- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.761
en gec 28ınde olmam lazımdı bebegım yok ya hamıle falan degılımdır mıllet ugrasıyor olmuyo ılac kullnyrm yoktur bırsey dımı :18:
Kuzum Allah acil sifalar versin kv ne:26: bu hastanedekiler surekli hasta gorduklerindenmidir nedir duygusuzlasiyolar yaaaa canm sendemi bursadaydınn?? sen hangi hastenye gidiyorsun???
saol majorrr sninde başın sağ olsun..allah rahmet eylesin...
kızlarrr bn geldim bu sabah teyzem gitti...artık annemlere gitmem şubat ayım annmlerde geçtii sizletim inş. artık
herkez umarım iyidirr..üstten üstten okudum ama maşallah kaynetmışsınz dyanamdım...
svit ve deva sizin regl ne olduu?? geldimii?? bnm hala gelmdi...
svit kendini hazırlıyorsun sanrım alışmaya başlamışsın... :)
plojoo o devtl hastnelerii yokmuuuuilgisizlerrrr ama senin hersey yolundaymıs sevindm :)
yenii gelen arkdasımm... hoşgeldin...
arkdaslar haklı dısarıya cıkın bol bol gezin müsait olmadığınızı belirtin..ewin düzeni konusunda da rahatsız oldugunu acık acık belli etmelisn...yada eşin konuşsun daha münasip olur...
______________________________________________________________________________________________________________________________
moralimiz cok bozuk..biliyorsunuz uludağ üniversitesi tıp fakültesi'ne gitmiştik onkoloji bölümünden kadın hastalıklarına göderdi tmör varmı diye bakmaları için...şubat ayının başında şefket yılmaz hastanesinden patolojiden sonucunu istediler incelediler..soncunda konsey toplandı yumurtalıklar alınmayabilir dediler. preşmbe 9.30da gel dedi prf...kv. kan tomografi röntegn vs.tahliller yapıtır dediler...çarsmba günü anesteziye gitti (amlyt günü belli olmadan randevu alamıyorsun) perşbe günü gittik bekledik yine konsey toplanmış...saat 2 de kvme ilk nerde amlyat olduysan oraya git dediler...dalga geçer gibi...sinirlendim girdim..içeri nasıl dedim sakin sakin sordum neden diye uzman ertaç sanrım adı..dedi ki hacam başkanının didiklediği şeyin sorumluluğunu almak istemedi dedi.....
biz 2aydır burdayız boşuna zmn kaybettik dedim
2kez gelmişsiniz dedi ukla bi şekilde...
ne 2kez deedimm biz kaç gündür saatlerce dısarda bekledik testler yaptırdık. madem yapmıcak nedn anesteziye gönderdiniz dedimm..
eğer hocam kabul ederse herşey hazır olsun diye dedi....
testleri yaptrısın alın parayı iyice öğrenin sonra gönderdin dedim çıktım...söylene söylene....
allah aşkına nedir bu kızlarr yazık günah değilmii o kadının yaşadıgı acı stres...kanser teşhisi konmuş boşuna zmn kaybı değilmii...bn bile stres yaptım reglm kesldi resmen...yazınca yine ellerim titremeye başladı sinirden..
Sezosumuz bi gelsinde teyzeligimizi yasayalim onceAmin canım..Doğru diyorsun Allah korusun..
Şimdi isteyin diye yapıyorum sonra zorluklarını anlatacam :))))
Şaka bir yana istediğinizde olsun inşallah..
Çok üzüldüm..Allah yardımcınız olsun canım..Nasıl böyle yspabiliyorlar anlayamıyorum,bu kadar kolay mı?
İnşallah hiçbirşey için geç kalınmış olunmaz..
Özletmeyin çook!
bebegım gıtmedı daha gemıyı beklıyo
Hayitli olsun tatliiiiiGünaydın kızlarr öncelikle mutlu haberi geç veriyorum ama ehliyeti almaya hak kazandım
artık bende şöförüm
canım hoşgeldinn çok özletiyorsun kendini gerçekten
bu gidişle biz o koltukların yenisini almayız canım çok zor.
borç içinde yüzüyoruz resmen. tam rahatlayacağımız dönemde bu seferde görümceme nişan-düğün yapacağız.
yine sıkıntıya gireceğiz malesef
canım çok geçmiş olsun.
bazı doktorlar gerçekten çok duyarsız oluyorlar.
keşke önce insan olmayı öğrenseler.
Tatlim ben epilepsi konusunda hassasim tatlim bence duzenli kullasin zaten belli bi sure kullanildiktan sonra doktor biraktitiyo duzenli kullanmak gerekAMAYA İbrahim Saraçoğlu'nun epilepsiyede çözüm olan kürleri var mıdır acaba??
eşim bugün yine doktora gitti en son 3 hafta önce gittiğinde doktor ilaç tedavisine başlamıştı.
bugün kontrolü vardı. eşim ilaç kullanmak istemiyor. haplar mide ülseri, uyku, halsizlik ve kilo yapıyor diye.
ama ilaç kullanmadığı için son zamanlarda nöbetleri sıklaşmıştı gece uyurken yani uykuya dalana kadar sürekli sıçrıyordu hemde defalarca.
şimdi daha iyi ama 1 ay sonra tekrar gel demiş doktor. bugün kan vermiş ilacın yan etkisine bakmak için sonuçları 2 gün sonra çıkacakmış.
eşim ısrarla ilaç kullanmak istemediğini söylüyor. bende ne yapacğımı bilemiyorum
Ooo prensescan ben daha boluya doncemdeeee bebus yapcamda dogacaktaaa siz benden once yaparsinizslm kızlarr ben geldim...
eşim işe gitti ve ben gece 2ye kadr burdayım(annem gelmezsee)
c.tesi kv.lerdeydık.. pazar annemlerde...annem yatağını al diyordu sürekli. dün aksam aldık cocuk odasına koyduk.. bazalı oldugu için depo görünümünden kurtardı odayı toparladı herşeyi :))
svitt babanın doğum günü kutlu olsun sağılıklı uzun ömürlü olsun inş....
seninde gelmedimi hala?? kac gün oldu yine 10gün oluyor sanırm..bncede git dr. sürekli geçikiyor seninde...
amayaa bn inanıyorum gerk kalamdan tedaviye hamile kalıcaksın...stres cok zor gerçekten..
ablmda iğnelerden çok sinirli biri oldu..bnde regl yüzünden sinirli oldum en ufak şeye patlıyorum resemn
okurken içime doğduuu gess, svit, sen ve ben aynı zmnda hamile kalıcaz sanırmsonra burası olur hamiş topiğiii
majorr...görümcen nişanlanıyorumuuuewlenmesini istemiyordun kv. ne olucak...hayırlısı olsun...
tebrik ederimmmm ehliyet almaya hak kaznamışsın..allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
plojoo hafta sonu uğramamışsın inş. herşey yolundadır...
slm kızlarr ben geldim...
majorr...görümcen nişanlanıyorumuuuewlenmesini istemiyordun kv. ne olucak...hayırlısı olsun...
tebrik ederimmmm ehliyet almaya hak kaznamışsın..allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
...
sen hiç dizi fln izlemiyormusun cnm :) şaka bi yana ne ilacı kullanıyorsun? En geç 28de gelmesi gerekiyor diyorsan bilemiyorum kii bnde cok sordum neden neden diye hamile değilim ama intihap cıktı gerçi intihaplanmanın onunla alkası yok ama test yap bncee
nasıl yoğun bi gündü yaa
Başım zonk zonkluoyooorr
Paradan ve insandan nefret ediyorumm
Prenses ne güzel hep beraber hamiş olsakkkk....
Bende de bi şişik gerginlik var dediğin gibi..
Bi de ayıptır söylemesi kabızlık yapıyor
Imdattt diye bağırasım var...
Ne güzel bu gece burdasın arada ben de gelirim kiiiii
Major boşver kuzu almaya hak kazandın ya alırsın durumunuz müsait olunca..biz de nisandan sonra toparlanmaya başlıcaz..
En azından yakıt gelmicek
Deva hap varken hamile kalman imkansız gibi canım..
Düzenli içiyorsun dimi?
Gesss saymaya başladın mı sen de h.sonlarını
4 gün var
Ama geçer kiiiii
ömürden gidiyor bu günler deyip depresyona bağlıyım
nasıl yoğun bi gündü yaa
başım zonk zonkluoyooorr
paradan ve insandan nefret ediyorumm
PRENSES ne güzel hep beraber hamiş olsakkkk....
bende de bi şişik gerginlik var dediğin gibi..
bi de ayıptır söylemesi kabızlık yapıyor
imdattt diye bağırasım var...
ne güzel bu gece burdasın arada ben de gelirim kiiiii
MAJOR boşver kuzu almaya hak kazandın ya alırsın durumunuz müsait olunca..biz de nisandan sonra toparlanmaya başlıcaz..
en azından yakıt gelmicek
DEVA hap varken hamile kalman imkansız gibi canım..
düzenli içiyorsun dimi?
GESSS saymaya başladın mı sen de h.sonlarını
4 gün var
ama geçer kiiiii
ömürden gidiyor bu günler deyip depresyona bağlıyım
yavrutomm bende sayıyorum şafak valla
ömür geçiyo yaa hakikaten saymasak mıbak tatlı beni de sokcan depresyona yahuu neyse pazartesi sendromuyla beraber gitti darısı diğer pazartesilere inşallah
bu arada bu milletin aklı haftasonu hep banka için mi çalışıyo yahu hakikaten niye pazartesileri bu kadar kalabalık olur anlamam :44::44:
sorma gesim yaaa millet 2 gün tatil yapıyoruz diye yas tutup ptesi 7 de kuyruğa giriyor
yarın yarısı kadar insan gelmez eminim..
neyseeee...
sen neler yapıyorsun alıştın mı vana?
bu akşam çok hamarattım hem bu akşamın yemeğii hem de yarın akşamın yemeğini yaptım..
ama öldüm bittim yorgunluktan...
şimdi de mısır patlattık karadayı izliyoruz...
yarın sabah MAJOR açar topiği sonraaa AMAYAA da gelir..sonra kimlerin geliceği süprizz
bilmiyorum ki şekerim telini veriyim ara istersen ama sonra da ters etki yaparsaAMAYA İbrahim Saraçoğlu'nun epilepsiyede çözüm olan kürleri var mıdır acaba??
eşim bugün yine doktora gitti en son 3 hafta önce gittiğinde doktor ilaç tedavisine başlamıştı.
bugün kontrolü vardı. eşim ilaç kullanmak istemiyor. haplar mide ülseri, uyku, halsizlik ve kilo yapıyor diye.
ama ilaç kullanmadığı için son zamanlarda nöbetleri sıklaşmıştı gece uyurken yani uykuya dalana kadar sürekli sıçrıyordu hemde defalarca.
şimdi daha iyi ama 1 ay sonra tekrar gel demiş doktor. bugün kan vermiş ilacın yan etkisine bakmak için sonuçları 2 gün sonra çıkacakmış.
eşim ısrarla ilaç kullanmak istemediğini söylüyor. bende ne yapacğımı bilemiyorum
slm kızlarr ben geldim...
eşim işe gitti ve ben gece 2ye kadr burdayım(annem gelmezsee)
c.tesi kv.lerdeydık.. pazar annemlerde...annem yatağını al diyordu sürekli. dün aksam aldık cocuk odasına koyduk.. bazalı oldugu için depo görünümünden kurtardı odayı toparladı herşeyi :))
svitt babanın doğum günü kutlu olsun sağılıklı uzun ömürlü olsun inş....
seninde gelmedimi hala?? kac gün oldu yine 10gün oluyor sanırm..bncede git dr. sürekli geçikiyor seninde...
amayaa bn inanıyorum gerk kalamdan tedaviye hamile kalıcaksın...stres cok zor gerçekten..
ablmda iğnelerden çok sinirli biri oldu..bnde regl yüzünden sinirli oldum en ufak şeye patlıyorum resemn
okurken içime doğduuu gess, svit, sen ve ben aynı zmnda hamile kalıcaz sanırmsonra burası olur hamiş topiğiii
plojoo hafta sonu uğramamışsın inş. herşey yolundadır...
hehehehe gelirimmmmm selam derim sonra işere dalarımsorma gesim yaaa millet 2 gün tatil yapıyoruz diye yas tutup ptesi 7 de kuyruğa giriyor
yarın yarısı kadar insan gelmez eminim..
neyseeee...
sen neler yapıyorsun alıştın mı vana?
bu akşam çok hamarattım hem bu akşamın yemeğii hem de yarın akşamın yemeğini yaptım..
ama öldüm bittim yorgunluktan...
şimdi de mısır patlattık karadayı izliyoruz...
yarın sabah MAJOR açar topiği sonraaa AMAYAA da gelir..sonra kimlerin geliceği süprizz
ooo hamarat sivitoşş yaa boşuan demiyorum kii
bizim daha buzdolabımız olmadığı için hep dışardan yiyoruz ve bu drumdan aşırı derecede sıkıldım
vana alıştık kuzucumm okulumada alıştım baya biivan güzel aslında sevdim yaniii tek sıkıntısı yayalar arabada gelse yola atlıyolar sankim bütün yollar yayaların vee dengesiz araba kullanan çok bunun dışında bişey yok
neyse artık topikimizdeki muhabbetleri atık kaçırmıcam kii
afiyet bal şeker olsun kuzumm yoruldun keyfini yap tabi
bilmiyorum ki şekerim telini veriyim ara istersen ama sonra da ters etki yaparsa0216 457 34 10-11-12 ve 0539 470 7646-47 müşteri hizmetlerine ait numaralar.... p.tesi salı çarşamba günler 15-17 saatleri arasında saraçoğlu da orada oluyor, bağlıyorlar, görüşebiliyorsun.
Rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim bilemiyorum ki...... benim de bazen migrenim tutar uykuda, uyanırım sessizce salona geçerim ilacımı alırım ağlayıp zırlıycaksam da en azından kocamcım uyanmasın diye... sonra hafifler yatağa dönerim.... tabi sizde durum çok çok farklı.... evet düşününce bile yorulabileceğin bir hayat.... en azından ayrı olsaydınız, bir çok şey daha kolay olurdu. veya hastalığı gizlenmeseydi.... sana çok haksızlık yapıldığını düşünüyorumteşekkür ederim tatlım.
evet tetikler mi diye bende düşündüm ama ilaçlar karaciğer yağlanması yapmış.
evlendiğimden beri çok huzursuzum ya bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum artık.
eşimi çok seviyorum ama bana sorulmadan yapılan borçlar, annesi, kardeşi, eşimin hastalığını annemden gizlemek falan beni çok yordu artık.
bunaldığımı hissediyorum, yoruluyorum. deli gibi ağlamak istiyorum. böyle bağıra bağıra ağlamak içimdeki öfkeyi kusmak istiyorum.
Rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim bilemiyorum ki...... benim de bazen migrenim tutar uykuda, uyanırım sessizce salona geçerim ilacımı alırım ağlayıp zırlıycaksam da en azından kocamcım uyanmasın diye... sonra hafifler yatağa dönerim.... tabi sizde durum çok çok farklı.... evet düşününce bile yorulabileceğin bir hayat.... en azından ayrı olsaydınız, bir çok şey daha kolay olurdu. veya hastalığı gizlenmeseydi.... sana çok haksızlık yapıldığını düşünüyorum
bn geldim svitt...
survivora kaptırdım kendimi
deva bncede d.k.hapı kullanıyorsan hamile değilsinidir..
major..hyaırlısı kuzumm
ooo hamarat sivitoşş yaa boşuan demiyorum kii
bizim daha buzdolabımız olmadığı için hep dışardan yiyoruz ve bu drumdan aşırı derecede sıkıldım
vana alıştık kuzucumm okulumada alıştım baya biivan güzel aslında sevdim yaniii tek sıkıntısı yayalar arabada gelse yola atlıyolar sankim bütün yollar yayaların vee dengesiz araba kullanan çok bunun dışında bişey yok
neyse artık topikimizdeki muhabbetleri atık kaçırmıcam kii
afiyet bal şeker olsun kuzumm yoruldun keyfini yap tabi
Kızlaar :)
İyiyim cok şükür..
Ara ara girip okumaya calıstım..Dün aksam yegenide alıp gezindik ama gece sancılı gecti yürümekten cok yorulmadım ama sanırım abdest alırken yanlıs hareket yaptım,korktum bayaa ,neymis azcık koca sözü dinleyip lavaboya ayak kaldırmayacaksın :) yapabiliosanda olsun,tehlikeye atmayacan :) neyse ki iyiyim..
SWEAT arkadasına söyle kalp atıslarını dinleyebilecegi cihaz var ondan alabilir ::))
Yattıgım yerden yazıyorum,cok kötü seyler yaptım bu gece :) Hamburger gecesi yaptık :) ben dısarda yemeyince evdekine alıstık :) Bide sonra waffle yaptım ohh :) Adım hacıyatmaz oldu :)) cok yiyormusum :) ama ne yapayım hersey gözüme ayrı bi güzel görünüyor,Sezen'den ötürü :))
Yarın minigimi gorecegiz Allah'ın izniyle,insallah iyi haberlerle gelirim..
Aklımdasınız,merak ediyorum sizi ve özlüyorum kiiii :)
annesiyle çok basit şeyler yüzünden bile tartışabiliyoruz.
ben genelde büyümesin uzamasın diye sessiz kalmayı seçiyorum.
her şeyin en doğrusunu kendisi bilir zaten hep en doğru odur.
dün yemek yerken yoğurt çıkaracaktı yeni mayalamış işte yoğurdu açınca içinden iki kaşık bile alsan sulanıyor hemen dedi.
bende dedimki çukur yapmadan alırsan sulanmaz çukur yaptığın için sıvısı çukurda birikiyor.
yok efendim öyle yapınca yoğurdun her tarafı su oluyormuş, çukur yapınca en azından bir yerde birikiyormuş.
böyle bir şey için bana sesini yükseltti düşünsenize.
ama ben annemden de anneannemden de öyle gördüm ve bence benim dediğim gibi alırsa yoğurdu sulanmıyor.
ama o kafasıın dikine gidiyor. ben bekarken evde yoğurt mayalardım kaşıkla alınca hazır yoğurt gibi katı olurdu.
artık kendisi çok mu sıcak mayalıyor, mayasını mı çok koyuyor bilmiyorum onun yoğurdu ip gibi uzuyor.
sesimi çıkarmıyorum banane ne yaparsa yapsın ya.
nede olsa gelinim ben ve haksızım dimi. artık hiç bir konuda kendi fikrimi söylemeyeceğim.
günleriniz güzel olsunn kızçelerrr
canım öncelikle geçmiş olsun eşine...
ben her konuda çok hak veriyorum sana..
ama bence tek çözümü ayrı eve çıkmanız....ya da kvler kedi evlerine dönsünler ya da siz oraya geçin..
en azından görümcen evlenene kadar yalnız yaşayın kocişinle..
böyle en güzel günlerinizin tadını çıkaramıyorsunuz
kendi yıpratma majorcum..bu akşam yap kendi yoğurdunu görüsün kv nasıl yoğurt yapılır