Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Tatilde olur belki sizin bebişte Bizde 2 kere gittik eşimle tatile,bir balayı 2. sinde de zaten 6 haftalık fln hamileydim :) Bu sene minikle gitme hayalleri kuruyoruz sağlık olursa :) Zaten dura dura ilerliyoruz geze geze kendi arabamızla,minik neşemize neşe katar :) Allah gönlünüze göre versin..Ben böyle konusuyorum ama Rabbime şükürler olsun sağlıklı,şikayetim olmadan bir gebelik geçiriyorum bunun etkiside çoktur fikirlerimde belki..İnşallah sizlerinde böyle,daha güzel geçer
Hayırlı yolculuklar buarada :) İnşallah güzel geçer :)

İşte buuuu :) Sezen'le planlarımız bu bol hamile bol arkadaş
Şaka bir yana tabi ki tatilinizide yapın,çok büyük bir zaman dilimi değil en azından..Yani 2-3 sene daha düşünmüyoruz desen farklıda,şurda ne kaldı zaten yaza :)

tatlım psikoloji konusunda hiç sıkıntım yok, hatta fazla "rahat" ve "başına ne gelse gülüp geçen" bir halim olduğu söylenir..... hayat felsefem şu ki, değiştiremeyeceğin bir şey için üzülmenin pek bi faydası yok, çabala ama üzülme... bu arada inşallahhhh dediğiniz gibi gebiş gebiş de gelicemmmm.....

e hadi inşallahhhh sen de gebiş kalll, herkes de gebiş kalsınnnnnn

enişteyee alkışşşşşş bu aradaaaa

canım benimmmm senin bakış açını da çok seviyorum....bi kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek an, evet mantıklı

arada konuşuyoruz elbette, onun beni bu denli sevdiğinden EMİN OLMAK çok güzel bi duygu...

aklıma ne geldi, eşya bakıcaz, ben eşimin çok zamanı olmadığından bir kaç yere baktım onu pek gezdirmemek adına... beğendiğim yerlere gideriz sadece diye düşündüm. sonra neyse gittik bi yere bakıyoruz ben daha modern, rahat bi takım olsun diye düşünüyorum. sonra satıcı bize çooookkkkk klasik bi koltuk takımı gösterdi, eşimde oturdu hım rahatmış falan dedi hııı öylemi dedim beğendin mi dedim evet dedi sen dedi iyiiiii dedim ve biz o takıma karar verip çıktık. yeğenim var benden 4 yaş küçük; evi tuttuk bu arada, yeğenlerim de temizliğe geldiler sağolsunlar.....yeğenim hadi koltuk takımları yatak odanızı falan da gösterin mağazada dedi, gittik. gösterdik yeğenim "bunu mu beğendin gerçekten" dedi, beni çok iyi tanır sevmeyeceğimi tahmin etmiş yok dedim ben değil eşim beğendi, sonuçta ev ikimizin.... eşim ordan ben sen beğendin diye ses çıkarmadım dedi ben de sen beğendin diye şeyetmiştim dedimmmm yeğenim nası gülüyo anlatamam beğenmediğiniz bi takım mı alcaktınız daha spor şeyler bakalım hadi dedi, o gün gelen bi takım varmış çok da sevdim eşim de sevdiiii böylece klasik, baraklı mı deniyo ne, onlardan almamış olduk o gün fikirlerimizi birbirimize sürekli tüm açıklığıyla söylemeye söz verdik

öncelikle iyi yolculuklar tatlım
yok canım öyle abartacak bir şey yokki çiçek göndermiş iş yerine o kadar
başka plan yaptımı acaba çok merak ediyorum

bu arada görümcemin erkek arkadaşı bana mesaj atmış
bu gece 00:01'de eve bir şey gönderecekmiş ne gönderecek acaba meraktan çatlıyorum ya.
bana dediki görümceni uyutma uyumasın sankın kapıyı o açsın sende videoya çek dedi.
benden yardım istedi bakalım göreceğiz bu gece

evet evet evet tekme yiyip mutlu olduğu tek an
tatlım ben evlilik yıldönümü falan geçsin diyorum öyle istiyorum yani ne bileyim
ama daha fazla uzatmam çünkü tek çocuk istemiyorum biraz büyüyünce 2. bebişi yapıcam

yüzümde bir tebessüm oldu okurken çok komikmiş
iyi olmuş iyikide yiğeninle tekrar bakmaya gitmişsiniz
böylelikle fikirlerinizide açıkça söylemeye başlamışsınız

bak ben de merak ettim acaba ne süpriz yapıcak?
yarın sabah yaz bize deeee

AMAYAA yaa ben senin bazen yazılarına ek alıntı yapamıyorum
solda çıkıyor ama + lı alıntılama çıkmıyor..bendedir belki problem
neyse böyle de yetişirim ben sana
iyiki gitmişsiniz tekrar yoksa ikinizin de istemediği koltuklar olucaktı şu an yuvanızda ama güzel ders olmuş

biz de eşimle yiyecek konusunda aynı trajikomiklikte şeyle yaşıyoruz..diyelim ki ikimizinde sevdiği yemekten,ya da tatlıdan az kaldı..ben o yesin diye yemiyorum o da ben yiyeyim diye bırakıyormuş sonuç çöpe gidiyor aşamadık hala bunu

dün akşam tavuk çıkarmıştım buzluktan eşime bak bakalım çözülmüş mü dedim?çözülmediyse de be doğrar yaparım dedi...o 6 gibi evdr olyor yaa. ne makbule geçti iyiki söylemişim bak diye

Hemencik size bakayım dedim uyumadan :) Sinemadaydık bu akşamda,yarında bi arkadaşla bebeği olan diğer arkadaşa gidecez,hepimiz asağı yukarı aynı zmnlarda evlendik :) Çok gezer oldum ben buara :))

Allah daim etsin huzurunuzu,sevginizi :) çok seviniyorum böyle olunca,ev huzuru gercekten bambaşka..
Mobilyalarda son anda kurtulmuş :) Aslında düşünüp kurmak yerine konuşmak ne büyük nimet işte :)

MAJOR kardeşli plan yapmanada sevindim,sende bizim gb :)) süprizide merak ettim yahu :))

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerr
Sevgililer gününüz kutlu olsuunnnn
Aşk ile sevgi ile güzel bir gün olsun
bu sabah küçük postitlere aşkımı anlatan kelimeler yazdım elbise dolabına yapıştıdım
görünce çok sevinmiş kocacım

görümcemin hediyesine gelince kızlar.
erkek arkadaşı kocaman iki dallı bir orkide göndermiş
o kim bilir daha neler yapar

Eklentiler

• $20140213_231354.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 30
MAJOR Aferin adaya :)) Beklenmedik anda olunca daha bi güzel yaa :)

Hamile olmasaydım bende bugün ciceklerin icinde telefonlara siparislere bakıyor olacaktım :) Amcam (abim gbdir) cicekci dükkanı var :) Dün dedim geleyim ama 5 öğün yemek isterim,gülüyorlar :)))) Cok keyifli oluyor durmak orda ama bu sene olmadı..

ah be kuzu sizinki de fenaymış, bari paylaşıp yiyin yahu

evet canım aynen dediğin gibihep öyle dua ettim zaten, ayaklarımın koşar adım eve gitsin geri geri gitmesin... huzurumuz daim olsun diye kocamı çok seviyorum kiiiii

huuu huuu bu mutlu sevgililier gününden tünaydınlar sevgili bayanlar
günlerimiz aşk dolu geçsin inşallahhh
bi türlü alıntı yapamadım internet yavaş heralde neyse buna şükür

MAJORR normalde de roamtik midir görümcenin sevgilisi maaşallah
nasıl sevinmiştir kimbilir görümcen..
gerçi eşim bana orkide alsa ben niye bu kadar para verdin daha doğalgazı ödücez derim
odun oldum galiba ben de
bu arada ben de post itler yapıştırdım aynaya da kalp çizdim rujlaa

AMAYAA benim de duam aynı her akşam eve koşarak gitmek...şimdi depar atıyorum eve doğru
inşallah hep öyle olur hatta bebiş olursa uçarak mı giderim kiiii

PLOJOOOOO bugün çiçekçi de olmak vardı..ne güzel olurduuu..
ben yazılan notları merak ederdim
ne meraklıyım yahuuu
neyse senin en büyük çiçieğin içindeee....
haydi Sezennn tekmele anneyi

çiçeklerle uğraşmak bencede çok güzel. Eşimin bana gönderdiğiçiçek gül ve lilyumlardan oluşuyordu.
lilyumun biri kapalıydı bu sabah gediğimde o kadar güzel açmıştıki hemen fotoğrafını çekip eşime gönderdim :)
sonrada polenler taç yapraklarını batırmasın diye kopardım onları çok güzel bir çiçek
evde yetiştirmeye karar verdim
çiçekçi açmak için ne gerek acaba gerçekten yapmak isteyeceğim bir iş

bence çok romantik ama nedense görümcem öyle düşünmüyor.
daha ne bekliyorsa artık pehh diyorum
kıza dedimki ya siz daha yeni sevgili olmuştunuz o zamanlar bir çocuk kitabı vardı "..... aşık oldu" diye görümcemin adı işte.
o kitabı göndermişti ne kadar ince düşünmüştü.
sonra doğumgününde sultan papağanı alıp taa istanbul'dan buraya gelmişti hemde sadece 1 saat görmek için.
görümcem yıllardır sultan papağanı istiyordu
vee onunlada kalmayıp aynı hafta sonu istanbulda en yakın arkadaşlarıyla birlikte yat gibi bir şey kiralayıp denizde doğum gününü kutlamışlardı.
bunu duyunca ohaa demiştim bu çocuk fabrikatör değilki nerden getiriyor bu kadar parayı.
fotoğraflarını görünceye kadarda inanmamıştım.
artık bu sevgililer günündede orkide göndermiş.
ve bende çiçeği görünce bu kadar para verilir mi bu çiçeğe dedim yani
eşimde görünce aynı tepkiyi verdigörümcemle annesi ne kadarki bu çiçek dediler yani en az 150 dedimde kv şoka girince alıp geri götür ver bu çiçeği ne gerek var falan diye söylenmeye başladı.
neden böyle pahalı şeyler alıyor dedi.
öyle işte kızlar çenem düştü.

vay beee neler yapmış çocuk da görümcenin beklentisini ben de çözemedim
ama gerçekten sevmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ki çocuk..
mesela benim eşim dün akşam yemekleri yapmış sofrayı hazırlamış..
sevinçten ağlıcaktım vallaa..ama yemek hazır olduğu için değil..
o da yorgun olmasına rağmen ben mutlu olayım diye yapmış daha ne isteyim kiii
bu arada bu kadar süpriz de tehlikeli evlenince doğal olarak bukadarını yapamıcak senin görümce başına ekşir gibime geliyor

zaten bende kızıyorum öyle şeyler yapıyorki ben asıl evlenme teklifini nasıl eder diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
zaten doğum günü olayından sonrada direk söylemiştim doğum günün böyleyse evlilik teklifi nasıl olur bilemiyorum diye.
ve o kadar çok şey yapmış olmasına düşünmesine rağmen görümcemde hep bir memnuniyetsizlik var.

düşünsenize dün benim öküz sevgilim bence hiç birşey akıl etmeyecek yapmayacak diyordu.

asıl kendisi hiçbir şey yapmadı

slm kzlar bni merk etmişsinizz bnde gelmek istiyorum ama misafirler varken olmuyor..pek kuyamadım 2sayfa okudm sadece..

testi tekrar yaptım dun aksm ama yine negatif..bnde acba testte mi var sorn diyorum..p.tesiye kadr gelmesse reglm gidicem kan testine...hayırlısı artık...

bu arada hastayım bi hırılt var içimde öksürüyorum..

en kısa zmnda dönücemm

prensesss acaba sabah m yapsaydın testii
hayırlısı canım en hayırlı zamanda gelsin bebiş
sen de misafirlerin gidince dön aramıza ...

MAJORe katılıyorum kimsecikler yook

GES Vanda şimdi telaşı vardır ev tutma vb.. ama ELLA nerdeeee
sayfaları okuyamadığım o günleri özledim

bu arada PLOJO sormayı unuttum hangi filme gittiniz?biz eyvah eyvah 3 e gitmek istiyoruz..ilk 2 sini çok sevmiştim benn

bu arada bir haftayı da bitirdik çok şükürrr
2 gün tatil paha biçilemez

Huhuuu tatliskolaaar :)) ges geldii ama gitcek
Vana geldik evimizi tuttuk dun bugun esyalari aldik yarin evinize gecicezz :119:
Vee en onemlisi evde net var :119:
Sizi cok ozledimmm telden zor oluyo en kisa surede aranizdayim ♡♥♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…