Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

sanırım şöyle bir algı oluşuyor insanlarda, ne kadar yardım edersem o kadar rahat olabilirim. halbuki bazı şeyler yardımdan bir adım ötede oluyor. karşıdaki kişi kendini yardım etmiş sanıyor ve özelinize girdiğini düşünmüyor. siz de aslında rahatsız oluyorsunuz ama yardım ediyor diye de birşey diyemiyorsunuz, içiniz rahat etmiyor. kötü bir döngü aslında ama söylemekle en doğru olanı yapmışsın, söylemedikçe karşı taraf dozu arttırabiliyor bu da tatsız durumlar yaratabiliyor. bakalım ben de bu seferlik birşey demedim, devam ederse sanırım hissettireceğim bir şekilde. inşallah yapabilirim.

çok teşekkür ederim :)

26 yaşındayım, kp de var ama dediğim gibi rahat bir aile eşimin ailesi :) kv kendi kendine gezmeyi tozmayı çok sever kp de alışmış, ama o daha mesafeli daha kendi halinde bir insan, çalıştığı için de gelip gitmez gelse bile mesafesini bilir ayrı bir severim kp'mi :) ama özellikle kv tarafı aynen dediğin gibi, onlara göre normal olan böyle hep içiçe olmak , mesela bizim gibi çekirdek aile yaşantısı onlara tuhaf geliyor. onlara göre, aileysen hep bir arada olman gerekir, ayrı gayrı olduklarında(yani sık sık gelinip gidilmediğinde) içleri rahat etmiyor, bir şeyler ters gidiyor gibi düşünüyorlar sanırım. e bana göre de biraz mesafe olmalı, zaten karakter olarak da mesafeli bir yapım vardır. hele bir de işin içine büyük şehir stresi, iş sıkıntısı, zamansızlık vs gibi durumlar girince insan iyice ihtiyaç duyuyor kendi ve sevdiğiyle başbaşa olmaya. senin eşin de kv'ne karşı senin adına öyle bir konuşma yapmakla çok doğru bir hamle yapmış bence, ne sana haksızlık ettirmiş ne de karşı tarafın kalbini kırmış. işte herşey biraz anlayış, biraz empati ile yolunu buluyor aslında..

Israrlı olursan başarırsın :) Ama kendini sıkma bunlar için,eşinle aranızı etkilememesi çok güzel,zamanla aranızda sorun haline gelmesin sen üzüldükçe..Allah kolaylık versin :)

bu topiğin en güzel yazanlarından, pozitif düşüncesiyle yolumuzu aydınlatanı PLOJOdur tatlım.... her söylediğine ben de harfiyen katılıyorum. inşallah ısrarcı davranır, başarırsın....

canım öncelikle hoşgeldin topiğimize..
ben de plojo ve amayaya katılıyorum..
zaten genelde hep katılırım ben onlara
acaba eşin söylese daha mı iyi olur diye düşündüm..sen söylersen daha yanlış anlaşılabilir mı ki?
yani kötü gelin durumuna düşürmezler dimi seni
eğer anlayışla karşılıcaksa konuşman en iyisi..
çünkü sonuna kadar haklısın bence..ben de çalışıyorum..çalıştığım için çok gelmiyorlar bana...genelde biz gideriz..ama 2 hafta başka üstüste arkadaşlar bile gelse çok yoruluyorum ben
tembel miyim ne

bu arada tünaydınlar kknın en güzel gelinlerii...
görümcemin gazıyla 1 kg vermişim bileee
ama azimliyim yaza ramazanda gelicekler bursaya görüşürüz onlarla

İlerleyen haftalarda en ufak hareketinin hissedileceğini okumuştum bebeklerin..
Deneyimli annelerde öyle söylerdi..
Bu durum sadece 1-2 günde bile değişince inanılmaz şaşkınlıklara uğruyorum..Neyi neresi biliyorum şimdi :) Ayağını kaydrıyor kendini ittirirken elimin altında :) Duygusallığın neden çok bastırdığını şimdi anlıyorum..
Çok tuhaf bi his,sahiplenici,tedirgin edici,rahatlatıcı,gülümseten,zaman zaman gözlerim doluyor..
Daha çok merak ediyorum,daha çok özlüyorum,daha çok hayal ediyorum..
Eşim bile elini koydu akşam karnıma,normalde ellerim uyuşuyor içim bir tuhaf oluyor derdi,yine öyle diyor ama çekemiyor elini hareketleri takip ediyor..Çok merak ediyorum diyor kime benzer,eli,yüzü minik minik,nasıl bi bebek olur,bebek görünce dışarda onu hayal ediyorum diyor..Gözlerinden belli heyecanı konusurken bile..
İnsanın hayatına dair yaşayabileceği en güzel şey sanırım..Elinizden geleni yapın bir bebek için..İyi beslenin,iyi giyinin,kontrollerinizi yapın,hep umut edin,çağırın ki gelsin..İnanın herşeyine değecek,minicikte olsa boyundan büyük mutluluklarla gelecek size..
Şuan hissettiklerim bu kadar güzelken ona dokunduğumda ne hissedeceğim hayal bile edemiyorum..

bu topiğin en güzel yazanlarından, pozitif düşüncesiyle yolumuzu aydınlatanı PLOJOdur tatlım.... her söylediğine ben de harfiyen katılıyorum. inşallah ısrarcı davranır, başarırsın....

Teşekkür ederim canım,güzel düşündüğümüzden ortak kararlara varıyoruz

Sandalyeye çıkart öyle baksın sana Yanlış anlaşılmasın,bende öyle uzun boylu fln değilim :) Sadece sen görümcem deyince o geliyor aklıma artık

Son düzenleme:
ay canım diğer topiklerimde yazdım size de diyim, jullian michael 30 sherd diye bi egzersiz programı var, KKdaki arkadaşlardan biri başlamış, profilim kısmımdayken fark ettim bi ara... benimde tedavi ameliyat ilaçlar kürler derken, kilo almasam da bi şekil bozukluğuna uğradım, göbeğim oldu benim bayaaa .... 1,62 boy 54 kiloyum.... çok şikayetçi değilim kilomdan. 52,5 idim tedaviye ilk başladığımda, pek fazla fark etmedi yani; e malum kışda girdi ben alırım kış aylarında genelde.... neyse dedim bari azcık sıkılaşıyımmmmmmm.... yatağa sürünerek giriyorum 2 gecedir, iş yerim 5. katta asansör yok; anammmmm yaaaaa karnım kollarım hele ki üst bacak pert oldu resmen ((( ama pes etmicem, bi kaç güne alışırsın dediler. alışırım inşallah.... oturarak çalıştığımdan mıdır, ilaçlardan mıdır bilemedim ama coşan vücudum kendine gelsin karnım düz, bacaklarım ince olsun istiyorum ben.... evlenmeden önce köyde ailemle yaşadığımdan bu aylarda bahçede ip atlar yaklaşık 1 ayda kendimi toparlardım. evlenince herhangi bir aktivitem olmadı.... e haliyle de yayıldı totiş, basen, göbek... toparlamak lazım yaaaa....

şimdi sen böyle diyince damarıma bastın sanırım..... yürüyeeeeemiiiiyyyoooooorrrruuuummmmm bileeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84: altı üstü 28 dk yaaaa.... ama nası hamlanmışlıksa bende ki de.....

bak işte yine döktürmüş, okurken bile gözlerim nemlendi kiiiii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....

plojooo süpersin artık görümcemi gördüğümde aklıma hep sandalye ve sen geliceksin

bu arada sen böyle yazarsan ben reglimin gecikmesine sevinirim kiiii

bi dee benim teyzemler almanyada torunu olucak şimdi temmuzda doğucak heralde 4 aylık falan oluyor..4 boyutlu ultrason resmini göndermiş bize inananamazsınız aynı annesiiiii bu kadar çabuk belli olur mu bilemedim ama çok benziyor bebiş annesinee ..
acaba burda var mıdır 4 boyutlu ultrason?

ben de deniyeyim amayaaa..ama ben de çok hamım yaa.günde 10 saat kesintisiz oturuyorum..Allahtan şube 3 katlıda arada inip çıkarak hareket ediyorum..ben 54 kilo olsammm yerimden kalkmam canım ne isterse yer yine bu kiloma geri dönerim
işte o yüzden ortaokuldan beri 50 li kiloları hiç görmedim

bak işte yine döktürmüş, okurken bile gözlerim nemlendi kiiiii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....

Amiin cümlemizinn

Hamile kalınca gelişimlerini daha detaylı okuyorsun ya asıl o zaman görüyorsun ne kadar cabuk geliştiklerini :) Sevin inşallah istediğinde :)
Var burda da canım kimi zaman ayrıntılı ultrason yapıldığında veriyorlar ya da başka zamanda olabilir..Ama devlet hastanelerinde fln yok,devlet karşılayamıyormuş, detaylı ultrasonda perinataloji uzmanına gidersen bir güzellik yapar :) 4 boyutlunun bi getirisi yok çünkü sadece o fotografı verebiliyor dıştan mesela el,yüz,dudak,damak,vücutta bir sorun varsa görünebiliyor,dış beden yanii..

Günaydınn kızçelerr..
yarın direksiyon sınavım var diye dün öğleden sonra çıktım işten.
saat 4'te araba kullanamya gittim. ben bu park etme işini yapamazsam kaldım galiba
arkadaş ne zormuş iki duba arasına geri geri parketmek
:84: :84::84::84:

yaa sen böyle anlatınca gerçekten gözlerim dolduki amaaa
heveslendirip durma bizi daha 6 ay oldu evleneni bananee ya hiç gezemiyoruz her tarafımız borç ben kocamla bekar gibi gezmenin tadını çıkarmadan beni kandıramayacaksın işte

canım benim görümcemde 2 aydır falan yapıyor heralde onu. bir gün bende yapmıştımda bacaklarım 4 günde zor kendine gelmişti.
merdiven inemiyordum bildiğin adım atamıyordum.
anam bu ne ya işkence resmen dedim devam etmedim.
görümcem hala yapıyor ama ben ondan bir fark göremiyorum
ayrıca dukan diyetide yapıyor.
boyu 1,72 kilosuda 63 falan çok kilosuda yok ki sadece azıcık yanları çıktı kış diye takıntılı

günaydınlar, hayırlı cumalaaarrrrr

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah kolayca geçersin sınavı.... dedim ya kanun değişince işleri zorlaştırdılar, eskisi gibi kolay değil artık direksiyon sınavları, küçük hatalarla bile kalanlar var.... amacım korkutmak değil sakın yanlış anlama tatlım, hepsi değişen kanun, yönetmeliklerden ötürü....

plojo hepinizi gaza getircek, bence deee :))))

hah işte bende görümcenin familyasındanım şekerim.... göbeğim ve yanlarım çıktı azcık, bende yaş 30 üzeri olduğundan şimdiden sonra alınan kiloların ve yağların eritilmesi eskiye nazaran çok daha zor olduğundan durum vahim bir hal almadan toparlamak istiyorum azıcık :))))) 3. günüm dün geceydi, bugün ağrı falan kalmadı çok şükür... dün bi ara ağlayacaktım resmen, iş yerimde yer tuvaleti var ve ben eve gidene kadar sabretmek zorunda kaldım çünkü ne denediysem olmadı, çömelemedim eve giderken de pizza aldım hani amacım kilo vermek değil sıkılaşmak ya, ne gerek var boğazdan kısmaya mantığıyla

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canım benım....

Süpersin
pizza ve spor bir arada

DEVA gelmişşşş... kızlar DEVA söylemiyor bir türlü ben söyliyim bir konusu var kendisinin yeni aldığı evini dizaynı konusunda bir bakın topiğine lütfen

DEVA neden söylemiyorsun burda kızlara sonunda dayanamadım ben söyledim işte :26:

Huhh huuu :)
Gaza getirmiyorum kiiiii sadece güzelliğini söylediimm
Sezen doğunca inşallah,uykusuz gecelerimizi tatlı zorluklarıda anlatacam ya o zaman dengelenecek konu

Nerde herkesler acabaaa:44:

tünaydın herkeseee
haftanın son günü ama 1 gün daha olsa erken kalkamıcaktım o kadar yorgunum
geçen h.sonu uyuyamayınca tüm düzenim altüst oldu
bi de yeni araba aldık ya eşim araba sevdasına tutuldu her akşam dışarı çıkyıoruz arabayla..
benzine para yetiştiricez derken başka bişey kıyafet vb almaz olduk
neyse ilk heves geçsin de rutin hayatımı özledim beenn
bu arada dün eşim süpriz yapmışşşşş dersi 4te bitiyordu ben eve gidene kadar çamaşırları yıkayıp asmış,bulaşık makinesini çalıştırıp boşaltmış,ortalığı toparlamış bir deeee nefiss bi kahvaltı hazırlamış akşam yemeğine ...
havalara uçtum valla
sonuç: diyo ki ben bütün işleri yaptım hadi gel gezmeye gidelim annemleri de aldık çay içmeye gittik bi yere..
bu akşam da kv'lerdeyiz..evimde oturmak istiyorum artıııkkkk..

canımm bence sınavı kesin geçiceksin sen ..
baştan beri iyi kullanıyorsun sana ehliyet vermicekler de kime vericeklerrr
yarın belli olur heralde müjdeli haberlerini bekliyoruzzz

ayy amayaa çok güldüm wc işine sen çok yaşa e mi
pizza da afiyet olsun hakettin ki senn
bu arada eşinin vardiyesi bitti mi?
bitsin artık amaya kavuşsun yarine

PLOJOOO Sezen'e oda takımı alıcak mısınız?yoksa şimdilk sadece beşik vb.mi alıcaksınız..benim bi arkadaşım oda takımları çok pahalı diye -ki çok haklı-ikea dan düz beyaz dolap beşik-beşik ikeadan mı hatırlayamdım- falan aldı sonra kocaman hayvan figürlü yapıştırmalar yapıştırdılar..süper olduu..hem daha ucuza geldi hem çok da güzel oldu...aklında bulunsun canımm

Son düzenleme:

sırf gezmek için evdeki işleri yapan bir kocan var
çok şanslısın ki sen

arabayı kullanırken sıkıntı yok evet ama sınavda çok heyecanlanırsamda stop edersem diye korkuyorum 2 hakkın varmış çünkü.
bide geri geri park etme olayı varki eyvahh çok zor.
off o kadar stresliyimki anlatamam :18:

siwit bu bebek odası konusu aklımızda olsun

yavrum ben ev ısını hallettık yazdım ya geldıgım zaman tatılden

Kızlar fıkırlerınızı beklıyorum
SOLDAKI YATAK ODASI SAGDAKI SALON NASIL EN KULLANISLI HALE GETIRE BILIRIM

Eklentiler

• $155227784ic3.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $155227784koz (1).jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

aaaa ben onu anlatmadım dimi size, hemen aksettiriyim.... kocamcım salı gece maç izlemeye diye erkenden çıktı, saat 9 gibi, maç 9:45te ve 2 saat....maçı izleyip işe geçecekti. ben de biraz yattım yuvarlandım kürlerimi içtim sporumu yaptım zor bela yatağa gittim(sporun en güzel yanı kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum ) sonra telefon sesine uyandım... tek gözümü açıyorum ama uykum da kaçmasın diye.... kocam arıyo, saate baktım 1:45... bi endişelendim ama tam da anlayamadım tam uyanamadığımdan; nolduuuu diye açmışım teli, yok bi şey sakin ol dedi, kapıdayım..... ben de ki cevap; açıyım mı???? yok gerek yok dedi ben hemen dibinde kıvrılcam haber veriyim diye aradımmmm, nöbetteyim rahat uyu dedi hı??? dedim aç tabi hayatım, kapının önündeyim diyorum diyince az kendime geldim gidip açtım kapıyı.... nası sevindim anlatamam :101::101::101::101::103::103::103::103::103:çarşamba sabah yeniden birlikte işlerimize gittik(eveeee senleeee geliiiiyoooorrrrsaaammmmm, evden senleeeee çıkıyooorrrsammmm, sseeeennnnnn aşk'sın şarkısı eşliğinde )... sabah anlattı, bi gün önce sabah vardiyasında problem olmuş çözememişler, gece kocam gidince halletmiş 1 saat içinde, eve göndermişler sabah vardiyasında yine problem yaşanırsa diye..... kocam bakım onarım işlerinde de.... makinaların durması da olmuyo haliyle... o yüzden artık uyku problemim kalmadı, hem spor hem koca etkisiylee

svitcim bu arada seni anlıyorum ben de pek evcimenim, pek çıkasım olmuyo hafta içi özellikle.... yatalım yuvarlanalım yaşasın evim canım evim rahatım oooohhhhh mmmiiiissss diyen biri olarak.... ama bizim delikanlıyı (sonuçta sen bizim gelinimiz sayılırsın, hemşomu kapmışsınnnn ) da alkışlayasım geldiiii

Son düzenleme:
Kızlar fıkırlerınızı beklıyorum
SOLDAKI YATAK ODASI SAGDAKI SALON NASIL EN KULLANISLI HALE GETIRE BILIRIM

devacım salonu bide kapıdan içeri doğruda çeksene, araya bi şey(tezgah diycem olmıycak, adını hatırlayamadım iyi mi) koyabilecek kadar yer var mı, mutfak tarafıyla arayı ayırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…