aaa canm sendemi bursadaydınn?? sen hangi hastenye gidiyorsun???
saol majorrr sninde başın sağ olsun..allah rahmet eylesin...
kızlarrr bn geldim bu sabah teyzem gitti...artık annemlere gitmem şubat ayım annmlerde geçtii sizletim inş. artık
herkez umarım iyidirr..üstten üstten okudum ama maşallah kaynetmışsınz dyanamdım...
svit ve
deva sizin regl ne olduu?? geldimii?? bnm hala gelmdi...
svit kendini hazırlıyorsun sanrım alışmaya başlamışsın... :)
plojoo o devtl hastnelerii yokmuuuu
ilgisizlerrrr ama senin hersey yolundaymıs sevindm :)
yenii gelen arkdasımm... hoşgeldin...
arkdaslar haklı dısarıya cıkın bol bol gezin müsait olmadığınızı belirtin..ewin düzeni konusunda da rahatsız oldugunu acık acık belli etmelisn...yada eşin konuşsun daha münasip olur...
______________________________________________________________________________________________________________________________
moralimiz cok bozuk..biliyorsunuz uludağ üniversitesi tıp fakültesi'ne gitmiştik onkoloji bölümünden kadın hastalıklarına göderdi tmör varmı diye bakmaları için...şubat ayının başında şefket yılmaz hastanesinden patolojiden sonucunu istediler incelediler..soncunda konsey toplandı yumurtalıklar alınmayabilir dediler. preşmbe 9.30da gel dedi prf...kv. kan tomografi röntegn vs.tahliller yapıtır dediler...çarsmba günü anesteziye gitti (amlyt günü belli olmadan randevu alamıyorsun) perşbe günü gittik bekledik yine konsey toplanmış...saat 2 de kvme ilk nerde amlyat olduysan oraya git dediler...
dalga geçer gibi...sinirlendim girdim..içeri nasıl dedim sakin sakin sordum neden diye uzman ertaç sanrım adı..dedi ki hacam başkanının didiklediği şeyin sorumluluğunu almak istemedi dedi.....
biz 2aydır burdayız boşuna zmn kaybettik dedim
2kez gelmişsiniz dedi ukla bi şekilde...
ne 2kez deedimm biz kaç gündür saatlerce dısarda bekledik testler yaptırdık. madem yapmıcak nedn anesteziye gönderdiniz dedimm..
eğer hocam kabul ederse herşey hazır olsun diye dedi....
testleri yaptrısın alın parayı iyice öğrenin sonra gönderdin dedim çıktım...söylene söylene....
allah aşkına nedir bu kızlarr yazık günah değilmii o kadının yaşadıgı acı stres...kanser teşhisi konmuş boşuna zmn kaybı değilmii...bn bile stres yaptım reglm kesldi resmen...yazınca yine ellerim titremeye başladı sinirden..