teşekkür ederim svitimm...inş. Tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
Bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mııı
öyle olursa ocakdamı oluyor doğumm
Olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah
Sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm :d eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.
Aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))
ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..
Nerdensin ve yasın kac???
Teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyor
dikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
Bncede demekki zmnı var daha allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimm
Bnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor
Amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. Teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım
Vana vardınızmı acba?? Inş orda mutlu olursunuzz
deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. Hep dip dibe olursunuzzzz
Bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. Fırsat buldukca yazıyorum
Kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz