- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.461
Bu arada plojo yazılarını okuyunca hemen hamile kalasım geliyor, gerçi ben bir sene geZmek istiyorum... Bu yaz Budapeşte üstünden Avusturya-Macaristan,Prag falan gezmeyi planlıyoruz, 1-2 haftada ky nin Fethiye'de yazlıkta kalırız... O yüzden yaza hamile kalabilirdim diyordum birazcık daha erteleyebilirim sanırım... Gerçi hiç belli olmaz bize...
amaya kürlere başlarken kendini psikolojik olarak da pozitif tut, ben inanıyorum çok yakın bir zamanda hamileyim diye geleceksin....
plojooooo yine öyle bi yazdın ki eve gidip acil yaramazlık yapasım geldi
aslında evet hayat kısa..ne kadar çabuk bebiş sahibi olursak o kadar çok vakit geçiririz onunla yaşamamız boyunca....
sen biraz daha yazarsan senin bebiş gelmeden ben hamiş kalıcam
Bu arada plojo yazılarını okuyunca hemen hamile kalasım geliyor, gerçi ben bir sene geZmek istiyorum... Bu yaz Budapeşte üstünden Avusturya-Macaristan,Prag falan gezmeyi planlıyoruz, 1-2 haftada ky nin Fethiye'de yazlıkta kalırız... O yüzden yaza hamile kalabilirdim diyordum birazcık daha erteleyebilirim sanırım... Gerçi hiç belli olmaz bize...
amaya kürlere başlarken kendini psikolojik olarak da pozitif tut, ben inanıyorum çok yakın bir zamanda hamileyim diye geleceksin....
plojooooo yine öyle bi yazdın ki eve gidip acil yaramazlık yapasım geldi
aslında evet hayat kısa..ne kadar çabuk bebiş sahibi olursak o kadar çok vakit geçiririz onunla yaşamamız boyunca....
sen biraz daha yazarsan senin bebiş gelmeden ben hamiş kalıcam
tünaydın kızlaarrr
eşimi her geçen gün daha çok seviyorum yaaa
dün akşam eve gittim -bu arada misafir gelicekti ya evi toplamış mis gibi yapmış-aldı beni yanına dediki sen yine yemeğe git onlarla
ama biraz dikkat et olur mu ben seni gözümden sakınıyorum falan..ben de ne kadar üzgün olduğumu dile getirincee tatlıya bağladıkk
evliliğimizin ilk zamanlarına göre daha kolay problemlerimizi çözer olduk
AMAYAAA ben de yürekten inanıyorum bir gün buraya bebiş haberiyle geliceğine..hem dee en yakın zamandaaa
inşallah kürler,tedaviler ve tabiiki Rabbimin izniyle bebiş gelir göbişe
PLOJOOO o kadar güzel yazıyorsun kiiiii tüylerim diken diken oluyor hep..
bi roman falan mı yazsan acaba
inşallah hepimiz sizin kadar şanslı oluruz...
PRENSES özel mesaj atıyorum şimdi sana yoksa iyice deşifre olucam burda
ya testi tekrarlasan mı ama insan hevesleniyor da..
baksana plojonun da çıkmamış baştan...
MAJOR bu eşler hep yanımızdayken ki Allah ayırmasın biz süpriz falan yapamayız
elbette ihtiyaçlarımız var,kimimiz ev ,kimimiz araba,kimimiz zaten okudum işimi yürüteyim diyor..Herkes kendine göre haklı tabi ki cünkü herkes kendi biliyor nasıl bir hayat sürdürdüğünü..Ama şunu unutmamak gerek,bir bebek hayatınızda sizi kısıtlamayacak birşey..İnsan isteyince herşeyi yapar,bebekle beraber bereketi artan aileler var,bebeği olup çalışanlar var vs vs..Diyeceğim aslında cok kısa hayatında olduğunu düşünmeye başladığında seni şimdiye kadar hiçbirşeyin o kadar mutlu etmediğini göreceksin,geç kalmışlık hissiyle keşke hemen yapsaymışız dersin..
Zaten düşşünsene bir kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek dönemdir
Hayat bizim planlarımızdan kısa..
Ne güzel yaa :) Maşallah enişteyeBence konussanız bile birbirinize iyi gelir..Sende sen üzülme diye laf etmiyor belki diyorsun,belki o da öyle farklı birşey düşünüyor :) Rabbim en kısa zamanda nasip etsin,neylerse güzel eyler,var bir zamanı..
Sizi topiğin en romantîk çifti ilan ediyorum , düşüncelere bak ya... Yani eşimde biz istesek de sizin gibi olamayız , araba işi ne gelince Cnm , şu an için ortada araba yok, bulur bulmaz alıcaZ....
swit yemekteki olayınıza gelince, her erkek kıskanırdı, hani senin bir art niyetinin olmadığını biliyor eşin ama napsın... Sevdiğinden kıskanıyor.... Zaten tatlıya bağlamışsınız... Ders olayında o bayanlarda benle aynı ders saatine giriyor, sorun benim 3 gün, onların 4 güne yayılmış olması...
kızlar iZmire gidiyoruz... Eşimin toplantısı vardı ,benimde dersim yoktu, dedim bende geleyim, şu an yoldayım, eşim dün gitti... Liseden kardeşim diyebileceğim bir arkadaşımda kalacağız, pazar günü gece de döneriz...
değişiklik olur bizim için ... Gerçi sevgililer gününde arkadaşımı tek bırakamayız ama olsun, hep beraber vur patlasın çal oymasınlı bir yere gideriz
elbette ihtiyaçlarımız var,kimimiz ev ,kimimiz araba,kimimiz zaten okudum işimi yürüteyim diyor..Herkes kendine göre haklı tabi ki cünkü herkes kendi biliyor nasıl bir hayat sürdürdüğünü..Ama şunu unutmamak gerek,bir bebek hayatınızda sizi kısıtlamayacak birşey..İnsan isteyince herşeyi yapar,bebekle beraber bereketi artan aileler var,bebeği olup çalışanlar var vs vs..Diyeceğim aslında cok kısa hayatında olduğunu düşünmeye başladığında seni şimdiye kadar hiçbirşeyin o kadar mutlu etmediğini göreceksin,geç kalmışlık hissiyle keşke hemen yapsaymışız dersin..
Zaten düşşünsene bir kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek dönemdir
Hayat bizim planlarımızdan kısa..
Ne güzel yaa :) Maşallah enişteyeBence konussanız bile birbirinize iyi gelir..Sende sen üzülme diye laf etmiyor belki diyorsun,belki o da öyle farklı birşey düşünüyor :) Rabbim en kısa zamanda nasip etsin,neylerse güzel eyler,var bir zamanı..
Çok sevindiiimmMaşallah..Sorunları büyütmeden ilerleyince,aslında ne kadar basit ooldukları çıkıyor ortaya :)
Bu yazılar çok okumaktan :)) Edebiyatı hep sevmekten kaynaklanıyor galibaAllah daha güzel anılar,sevinçli haberler nasip etsin sizleredee
enişteyee alkışşşşşş bu aradaaaa
canım benimmmmsenin bakış açını da çok seviyorum....bi kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek an, evet mantıklı
arada konuşuyoruz elbette, onun beni bu denli sevdiğinden EMİN OLMAK çok güzel bi duygu...
aklıma ne geldi, eşya bakıcaz, ben eşimin çok zamanı olmadığından bir kaç yere baktım onu pek gezdirmemek adına... beğendiğim yerlere gideriz sadece diye düşündüm. sonra neyse gittik bi yere bakıyoruz ben daha modern, rahat bi takım olsun diye düşünüyorum. sonra satıcı bize çooookkkkk klasik bi koltuk takımı gösterdi, eşimde oturdu hım rahatmış falan dedi hııı öylemi dedim beğendin mi dedim evet dedi sen dedi iyiiiii dedim ve biz o takıma karar verip çıktık. yeğenim var benden 4 yaş küçük; evi tuttuk bu arada, yeğenlerim de temizliğe geldiler sağolsunlar.....yeğenim hadi koltuk takımları yatak odanızı falan da gösterin mağazada dedi, gittik. gösterdik yeğenim "bunu mu beğendin gerçekten" dedi, beni çok iyi tanır sevmeyeceğimi tahmin etmiş yok dedim ben değil eşim beğendi, sonuçta ev ikimizin.... eşim ordan ben sen beğendin diye ses çıkarmadım dedi ben de sen beğendin diye şeyetmiştim dedimmmm yeğenim nası gülüyo anlatamam beğenmediğiniz bi takım mı alcaktınız daha spor şeyler bakalım hadi dedi, o gün gelen bi takım varmış çok da sevdim eşim de sevdiiii böylece klasik, baraklı mı deniyo ne, onlardan almamış olduk o gün fikirlerimizi birbirimize sürekli tüm açıklığıyla söylemeye söz verdik
öncelikle iyi yolculuklar tatlım
yok canım öyle abartacak bir şey yokki çiçek göndermiş iş yerine o kadar
başka plan yaptımı acaba çok merak ediyorum
bu arada görümcemin erkek arkadaşı bana mesaj atmış
bu gece 00:01'de eve bir şey gönderecekmiş ne gönderecek acaba meraktan çatlıyorum ya.
bana dediki görümceni uyutma uyumasın sankın kapıyı o açsın sende videoya çek dedi.
benden yardım istedi bakalım göreceğiz bu gece
evet evet evet tekme yiyip mutlu olduğu tek an
tatlım ben evlilik yıldönümü falan geçsin diyorum öyle istiyorum yani ne bileyim
ama daha fazla uzatmam çünkü tek çocuk istemiyorum biraz büyüyünce 2. bebişi yapıcam
yüzümde bir tebessüm oldu okurken çok komikmiş
iyi olmuş iyikide yiğeninle tekrar bakmaya gitmişsiniz
böylelikle fikirlerinizide açıkça söylemeye başlamışsınız
enişteyee alkışşşşşş bu aradaaaa
canım benimmmmsenin bakış açını da çok seviyorum....bi kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek an, evet mantıklı
arada konuşuyoruz elbette, onun beni bu denli sevdiğinden EMİN OLMAK çok güzel bi duygu...
aklıma ne geldi, eşya bakıcaz, ben eşimin çok zamanı olmadığından bir kaç yere baktım onu pek gezdirmemek adına... beğendiğim yerlere gideriz sadece diye düşündüm. sonra neyse gittik bi yere bakıyoruz ben daha modern, rahat bi takım olsun diye düşünüyorum. sonra satıcı bize çooookkkkk klasik bi koltuk takımı gösterdi, eşimde oturdu hım rahatmış falan dedi hııı öylemi dedim beğendin mi dedim evet dedi sen dedi iyiiiii dedim ve biz o takıma karar verip çıktık. yeğenim var benden 4 yaş küçük; evi tuttuk bu arada, yeğenlerim de temizliğe geldiler sağolsunlar.....yeğenim hadi koltuk takımları yatak odanızı falan da gösterin mağazada dedi, gittik. gösterdik yeğenim "bunu mu beğendin gerçekten" dedi, beni çok iyi tanır sevmeyeceğimi tahmin etmiş yok dedim ben değil eşim beğendi, sonuçta ev ikimizin.... eşim ordan ben sen beğendin diye ses çıkarmadım dedi ben de sen beğendin diye şeyetmiştim dedimmmm yeğenim nası gülüyo anlatamam beğenmediğiniz bi takım mı alcaktınız daha spor şeyler bakalım hadi dedi, o gün gelen bi takım varmış çok da sevdim eşim de sevdiiii böylece klasik, baraklı mı deniyo ne, onlardan almamış olduk o gün fikirlerimizi birbirimize sürekli tüm açıklığıyla söylemeye söz verdik
bak ben de merak ettim acaba ne süpriz yapıcak?
yarın sabah yaz bize deeee
AMAYAA yaa ben senin bazen yazılarına ek alıntı yapamıyorum
solda çıkıyor ama + lı alıntılama çıkmıyor..bendedir belki problem
neyse böyle de yetişirim ben sana
iyiki gitmişsiniz tekrar yoksa ikinizin de istemediği koltuklar olucaktı şu an yuvanızda ama güzel ders olmuş
biz de eşimle yiyecek konusunda aynı trajikomiklikte şeyle yaşıyoruz..diyelim ki ikimizinde sevdiği yemekten,ya da tatlıdan az kaldı..ben o yesin diye yemiyorum o da ben yiyeyim diye bırakıyormuş sonuç çöpe gidiyoraşamadık hala bunu
dün akşam tavuk çıkarmıştım buzluktan eşime bak bakalım çözülmüş mü dedim?çözülmediyse de be doğrar yaparım dedi...o 6 gibi evdr olyor yaa. ne makbule geçti iyiki söylemişim bak diye
Hemencik size bakayım dedim uyumadan :) Sinemadaydık bu akşamda,yarında bi arkadaşla bebeği olan diğer arkadaşa gidecez,hepimiz asağı yukarı aynı zmnlarda evlendik :) Çok gezer oldum ben buara :))
Allah daim etsin huzurunuzu,sevginizi :) çok seviniyorum böyle olunca,ev huzuru gercekten bambaşka..
Mobilyalarda son anda kurtulmuş :) Aslında düşünüp kurmak yerine konuşmak ne büyük nimet işte :)
MAJOR kardeşli plan yapmanada sevindim,sende bizim gb :)) süprizide merak ettim yahu :))
AMAYAA yaa ben senin bazen yazılarına ek alıntı yapamıyorum
solda çıkıyor ama + lı alıntılama çıkmıyor..bendedir belki problem
neyse böyle de yetişirim ben sana
iyiki gitmişsiniz tekrar yoksa ikinizin de istemediği koltuklar olucaktı şu an yuvanızda ama güzel ders olmuş
biz de eşimle yiyecek konusunda aynı trajikomiklikte şeyle yaşıyoruz..diyelim ki ikimizinde sevdiği yemekten,ya da tatlıdan az kaldı..ben o yesin diye yemiyorum o da ben yiyeyim diye bırakıyormuş sonuç çöpe gidiyoraşamadık hala bunu
dün akşam tavuk çıkarmıştım buzluktan eşime bak bakalım çözülmüş mü dedim?çözülmediyse de ben doğrar yaparım dedi...o 6 gibi evdr olyor yaa. ne makbule geçti iyiki söylemişim bak diye
Hemencik size bakayım dedim uyumadan :) Sinemadaydık bu akşamda,yarında bi arkadaşla bebeği olan diğer arkadaşa gidecez,hepimiz asağı yukarı aynı zmnlarda evlendik :) Çok gezer oldum ben buara :))
Allah daim etsin huzurunuzu,sevginizi :) çok seviniyorum böyle olunca,ev huzuru gercekten bambaşka..
Mobilyalarda son anda kurtulmuş :) Aslında düşünüp kurmak yerine konuşmak ne büyük nimet işte :)
MAJOR kardeşli plan yapmanada sevindim,sende bizim gb :)) süprizide merak ettim yahu :))
MAJOR Aferin adaya :)) Beklenmedik anda olunca daha bi güzel yaa :)
Hamile olmasaydım bende bugün ciceklerin icinde telefonlara siparislere bakıyor olacaktım :) Amcam (abim gbdir) cicekci dükkanı var :) Dün dedim geleyim ama 5 öğün yemek isterim,gülüyorlar :)))) Cok keyifli oluyor durmak orda ama bu sene olmadı..
huuu huuu bu mutlu sevgililier gününden tünaydınlar sevgili bayanlar
günlerimiz aşk dolu geçsin inşallahhh
bi türlü alıntı yapamadım internet yavaş heralde neyse buna şükür
MAJORR normalde de roamtik midir görümcenin sevgilisi maaşallah
nasıl sevinmiştir kimbilir görümcen..
gerçi eşim bana orkide alsa ben niye bu kadar para verdin daha doğalgazı ödücez derim
odun oldum galiba ben de
bu arada ben de post itler yapıştırdım aynaya da kalp çizdim rujlaa
AMAYAA benim de duam aynı her akşam eve koşarak gitmek...şimdi depar atıyorum eve doğru
inşallah hep öyle olur hatta bebiş olursa uçarak mı giderim kiiii
PLOJOOOOO bugün çiçekçi de olmak vardı..ne güzel olurduuu..
ben yazılan notları merak ederdim
ne meraklıyım yahuuu
neyse senin en büyük çiçieğin içindeee....
haydi Sezennn tekmele anneyi
çiçeklerle uğraşmak bencede çok güzel. Eşimin bana gönderdiğiçiçek gül ve lilyumlardan oluşuyordu.
lilyumun biri kapalıydı bu sabah gediğimde o kadar güzel açmıştıki hemen fotoğrafını çekip eşime gönderdim :)
sonrada polenler taç yapraklarını batırmasın diye kopardım onları çok güzel bir çiçek
evde yetiştirmeye karar verdim
çiçekçi açmak için ne gerek acaba gerçekten yapmak isteyeceğim bir iş
bence çok romantik ama nedense görümcem öyle düşünmüyor.
daha ne bekliyorsa artık pehh diyorum
kıza dedimki ya siz daha yeni sevgili olmuştunuz o zamanlar bir çocuk kitabı vardı "..... aşık oldu" diye görümcemin adı işte.
o kitabı göndermişti ne kadar ince düşünmüştü.
sonra doğumgününde sultan papağanı alıp taa istanbul'dan buraya gelmişti hemde sadece 1 saat görmek için.
görümcem yıllardır sultan papağanı istiyordu
vee onunlada kalmayıp aynı hafta sonu istanbulda en yakın arkadaşlarıyla birlikte yat gibi bir şey kiralayıp denizde doğum gününü kutlamışlardı.
bunu duyunca ohaa demiştim bu çocuk fabrikatör değilki nerden getiriyor bu kadar parayı.
fotoğraflarını görünceye kadarda inanmamıştım.
artık bu sevgililer günündede orkide göndermiş.
ve bende çiçeği görünce bu kadar para verilir mi bu çiçeğe dedim yani
eşimde görünce aynı tepkiyi verdigörümcemle annesi ne kadarki bu çiçek dediler yani en az 150 dedimde kv şoka girince alıp geri götür ver bu çiçeği ne gerek var falan diye söylenmeye başladı.
neden böyle pahalı şeyler alıyor dedi.
öyle işte kızlar çenem düştü.
vay beee neler yapmış çocuk da görümcenin beklentisini ben de çözemedim
ama gerçekten sevmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ki çocuk..
mesela benim eşim dün akşam yemekleri yapmış sofrayı hazırlamış..
sevinçten ağlıcaktım vallaa..ama yemek hazır olduğu için değil..
o da yorgun olmasına rağmen ben mutlu olayım diye yapmış daha ne isteyim kiii
bu arada bu kadar süpriz de tehlikeli evlenince doğal olarak bukadarını yapamıcak senin görümce başına ekşir gibime geliyor
slm kzlar bni merk etmişsinizz bnde gelmek istiyorum ama misafirler varken olmuyor..pek kuyamadım 2sayfa okudm sadece..
testi tekrar yaptım dun aksm ama yine negatif..bnde acba testte mi var sorn diyorum..p.tesiye kadr gelmesse reglm gidicem kan testine...hayırlısı artık...
bu arada hastayım bi hırılt var içimde öksürüyorum..
en kısa zmnda dönücemm