İlerleyen haftalarda en ufak hareketinin hissedileceğini okumuştum bebeklerin..
Deneyimli annelerde öyle söylerdi..
Bu durum sadece 1-2 günde bile değişince inanılmaz şaşkınlıklara uğruyorum..Neyi neresi biliyorum şimdi :) Ayağını kaydrıyor kendini ittirirken elimin altında :) Duygusallığın neden çok bastırdığını şimdi anlıyorum..
Çok tuhaf bi his,sahiplenici,tedirgin edici,rahatlatıcı,gülümseten,zaman zaman gözlerim doluyor..
Daha çok merak ediyorum,daha çok özlüyorum,daha çok hayal ediyorum..
Eşim bile elini koydu akşam karnıma,normalde ellerim uyuşuyor içim bir tuhaf oluyor derdi,yine öyle diyor ama çekemiyor elini hareketleri takip ediyor..Çok merak ediyorum diyor kime benzer,eli,yüzü minik minik,nasıl bi bebek olur,bebek görünce dışarda onu hayal ediyorum diyor..Gözlerinden belli heyecanı konusurken bile..
İnsanın hayatına dair yaşayabileceği en güzel şey sanırım..Elinizden geleni yapın bir bebek için..İyi beslenin,iyi giyinin,kontrollerinizi yapın,hep umut edin,çağırın ki gelsin..İnanın herşeyine değecek,minicikte olsa boyundan büyük mutluluklarla gelecek size..
Şuan hissettiklerim bu kadar güzelken ona dokunduğumda ne hissedeceğim hayal bile edemiyorum..
Teşekkür ederim canım,güzel düşündüğümüzden ortak kararlara varıyoruz
Sandalyeye çıkart öyle baksın sana
Yanlış anlaşılmasın,bende öyle uzun boylu fln değilim :) Sadece sen görümcem deyince o geliyor aklıma artık