alırken ben hala bunlarda oturcaam sende şanslısın ki bikerem
Bu aradaaa kimleri atladım kiii prenses yooook vee ella bayadır yok sanırımmm:44::44:
Başka var mı unuttuğum ki:44:
kuzucanlarr huhuuuuben geldimmm
anommm majorcaannutandımm kıyamam tatlışıma şöyle düşünn sen 3-5 seneye yenisini alırken ben hala bunlarda oturcaam sende şanslısın ki bikerem
kızçelerrrr napıypsunuzzzz
dün de bütün gün gezdik hatta gece sinemaya gittik..hangi filme gittiğimizi söylesem mi kii
bi çoğunuz sevmeyebilir ama ivedike gittikgüldük eğlendik.
vee bu gün tüm gezmelerimin acısını çıkarırcasına kalktığımdan beri temizlik yapıyorum
süpürüp sildim,toz aldım..banyo wc temzledim ki duşakabin temizlemekten nefret ediyorummm
ütü yaptım ama yarısında kocişe devrettim
akşama annemler gelicek yemeğe babamın doğum günüü
yemek yapıcam şimdii..
AYPRENSES gıcık oldum hastaneye ve doktorlarabu kadar duyarsız olamazlar yaa....
Allah iyi doktorlarla karşılatırsın bundan sonra acil şifalar versin....
ben hala regl olmadım 5 gün gecikti geçen ay da 10 gün gecikmişti doktora gitsem iyi olucak
senin de stresten gelmiyor galiba...
AMAYAA ben inanıyorum o kürlerin de desteğiyle en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz..
tedavi süreci dediğin gibi yıpratıcıdır muhakkak ama seni hiç üzmicek bi yarin var kiii...
Hem hamileyken de aynı aıngan haller olucaktır muhakkak antreman olur
bu arada ben de aynen senin gibi çok evcimenim..çalıştığımız için heralde..
ya işteyken bile evimi özlüyorummmhuzur veriyor bana evim..evim evim güzel evimmm
PLOJOOO napıyosunuz Sezenl nasıll
hangi hamiş arkadaşımla konuşsam-ki bu arada çoğu arkadşım hamile-aklıma sen geliyorsun...
dün konuştuğum arkadaşım da 18 haftalık hamile diyo ki ben çok özlüyorum onu hatta eşine "eve ultrason makinesi al bana"diyormuş
iyi fikir dimi
GESS çok özletiyorsun kendini gel artıkkkk
MAJOR: sınav ne olduuuu kesin geçmişindir ama meraktayızz
Günaydın kızlarr öncelikle mutlu haberi geç veriyorum ama ehliyeti almaya hak kazandım
artık bende şöförüm
canım hoşgeldinn çok özletiyorsun kendini gerçekten
bu gidişle biz o koltukların yenisini almayız canım çok zor.
borç içinde yüzüyoruz resmen. tam rahatlayacağımız dönemde bu seferde görümceme nişan-düğün yapacağız.
yine sıkıntıya gireceğiz malesef
canım çok geçmiş olsun.
bazı doktorlar gerçekten çok duyarsız oluyorlar.
keşke önce insan olmayı öğrenseler.
günaydınnnnn taptazecik gelincikleeeerrrrhepinizi öptüm işte
hahaaaayyyytttttt da haaahaaayyyttttttebrikler, iyi günlerde kullan arabanızı
Günaydın kızlarr öncelikle mutlu haberi geç veriyorum ama ehliyeti almaya hak kazandım
artık bende şöförüm
canım hoşgeldinn çok özletiyorsun kendini gerçekten
bu gidişle biz o koltukların yenisini almayız canım çok zor.
borç içinde yüzüyoruz resmen. tam rahatlayacağımız dönemde bu seferde görümceme nişan-düğün yapacağız.
yine sıkıntıya gireceğiz malesef
canım çok geçmiş olsun.
bazı doktorlar gerçekten çok duyarsız oluyorlar.
keşke önce insan olmayı öğrenseler.
günaydınnnnn taptazecik gelincikleeeerrrrhepinizi öptüm işte
babanın mutlu upuzun seneleri olsun inşallah, sağlıkla sıhatleohhhh hayat sana güzel şekerimmmm bizzz deeeee evde sinema keyfi yaptık, haftasonunu film izleyerek geçirdik.... cumartesi gecesi sihirbazlar çetesi diye bi film izledik(m), kocam daha yarısında uyudu çok yorgundu yine çok çalıştı. pazarda digitürk film paketi hediye etmiş bize onu aktif hale getirdik, 2 film de pazar gecesi izledik aksiyondu ben gerim gerim gerildim aman nolcak acaba diyeeee kürlere alışıyorum canım, içtiğim her yeni ürün ilk başta kötü geliyoama sonra en azından içilebilir bi hal alıyor benim için.... inşallah işe yarar.... canım yarim süperdir yaaa.... ama onun beni çekebilme ve nazlama kapasitesini bilmiyorum henüz, dediğim gibi yansımadı pek ona.....
hahaaaayyyytttttt da haaahaaayyyttttttebrikler, iyi günlerde kullan arabanızı
canım hayırlı olsun kazasız belasız kullan ınsallahgünaydın kızlarr öncelikle mutlu haberi geç veriyorum ama ehliyeti almaya hak kazandım
Artık bende şöförüm
Canım hoşgeldinn çok özletiyorsun kendini gerçekten
Bu gidişle biz o koltukların yenisini almayız canım çok zor.
Borç içinde yüzüyoruz resmen. Tam rahatlayacağımız dönemde bu seferde görümceme nişan-düğün yapacağız.
Yine sıkıntıya gireceğiz malesef
Canım çok geçmiş olsun.
Bazı doktorlar gerçekten çok duyarsız oluyorlar.
Keşke önce insan olmayı öğrenseler.
teşekkür ederim kızlarr.
Asıl zor olan üzerinde sürücü adayı yazmayan aracı kullanmak :18:
Umarım trafikte başıma kötü şeyler gelmez.
Sınavı kazandıkta ehliyeti almak için 450 tl civarı birmasraf çıkıyor yine.
Onu bu ay alamayacağım artık nisan ayına kaldı malesef
AMAYA İbrahim Saraçoğlu'nun epilepsiyede çözüm olan kürleri var mıdır acaba??
eşim bugün yine doktora gitti en son 3 hafta önce gittiğinde doktor ilaç tedavisine başlamıştı.
bugün kontrolü vardı. eşim ilaç kullanmak istemiyor. haplar mide ülseri, uyku, halsizlik ve kilo yapıyor diye.
ama ilaç kullanmadığı için son zamanlarda nöbetleri sıklaşmıştı gece uyurken yani uykuya dalana kadar sürekli sıçrıyordu hemde defalarca.
şimdi daha iyi ama 1 ay sonra tekrar gel demiş doktor. bugün kan vermiş ilacın yan etkisine bakmak için sonuçları 2 gün sonra çıkacakmış.
eşim ısrarla ilaç kullanmak istemediğini söylüyor. bende ne yapacğımı bilemiyorum
Kızlar ayın 28ınde hastalanmam lazımdı hala olmadım dogum kontrol hapıda kullanıyorum ama cok korkyrm renklı bır kanamam oldu zaten ıkı uc gun ama gectı suan hıc bırsey yok sızce nedenenı nedır? BEN DUZENLI 6 GUN ADET OLURUM HEP ILAC ZAMANINDADA HEP BOYLE OLUYORDUM
en gec 28ınde olmam lazımdı bebegım yok ya hamıle falan degılımdır mıllet ugrasıyor olmuyo ılac kullnyrm yoktur bırsey dımı :18:geçmiş olsun tekrardan..eşinde haklı ama kullanması da gerekli...umarım 2 gün sonra sonuçlar iyi cıkar..
2gün sonra bizde yeni dr.a gidicez kv. Için inş iyi heberlerle geliriz majorcum..
3gün geciktin yanniii...bnce test al yap yada 2gün daha bekle...ama stres yapma o zmn hiç gelmezz