- 13 Ağustos 2011
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.701
Hoşgeldin aramıza
Plojonunda dediği gibi her ailenin farklı anlayışları var.
Öyle yatıya gelen misafiri ben olsam çalışıyorum ya da başka planlarımız var diye kabul etmezdim heralde.
yani bir olur iki olur ama her seferinde de olmaz ki.
sende benim gibi Kv'deye sesini çıkarmıyorsun anlaşılan. ne olacak ki burası oğlunun evi rahat olacak tabi diyorsun ama sen sesini çıkarmadıkça o daha ileri gidiyor değil mi. Benim KV'de de biz daha 2 haftalık evliyken çarşaflarımızı değiştirmişti zaten 2 haftanın 10 günü balayında geçmişti 3-4 gün kullanmıştık yatağı benim iş başı yaptığım gün değiştirmişti. bende şok olmuştum oğlu bekarken hep o yapıyordu sonuçta nevresimleri yıkarken bizimkileride değiştirmiş heralde dedim. bir kaç hafta sonra yine aynı şeyi yaptı. ve ben daha 5 gün önce zaten değiştirmiştim nevresimlerimi. neyse dedim bir daha yaparsa rahatsız olduğumu söylerim ve birdaha yapıncada dayanamadım. artık odamdaki hiçbir şeye elini sürmüyor. ben KV'de ile yaşıyorum inan öylesi daha zor.
günaydın taptazecik gelinler....
canım Rabbim eşinle huzurunuzu daim etsin inşallah...
ben öncelikle yaşını merak ettim tatlım? kv için özellikle, konuşabilirsin durumu plojoya katılıyorum, annem de yapsa rahatsız olurum tarzında kesinlikle suçlayarak değil.... bir de kayınpederin yok mu senin? neden kadın kalkıp kalkıp sana geliyo ki.... akrabalar ise ayrı bir alemmiş vesselam... daha ilk aydan neden gidip de tüm aileye yatıya gidilir? aile yapıları oldukça rahatmış, bu konuya senden ziyade eşinin çözüm bulması gerekiyor bence. en azından ailesiyle (anne baba kardeşler) konuşmalı, her ikinizin de çalıştığı için sürekli misafir ağırlayamayacağınızı, bunun çok yorucu olduğunu, daha güzeli yeni evli olduğunuzu ve biraz yalnız kalmanızın birbirinize alışmanız açısından iyi olduğunu söze dökmeli bence.... eğer insanlar gücenirler diye çekinip hiç bir şey söyleyemezseniz bir süre sonra bu durum göreviniz haline gelir.... bu böyle devam eder mi, siz böyle sessiz kaldığınız sürece devam eder...
her yeni evlinin başına gelir mi? hayır gelmez.... bu ailelerin yapısıyla da anlayışıyla da alakalı bir durum.... bazılarına(muhtemelen sizinkiler de öyle) normal olan bu gelir, başka türlüsü tuhaf gelir.....
benim kv yatak odasının kapısı açık kalmışsa, beni çağırır kapattırır, önünden bile geçmez kapısı açıksa :) ilk zamanlarda konu komşunun gazına geldi sanırım eşime arada bir temizliğe falan yardıma gitmem gerektiğini söylemiş, eşim de benim çalıştığımı yeteri kadar işte ve kendi evimde yorulduğumu, ev hanımı gelini olan komşularına aldırmamasını söylemiş... konu kv tarafından bana hiç aksetmeden kapandı.... bu arada kv yalnız yaşıyo, 2 kızı var evliler, bir de eşim var. kp vefat etmiş... sadece 1 kez 3-4 gün zor kaldı, onda da ben ameliyat olmuştum o sebeple kaldı ve sabahları kahvaltıdan sonra evine gitti akşam üstü geri geldi... ama bu bana özel değil, kızlarına da hiç gitmez, kendi evinden başka yerde uyumak istemez. akrabaları da "sen çalışıyon bi haftasonunuz var zaten, gezin tozun" halindeler....
hoşbuldkk, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
benim kendi ailem de senin kv gibi, binbir ısrar, zorla çağırırım gelirler onda da çok oturmadan kalkarlar ki geldikleri bir ya da ikidir, aynı şehirde olmamıza rağmen yoğunluktan onlara gidemediğimizde hiç lafını etmezler, gitsek bile aynen yorgunsunuz kendinize zaman ayırın derler.
kv de ters bir insan değil hakkını yiyemem ama dediğim gibi kendi ailelerinde çok içli dışlı olmaya alışıklar. eve müdahale ile ilgili kırmadan fikirlerimi söylüyorum ama yine de ufak tefek de olsa bildiğini okuyor. o gittiğinde yine eskiye çeviriyorum. sanırım yavaş yavaş aşılacak bu durum. ama dediğin gibi aile ilişkilerine alışmak zormuş. küçük ve kendi halinde bir aileden bu kadar geniş ve sürekli bir arada olan bir aileye gidince afallıyormuş insan. ama eşimle konuştuk. benim bu tarz yakın ilişkilere alışkın olmadığımı, onun hatırı için tabi ki kimseyi kırmadan bir takım şeylere uyum sağlayacağımı ama bir yandan da benim vazgeçmek istemeyeceğim bazı hayat tercihlerim olduğunu da söyledim ( kimi zaman kendi halimizde olmak, çok fazla içli dışlı olmak istememek gibi) o da sağolsun saygı duyar, orta yol bulmaya çalışır, dolayısıyla bana hiçbirşey için ısrar etmez. ama o da kendi ailesine gelmeyin demek istemediği için iş başa düşüyor. sanırım ben de kalp kırmadan, araya mesafe koymanın yollarını arayacağım, umarım başarırım :)
hoşbuldkk, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
benim kendi ailem de senin kv gibi, binbir ısrar, zorla çağırırım gelirler onda da çok oturmadan kalkarlar ki geldikleri bir ya da ikidir, aynı şehirde olmamıza rağmen yoğunluktan onlara gidemediğimizde hiç lafını etmezler, gitsek bile aynen yorgunsunuz kendinize zaman ayırın derler.
kv de ters bir insan değil hakkını yiyemem ama dediğim gibi kendi ailelerinde çok içli dışlı olmaya alışıklar. eve müdahale ile ilgili kırmadan fikirlerimi söylüyorum ama yine de ufak tefek de olsa bildiğini okuyor. o gittiğinde yine eskiye çeviriyorum. sanırım yavaş yavaş aşılacak bu durum. ama dediğin gibi aile ilişkilerine alışmak zormuş. küçük ve kendi halinde bir aileden bu kadar geniş ve sürekli bir arada olan bir aileye gidince afallıyormuş insan. ama eşimle konuştuk. benim bu tarz yakın ilişkilere alışkın olmadığımı, onun hatırı için tabi ki kimseyi kırmadan bir takım şeylere uyum sağlayacağımı ama bir yandan da benim vazgeçmek istemeyeceğim bazı hayat tercihlerim olduğunu da söyledim ( kimi zaman kendi halimizde olmak, çok fazla içli dışlı olmak istememek gibi) o da sağolsun saygı duyar, orta yol bulmaya çalışır, dolayısıyla bana hiçbirşey için ısrar etmez. ama o da kendi ailesine gelmeyin demek istemediği için iş başa düşüyor. sanırım ben de kalp kırmadan, araya mesafe koymanın yollarını arayacağım, umarım başarırım :)
çok teşekkür ederim :)
26 yaşındayım, kp de var ama dediğim gibi rahat bir aile eşimin ailesi :) kv kendi kendine gezmeyi tozmayı çok sever kp de alışmış, ama o daha mesafeli daha kendi halinde bir insan, çalıştığı için de gelip gitmez gelse bile mesafesini bilir ayrı bir severim kp'mi :) ama özellikle kv tarafı aynen dediğin gibi, onlara göre normal olan böyle hep içiçe olmak , mesela bizim gibi çekirdek aile yaşantısı onlara tuhaf geliyor. onlara göre, aileysen hep bir arada olman gerekir, ayrı gayrı olduklarında(yani sık sık gelinip gidilmediğinde) içleri rahat etmiyor, bir şeyler ters gidiyor gibi düşünüyorlar sanırım. e bana göre de biraz mesafe olmalı, zaten karakter olarak da mesafeli bir yapım vardır. hele bir de işin içine büyük şehir stresi, iş sıkıntısı, zamansızlık vs gibi durumlar girince insan iyice ihtiyaç duyuyor kendi ve sevdiğiyle başbaşa olmaya. senin eşin de kv'ne karşı senin adına öyle bir konuşma yapmakla çok doğru bir hamle yapmış bence, ne sana haksızlık ettirmiş ne de karşı tarafın kalbini kırmış. işte herşey biraz anlayış, biraz empati ile yolunu buluyor aslında..
Merhaba Arkadaşlar, fikrinizi almak istediğim bir konu var, nasıl davranacağımı bilmiyorum;
8 aylık evliyim, eşimin ailesi iyi insanlar, genel olarak kv ile ya da diğerleri ile bir sorun yaşamadım, bana da iyi davranırlar.
Sorun şu ki, eşimin ailesi çok iç içe olmayı seven, neredeyse tüm sülale her gün birbirlerine gidip gelen kalabalık bir aile. biz ise aksine çekirdek bir aileydik benim de içine kapanık bir yapım vardır ama her ortama uyum sağlamaya çalışırım.
eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyor. ilk evlendiğimizden beri, yani neredeyse 8 aydır 2 saatlik mesafeye rağmen evimiz neredeyse boş kalmadı. daha birinci ayımızda yakın bir akrabası, eşi ve iki çocuğu evimize 1 haftalık tatile geldiler, bunun dışında neredeyse tüm aile mensupları aileleriyle birlikte gelip en az 3-4 gün kaldılar.(uzak akrabalar dahil) kv ise 8 ay boyunca hatırladığım kadarıyla 6 kere falan gelip her seferinde 1er hafta kaldı. neredeyse 2- 3 haftasonu dışında misafirsiz bir haftasonum geçmedi diyebilirim. ben çalışan bir bayanım. sadece pazar günlerimiz var eşimle birlikte. belki yeni evli olduğumdan bilinmez artık gerçekten çok bunaldım. özellikle kv her geldiğinde kendi evi gibi davranıyor ben misafir gibi oturuyorum. salonda battanıyenın altında yatıp elinde kumanda tüm gün dizi izliyor. ilk başlarda kendini bu kadar rahat hissetmesine seviniyordum, beni de kızı gibi görüyor ondan rahat hissediyor diyordum ki öyle de olabilir ama ben artık bu kadar rahatlıktan rahatsız oluyorum. her gün odamıza girip çekmecelerimizdekilerin yerlerini değiştiriyor, evde fazla fazla yemeğim olmasına rağmen başka yemekler yapıyor, kafasına gore eve eşyalar alıp koyuyor, tablolar asıyor,düzenimi değiştiriyor. ben buna rahatsız oluyorum ama bir yandan da insanlar iyiliklerinden yapıyor diye düşünüp kendimi suçluyorum rahatsız olduğum için. her gelene saygıyı, hizmeti, hürmeti de eksik etmedim, herkesi evimden mutlu uğurladım ama bu sefer ben daha evliliğimden birşey anlamadım.
ama bir yandan onların bu rahatlığı kendi evimde beni rahatsız ediyor. kırk yılın başı olsa neyse ama bu kadar yoğun olunca artık dayanamadım bari buraya içimi dökeyim dedim. eşim de bazen başbaşa kalmak istiyor ama bunu tabi aile fertlerine söyleyemiyor gücenmesinler diye.. ne yapmak lazım, bir akıl verin? bu böyle devam eder mi? yoksa her yeni evlinin başına gelir mi?
bu topiğin en güzel yazanlarından, pozitif düşüncesiyle yolumuzu aydınlatanı PLOJOdur tatlım.... her söylediğine ben de harfiyen katılıyorum. inşallah ısrarcı davranır, başarırsın....
canım öncelikle hoşgeldin topiğimize..
ben de plojo ve amayaya katılıyorum..
zaten genelde hep katılırım ben onlara
acaba eşin söylese daha mı iyi olur diye düşündüm..sen söylersen daha yanlış anlaşılabilir mı ki?
yani kötü gelin durumuna düşürmezler dimi seni
eğer anlayışla karşılıcaksa konuşman en iyisi..
çünkü sonuna kadar haklısın bence..ben de çalışıyorum..çalıştığım için çok gelmiyorlar bana...genelde biz gideriz..ama 2 hafta başka üstüste arkadaşlar bile gelse çok yoruluyorum ben
tembel miyim ne
bu arada tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii...
görümcemin gazıyla 1 kg vermişim bileee
ama azimliyim yaza ramazanda gelicekler bursaya görüşürüz onlarla
ay canım diğer topiklerimde yazdım size de diyim, jullian michael 30 sherd diye bi egzersiz programı var, KKdaki arkadaşlardan biri başlamış, profilim kısmımdayken fark ettim bi ara... benimde tedavi ameliyat ilaçlar kürler derken, kilo almasam da bi şekil bozukluğuna uğradım, göbeğim oldu benim bayaaa .... 1,62 boy 54 kiloyum.... çok şikayetçi değilim kilomdan. 52,5 idim tedaviye ilk başladığımda, pek fazla fark etmedi yani; e malum kışda girdi ben alırım kış aylarında genelde.... neyse dedim bari azcık sıkılaşıyımmmmmmm.... yatağa sürünerek giriyorum 2 gecedir, iş yerim 5. katta asansör yok; anammmmm yaaaaa karnım kollarım hele ki üst bacak pert oldu resmencanım öncelikle hoşgeldin topiğimize..
ben de plojo ve amayaya katılıyorum..
zaten genelde hep katılırım ben onlara
acaba eşin söylese daha mı iyi olur diye düşündüm..sen söylersen daha yanlış anlaşılabilir mı ki?
yani kötü gelin durumuna düşürmezler dimi seni
eğer anlayışla karşılıcaksa konuşman en iyisi..
çünkü sonuna kadar haklısın bence..ben de çalışıyorum..çalıştığım için çok gelmiyorlar bana...genelde biz gideriz..ama 2 hafta başka üstüste arkadaşlar bile gelse çok yoruluyorum ben
tembel miyim ne
bu arada tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii...
görümcemin gazıyla 1 kg vermişim bileee
ama azimliyim yaza ramazanda gelicekler bursaya görüşürüz onlarla
İlerleyen haftalarda en ufak hareketinin hissedileceğini okumuştum bebeklerin..
Deneyimli annelerde öyle söylerdi..
Bu durum sadece 1-2 günde bile değişince inanılmaz şaşkınlıklara uğruyorum..Neyi neresi biliyorum şimdi :) Ayağını kaydrıyor kendini ittirirken elimin altında :) Duygusallığın neden çok bastırdığını şimdi anlıyorum..
Çok tuhaf bi his,sahiplenici,tedirgin edici,rahatlatıcı,gülümseten,zaman zaman gözlerim doluyor..
Daha çok merak ediyorum,daha çok özlüyorum,daha çok hayal ediyorum..
Eşim bile elini koydu akşam karnıma,normalde ellerim uyuşuyor içim bir tuhaf oluyor derdi,yine öyle diyor ama çekemiyor elini hareketleri takip ediyor..Çok merak ediyorum diyor kime benzer,eli,yüzü minik minik,nasıl bi bebek olur,bebek görünce dışarda onu hayal ediyorum diyor..Gözlerinden belli heyecanı konusurken bile..
İnsanın hayatına dair yaşayabileceği en güzel şey sanırım..Elinizden geleni yapın bir bebek için..İyi beslenin,iyi giyinin,kontrollerinizi yapın,hep umut edin,çağırın ki gelsin..İnanın herşeyine değecek,minicikte olsa boyundan büyük mutluluklarla gelecek size..
Şuan hissettiklerim bu kadar güzelken ona dokunduğumda ne hissedeceğim hayal bile edemiyorum..
Teşekkür ederim canım,güzel düşündüğümüzden ortak kararlara varıyoruz
Bu durum sadece 1-2 günde bile değişince inanılmaz şaşkınlıklara uğruyorum..Neyi neresi biliyorum şimdi :) Ayağını kaydrıyor kendini ittirirken elimin altında :) Duygusallığın neden çok bastırdığını şimdi anlıyorum..
Çok tuhaf bi his,sahiplenici,tedirgin edici,rahatlatıcı,gülümseten,zaman zaman gözlerim doluyor..
Eşim bile elini koydu akşam karnıma,normalde ellerim uyuşuyor içim bir tuhaf oluyor derdi,yine öyle diyor ama çekemiyor elini hareketleri takip ediyor..Çok merak ediyorum diyor kime benzer,eli,yüzü minik minik,nasıl bi bebek olur,bebek görünce dışarda onu hayal ediyorum diyor..Gözlerinden belli heyecanı konusurken bile..
İnsanın hayatına dair yaşayabileceği en güzel şey sanırım..Elinizden geleni yapın bir bebek için..İyi beslenin,iyi giyinin,kontrollerinizi yapın,hep umut edin,çağırın ki gelsin..İnanın herşeyine değecek,minicikte olsa boyundan büyük mutluluklarla gelecek size..
Şuan hissettiklerim bu kadar güzelken ona dokunduğumda ne hissedeceğim hayal bile edemiyorum..
Teşekkür ederim canım,güzel düşündüğümüzden ortak kararlara varıyoruz
Sandalyeye çıkart öyle baksın sanaYanlış anlaşılmasın,bende öyle uzun boylu fln değilim :) Sadece sen görümcem deyince o geliyor aklıma artık
ay canım diğer topiklerimde yazdım size de diyim, jullian michael 30 sherd diye bi egzersiz programı var, KKdaki arkadaşlardan biri başlamış, profilim kısmımdayken fark ettim bi ara... benimde tedavi ameliyat ilaçlar kürler derken, kilo almasam da bi şekil bozukluğuna uğradım, göbeğim oldu benim bayaaa .... 1,62 boy 54 kiloyum.... çok şikayetçi değilim kilomdan. 52,5 idim tedaviye ilk başladığımda, pek fazla fark etmedi yani; e malum kışda girdi ben alırım kış aylarında genelde.... neyse dedim bari azcık sıkılaşıyımmmmmmm.... yatağa sürünerek giriyorum 2 gecedir, iş yerim 5. katta asansör yok; anammmmm yaaaaa karnım kollarım hele ki üst bacak pert oldu resmen((( ama pes etmicem, bi kaç güne alışırsın dediler. alışırım inşallah.... oturarak çalıştığımdan mıdır, ilaçlardan mıdır bilemedim ama coşan vücudum kendine gelsin karnım düz, bacaklarım ince olsun istiyorum ben.... evlenmeden önce köyde ailemle yaşadığımdan bu aylarda bahçede ip atlar yaklaşık 1 ayda kendimi toparlardım. evlenince herhangi bir aktivitem olmadı.... e haliyle de yayıldı totiş, basen, göbek... toparlamak lazım yaaaa....
şimdi sen böyle diyince damarıma bastın sanırım..... yürüyeeeeemiiiiyyyoooooorrrruuuummmmm bileeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84: altı üstü 28 dk yaaaa.... ama nası hamlanmışlıksa bende ki de.....
bak işte yine döktürmüş, okurken bile gözlerim nemlendi kiiiiiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....
bak işte yine döktürmüş, okurken bile gözlerim nemlendi kiiiiiRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....
plojooo süpersin artık görümcemi gördüğümde aklıma hep sandalye ve sen geliceksin
bu arada sen böyle yazarsan ben reglimin gecikmesine sevinirim kiiii
bi dee benim teyzemler almanyada torunu olucak şimdi temmuzda doğucak heralde 4 aylık falan oluyor..4 boyutlu ultrason resmini göndermiş bize inananamazsınız aynı annesiiiiibu kadar çabuk belli olur mu bilemedim ama çok benziyor bebiş annesinee ..
acaba burda var mıdır 4 boyutlu ultrason?
ay canım diğer topiklerimde yazdım size de diyim, jullian michael 30 sherd diye bi egzersiz programı var, KKdaki arkadaşlardan biri başlamış, profilim kısmımdayken fark ettim bi ara... benimde tedavi ameliyat ilaçlar kürler derken, kilo almasam da bi şekil bozukluğuna uğradım, göbeğim oldu benim bayaaa .... 1,62 boy 54 kiloyum.... çok şikayetçi değilim kilomdan. 52,5 idim tedaviye ilk başladığımda, pek fazla fark etmedi yani; e malum kışda girdi ben alırım kış aylarında genelde.... neyse dedim bari azcık sıkılaşıyımmmmmmm.... yatağa sürünerek giriyorum 2 gecedir, iş yerim 5. katta asansör yok; anammmmm yaaaaa karnım kollarım hele ki üst bacak pert oldu resmen((( ama pes etmicem, bi kaç güne alışırsın dediler. alışırım inşallah.... oturarak çalıştığımdan mıdır, ilaçlardan mıdır bilemedim ama coşan vücudum kendine gelsin karnım düz, bacaklarım ince olsun istiyorum ben.... evlenmeden önce köyde ailemle yaşadığımdan bu aylarda bahçede ip atlar yaklaşık 1 ayda kendimi toparlardım. evlenince herhangi bir aktivitem olmadı.... e haliyle de yayıldı totiş, basen, göbek... toparlamak lazım yaaaa....
şimdi sen böyle diyince damarıma bastın sanırım..... yürüyeeeeemiiiiyyyoooooorrrruuuummmmm bileeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84: altı üstü 28 dk yaaaa.... ama nası hamlanmışlıksa bende ki de.....
Günaydınn kızçelerr..
yarın direksiyon sınavım var diye dün öğleden sonra çıktım işten.
saat 4'te araba kullanamya gittim. ben bu park etme işini yapamazsam kaldım galiba
arkadaş ne zormuş iki duba arasına geri geri parketmek
:84: :84::84::84:
yaa sen böyle anlatınca gerçekten gözlerim dolduki amaaa
heveslendirip durma bizi daha 6 ay oldu evleneni bananee ya hiç gezemiyoruz her tarafımız borç ben kocamla bekar gibi gezmenin tadını çıkarmadan beni kandıramayacaksın işte
canım benim görümcemde 2 aydır falan yapıyor heralde onu. bir gün bende yapmıştımda bacaklarım 4 günde zor kendine gelmişti.
merdiven inemiyordum bildiğin adım atamıyordum.
anam bu ne ya işkence resmen dedim devam etmedim.
görümcem hala yapıyor ama ben ondan bir fark göremiyorum
ayrıca dukan diyetide yapıyor.
boyu 1,72 kilosuda 63 falan çok kilosuda yok ki sadece azıcık yanları çıktı kış diye takıntılı
hayırlı cumalar canım benım....günaydınlar, hayırlı cumalaaarrrrr
Canım rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kolayca geçersin sınavı.... Dedim ya kanun değişince işleri zorlaştırdılar, eskisi gibi kolay değil artık direksiyon sınavları, küçük hatalarla bile kalanlar var.... Amacım korkutmak değil sakın yanlış anlama tatlım, hepsi değişen kanun, yönetmeliklerden ötürü....
Plojo hepinizi gaza getircek, bence deee :))))
hah işte bende görümcenin familyasındanım şekerim.... Göbeğim ve yanlarım çıktı azcık, bende yaş 30 üzeri olduğundan şimdiden sonra alınan kiloların ve yağların eritilmesi eskiye nazaran çok daha zor olduğundan durum vahim bir hal almadan toparlamak istiyorum azıcık :))))) 3. Günüm dün geceydi, bugün ağrı falan kalmadı çok şükür... Dün bi ara ağlayacaktım resmen, iş yerimde yer tuvaleti var ve ben eve gidene kadar sabretmek zorunda kaldım çünkü ne denediysem olmadı, çömelemedimEve giderken de pizza aldım Hani amacım kilo vermek değil sıkılaşmak ya, ne gerek var boğazdan kısmaya mantığıyla
günaydınlar, hayırlı cumalaaarrrrr
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kolayca geçersin sınavı.... dedim ya kanun değişince işleri zorlaştırdılar, eskisi gibi kolay değil artık direksiyon sınavları, küçük hatalarla bile kalanlar var.... amacım korkutmak değil sakın yanlış anlama tatlım, hepsi değişen kanun, yönetmeliklerden ötürü....
plojo hepinizi gaza getircek, bence deee :))))
hah işte bende görümcenin familyasındanım şekerim.... göbeğim ve yanlarım çıktı azcık, bende yaş 30 üzeri olduğundan şimdiden sonra alınan kiloların ve yağların eritilmesi eskiye nazaran çok daha zor olduğundan durum vahim bir hal almadan toparlamak istiyorum azıcık :))))) 3. günüm dün geceydi, bugün ağrı falan kalmadı çok şükür... dün bi ara ağlayacaktım resmen, iş yerimde yer tuvaleti var ve ben eve gidene kadar sabretmek zorunda kaldım çünkü ne denediysem olmadı, çömelemedimeve giderken de pizza aldım hani amacım kilo vermek değil sıkılaşmak ya, ne gerek var boğazdan kısmaya mantığıyla
Günaydınn kızçelerr..
yarın direksiyon sınavım var diye dün öğleden sonra çıktım işten.
saat 4'te araba kullanamya gittim. ben bu park etme işini yapamazsam kaldım galiba
arkadaş ne zormuş iki duba arasına geri geri parketmek
:84: :84::84::84:
yaa sen böyle anlatınca gerçekten gözlerim dolduki amaaa
heveslendirip durma bizi daha 6 ay oldu evleneni bananee ya hiç gezemiyoruz her tarafımız borç ben kocamla bekar gibi gezmenin tadını çıkarmadan beni kandıramayacaksın işte
canım benim görümcemde 2 aydır falan yapıyor heralde onu. bir gün bende yapmıştımda bacaklarım 4 günde zor kendine gelmişti.
merdiven inemiyordum bildiğin adım atamıyordum.
anam bu ne ya işkence resmen dedim devam etmedim.
görümcem hala yapıyor ama ben ondan bir fark göremiyorum
ayrıca dukan diyetide yapıyor.
boyu 1,72 kilosuda 63 falan çok kilosuda yok ki sadece azıcık yanları çıktı kış diye takıntılı
günaydınlar, hayırlı cumalaaarrrrr
canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kolayca geçersin sınavı.... dedim ya kanun değişince işleri zorlaştırdılar, eskisi gibi kolay değil artık direksiyon sınavları, küçük hatalarla bile kalanlar var.... amacım korkutmak değil sakın yanlış anlama tatlım, hepsi değişen kanun, yönetmeliklerden ötürü....
plojo hepinizi gaza getircek, bence deee :))))
hah işte bende görümcenin familyasındanım şekerim.... göbeğim ve yanlarım çıktı azcık, bende yaş 30 üzeri olduğundan şimdiden sonra alınan kiloların ve yağların eritilmesi eskiye nazaran çok daha zor olduğundan durum vahim bir hal almadan toparlamak istiyorum azıcık :))))) 3. günüm dün geceydi, bugün ağrı falan kalmadı çok şükür... dün bi ara ağlayacaktım resmen, iş yerimde yer tuvaleti var ve ben eve gidene kadar sabretmek zorunda kaldım çünkü ne denediysem olmadı, çömelemedimeve giderken de pizza aldım hani amacım kilo vermek değil sıkılaşmak ya, ne gerek var boğazdan kısmaya mantığıyla
tünaydın herkeseee
haftanın son günü ama 1 gün daha olsa erken kalkamıcaktım o kadar yorgunum
geçen h.sonu uyuyamayınca tüm düzenim altüst oldu
bi de yeni araba aldık ya eşim araba sevdasına tutuldu her akşam dışarı çıkyıoruz arabayla..
benzine para yetiştiricez derken başka bişey kıyafet vb almaz olduk
neyse ilk heves geçsin de rutin hayatımı özledim beenn
bu arada dün eşim süpriz yapmışşşşş dersi 4te bitiyordu ben eve gidene kadar çamaşırları yıkayıp asmış,bulaşık makinesini çalıştırıp boşaltmış,ortalığı toparlamış bir deeee nefiss bi kahvaltı hazırlamış akşam yemeğine ...
havalara uçtum valla
sonuç: diyo ki ben bütün işleri yaptım hadi gel gezmeye gidelimannemleri de aldık çay içmeye gittik bi yere..
bu akşam da kv'lerdeyiz..evimde oturmak istiyorum artıııkkkk..
canımm bence sınavı kesin geçiceksin sen ..
baştan beri iyi kullanıyorsun sana ehliyet vermicekler de kime vericeklerrr
yarın belli olur heralde müjdeli haberlerini bekliyoruzzz
ayy amayaa çok güldüm wc işinesen çok yaşa e mi
pizza da afiyet olsun hakettin ki senn
bu arada eşinin vardiyesi bitti mi?
bitsin artık amaya kavuşsun yarine
PLOJOOO Sezen'e oda takımı alıcak mısınız?yoksa şimdilk sadece beşik vb.mi alıcaksınız..benim bi arkadaşım oda takımları çok pahalı diye -ki çok haklı-ikea dan düz beyaz dolap beşik-beşik ikeadan mı hatırlayamdım- falan aldı sonra kocaman hayvan figürlü yapıştırmalar yapıştırdılar..süper olduu..hem daha ucuza geldi hem çok da güzel oldu...aklında bulunsun canımm
süpersin
Pizza ve spor bir arada
Deva gelmişşşş... Kızlar deva söylemiyor bir türlü ben söyliyim bir konusu var kendisinin yeni aldığı evini dizaynı konusunda bir bakın topiğine lütfen
Deva neden söylemiyorsun burda kızlara sonunda dayanamadım ben söyledim işte :26:
tünaydın herkeseee
haftanın son günü ama 1 gün daha olsa erken kalkamıcaktım o kadar yorgunum
geçen h.sonu uyuyamayınca tüm düzenim altüst oldu
bi de yeni araba aldık ya eşim araba sevdasına tutuldu her akşam dışarı çıkyıoruz arabayla..
benzine para yetiştiricez derken başka bişey kıyafet vb almaz olduk
neyse ilk heves geçsin de rutin hayatımı özledim beenn
bu arada dün eşim süpriz yapmışşşşş dersi 4te bitiyordu ben eve gidene kadar çamaşırları yıkayıp asmış,bulaşık makinesini çalıştırıp boşaltmış,ortalığı toparlamış bir deeee nefiss bi kahvaltı hazırlamış akşam yemeğine ...
havalara uçtum valla
sonuç: diyo ki ben bütün işleri yaptım hadi gel gezmeye gidelimannemleri de aldık çay içmeye gittik bi yere..
bu akşam da kv'lerdeyiz..evimde oturmak istiyorum artıııkkkk..
canımm bence sınavı kesin geçiceksin sen ..
baştan beri iyi kullanıyorsun sana ehliyet vermicekler de kime vericeklerrr
yarın belli olur heralde müjdeli haberlerini bekliyoruzzz
ayy amayaa çok güldüm wc işinesen çok yaşa e mi
pizza da afiyet olsun hakettin ki senn
bu arada eşinin vardiyesi bitti mi?
bitsin artık amaya kavuşsun yarine
PLOJOOO Sezen'e oda takımı alıcak mısınız?yoksa şimdilk sadece beşik vb.mi alıcaksınız..benim bi arkadaşım oda takımları çok pahalı diye -ki çok haklı-ikea dan düz beyaz dolap beşik-beşik ikeadan mı hatırlayamdım- falan aldı sonra kocaman hayvan figürlü yapıştırmalar yapıştırdılar..süper olduu..hem daha ucuza geldi hem çok da güzel oldu...aklında bulunsun canımm
Kızlar fıkırlerınızı beklıyorum
SOLDAKI YATAK ODASI SAGDAKI SALON NASIL EN KULLANISLI HALE GETIRE BILIRIM