Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
üzülme sivitiiiiii...... fark etmemiş olabilirsin, yada yanına oturana kalk diyemeye bilirsin, yer değiştirmek de abes kaçar.... sadece bundan sonra daha dikkatli davranırsın olur biter.... mesela ben genelde ilk sandalyeye otururum.... böylece en azından sadece bi tarafımda erkek olma ihtimali olur :) hatta özellikle cam kenarına falan geçerim, iki masa arasına yakın olmaz.... zaten kocan da anlamıştır bence senin de üzüldüğünü tatlım..... yoksa yemeği iş yerine söyleyeceğini söylediğinde "iyi fikir" diyebilirdi aynı asık suratla....

ya inan ben de çok dikkat ederim..yani eşim olmasa da dikkatliyimdir sevmem öyle mıç mıç kız-erkek ilişkilerini de
ama işte sakınan göze çöp batar ya :KK50:
eşim normalde çok kıskançtır yani dışarıda yürürken bile sank herkes benim için dışardaymış gibi davranır..
buna rağmen çok tepki vermedi..sadece surat astı..
sonra normal konuşmaya devam ettik çıkınca araşalım falan diye de..
ne bileyim amayacım oturaydık evimizde mis gibi olaydık evimizin hanımı böyle dertlerimiz olmıcaktı :KK9:

sen napıuorsun hiç bahsetmedin tedavi süreci başladı mı 2.si tabi?

bu arada MAJOORRR ben de power pointte şarkı ekleyememiştim de windows movie maker diye program var ya ordan yapmıştım..
olmazsaa arka plandan açıverirsin slayt başlayınca :KK9: :KK9:
ayy hatta beraber söylersiniz ne güzel olurr :KK69:

evet canim istiyorduk cok şukur nasip etti allahim
insallah saglikla kavusuruz
sat ocakti canim daha cok yeni yani bebisim
seninde gecmis gunun gecikme oluyor mu arada o yuzden mi bekliyorsun
belki senin melegin de seninledir
darisi basina insallah bekliyoruz guzel haberlerini :)

bnm geçikmem cok olmaz ama stres yapınca oluyor cuma günü ablam acile gidince korktum acba o yüzdenmi diye düşünüyorum...
inşallah dediğin gibidir benmiledir.. :)

svitt bnde heycanlanıyorummm gelmeyince ama hiç belirti yokki
yemek de yaşadığın durum için üzülme eşininde başına gelebilir...ayrıca surat asmasa sorun olur kıskanmış demekki :)
sen hangi bankada çalısıyordun yada ismini vermek istemezsen yerini tarif et hehe

bnm geçikmem cok olmaz ama stres yapınca oluyor cuma günü ablam acile gidince korktum acba o yüzdenmi diye düşünüyorum...
inşallah dediğin gibidir benmiledir.. :)

svitt bnde heycanlanıyorummm gelmeyince ama hiç belirti yokki
yemek de yaşadığın durum için üzülme eşininde başına gelebilir...ayrıca surat asmasa sorun olur kıskanmış demekki :)
sen hangi bankada çalısıyordun yada ismini vermek istemezsen yerini tarif et hehe

hmm olabilir canim birkac gun daha bekleyip test yaptirirsin o zaman
hayirlisi olsun

ya inan ben de çok dikkat ederim..yani eşim olmasa da dikkatliyimdir sevmem öyle mıç mıç kız-erkek ilişkilerini de
eşim normalde çok kıskançtır yani dışarıda yürürken bile sank herkes benim için dışardaymış gibi davranır..
ne bileyim amayacım oturaydık evimizde mis gibi olaydık evimizin hanımı böyle dertlerimiz olmıcaktı :KK9:

bu arada MAJOORRR ben de power pointte şarkı ekleyememiştim de windows movie maker diye program var ya ordan yapmıştım..

bence o zaman da başka dertlerimiz olurdu şekerim..... 2. tedaviye başlamadım... ocağın 15inde fakülteye başvurdum kan test sonuçlarımı aldılar, eksik testlerim için kan versim smeer testi için doku verdim, diğer evrakların teslimi için nisanın 3üne randevu verdiler. sgk dan rapor çıkarmaya çalışıyorum. bursada sadece fakültede oluyo bu işler. rapor çıkarabilirsem üçte biri fiyatına fakültede tedavi olabileceğim. bende saraçoğluna ulaştım. bugün kürlerim geldi... bu arayı bitkisel kürlerle geçirmeyi planlıyorum. 15 şubatta regl olmam lazım, o tarihten sonra başlıycam kürlere nisan sonunda bitecek kürlerim. zaten heyet toplanacak bana sıra gelecek derken bir kaç ay daha bile geçebilir.... ama saraçoğluna göre durumum çok vahim değil, hatta doğal yolla gebe kalabilirim. doktor yada saraçoğlu vesiledir, veren Allahtır diyip kürleri de denemek istiyorum açıkcası. bakalım meylam neyler :)))) bu arada da çok daha rahat bi hal aldım inşallah saraçoğlu haklıdır, tedavi çok zorlamasa da psikolojik olarak büyük bi beklenti içinde oluyosun, olmayınca da üzültün çok daha büyük oluyor... döllenen yumurta ne diye tutunmazki diyosun... aslında cevap basit, sadece zamanı gelmediğinden.... kısmetimizdeyse gelecektir, ama elbette ki önce elimizden geleni yapmamız gerekir; bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte, takdir Rabbimin... Raabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah, sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin herkeslere.... gaz problemi, uyku problemi, yemek problemi olmayan çocuklarımız olsun inşallahhh :KK16::KK16::KK16:

Güüüüünaydıııııııııııınnn:124:
Hem gezmek hem misafirler olunca akşam erkenden yattım,buraya baktım,yorumda yazdım ama telefondan tekrar giriş isteyince sinir oldum :))
Prenses çaktırmıyorum ama çok aklımdasın :) Meraklardayım:KK17:

Tünaydın kızlaarrrr :KK16:
oh be topiğimiz hareketlenmiş biraz...
biz de dün gece 12yi geçiyordu girdik eve
önce kvye gittik çok şükür iyi,sonra kardeşimle buluştuk alışveriş yaptık sonra onu annemlere bıraktık biraz da onlar da oturduk
gece geldiğimde ölüyordum yorgunluktan zaten hemencik uyumuşum daaaü
gece 4tee baş ağrısıyla uyandım :KK43:
sanki beynimin sol tarafını eziyorlar gibiydi :KK43:
ağrı kesici içtim de 5e doğru uyudum..
bu akşam da arkadaşlar gelicek..dün gelicekti ya erteledik deee yaptığım kek de bayatladı :KK14:
evi de pek toparlayamadım artık eve gidince ahtopot gibi 8 koldan yaparım :KK52:

akşam bende de misafir var plojoooo
hadi yaptığın pastalardan gönder bana da :KK9:
bu arada fikrine bayıldımmmm...
en yakın özel günümüzde uygulayasım geldi de sen marifetlisin ben yapamam ki :KK50:
neyse en azından dışarıda baskıcı da yastığa bastırayım :KK8:
aynı şehirde olaydık yardımını isterdim...

ben de eşime hediye alınca onu izlemeye bayılıyorumm :KK52:
bu arada plojo bebiş haberini nasıl verdin eşinee?

Yorgunluğun acısı kötü çıkmış kızçe :26:
Misafirlere yalancı mantı yaptım,boşnak mantısı normalde kayınvalidem yapar parmaklarınıda yanında yersin :) hakikisi elle açılır çekme börek gb küçük küçük koparılır beze beze,normal mantıyla alakası yok yanii,ben yalanccı yaptım milföyle :) Çok güzel oluyor ama :) Bide patates salatası yaptım çok severim :) Bide irmikli,kakaolu bisküvili pasta yaptım :) Hep canımın istediklerini yapmışım :KK9:
Yastık için yardım ederim kiiiii,hatta biraz küçük yaparsan elindede dikebilirsin:KK34:
Bebiş haberine gelince planlı olduğu için ikimizde bekliyorduk :) Beklemek gerçekten zamanın durması gb..
Zaten test alıyordu eşim regl gününe 4 gün kala fln yaptım negatif,teselli ediyoruz tabi birbirimizi daha da zaman var diye :) Sonraki 2 günde hep alarak geldi :) İlkinde silik çıktı dur sevinmeyelim hemen dedik,tabi bu arada ben bu konuları hatim ediyorum :) Diğeride ertesi gün silik çıktı,dedim olmasaydı silikte çıkmazmış,eşim şoka girdi,yattı öylece bana bakıo :) Sonra en garibi regl gününü beklemek,ben sürekli kontrol ediyordum o da sürekli arayıp soruyordu,kıyamam :) Bidaha test yapmadım,reglin geçtiği 3. gün direk kan testine gittik,verdim kanı,sonucu öğleden sonra alacaz,eşimin son dk işi uzadı ama 5-10 dl fln geç geldi :) Buarada ben sonucu aldım ama öncesinde kağıdı alınca açıp bakma olur mu beraber bakalım demişti :) Açmadım,o geldi beraber baktık,sonuç 2052 :) Belki süpriz yapamadım ama hastane koridorunda kimseye aldırmadan bir yandan gözlerimiz dolu,bir yandan sırıtıp sırıtıp durup,bir yandan birbirimize sarılıp duruyorduk:KK16: Aaaah ahh :) İyi ki hayatımda..İyi ki Rabbim nasip etti birbirimize bizi..İyi ki bebeğimin babası 'O' :KK16: Rabbim herkese gönül huzuru versin önce..Ve bir bebek sevincinden mahrum etmesin:KK16:

kızlar yaa canımı sıkan küçük bişey oldu :KK50:
biz bankadaki arkadaşlarla 6-7 kişi kız erkek karışık bi esnaf lokantasına gidiyoruz..
lokanta da eşimin okuluna yakın..
eşim biliyor hep beraber gittiğimizi..
bu gün yemek yerken eşim geldi..telefonda aramış ama duymamışım :KK50:
o da orda olucağımı tahmin ettiği için gelmiş..
ben de tesadüfen 2 erkek arkadaşın ortasına oturmuştum :KK50:
normalde dikkat ederim ama lokanta zaten kalabalık yanıma oturana da kalk diyemedim doğal olarak :KK31:
eşim de çok bozuldu..dikkat etmen gerekir falan dedi...surat astı :KK31:
ben de haklı buldum onu benim de hoşuma giden bi durum değil sonuçta..
bi daha onlarla gitmem bankaya söylerim yemek dedim...tek başına yeme dedii.
ama çok üzüldüm yaa :KK50:
gereksiz yere huzursuzluk oldu...

Kendimi eniştenin yerine koydumda bi an acayip bozulurdum :) Ki herkes onun kadar sakinde olmayabilirdi :) Kötü düşünülmese bile insanın içi bir garip olur,acır..Bide kıyamamış :) Seni zaten bildiği için çok olağan davranmış kızçe üzülme,bu çok huzursuzluk olmaz sizde gb geliyor :) Onun yerinde biz olsak uzatır dururduk :KK9:

Son düzenleme:
regl olamam gerken zmnda yaptım negatifdi...

bu arda sat 10.01 40 gün yazmışım 40 gün olmuyor yanlış hesaplamışım:KK17: 32-33 gün oldu

olur oylr yanlisliklar :)
ben 1 gun sonrasi yapmistim pozitf cikmisti
ama bazen idrar testinde cikmayabiliyorus
en garantisi doktora gidip kan testi yaptirmak
ve insallah guzel haberler almak :)

bu arada gunaydin gelincikler

Günaydın güzel gelinciklerim nasılsınız bugün bakalım??

tatlım ben slayta şarkıyı ekleyebildim ama öyle klip gibi olmuyorki.
ben klip gibi yapmak istiyorum onuda movie maker indirip yapacaktım dün ama eşim beni bir yalnız bırakmadı ki :)
artık bu akşam kesin yaparım :KK52:

AMAYA ve PLOJO yazdıklarınız beni çok duydulandırdı gerçekten kızlar :KK16:
benim eşim çok istiyor bebiş ya bugünlerde nerdeyse her gün konusunu açıyor.
çocuk delisi :KK52:

ben klip gibi yapmak istiyorum onuda movie maker indirip yapacaktım dün ama eşim beni bir yalnız bırakmadı ki :)

günaydın kızlaaarrr:KK16::KK16::KK16:

ah majorcum ahhh... plojonun yazdıkları beni de çok duygulandırdı....

benim kocam çok konusunu açmıyor ama onu arkadaşlarının veya kardeşlerinin çocuklarıyla oynarken görünce içim burkuluyo, kendi çocuğu olsa nasılda mutlu olur belki de bana ben üzilmiyim diye laf etmiyo diyorum.... düşün işten gelmiş yorgun argın zaten gecenin bi vakti salonun ortasında hiç gocunmaz oturur çocuklarla oynar işte.....

benim kocam çok konusunu açmıyor ama onu arkadaşlarının veya kardeşlerinin çocuklarıyla oynarken görünce içim burkuluyo, kendi çocuğu olsa nasılda mutlu olur belki de bana ben üzilmiyim diye laf etmiyo diyorum.... düşün işten gelmiş yorgun argın zaten gecenin bi vakti salonun ortasında hiç gocunmaz oturur çocuklarla oynar işte.....

sen kafanı rahat tut acaba olacak mı olur mu diye düşünme tamam mı.
o kürleri kullan bence mutlaka işe yarayacaktır.

sen kafanı rahat tut acaba olacak mı olur mu diye düşünme tamam mı.
o kürleri kullan bence mutlaka işe yarayacaktır.

:KK16:sağol canım.... ya belki de çok tuhaf bilmiyorum ama o kadar rahat ki içim, şu ameliyat sonrasından beri böyle.... olacak biliyorum, yani olacak mı diye bile geçmiyor içimden, olacak biliyorum bunu, tuhaf bi şekilde biliyorum.... yada sadece buna inanmak istiyor da olabilirim:KK1: kür olur tedavi olur nasıl olur bilmiyorum, bildiğim olacağı sadece....

:KK16:sağol canım.... ya belki de çok tuhaf bilmiyorum ama o kadar rahat ki içim, şu ameliyat sonrasından beri böyle.... olacak biliyorum, yani olacak mı diye bile geçmiyor içimden, olacak biliyorum bunu, tuhaf bi şekilde biliyorum.... yada sadece buna inanmak istiyor da olabilirim:KK1: kür olur tedavi olur nasıl olur bilmiyorum, bildiğim olacağı sadece....

inşallah olurda çok mutlu olursun canım :KK16:
o çocuklarını doğurup sokağa atan ölüme terkeden anneler varya allah onları iki dünyada da bildiği gibi yapsın. :KK47::KK47:

tünaydın kızlaarrr :KK16:
eşimi her geçen gün daha çok seviyorum yaaa :nazar:
dün akşam eve gittim -bu arada misafir gelicekti ya evi toplamış mis gibi yapmış-aldı beni yanına dediki sen yine yemeğe git onlarla
ama biraz dikkat et olur mu ben seni gözümden sakınıyorum falan..ben de ne kadar üzgün olduğumu dile getirincee tatlıya bağladıkk :KK52:
evliliğimizin ilk zamanlarına göre daha kolay problemlerimizi çözer olduk :nazar:

AMAYAAA ben de yürekten inanıyorum bir gün buraya bebiş haberiyle geliceğine..hem dee en yakın zamandaaa :KK34:
inşallah kürler,tedaviler ve tabiiki Rabbimin izniyle bebiş gelir göbişe :KK8:

PLOJOOO o kadar güzel yazıyorsun kiiiii tüylerim diken diken oluyor hep..
bi roman falan mı yazsan acaba :KK53:
inşallah hepimiz sizin kadar şanslı oluruz... :nazar:

PRENSES özel mesaj atıyorum şimdi sana yoksa iyice deşifre olucam burda :KK9:
ya testi tekrarlasan mı ama insan hevesleniyor da..
baksana plojonun da çıkmamış baştan...

MAJOR bu eşler hep yanımızdayken ki Allah ayırmasın biz süpriz falan yapamayız :KK9:

dün akşam eve gittim -bu arada misafir gelicekti ya evi toplamış mis gibi yapmış-aldı beni yanına dediki sen yine yemeğe git onlarla
ama biraz dikkat et olur mu ben seni gözümden sakınıyorum falan..ben de ne kadar üzgün olduğumu dile getirincee tatlıya bağladıkk :KK52:
evliliğimizin ilk zamanlarına göre daha kolay problemlerimizi çözer olduk :nazar:

AMAYAAA ben de yürekten inanıyorum bir gün buraya bebiş haberiyle geliceğine..hem dee en yakın zamandaaa :KK34:
inşallah kürler,tedaviler ve tabiiki Rabbimin izniyle bebiş gelir göbişe :KK8:

PRENSES özel mesaj atıyorum şimdi sana yoksa iyice deşifre olucam burda :KK9:
ya testi tekrarlasan mı ama insan hevesleniyor da..
baksana plojonun da çıkmamış baştan...

MAJOR bu eşler hep yanımızdayken ki Allah ayırmasın biz süpriz falan yapamayız :KK9:

seven eş dediğin böyle olur işte :KK9:
sorar dinler konuşur :KK16:
aynen şekerim dediğin gibi hep yanımızda olsunlarda varsın sürpriz yapmayalım :KK16:

kızlarrrr günaydınnn :KK16:
şuan çok mutluyumm :KK52:
kocacım bana 2 gün erken çiçek göndermişş :KK52:
aradım neden böyle yaptın dedim 14 şubat günü gözün yolda bekleyecektin,
ben senin beklemediğin bir anda göndermek istedim dedi
ve yazdığı not çok güzeldi ağlayacaktım nerdeyse :KK16:
Sizi topiğin en romantîk çifti ilan ediyorum , düşüncelere bak ya... Yani eşimde biz istesek de sizin gibi olamayız , araba işi ne gelince Cnm , şu an için ortada araba yok, bulur bulmaz alıcaZ....
swit yemekteki olayınıza gelince, her erkek kıskanırdı, hani senin bir art niyetinin olmadığını biliyor eşin ama napsın... Sevdiğinden kıskanıyor.... Zaten tatlıya bağlamışsınız... Ders olayında o bayanlarda benle aynı ders saatine giriyor, sorun benim 3 gün, onların 4 güne yayılmış olması...

kızlar iZmire gidiyoruz... Eşimin toplantısı vardı ,benimde dersim yoktu, dedim bende geleyim, şu an yoldayım, eşim dün gitti... Liseden kardeşim diyebileceğim bir arkadaşımda kalacağız, pazar günü gece de döneriz...
değişiklik olur bizim için ... Gerçi sevgililer gününde arkadaşımı tek bırakamayız ama olsun, hep beraber vur patlasın çal oymasınlı bir yere gideriz:KK34:

Bu arada plojo yazılarını okuyunca hemen hamile kalasım geliyor, gerçi ben bir sene geZmek istiyorum... Bu yaz Budapeşte üstünden Avusturya-Macaristan,Prag falan gezmeyi planlıyoruz, 1-2 haftada ky nin Fethiye'de yazlıkta kalırız... O yüzden yaza hamile kalabilirdim diyordum birazcık daha erteleyebilirim sanırım... Gerçi hiç belli olmaz bize...
amaya kürlere başlarken kendini psikolojik olarak da pozitif tut, ben inanıyorum çok yakın bir zamanda hamileyim diye geleceksin....

elbette ihtiyaçlarımız var,kimimiz ev ,kimimiz araba,kimimiz zaten okudum işimi yürüteyim diyor..Herkes kendine göre haklı tabi ki cünkü herkes kendi biliyor nasıl bir hayat sürdürdüğünü..Ama şunu unutmamak gerek,bir bebek hayatınızda sizi kısıtlamayacak birşey..İnsan isteyince herşeyi yapar,bebekle beraber bereketi artan aileler var,bebeği olup çalışanlar var vs vs..Diyeceğim aslında cok kısa hayatında olduğunu düşünmeye başladığında seni şimdiye kadar hiçbirşeyin o kadar mutlu etmediğini göreceksin,geç kalmışlık hissiyle keşke hemen yapsaymışız dersin..
Zaten düşşünsene bir kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek dönemdir:KK9::KK9:
Hayat bizim planlarımızdan kısa..

Ne güzel yaa :) Maşallah enişteye:KK9: Bence konussanız bile birbirinize iyi gelir..Sende sen üzülme diye laf etmiyor belki diyorsun,belki o da öyle farklı birşey düşünüyor :) Rabbim en kısa zamanda nasip etsin,neylerse güzel eyler,var bir zamanı..

:

Çok sevindiiimm :KK16: :nazar: Maşallah..Sorunları büyütmeden ilerleyince,aslında ne kadar basit ooldukları çıkıyor ortaya :)
Bu yazılar çok okumaktan :)) Edebiyatı hep sevmekten kaynaklanıyor galiba :KK9: Allah daha güzel anılar,sevinçli haberler nasip etsin sizleredee:KK16:

Bu arada plojo yazılarını okuyunca hemen hamile kalasım geliyor, gerçi ben bir sene geZmek istiyorum... Bu yaz Budapeşte üstünden Avusturya-Macaristan,Prag falan gezmeyi planlıyoruz, 1-2 haftada ky nin Fethiye'de yazlıkta kalırız... O yüzden yaza hamile kalabilirdim diyordum birazcık daha erteleyebilirim sanırım... Gerçi hiç belli olmaz bize...
amaya kürlere başlarken kendini psikolojik olarak da pozitif tut, ben inanıyorum çok yakın bir zamanda hamileyim diye geleceksin....

canım demek izmire gidiyorsunuzzz ...ne güzellll..işte haftada 3 gün çalışmanın faydaları :KK76:
bence değişik güzel bi sevgililer günü olur sizin için...zaten hep başbaşasınız arkadaşın renk katar güne :KK9:

bu arada ben de plojoyu okudukça hevesleniyorum yaa..bi de en yakın arkadaşım hamile dün kalp sesini duymuşlar o akdar heyecanla anlattı ki zor sabrediyorum :KK9:
tabi eşim de her gün baskı halinde bebek diye..
ama ben de senin gibi gezmek istiyorum yaza...
topiğin bebiş konusunda en kararsız gelinleriyiz senle :KK1:

elbette ihtiyaçlarımız var,kimimiz ev ,kimimiz araba,kimimiz zaten okudum işimi yürüteyim diyor..Herkes kendine göre haklı tabi ki cünkü herkes kendi biliyor nasıl bir hayat sürdürdüğünü..Ama şunu unutmamak gerek,bir bebek hayatınızda sizi kısıtlamayacak birşey..İnsan isteyince herşeyi yapar,bebekle beraber bereketi artan aileler var,bebeği olup çalışanlar var vs vs..Diyeceğim aslında cok kısa hayatında olduğunu düşünmeye başladığında seni şimdiye kadar hiçbirşeyin o kadar mutlu etmediğini göreceksin,geç kalmışlık hissiyle keşke hemen yapsaymışız dersin..
Zaten düşşünsene bir kadının tekme yiyip mutlu olduğu tek dönemdir:KK9::KK9:
Hayat bizim planlarımızdan kısa..

Ne güzel yaa :) Maşallah enişteye:KK9: Bence konussanız bile birbirinize iyi gelir..Sende sen üzülme diye laf etmiyor belki diyorsun,belki o da öyle farklı birşey düşünüyor :) Rabbim en kısa zamanda nasip etsin,neylerse güzel eyler,var bir zamanı..

Çok sevindiiimm :KK16: :nazar: Maşallah..Sorunları büyütmeden ilerleyince,aslında ne kadar basit ooldukları çıkıyor ortaya :)
Bu yazılar çok okumaktan :)) Edebiyatı hep sevmekten kaynaklanıyor galiba :KK9: Allah daha güzel anılar,sevinçli haberler nasip etsin sizleredee:KK16:

plojooooo yine öyle bi yazdın ki eve gidip acil yaramazlık yapasım geldi :KK17: :KK9:
aslında evet hayat kısa..ne kadar çabuk bebiş sahibi olursak o kadar çok vakit geçiririz onunla yaşamamız boyunca....
sen biraz daha yazarsan senin bebiş gelmeden ben hamiş kalıcam :KK9: :KK9:

Son düzenleme:
X