Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
devacım salonu bide kapıdan içeri doğruda çeksene, araya bi şey(tezgah diycem olmıycak, adını hatırlayamadım iyi mi) koyabilecek kadar yer var mı, mutfak tarafıyla arayı ayırsın....

banko bebegım yok resımlerını cekmedım ben daha cunku tadılat devam eıdyo mutfakla salonu ayıran bır banko yapacagız bebegım uygun olur mu sızcede uzun ınce

Bebegım kaba taslak tarıf edım evı 1+1 kızlar tadılatımız devam edıyo o yuzden ıcınde hıc esya yok ve temızlık bıle yapılmadı salon spot ısıklı buz rengı gbı garıp bır renk bız yapmadık ev sahıbı yapmıstı acık renk masraf olmasın dıye degıstrmycm bıttık okeye donuyoruz bıldıgınız :) kucuk bır gırıs var hemen karsısı lavabo salonda ıkı adet kapı var kapılar balkona acılıyo 25 m2 falan ya var ya yok amerıkan mutfaklı mutfak resımdekı gıbı kızlar kucuk kutu gbı bır ev :KK33:

banko bebegım yok resımlerını cekmedım ben daha cunku tadılat devam eıdyo mutfakla salonu ayıran bır banko yapacagız bebegım uygun olur mu sızcede uzun ınce
sağol yaaaa :)))) delirecem yazarken neydiiii neydiiiiii adııııı diye.... evet bence uygun olur eğer ki salonu çok daraltmayacaksa... hem önüne 2 bar taburesi de koysan.... mutfak dolaplarını vs. olduğu gibi kalacak mı değiştirecekmisin?

sağol yaaaa :)))) delirecem yazarken neydiiii neydiiiiii adııııı diye.... Evet bence uygun olur eğer ki salonu çok daraltmayacaksa... Hem önüne 2 bar taburesi de koysan.... Mutfak dolaplarını vs. Olduğu gibi kalacak mı değiştirecekmisin?

yok cnm sıfır ev degıstırmeye kıyamam sımdı o kadar borc varken bu haldeyken en ıyı nasıl degerlendırebılırsem degrlendırcem cok esya koymuycm mesela kose takımı masa yerınede akıllı orta sehpa 8 kısılık masa oluyo kucuk bır halıyla yerden tasarruf edıcez ınsallah.

tünaydın herkeseee :KK3:
haftanın son günü ama 1 gün daha olsa erken kalkamıcaktım o kadar yorgunum :KK31:
geçen h.sonu uyuyamayınca tüm düzenim altüst oldu :KK50:
bi de yeni araba aldık ya eşim araba sevdasına tutuldu her akşam dışarı çıkyıoruz arabayla..
benzine para yetiştiricez derken başka bişey kıyafet vb almaz olduk :KK9: :KK9:
neyse ilk heves geçsin de rutin hayatımı özledim beenn :KK52:
bu arada dün eşim süpriz yapmışşşşş dersi 4te bitiyordu ben eve gidene kadar çamaşırları yıkayıp asmış,bulaşık makinesini çalıştırıp boşaltmış,ortalığı toparlamış bir deeee nefiss bi kahvaltı hazırlamış akşam yemeğine ...
havalara uçtum valla :KK8:
sonuç: diyo ki ben bütün işleri yaptım hadi gel gezmeye gidelim :KK9: annemleri de aldık çay içmeye gittik bi yere..
bu akşam da kv'lerdeyiz..evimde oturmak istiyorum artıııkkkk..:KK31:

canımm bence sınavı kesin geçiceksin sen ..
baştan beri iyi kullanıyorsun sana ehliyet vermicekler de kime vericeklerrr :KK52:
yarın belli olur heralde müjdeli haberlerini bekliyoruzzz :KK16:

ayy amayaa çok güldüm wc işine :KK9: :KK9: sen çok yaşa e mi :KK9: :KK9:
pizza da afiyet olsun hakettin ki senn :KK52:
bu arada eşinin vardiyesi bitti mi?
bitsin artık amaya kavuşsun yarine :KK69:

PLOJOOO Sezen'e oda takımı alıcak mısınız?yoksa şimdilk sadece beşik vb.mi alıcaksınız..benim bi arkadaşım oda takımları çok pahalı diye -ki çok haklı-ikea dan düz beyaz dolap beşik-beşik ikeadan mı hatırlayamdım- falan aldı sonra kocaman hayvan figürlü yapıştırmalar yapıştırdılar..süper olduu..hem daha ucuza geldi hem çok da güzel oldu...aklında bulunsun canımm :KK53:

:KK9: Çok şekersiniz yaa,ne güzel bir süpriz olmuş..Sizde bir gezmek istiyorsunuz bir evde oturmak istiyorsunuz anlamadım bende :KK9: Erkeklerin araba hevesi geçici değildir kızçe unutma :KK9: Sen bari geziyorsunuz yeni yerler keşfetmeye bak :)
Buarada oda takımı almayacaz canım,bende İkeadaki yatak kısmı kademeli önü 2 çekmeceli,sonradan ön tarafı çıkan bir model var çok beğeniyorum duvardanda cibinlik istiyorum ona zaten sade olsun istiyorum beyaz krem diye dolanıyorum ama eşim onun mobilya cinsi konusunda kararsız :) Yaptırma taraftarı şuan ama zaten çok zamanımızda kalmadı Mart'ta yavastan herşey halledilip Nisan başı büyükçe bir temizlik yapılır sonrası malum diye düşünüyorum..Bakalım:KK31: Sağol fikrin için:KK19:

Kızlar fıkırlerınızı beklıyorum
SOLDAKI YATAK ODASI SAGDAKI SALON NASIL EN KULLANISLI HALE GETIRE BILIRIM

Sayfana yazdım canım ben fikrimi :)
Ek olarak şunu söyleyim,sık değiştiremeyeceğin seylerde çok renk kullanma derim,sıkıldığında değiştiremediğinde keyif alamazsın gözüne batar hep..Oturma grubunda sade birşey seçip objelerle,renkli yastıklarla tamamen odanın havasını değiştirirsin,üstelik istediğin zaman istediğin renk ağırlığında yapar hiç sıkılmazsın :) Yine söylüyorum sehpaya çok takılma,banko dediğini uzayabilir gb düşünebilirsin masa gb açılabilir mesela istediğinde,kapalıykende size yeter..Sehpayla alanını daraltma derim..Benim koltuklarım L aralarında kendi sehpaları var istediğin şekli verebiliyorsun koltuğa istersen sehpaları çıkarabiliyorsunda,şuan L seklinde değil mesela kaloriferin önünde duruyor pufum,yazın L yazpıyoruz pufu duvar kenarına çekiyorum..

AMAYAA
Çook sevindiimm huzurla uyumana :) Bak uzun sürmedi :)

Son düzenleme:
:KK9: Çok şekersiniz yaa,ne güzel bir süpriz olmuş..Sizde bir gezmek istiyorsunuz bir evde oturmak istiyorsunuz anlamadım bende :KK9: Erkeklerin araba hevesi geçici değildir kızçe unutma :KK9: Sen bari geziyorsunuz yeni yerler keşfetmeye bak :)
Buarada oda takımı almayacaz canım,bende İkeadaki yatak kısmı kademeli önü 2 çekmeceli,sonradan ön tarafı çıkan bir model var çok beğeniyorum duvardanda cibinlik istiyorum ona zaten sade olsun istiyorum beyaz krem diye dolanıyorum ama eşim onun mobilya cinsi konusunda kararsız :) Yaptırma taraftarı şuan ama zaten çok zamanımızda kalmadı Mart'ta yavastan herşey halledilip Nisan başı büyükçe bir temizlik yapılır sonrası malum diye düşünüyorum..Bakalım:KK31: Sağol fikrin için:KK19:

Ek olarak şunu söyleyim,sık değiştiremeyeceğin seylerde çok renk kullanma derim,sıkıldığında değiştiremediğinde keyif alamazsın gözüne batar hep..Oturma grubunda sade birşey seçip objelerle,renkli yastıklarla tamamen odanın havasını değiştirirsin,üstelik istediğin zaman istediğin renk ağırlığında yapar hiç sıkılmazsın :)

AMAYAA
yok cnm zaten belımızı buktu kredı bugunde ben maasımı cektım benım esımın kredı kartı benım aldıkalrımın taksıdı derken bır aylık parayı yedık gıttı anlayacagınız ay sonuna kadar zugurtum :) saglık olsun napalım bende oturma grubu cok yer kaplıyor dıye kose dusundum ama grı oldgu ıcın mutfak ne renk secsem dıye cok kakrsızım beyaz ıstemyrm kremde cok mı sırıtır.

Bu arada kızlar bırsey dıycem cok guleceksınız benım adetım uc gun gecıktı ama bugun hasta oldum aman allahım ne panık yasadım anlatamam bırde ben dogum kontrol hapı kullanıyorumm gerısını sız dusunun yanı bugun oldumda rahatladım :) panık oldum allah hayırlısıyla su taksıtlerden ıslerımız yoluna gırdıkten sonra nasıp etsın sımdı ıstemyrm demekte ıstemyrm ama bu sıkıntıda bırde arada harcanır zavallıcık aslında panık olmamın sebebı oyu sanırım :KK43:

yok cnm zaten belımızı buktu kredı bugunde ben maasımı cektım benım esımın kredı kartı benım aldıkalrımın taksıdı derken bır aylık parayı yedık gıttı anlayacagınız ay sonuna kadar zugurtum :) saglık olsun napalım bende oturma grubu cok yer kaplıyor dıye kose dusundum ama grı oldgu ıcın mutfak ne renk secsem dıye cok kakrsızım beyaz ıstemyrm kremde cok mı sırıtır.

Koltuk takımım Nüans Köşe Takımı diye geçiyor internetten bakarsan ne kadar kullanışlı olduğunu görürsün istediğin gb değiştirebiliyorsun,renk seçimini zaten istediğin gb yapacaksın alırken,benimkiler sandıklı değil sadece yatak oluyor pufuyla,ben böyle istedim..Fikir olsun..Mobilyayı imalat yerinden almanızda ayrıca size daha ucuza gelecektir..

$IMG_1344.jpg

En basiti şu renklendirmen açısından..
Krem koltuk,duvar renginle biraraya gelince belki sırıtacaktır ama sonucta her zaman kullanabileceğin gb düşün duvar rengini sonra değiştirebilirsinde ev senin en güzeli bu :))
Herşeyi uydurmaya yönelme çok yorulursun,zamanla değiştirebileceğin seyleri gözönünde bulundur büyük esyaları secerken :)

Son düzenleme:
Ek olarak şunu söyleyim,sık değiştiremeyeceğin seylerde çok renk kullanma derim,sıkıldığında değiştiremediğinde keyif alamazsın gözüne batar hep..Oturma grubunda sade birşey seçip objelerle,renkli yastıklarla tamamen odanın havasını değiştirirsin,üstelik istediğin zaman istediğin renk ağırlığında yapar hiç sıkılmazsın :) Yine söylüyorum sehpaya çok takılma,banko dediğini uzayabilir gb düşünebilirsin masa gb açılabilir mesela istediğinde,kapalıykende size yeter..Sehpayla alanını daraltma derim..Benim koltuklarım L aralarında kendi sehpaları var istediğin şekli verebiliyorsun koltuğa istersen sehpaları çıkarabiliyorsunda,şuan L seklinde değil mesela kaloriferin önünde duruyor pufum,yazın L yazpıyoruz pufu duvar kenarına çekiyorum..

AMAYAA

aynen bence de deva, insan eşyalardan çarçabuk sıkılabiliyor, o sebeple renkli yastıklar süper fikir bence de....

ben düğün öncesi herşeyi kendim beğenmek seçmek zorunda kalmıştım, şimdi bzı perdelerimden nefret ediyorum mesela, ama değiştiremem de hemen, keşke beni dinleyip kapalı çarşıdan falan alsaydık geçici olacak şekilde.... onca para verildi diye hemen değiştiremiyorum şimdi de....

bu arada sağol tatlım, çarçabuk bitti kocamın vardiyası :KK1:çok şükür....:KK16::KK16::KK16: adamı kapının önünde bırakma girişiminde bulunmuş olabilirim, o olsun o beni böyle de seviyo.....

koltuk takımım nüans köşe takımı diye geçiyor internetten bakarsan ne kadar kullanışlı olduğunu görürsün istediğin gb değiştirebiliyorsun,renk seçimini zaten istediğin gb yapacaksın alırken,benimkiler sandıklı değil sadece yatak oluyor pufuyla,ben böyle istedim..fikir olsun..mobilyayı imalat yerinden almanızda ayrıca size daha ucuza gelecektir..

Eki Görüntüle 1000226

en basiti şu renklendirmen açısından..
Krem duvar renginl biraraya gelince belki sırıtacaktır ama sonucta her zaman kullanabileceğin gb düşün duvar rengini sonra değiştirebilirsinde ev senin en güzeli bu :))
herşeyi uydurmaya yönelme çok yorulursun,zamanla değiştirebileceğin seyleri gözönünde bulundur büyük esyaları secerken :)

pembeyle cok hos olmus hem altı kullanıp hemde yatak olanıda mı var bunların:KK52:

koltuk takımım nüans köşe takımı diye geçiyor internetten bakarsan ne kadar kullanışlı olduğunu görürsün istediğin gb değiştirebiliyorsun,renk seçimini zaten istediğin gb yapacaksın alırken,benimkiler sandıklı değil sadece yatak oluyor pufuyla,ben böyle istedim..fikir olsun..mobilyayı imalat yerinden almanızda ayrıca size daha ucuza gelecektir..

Eki Görüntüle 1000226

en basiti şu renklendirmen açısından..
Krem koltuk,duvar renginle biraraya gelince belki sırıtacaktır ama sonucta her zaman kullanabileceğin gb düşün duvar rengini sonra değiştirebilirsinde ev senin en güzeli bu :))
herşeyi uydurmaya yönelme çok yorulursun,zamanla değiştirebileceğin seyleri gözönünde bulundur büyük esyaları secerken :)

aldıgınız yerın adı ney canım

pembeyle cok hos olmus hem altı kullanıp hemde yatak olanıda mı var bunların:KK52:

O fotodaki dediğim koltuk takımı değil ama diğerine baktın değil mi? (NÜANS KÖŞE TAKIMI)
Fotoğrf yastıklar için örnekti :)
Benim koltuklarım toprak renklerinde pufum ve küçük yastıklarım çiçekli,halım ve storumda tatlı tatlı mavi tonlarında :)
Köşelilerde çok çeşit var gönlüne göre bulacaksındır altı sandıklı olanınıda..Köşelerde kendi kenarları oluyor hem sehpa gb kullanabileceğin orta sehpayla alanı daraltmanada gerek kalmayacaktır :)

aynen bence de deva, insan eşyalardan çarçabuk sıkılabiliyor, o sebeple renkli yastıklar süper fikir bence de....

ben düğün öncesi herşeyi kendim beğenmek seçmek zorunda kalmıştım, şimdi bzı perdelerimden nefret ediyorum mesela, ama değiştiremem de hemen, keşke beni dinleyip kapalı çarşıdan falan alsaydık geçici olacak şekilde.... onca para verildi diye hemen değiştiremiyorum şimdi de....

bu arada sağol tatlım, çarçabuk bitti kocamın vardiyası :KK1:çok şükür....:KK16::KK16::KK16: adamı kapının önünde bırakma girişiminde bulunmuş olabilirim, o olsun o beni böyle de seviyo.....

Böyle güzel bir süpriz yapınca kapıda kalmakta sadece keyiflendirmiştir enişteyi:KK9:
Eşyalarımda çok şükür pişman olduğum birşey yok eşimle ikimiz araştırıp öyle karar vermiştik..Sadece yemek odamda camlı tek bir vitrinvari birşey var onu sevmiyorum,ben önünü cam istememiştim camlı yapmışlar :) Bana çok saçma geliyor kapalı olsa daha farklı kullanacaktım sonucta hatta olmasa bile daha memnun olurdum :)
Ama insan hiç pişman olmamalı çünkü düğün öncesi çok iyi yönlendiren biri yoksa eşyalar konusunda,seçim yapmak tamamen farklı..Şimdi alsan mesela neyi nasıl alacağını çok iyi biliyorsun,insan kullandıkça pişiyor :)

o fotodaki dediğim koltuk takımı değil ama diğerine baktın değil mi? (nüans köşe takımı)
fotoğrf yastıklar için örnekti :)
benim koltuklarım toprak renklerinde pufum ve küçük yastıklarım çiçekli,halım ve storumda tatlı tatlı mavi tonlarında :)
köşelilerde çok çeşit var gönlüne göre bulacaksındır altı sandıklı olanınıda..köşelerde kendi kenarları oluyor hem sehpa gb kullanabileceğin orta sehpayla alanı daraltmanada gerek kalmayacaktır :)

böyle güzel bir süpriz yapınca kapıda kalmakta sadece keyiflendirmiştir enişteyi:KK9:
Eşyalarımda çok şükür pişman olduğum birşey yok eşimle ikimiz araştırıp öyle karar vermiştik..sadece yemek odamda camlı tek bir vitrinvari birşey var onu sevmiyorum,ben önünü cam istememiştim camlı yapmışlar :) bana çok saçma geliyor kapalı olsa daha farklı kullanacaktım sonucta hatta olmasa bile daha memnun olurdum :)
ama insan hiç pişman olmamalı çünkü düğün öncesi çok iyi yönlendiren biri yoksa eşyalar konusunda,seçim yapmak tamamen farklı..şimdi alsan mesela neyi nasıl alacağını çok iyi biliyorsun,insan kullandıkça pişiyor :)

saol canım baktım tesekkurler

yavrum ben ev ısını hallettık yazdım ya geldıgım zaman tatılden

yok canım onu söyledinde konu açtığını söylemedinya onu dedim ben :)

koltuklar için bende sana demiştim çabuk sıkılacağın bir renk olmasın diye.
insan renkli eşyadan çabuk sıkılıyor. kızlarda aynı şeyi söylemiş zaten.
ama bence kesinlikle yatak ve sandıklı olan bir takım almalısın.
evin küçük olduğu için oturma grubunun sandığı baya eşya toplar.
arada misafirin gelirse en azından yatak yaparsın orda uyur.

banyon küçük olduğu için fırında almayacakmışsın çamaşır makinan mutfakta olursa nasıl olur bilemiyorum çünkü açık salon.
evde misafirin varken falan içerde otururken hiç açamazsın ses olur.

köşe koltuk yerine iki tane 3 kişilik koltuk alsan daha iyi olmaz mı hem onlar iki ayrı yatakta olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=667789

bak bu ges'in evi daha önce farklı bir kullanıcı adı vardı asen.
Ben onun koltuklarının rengini çok beğenmiştim.

Biz koltuk takımı almamıştık kv'deler daha 2 yıl önce almışlar yeni diye ama içimde kaldı malesef.

cok guzel massallah esım kose konusunda dıretıyor bende kırmak ıstemyrm acıkcası napalım bnde krem falan dusunuyorumda bakalım hayırlısı

yok canım onu söyledinde konu açtığını söylemedinya onu dedim ben :)

koltuklar için bende sana demiştim çabuk sıkılacağın bir renk olmasın diye.
Insan renkli eşyadan çabuk sıkılıyor. Kızlarda aynı şeyi söylemiş zaten.
Ama bence kesinlikle yatak ve sandıklı olan bir takım almalısın.
Evin küçük olduğu için oturma grubunun sandığı baya eşya toplar.
Arada misafirin gelirse en azından yatak yaparsın orda uyur.

Banyon küçük olduğu için fırında almayacakmışsın çamaşır makinan mutfakta olursa nasıl olur bilemiyorum çünkü açık salon.
Evde misafirin varken falan içerde otururken hiç açamazsın ses olur.

Köşe koltuk yerine iki tane 3 kişilik koltuk alsan daha iyi olmaz mı hem onlar iki ayrı yatakta olur.

tamama canım ben gene bakarım bakalım esım de ınattır bıraz kafasına koydugunu yapar o yuzden cok kalbnı kırmak ıstemyrm valla kusura bakmasın kısme acarım kardesım olursada olacak yapcak bırsey yok kmalesef

kuzucanlarr huhuuuu:KK3::KK3::KK3: ben geldimmm:KK8:
ama muhabbete nerden dahil olsam bilemedim accık geriye gittim alıntıya başladım:KK9::KK9::KK9:
atladığım varsa affolaaa:KK53::KK53:
çok teşekkür ederim :)

26 yaşındayım, kp de var ama dediğim gibi rahat bir aile eşimin ailesi :) kv kendi kendine gezmeyi tozmayı çok sever kp de alışmış, ama o daha mesafeli daha kendi halinde bir insan, çalıştığı için de gelip gitmez gelse bile mesafesini bilir ayrı bir severim kp'mi :) ama özellikle kv tarafı aynen dediğin gibi, onlara göre normal olan böyle hep içiçe olmak , mesela bizim gibi çekirdek aile yaşantısı onlara tuhaf geliyor. onlara göre, aileysen hep bir arada olman gerekir, ayrı gayrı olduklarında(yani sık sık gelinip gidilmediğinde) içleri rahat etmiyor, bir şeyler ters gidiyor gibi düşünüyorlar sanırım. e bana göre de biraz mesafe olmalı, zaten karakter olarak da mesafeli bir yapım vardır. hele bir de işin içine büyük şehir stresi, iş sıkıntısı, zamansızlık vs gibi durumlar girince insan iyice ihtiyaç duyuyor kendi ve sevdiğiyle başbaşa olmaya. senin eşin de kv'ne karşı senin adına öyle bir konuşma yapmakla çok doğru bir hamle yapmış bence, ne sana haksızlık ettirmiş ne de karşı tarafın kalbini kırmış. işte herşey biraz anlayış, biraz empati ile yolunu buluyor aslında..
hoşgeldin tatlım:KK16:
benim eşimin aileside iç içe olmayı neredeyse hergün görüşmeyi seven insanlar benim ailemde aynı senin ailen gibi nasıl rahatsız etmesek çocukların diyen insanlar:KK14:
ben şuan annemle kv lerin olduğu ilden taşındım ama ondan önce 2 günde 1 birisindeydim tabi bunda benim o zaman çalışmamamın etkisi de vardı. bu insanların ayağını yavaş yavaş çekebilirsin bence birden çekersen hem tepki alırsın hem de çok dikkat çekersin her hafta geliyolarsa başta 2 haftada 1 e indirmeye çalış sonra türlü bahanelerle yavaş yavaş çek ayağını:KK50:
bi de çalışıyosun sanırım çok daha zor :KK50: ben yeni başladım ama hafta sonunu iple çekiyorum ki çalışırken misafir ağırlamak gerçekten çok zormuş onu anladım:26:
ama sakın birden ayağı çekeyim deme o zaman sonucu kötü olur:KK34:

canım öncelikle hoşgeldin topiğimize..
ben de plojo ve amayaya katılıyorum..
zaten genelde hep katılırım ben onlara :KK9: :KK9:
acaba eşin söylese daha mı iyi olur diye düşündüm..sen söylersen daha yanlış anlaşılabilir mı ki?
yani kötü gelin durumuna düşürmezler dimi seni :KK50:
eğer anlayışla karşılıcaksa konuşman en iyisi..
çünkü sonuna kadar haklısın bence..ben de çalışıyorum..çalıştığım için çok gelmiyorlar bana...genelde biz gideriz..ama 2 hafta başka üstüste arkadaşlar bile gelse çok yoruluyorum ben :KK31:
tembel miyim ne :KK53:

bu arada tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii...
görümcemin gazıyla 1 kg vermişim bileee :KK52:
ama azimliyim yaza ramazanda gelicekler bursaya görüşürüz onlarla :KK53:
cicimmmm görümcenin hatta görümcelerinin olayını okudum veee şoka girdim:KK53: ne münasebet ya sana öyle bir söz söyleyebiliyo:KK53::KK53:
amannn iyi ki aynı şehirde değilsinizz onu dşüünn :119: :119:

İlerleyen haftalarda en ufak hareketinin hissedileceğini okumuştum bebeklerin..
Deneyimli annelerde öyle söylerdi..
Bu durum sadece 1-2 günde bile değişince inanılmaz şaşkınlıklara uğruyorum..Neyi neresi biliyorum şimdi :) Ayağını kaydrıyor kendini ittirirken elimin altında :) Duygusallığın neden çok bastırdığını şimdi anlıyorum..
Çok tuhaf bi his,sahiplenici,tedirgin edici,rahatlatıcı,gülümseten,zaman zaman gözlerim doluyor..
Daha çok merak ediyorum,daha çok özlüyorum,daha çok hayal ediyorum..
Eşim bile elini koydu akşam karnıma,normalde ellerim uyuşuyor içim bir tuhaf oluyor derdi,yine öyle diyor ama çekemiyor elini hareketleri takip ediyor..Çok merak ediyorum diyor kime benzer,eli,yüzü minik minik,nasıl bi bebek olur,bebek görünce dışarda onu hayal ediyorum diyor..Gözlerinden belli heyecanı konusurken bile..
İnsanın hayatına dair yaşayabileceği en güzel şey sanırım..Elinizden geleni yapın bir bebek için..İyi beslenin,iyi giyinin,kontrollerinizi yapın,hep umut edin,çağırın ki gelsin..İnanın herşeyine değecek,minicikte olsa boyundan büyük mutluluklarla gelecek size..
Şuan hissettiklerim bu kadar güzelken ona dokunduğumda ne hissedeceğim hayal bile edemiyorum..:KK5:

Teşekkür ederim canım,güzel düşündüğümüzden ortak kararlara varıyoruz:KK34:

Sandalyeye çıkart öyle baksın sana:KK9: Yanlış anlaşılmasın,bende öyle uzun boylu fln değilim :) Sadece sen görümcem deyince o geliyor aklıma artık:KK9:
plojocaaannn böyle anlatma ama yaaa hem bebiş istemeye başlıyorum böylee ve beni de ağlatacaksın:KK5::KK5:
Allah sezoşuuu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinnn inşallaah:nazar:amin:nazar:
dee bide bu duygularının hepsini buraya dökme nazara inanırım ve bizim topişcanlarımız dışındanda okuyanlar varr :KK30: nazar değmesin sezoşumuzaa:nazar::emir_bebek:

günaydınlar, hayırlı cumalaaarrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kolayca geçersin sınavı.... dedim ya kanun değişince işleri zorlaştırdılar, eskisi gibi kolay değil artık direksiyon sınavları, küçük hatalarla bile kalanlar var.... amacım korkutmak değil sakın yanlış anlama tatlım, hepsi değişen kanun, yönetmeliklerden ötürü....

plojo hepinizi gaza getircek, bence deee :))))

hah işte bende görümcenin familyasındanım şekerim.... göbeğim ve yanlarım çıktı azcık, bende yaş 30 üzeri olduğundan şimdiden sonra alınan kiloların ve yağların eritilmesi eskiye nazaran çok daha zor olduğundan durum vahim bir hal almadan toparlamak istiyorum azıcık :))))) 3. günüm dün geceydi, bugün ağrı falan kalmadı çok şükür... dün bi ara ağlayacaktım resmen, iş yerimde yer tuvaleti var ve ben eve gidene kadar sabretmek zorunda kaldım çünkü ne denediysem olmadı, çömelemedim :KK52::KK52: eve giderken de pizza aldım :KK52::KK52: hani amacım kilo vermek değil sıkılaşmak ya, ne gerek var boğazdan kısmaya mantığıyla :KK52::KK52::KK52::KK52:
allah seni amayaacan yahuu:KK53::KK53::KK9::KK9::KK9: demek çömelemedinn :KK60::KK60:
bir de pizza yemende ayrıca manidarr :KK60: bizde geçen sene fitness a gidiyoduk sonra pilavcıda karnımızı doyuruyoduk sonuçta ne oldu:KK76: hiç kilo veremedikk :KK60:

tünaydın herkeseee :KK3:
haftanın son günü ama 1 gün daha olsa erken kalkamıcaktım o kadar yorgunum :KK31:
geçen h.sonu uyuyamayınca tüm düzenim altüst oldu :KK50:
bi de yeni araba aldık ya eşim araba sevdasına tutuldu her akşam dışarı çıkyıoruz arabayla..
benzine para yetiştiricez derken başka bişey kıyafet vb almaz olduk :KK9: :KK9:
neyse ilk heves geçsin de rutin hayatımı özledim beenn :KK52:
bu arada dün eşim süpriz yapmışşşşş dersi 4te bitiyordu ben eve gidene kadar çamaşırları yıkayıp asmış,bulaşık makinesini çalıştırıp boşaltmış,ortalığı toparlamış bir deeee nefiss bi kahvaltı hazırlamış akşam yemeğine ...
havalara uçtum valla :KK8:
sonuç: diyo ki ben bütün işleri yaptım hadi gel gezmeye gidelim :KK9: annemleri de aldık çay içmeye gittik bi yere..
bu akşam da kv'lerdeyiz..evimde oturmak istiyorum artıııkkkk..:KK31:

canımm bence sınavı kesin geçiceksin sen ..
baştan beri iyi kullanıyorsun sana ehliyet vermicekler de kime vericeklerrr :KK52:
yarın belli olur heralde müjdeli haberlerini bekliyoruzzz :KK16:

ayy amayaa çok güldüm wc işine :KK9: :KK9: sen çok yaşa e mi :KK9: :KK9:
pizza da afiyet olsun hakettin ki senn :KK52:
bu arada eşinin vardiyesi bitti mi?
bitsin artık amaya kavuşsun yarine :KK69:

PLOJOOO Sezen'e oda takımı alıcak mısınız?yoksa şimdilk sadece beşik vb.mi alıcaksınız..benim bi arkadaşım oda takımları çok pahalı diye -ki çok haklı-ikea dan düz beyaz dolap beşik-beşik ikeadan mı hatırlayamdım- falan aldı sonra kocaman hayvan figürlü yapıştırmalar yapıştırdılar..süper olduu..hem daha ucuza geldi hem çok da güzel oldu...aklında bulunsun canımm :KK53:

anomm enişteye bak beee:KK6: valla getirde eşini acccık eşime bulaştırsın bu hamaratlığı tatlışım:KK9::KK9::KK9:

Bebegım kaba taslak tarıf edım evı 1+1 kızlar tadılatımız devam edıyo o yuzden ıcınde hıc esya yok ve temızlık bıle yapılmadı salon spot ısıklı buz rengı gbı garıp bır renk bız yapmadık ev sahıbı yapmıstı acık renk masraf olmasın dıye degıstrmycm bıttık okeye donuyoruz bıldıgınız :) kucuk bır gırıs var hemen karsısı lavabo salonda ıkı adet kapı var kapılar balkona acılıyo 25 m2 falan ya var ya yok amerıkan mutfaklı mutfak resımdekı gıbı kızlar kucuk kutu gbı bır ev :KK33:
tatlımmm hayırlı olsunnn:KK16: bayadır yoktum topikte ev işini halletmişsinizzz eşin gelmiş hatta tekrar gitmişşş hayırlı olsunn kuzum:KK16::nazar:
beklediğine değdi şükür kii:KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=667789

bak bu GES'in evi daha önce farklı bir kullanıcı adı vardı ASEN.
ben onun koltuklarının rengini çok beğenmiştim.

biz koltuk takımı almamıştık kv'deler daha 2 yıl önce almışlar yeni diye ama içimde kaldı malesef.

anommm majorcaann:KK17::KK17: utandımm:KK17::KK17: kıyamam tatlışıma şöyle düşünn sen 3-5 seneye yenisini alırken ben hala bunlarda oturcaam sende şanslısın ki bikerem:KK8::KK8:

bu aradaaa kimleri atladım kiii prenses yooook vee ella bayadır yok sanırımmm:44::44:
başka var mı unuttuğum ki:44:

X