Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm:KK66:) amann sana da bana da masallahhh:KK1: kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten :KK66:)

Aynen öyle :)
Yine merak başladı,kontrol araları uzun gelmeye başladı :) Özledim..
Sevindim iyi olmana,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..:nazar:

tünaydınlarrrrr kızlaarrrr :KK16:
okumaya doyamadım bu gün topiğimizi :nazar:
ama alıntılayamadım yine o zamann aklımda kalanlardan özet geçeyimm

AMAAYAA ben de en çok ünv.yıllarımı özlüyorum :KK50: eşimle ünv.de tanışmıştık ve bana ünv.nin kattığı en güzel şey o oldu :KK9:
onun dışında hangi bölümü bitirirsen bitir bankacı oluyorsun zaten :KK31:
ama sen memur olmuşsun süper kiiii :KK52: işinden de pek şikayetin yok sanırım miss gibi daha ne olsun :KK52:

MAJOR biz de kız istiyoruz ama annem ısrarla senin ilk çocuk erkek olcak diyor...
sağlıklı olsun da hiççç farketmez...
battaniye bitince foto koyarsın bizee :KK8:

EVLİMUTLU hoşgeldin tekrarr..benim de en çok korktuğum şey hamilelikte uykuuuu..
arkadaşlarım da hep yıllardır uyumamışçasına uyuyoruz diyorlardı..
ben çalışırken mümkün değil :KK50:
kilon da çok güzel maaşallah :nazar:
isim düşündünüz mü?

PRENSES bu arada beraber hamiş olsak güzel olur tabi bence peş peşe hamile kalıcaz hepimiz çok güzel olcuakkkk :KK8:

BEAUTY özlettin kendini ama çok güzel özet yaparak arayı kapattın :KK52:
sevgililer günün çok güzel geçmiş :nazar:
her gününüz öyle olsunnn ..
okula servisle mi gidiyorsun?eğer servis varsa çok da acele etme..araba fiyatları yükselmiş diyorlar :KK31:
bebiş konusunda da ikimiz aynı kararsızlıktayız..her an bi süpriz patlatabilirz senle :KK9:
ama ben ısrarlar ağustos desem de bebiş gelmek istiyorsa kapımız açık artık
geçen aylarda reglimi hep heyecanla beklerdim panik yapardım ama artık daha hazırım..tek isteğim son bi tatil yapmak...

atladığım olmamıştır inşallah...bu arada bu haftasonu eğitim var demiştim yaa eşim yalnız bırakmayım seni dedi o da geliyor ben aslında bankanın ayarladığı otelde kalıcaktım ama eşim gelince onun için boşa 200 tl vermeyelim dedik görümcemlerde kalıcaz...çok yakınmış eğitim yerine..
ve süprizzzzz kv de geliyor bizle :KK9: :KK9: ben zaten bütün gün eğitim de olucam..akşam da eşimle gezeriz..ki kv iyidir sağolsuun yoksa çıldırırdım niye geliyor diye...parmaklarım ağırdı ne yazdım beee :KK52:

Biz iyiyiz canim boo bol hareket ediyor oglusumm:KK66:) amann sana da bana da masallahhh:KK1: kilo konusunda doktorum da bende cok memnunuz. Muhim olan bebislerin kilosu zaten :KK66:)

isim buldunuz mu canım siz :KK16:

SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:

bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.

isim buldunuz mu canım siz :KK16:

SWEETçim kv neden geliyor kızını görmeye mi :26:

bu arada evet BEAUTY araba fiyatları çok yükseldi.
sanırım acele etmesen iyi olacak.

evet canım kızını hatta kızlarını görmeye geliyor..
ikisi de istanbulda çünkü..bayramdan beri gelmediler hiç...
zaten yarın akşam gidip pazar dönücez..ben eğitimdeyken onlar otursun beraber eğitim çıkışı ki 6 da bitiyor :KK43:
eşimle gezeriz baş başa :KK69:
bu arada garip ama görümcemleri ben de özledim..galiba görümceleri uzaktan sevmek aşkların en güzelii :KK9:

Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
huhuuuu kızlaaarrrr:KK6::KK6:
şuan size erzincandan bağlanıyorummm:KK9::KK9::KK9:
Vana 8 saat yolumuz kaldı :KK55:
Gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh:KK8::KK8:
Bende size yazayım dedimmm:KK76::KK76::KK76:

Teşekkür ederim majorcummm:KK16::KK16: Gidiyoruz bakalım nasıl bir yer bekliyo bizii:KK55::KK55:

Teşekkür ederim tatlımm:KK16:

Oooo gözün aydın kuzummmm ne mutlu sanaaa :119: :119:
Bırakma eşinin peşiniii:KK52::KK52::KK52:yeniden balayı gibi olur size şimdiii:KK52::KK52:

Plojommm çok teşekkür ederimm:KK16::KK16::KK16:

şarkına ba-yıl-dımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:
Belirli aralıklarla patlatırsın artı bundan sonra şarkılarıınııı:KK76::KK76::KK76:

Ooo hamarat hatuunun hali bambaşka kiiiii :119: :KK6::KK6:
Poğaçaların tarifini isterizzz:KK56::KK56:
Kuzucum geçmedi mi hala senin gribinn:KK43::KK43:

Teşekür ederim kuzucaaaan:KK16::KK16:unutcam kiiii hemde hemen unutcam ki siziiii:KK60::63::63::63:
Valla van van dedi yollara düştüm hadi bakalım hayırlısı :KK9::KK9:

Tatlımm iyileşmene sevindimm :KK8: Ama ablan için geçmiş olsun diyim allah korusun bi daha tekrarlamasınn inşallah:26:
Bu arada üzülmekuzum elbet zamanı var gelicek bebeişin en yakın zamandaa:KK49::KK49:

Sağol kuzummmm:KK16::KK16:

Iyiyiz canım sen :KK34:

Yavrumm kıyamam sana yaa yaktın demek bacak arasını:KK9::KK9:
Dikkat et oralar bize lazım:KK17::KK17::KK52::KK52::KK52:

Bu arada hakikaten atasözü doğru çıkmış :KK9::KK9::KK9:

Gülegüle kullanın tatlım evinizii:nazar:
Yenisin yenisinn:KK1::KK1::KK1: Hoşgeldinn:KK3:

canım cok tesekkur ederım eksı olma evet ıkıncı balayı oldu bıze

teşekkür ederim svitimm...inş. Tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
Bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mııı :KK53: öyle olursa ocakdamı oluyor doğumm:KK37: Olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah:KK9:
Sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm :d eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.

Aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))

ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..

Nerdensin ve yasın kac???

Teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyor :KK43: dikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
Bncede demekki zmnı var daha allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimm :KK9: Bnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor :KK53:

Amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. Teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım:KK52:
Vana vardınızmı acba?? Inş orda mutlu olursunuzz

deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. Hep dip dibe olursunuzzzz:KK16:

Bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. Fırsat buldukca yazıyorum :KK34:
Kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz:KK3:

ınsallah canım yakasını bırakmyrm hıc pazartesıde ıse basladım ama anca persembe oldu kendıme geldım

aynen öylee...kilo almamlışım görümcem de demişti verdin kilo diye ama inanmamasıtım :))

valla herkez bi yerde...
Gess vanda..ba işe başladı gelmez oldu..ella hasta...deva malum kocasına kavuştuu.. Major plojo svit burda beauty nerde bilmiyorum kaldımı başka???

geldım geldımmmm bebegım nasılsınız

Kızlar Uzun zaman oldu gıremedım kusura bakmayın eşim geldi tatile gittik geldik falan herşey yolunda heşey yoluna gırıy yavas yavas naslsınız ev konusunuda hallettı bu arada:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hoşgeldinnn :KK9::KK9:
tatillere gidilmiş ohh mis :KK16:
nereye gittiniz tatile bakalım?
yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :KK1:

hoşgeldinnn :KK9::KK9:
tatillere gidilmiş ohh mis :KK16:
nereye gittiniz tatile bakalım?
yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :KK1:

canım bız termal otele gıttık oda kaldık cok guzeldı hersey esım srprız yptı gelırken cıcek gonderdı on dakıka sonra esm geldı arkasına cıcegın ev olayınıda hallettık tatılde cok guzeldı havalarda guzel cok eglendık bgunde dogum gnum esım program yapmıstı onunlayız hersey guzel gıdıyo

canım bız termal otele gıttık oda kaldık cok guzeldı hersey esım srprız yptı gelırken cıcek gonderdı on dakıka sonra esm geldı arkasına cıcegın ev olayınıda hallettık tatılde cok guzeldı havalarda guzel cok eglendık bgunde dogum gnum esım program yapmıstı onunlayız hersey guzel gıdıyo

ooo çok sevindim çok güzel :KK16:
evi ayırıyorsunuz yani artık eşin gidince yalnız kalacaksın öyle mi.
doğum gününde kutlu olsun canım :KK71::118::124::KK16:

ooo çok sevindim çok güzel :KK16:
Evi ayırıyorsunuz yani artık eşin gidince yalnız kalacaksın öyle mi.
Doğum gününde kutlu olsun canım :KK71::118::124::KK16:

canım esım gelınce malesef cnku hıc bırsey yok henuz ıcınde esım gelene kadar anca tamamlanır olsun bunada sukur :) tesekkur ederim canım sabırsılıkla ısten cıkmayı beklıyorm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlar bu arada resımlı beyaz esyaa yatak odası l koltuk dusunuyorz model gorurusenız bnmle paylasır mısınız fıkır olsun

Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..

Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm

İsmimiz Yavuz Selim olcak insallahh:KK49:

:nazar: o zaman sağlıkla kucağına al inşallah Yavuz Selimi :nazar: :KK52:
canım esım gelınce malesef cnku hıc bırsey yok henuz ıcınde esım gelene kadar anca tamamlanır olsun bunada sukur :) tesekkur ederim canım sabırsılıkla ısten cıkmayı beklıyorm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım öncelikle gözün aydın vee doğum günün de kutlu olsunnn :KK76:

Oyy :) Beklediğin her güne değer günler geçiriyorsun,çok sevindim canım,tatile,evi hallettiğinize,böyle mutlu olmana :)
Doğum günün kutlu olsuun,yeni yaşın daha da güzel mutluluklar getirsin inşallah..

Sweatt
Değişik bi haftasonu olacak :) Ne güzel olmuş planlar :) Sevindiimm

aynen plojocum değişik bi hafta sonu olucak :KK8:
ama uyuyamıcam ya en çok ona üzülüyorum :KK43:
ya eğitime gidicem sonuçta şahsi işim değil yetkilime diyorum ki en azından 3-4 gibi çıkayım da gece yollarda olmıyayım
yarın ki yoğunluğa bakarız diyor :KK47: yok böyle bir şey yaa...sabır sabır..
zaten araba da aldık istifa tamamen kalktı gündemimizden ...napalım kader kısmet..
şu an tek hayallini kurduğum şey doğum izni ..yani henüz ortada yok ama o -en az-4 ay tatilin hayali bile güzelll :KK52:

HAYIRLI UGURLU OLSN YAVUZCUK KK UYELERINE TEYZELERINE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya eğitime gidicem sonuçta şahsi işim değil yetkilime diyorum ki en azından 3-4 gibi çıkayım da gece yollarda olmıyayım
zaten araba da aldık istifa tamamen kalktı gündemimizden ...napalım kader kısmet..
şu an tek hayallini kurduğum şey doğum izni ..yani henüz ortada yok ama o -en az-4 ay tatilin hayali bile güzelll :KK52:
Cook tesekkur ederim kizlar:KK66: insallah tum isteyenlere nasib olsun bu heycanlar:21:

Bu patronlar,yetkililer nasıl bir vicdana bürünüyor merak ediyorum:KK31:
Eşimle işe giderken haftada 1 mutlaka konusurduk bu konuyu..Bir yerden geçiyoruz kızlar kışın ortasında dükkanın ( çok şık ev eşyaları satan bir yer ) camlarını siliyorlar,hiçbirşeyle değil bildiğimiz evin camını siler gb..Ya diyorum nasıl?Yapmayıversin kışın,yazın koy yine kuralını tozdur fln tmm ama can o ya,o da anasının kuzusu,onunda vücut değerleri belli sadece insan..Amaann kızdım yine :KK9: Versin işte sana izin,ne olacak sanki,yoğun olsa idare edemeyecekse niye yetkili o :KK9::KK9:
İnşallah doğumda beklediğin gb olur :KK34:

huhu kızçeleeerrr:KK76::KK76::KK76::KK76: ben geldimmm :119:
çok vakit bulamıyorum kuzulaarr:KK5::KK5: sizi çok özledimkiii :KK16::KK16::KK16:
sezenden sonraa yavuz selim geliyomuşşş:KK8::KK8: hayırlı uğurlu olsun:KK8::KK8::KK8:
prenses kuzumallah hayırlı zamanlardaa bebiş versin inşallaah:KK16::KK16:
sivitoşta istanbula gidiyo oyyy:KK14::KK5::KK5: inşallah gezmeye zamananınız olurr:KK16:

X